MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.01, 12:29
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2702849
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
28.12.2015 р. відповів для August  
answerview
Это Депардье. 62_sarcastic
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
2
like
2
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для Grom  
answerview
все буде добре, особливо, якщо ви достатньо уважні 01_smile

<iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

а що там бачити треба ?  
кулька на ялинці ?
 21_umnik
Змінено: 28.12.2015 р., Metropolia
like
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для August  
answerview
О, мне кто-то за Депардье минус впаял))))) Типа обидел 08_lol

Депардье и впаял. Чтобы ты не палил контору.
2
like
2
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для Limon  
answerview
Это Депардье. 62_sarcastic

Он обиделся, фото не айс. 08_lol  08_lol
Машина-ты наблюдатель,мотоцикл-и ты в игре!
like
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для Gustav  
answerview

Депардье и впаял. Чтобы ты не палил контору.

Скорее не контору а БИЗНЕС-СХЕМУ))))))
Не, не он. Он еще не успел на столько обрусеть, чтобы читать украинские форумы)))))
like
bad
shockingly
28.12.2015 р.
answerview
Правда? 06_question

27 грудня 2015 р на 52-му році життя помер від тромбу в серці, заступник начальника штабу ВДВ, генерал-майор Олександр Валерійович Шушукін.
Про це повідомив Станіслав Речинський.
За його інформацією «він очолював десантний контингент від РФ в Кримській операції. До цього — операція в Осетії».

— Така ось «іронія долі», — додав Речинський.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для Metropolia  
answerview
будь уважніший 01_smile

новини рівненщини

Хмельниччина пропустила тільки Міг 29. Аграрії дбають, щоб Україна була в безпеці!!

хто має більше інфи про блокування?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.12.2015 р.
answerview

братска любоф

Лариса
Оце получила в лічку сьодні пісьмо од гражданки з города Гагарін,уроженки Душанбе,которую я лічно не знаю і знать,в принципі,не хочу.Душевно так жіночка питає:"Што сука гітлєра любіш?".01_smileШо воно людині приснилось таке?Чи це якесь обострєніє передновогоднє?Всьо таки отсутствіє снігу мабуть якось на здоров'ї сказується.Отвічать не стала.А то ще людина шось із собою зробить,осознав свою ошибку.)))

це листівка часів УНР (правдивість перевіряється)

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
будь уважніший 01_smile

новини рівненщини

Хмельниччина пропустила тільки Міг 29. Аграрії дбають, щоб Україна була в безпеці!!

хто має більше інфи про блокування?
Работаю в аграрной фирме,сегодня ездили перекрывать мелитопольскую трассу.И завтра будут перекрывать,так как технику оставили там.Протестуют против новых налогов.
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
Змінено: 28.12.2015 р., santos82
4
like
3
bad
shockingly
1
28.12.2015 р.
answerview
я неоднократно спрашивал у крымчан.... можно ли верить этому парню ????
говорят что пишет вправдиво..

недельный выпуск  крымского укра.---
https://crimeaukr.wordpress.com/2015/12/24/все-проклинают-не-только-местную-влас/#more-1911
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
Змінено: 28.12.2015 р., stakan
1
like
1
bad
shockingly
28.12.2015 р.
answerview
нова зброя
http://coub.com/view/4pnpn
☭ = 卐 = Z
Змінено: 28.12.2015 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
28.12.2015 р. відповів для santos82  
answerview
А що раніше ПДВ не повертали? чи його не брали наперед? в чому основна причина СТРАЙКУ?

В Крыму сейчас почти лето, в Севастополе +12! Солнышко светит, море шумит, но радости от этого мало. Не все в Крыму хорошо...
http://varlamov.ru/1554251.html

El_Murid подводит итоги уходящего года для России.
Читала бы &#822;п&#822;а&#822;д&#822;л&#822;ю&#822;к&#822;у&#822; пропагандона и перечитывала:
"Поражение России в Украине в 2013, а в особенности в 2014 году окончательно оформилось в 2015. Именно в этом году стало окончательно ясно, что ни при каких обстоятельствах Украина не будет участвовать ни в каком интеграционном проекте на постсоветском пространстве.
Украина ушла - и скорее всего, навсегда... проект ЕАЭС накрылся. Без Украины он - пустое место".
http://el-murid.livejournal.com/2631465.html
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
Честно я не знаю,я не ездил.Да и сотрудники(трактористы и шофера)едут только потому,что начальство попросило.Ну в принципе могу завтра спросить у не большого директора в чем причина недовольства.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
буду вдячний. бо я в тій податковій МІШАніні нічого не зрозумів = тобто в моєму випадку читать кодекс не допомагає + я не знаю як було раніше

це Бровари

Alexander Plakhov
Так багато написано про «Теорію розбитих вікон». От взяти б і спробувати практично довести цю теорію у нашому місті! Так у нас, здається, і вікон розбитих так вже багато немає Смайлик «smile»
Пропоную альтернативу – «Теорія депресивних ліфтів»!!!

