Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Обох???
Це був би найкращий варіант. Одного, за традицією посадити на палю, другого просто повісити.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Війна лінійно не працює - фронт може посипатися в один момент, як з одного так і з іншого боку, тоді просування буде 50 км на день.
Змінено: 30 січня, 07:55, User
вчорашню вату
По себе судиш?
Звідки ти мене знаєш, вилупок? А я пам'ятаю як ти народ український брудом закидував.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Обох
Зеленський у 35 років став мілліардером, тільки своєю працьою , має свою кіностудію.
Зрівняй з собою
До речі він звичайний адмін й у москалів від нього дуже жопа горить.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
а ти чому в свої 50+ не став хочаб не мілліонером
Немає в мене таланту
ти шо ледар виходить, ти не працюєш
Олег, немає в мене таланту так заробляти. І в тебе теж немає
шо у кого горить
Ти дивишься в інтернеті тільки схеми, трохи новини. А я дивлюсь канали "Киевский режим", " Vox Veritatis" інші, де ціх орків москальскіх просвічують та макають носом у їхнє гімно.
Змінено: 30 січня, 12:08, Chado
Кажуть америкоси гвинтокрилом збили пасажирський літак з московськими фігуристами.
Щось поки що не все ясно
На борту літака American Airlines, який зазнав аварії після зіткнення з військовим вертольотом над Вашингтоном, були представники школи фігурного катання країни-агресора РФ — фігуристи і тренери.
Якого їм робити в Вашингтоні я не поняв.
Змінено: 30 січня, 16:09, User
Я сьогодні теж на Вонючці в ворота не вписався, мабуть Іванович зурочив
не все ясно
Усе там ясно, диспетчер винний, поміняв посадочну полосу перед заходом літака як звичайно...гвінтокрил війсковий, проводив тренування, литів по своєму маршруту.
Ніч. Вони по приборах літають.
Остання катастрофа такого масштабу в США була
40 років тому.
До речі потонули 4 військових зі Пентагону.
я не поняв
Вони там мешкають вже 25 років
диспетчер винний,
диспетчер НЕ ВИННИЙ !!!! диспетчера представити до нагороди.
Вони там мешкають вже 25 років
а чого це вони там мешкають??? і шо, вони тепер американці???? америка це ж "загнивающий запад" , це ж ворожа країна. чи вони просувають там свої маскальскі погляди??? ото ж, нє х уй шастать
хай би сиділи десь на родінє, в якомусь свому усть-залупінску.
Змінено: 31 січня, 07:39, olegsuzuki
Щомісячна пенсія Ківалова становить 245 тис. 990 грн та 46 коп.
Зараз він працює президентом Міжнародного гуманітарного університету. Це приватний виш в Одесі, засновником якого є компанія з Багамських Островів "Голден Гейт Бай Лімітед".
найбільшу "довічну" пенсію в Україні отримує суддя у відставці Наталя Шаптала — 390 тис. 184 грн. Її виплата найбільше серед всіх українців на заслуженому відпочинку.
А ви кажете шо мопеди дорогі - та їх 5 штук на одну пенсію можна купити.
Змінено: 31 січня, 08:11, User
а чого це вони там мешкають
Емігрували. Як Галкін, Пугачьова й багато інших.
повторно н****
Чемодан, вокзал,
расия,
волга ,
казахстан.!!!
Тебе, фашиста,у дитинстві як звали "
гуня" чи
адольфік?
"
Гюнтером" в честь гітлера обозвали чи гундяя олексія , стукача хуйловського???
Я до тебе доберуся, пацюк , почекай трохи, свастіку на лобі вирежу
Модератори, чому підпис у цього недоноска антидержавний !!???.
Націстські символи в Україні це уголовна стаття .