Чотири роки тому, коли ми заселилися в будинок, наш ліфт почувався доволі непогано – трішки обідраний лінолєум, пошкрябані, але без дірок стіни, блимаючий підгорілий плафон, але сяючі кнопочки – тобто на фоні всіх тих обідраних до кісток та депресивних ліфтів, що я побачив, шукаючи квартиру у Броварах, наш був бравим солдатом Швейком Смайлик «smile»
Але, здавалося б на перший погляд, всі ті незначні недоліки почали муляти мої очі. Врешті решт, коли воно вже все почало приходити до мене у нічних кошмарах, я вирішив привести до ладу мого ліфта. Так, так, саме мого, бо речі, якими я користуюся кожного дня, навіть як спільною власністю, є моєю частинкою і мені приємно, коли ці речі добре виконують свої функції та гарно виглядають. Особисто мені – це приємно. Виходячи з цього, одного дня я просто пофарбував стіни, замінив ліноліум та плафон у ліфту – і він засяяв!!! Юрій Дмитрович, ліфтовик, здивувався: «Шкода, але цього марахфєту вистачить на два місяці. Ти ж знаєш наших людей!» - з сумом в словах оцінив він мої старання. До речі, цінуйте його роботу, він суперовий спеціаліст!!! Але ж я оптиміст! Так – дряпали, так – малювали, але я підфарбовував, витирав наскельні написи, мив підлогу, і спілкувався з сусідами Смайлик «smile»
Пройшло майже два роки. Більшість з вас, якби побачили наш ліфт, то сприйняли б його стан за ідеальний у порівнянні з іншими ліфтами у нашому місті – від більшості з них мені особисто потрібно колоти дімедрол, бо стає геть зле. Але я вирішив довести, що запропонована мною теорія таки працює. Якось на днях зайшов у ОЛДІ і купив потрібну мені фарбу з гарненькою знижкою, валік та кісточку – витратив десь біля 250 грн. Витратив десь годину-півтори свого часу і ліфт знову засяяв як новенький. А ось і експериментальна частина – влаштував фандрайзінг серед сусідів. І що ви думаєте? По моїх розрахунках, аби зібрати всю суму, потрібно десь 10 грн з квартири. 10 грн, Карл!!! Але часом, навіть ці копійки стають нєпрєодолімим (галімим) бар’єром для наших людей! Звісно, не всі сусіди мого під’їзду здали кошти (шейм он зем), але більшу половину витрачених коштів я назбирав (респект ту ол оф ю)! Це абсолютний рекорд! Але майже всі були вдячними за мою роботу і погодились разом доглядати за власним майном! Та-дам: «Теорія депресивних ліфтів» працює!!!
Як говорять «У сємьє нє бєз удода!» Не пройшло і двох тижнів як якийсь пітекантроп із сімї Крудсів залишив на сяючій стіні нашого ліфта наскельний опус про те, як він полював на доісторичного удода. Дімедрол мені знову допоміг. До цього часу дружина вже ховає від мене всі жидкасті для снятія лака, усі спиртовмісні речовини пішли замість дімедрола – грець з ним, - подумав я, - витру на наступному тижні, коли оговтаюсь від соплів. Яким я був здивованим, коли через декілька днів наскельний напис щез!!! Це ж когось із сусідів совість таки замучила!!! Від радості мій імунітет збільшився до рівня мого гімоглобіну! Та-дам: «Теорія депресивних ліфтів» працює!!!
Два роки тому, коли перший раз фарбував ліфт, поставив у плафон дві енергозберігаючі лампи денного світла, гарні такі, яскраві такі (спеціально так довго затягую, аби ви тепер уявили різницю між освітленням нашого і вашого ліфта 01_smile). Нещодавно одна з них згоріла. Але інша сяяла на повну. У ліфті світло, нормально, до того ж ліфт вже оновлено, ну здавалося б, згорить інша – ну тоді й поміняємо. Але мій сусід купує дві нові енергозберігаючі лампи, передає їх мені з метою заміни!!! Я викликаю знову Юрія Дмитровича, ми замінюємо зіпсовану лампу на новеньку, одна лишається як запасна. Дзвонить сусід: «Саш, так а чого відразу не поміняли обидві?» У мене нижня щелепа і підвисла – думаю, ну ще одного перфекціоніста-задрота під’їзд не витримає Смайлик «smile» Але тихенько радію! Та-дам: «Теорія депресивних ліфтів» працює!!!
Друзі, навіщо так багато тексту? Я хочу закликати вас стати практиками і власноруч, в своєму оточенні, довести, що «Теорія депресивних ліфтів» працює!!! Доречі, існує ще «Теорія депресивних під’їздів»!!! Думаю, їх можна об’єднати в одну - «Теорія депресивних ліфтів та під’їздів». Почніть Новий Рік з відновлення вашого ліфта і, повірте, крок за кроком ми змінимо наше місто на краще!!! Будьмо!!!
P.S. Покажіть мені ваш ліфт і я знатиму все про людей, котрі живуть у вашому під’їзді.
Крим - це Україна!
Змінено: 29.12.2015 р., Grom
3
like
3
bad
shockingly
answerview
большинство людей  которые  поехали перекрывать  дорогу... не знают  зачем они это делают...
за какие налоги... на что  подняли налоги...  к чему это приведет для  сельских  жителей именно  твоего региона...
не думаю что  люди  вникали в суть проблемы...
просто их попросили   ... начальство... а вот начальство попросили дяди  с  деньгами.... они хотят дергать какие то невидимые ниточки...
с помощью  простых граждан...  работяг...
и выбьет  поблажки ((возможно) дядя с деньгами только для себя... и своего круга... а шофера ... и колхозницы с колхозницами  даже не  смогут понять  --- ЗАЧЕМ !!!!!!!-- ходили  на трассу  ... перекрывать движение....

нас на работе  когда то   грузили в автобусы... ехать под суд... что то там стоять  за омельченко....
  кого  просили... кому  просто указали ... мол  должны  (( кто любит выпить...  опоздал... хочет летом в отпуск... путевочку в санаторий  и т.д.) ...
 ко мне даже не подошли... знали что я не поеду... или поеду только для того что бы  сразу сесть в метро( подвезут же)... 03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
5
like
4
bad
shockingly
1
28.12.2015 р. відповів для stakan  
answerview
Да Анатолий так оно и есть.
like
bad
shockingly
28.12.2015 р.
answerview
Ситуация такова что наше правительство решило поставить на колени аграрный бизнес 03_biggrin  
Был предприниматель работал, платил налоги получал обратно ПДВ за продажу своей продукции, теперь фиг с маслом
http://funportal.info/smiles/smile111.gif
Нам усё по БАРАБАНУ.........
Змінено: 28.12.2015 р., FILINNN
1
like
bad
shockingly
1
28.12.2015 р.
answerview
как бы сказать  ... и не обидеть этих людей....
 стандно....
а вот если там еще и буфеты были у  обочины.... бутерброды давали от какой то партии... эт уже  подкуп....
  активистам   деньжат  подкинули.... они то  ведь  выдавали  транспаранты...  лозунги выкрикивали... остальные вяло подхватывали...да и то только тогда  когда   ребятушки с камерами  и микрофонами подьехали...

может просто надо  было  ..до этой всей суматохи... собрать людей в  сельском клубе... включить весь свет... раздать  распечатанные  законы...вернее изменения которые не устраивают  аграриев...  именно   работяг.... и  после того как всем все будет разложено  КАЖДОМУ по полочкам...  
 и если  работяги будут с чем то не согласны.... пойдут  ...пойдут....  и не только  трассу.... перекроют... а глотки  дядям с деньгами  перегрызут....
М.Янг
---Что главное в т
2
like
1
bad
shockingly
1
28.12.2015 р.
answerview
справи міжнародні

грузино-бЕндерівці 01_smile

білорусо-бЕндерівці  42_friends  20_drinks  42_friends
http://nv.ua/business/economics/belarus-otkazalas-vyhodit-iz-zst-s-ukrainoj-88557.html?utm_source=vk&utm_medium=page&utm_campaign=our_pages

Крим - це Україна!
Змінено: 28.12.2015 р., Grom
like
bad
shockingly
kuk
28.12.2015 р.
answerview
Коминтерново освободили, захватив танки боевиков - СМИ

Фото - Боевики заняли Коминтерново в "серой зоне" 22 декабря Боевики заняли Коминтерново в "серой зоне" 22 декабря
В ночь на понедельник, 28 декабря, силы АТО выбили боевиков из захваченного ими Коминтерново, сообщает Главред.

Украинские военные смогли выбить боевиков и российских военных из поселка, после чего началась "зачистка". Трофеями бойцов АТО стали два танка.

Особенно отличились бойцы полка специального назначения Азов Нацгвардии, сообщает издание со ссылкой на родственника одного из военнослужащих, который несет службу возле Коминтерново.

Официального подтверждения атаке сил АТО под Коминтерново не поступало.

https://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1570908
Я что то пропустил ?? Народ это правда ??

По данным Главного управления разведки Министерства обороны Украины, установлено, что в Коминтерново находится 9 рота отдельного мотострелкового полка (Новоазовск) 1 АК Центра территориальных войск Южного военного округа ВС РФ.

Кроме того, в районах Заиченко и Новая Таврия находится до двух рот из состава 1 и 2 мотострелковых батальонов полка.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин