MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
07.02, 18:09
32
-3 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2759191
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
30 січня, 07:35
answerview
Обох???  
Це був би найкращий варіант. Одного, за традицією посадити на палю, другого просто повісити.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
30 січня, 07:40
answerview
якщо вони 3 роки воюють тільки в Україні,
темпи просування будуть залежати від виказування занепокоєння  європою і нато.  просто занепокоїлись.  сильно  занепокоїлись.  дуже сильно  і т.д. 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
30 січня, 07:53 відповів для hunter  
answerview
Війна лінійно не працює - фронт може посипатися в один момент, як з одного так і з іншого боку, тоді просування буде 50 км на день.
Змінено: 30 січня, 07:55, User
like
bad
shockingly
30 січня, 08:18
answerview
вчорашню вату

По себе судиш?03_biggrin Звідки ти мене знаєш, вилупок? А я пам'ятаю як ти народ український брудом закидував.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
30 січня, 08:24
answerview
Обох
Зеленський у 35 років став мілліардером, тільки своєю працьою , має свою кіностудію.
Зрівняй з собою 03_biggrin

До речі він звичайний адмін й у москалів від нього дуже жопа горить.03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
30 січня, 08:34
answerview
Зеленський у 35 років став мілліардером, тільки своєю працьою , має свою кіностудію.
Олег, якою своєю працьою?????  мілліардером......  а ти чому в свої 50+03_biggrin  не став хочаб не мілліонером, а хоча би пів-мілліонером15_badgrin??? а ????  ти шо ледар виходить, ти не працюєш  значить ????  значить у нас почті всі ніхрена не роблять,  а тільки парочка ізбранних  пістєц  работящі03_biggrin08_lol
1
like
1
bad
shockingly
30 січня, 08:36
answerview
До речі він звичайний адмін й у москалів від нього дуже жопа горить.
від кого???????  шо у кого горить???????05_shok05_shok06_question06_question06_question15_badgrin15_badgrin15_badgrin15_badgrin15_badgrin
like
bad
shockingly
30 січня, 12:00
answerview
а ти чому в свої 50+  не став хочаб не мілліонером

Немає в мене таланту03_biggrin

ти шо ледар виходить, ти не працюєш 
Олег, немає в мене таланту так заробляти. І в тебе теж немає06_question
like
bad
shockingly
30 січня, 12:08
answerview
шо у кого горить

Ти дивишься в інтернеті тільки схеми, трохи новини.  А я дивлюсь канали "Киевский режим", " Vox Veritatis" інші, де ціх орків москальскіх просвічують та макають носом у їхнє гімно.
Змінено: 30 січня, 12:08, Chado
like
bad
shockingly
30 січня, 13:30
answerview
Олег, немає в мене таланту так заробляти. І в тебе теж немає
ну так, не привили нам наші батьки талант пиздити  працювати15_badgrin15_badgrin15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
30 січня, 14:26
answerview
пиздити

Менеджменту03_biggrin03_biggrin03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
30 січня, 16:06 відповів для olegsuzuki  
answerview
Кажуть америкоси гвинтокрилом збили пасажирський літак з московськими фігуристами.03_biggrin
Щось поки що не все ясно06_question

На борту літака American Airlines, який зазнав аварії після зіткнення з військовим вертольотом над Вашингтоном, були представники школи фігурного катання країни-агресора РФ — фігуристи і тренери.
Якого їм робити в Вашингтоні я не поняв.
Змінено: 30 січня, 16:09, User
like
bad
shockingly
30 січня, 16:14
answerview
Я сьогодні теж на Вонючці в ворота не вписався, мабуть Іванович зурочив15_badgrin
like
bad
shockingly
30 січня, 18:40 відповів для User  
answerview
Обох???  Це був би найкращий варіант. Одного, за традицією посадити на палю, другого просто повісити.
краще навпаки але водночас03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
31 січня, 05:49
answerview
не все ясно

Усе там ясно, диспетчер винний, поміняв посадочну полосу перед заходом літака як звичайно...гвінтокрил війсковий, проводив тренування, литів по своєму маршруту.
Ніч. Вони по приборах літають. 
Остання катастрофа такого масштабу в США була 40 років тому.12_cray 
До речі потонули 4 військових зі Пентагону.
я не поняв
Вони там мешкають вже 25 років 

like
bad
shockingly
31 січня, 07:38
answerview
диспетчер винний,
диспетчер НЕ ВИННИЙ !!!!  диспетчера представити до нагороди.01_smile
Вони там мешкають вже 25 років 
а чого це вони там мешкають??? і шо, вони тепер американці???? америка це ж  "загнивающий запад" ,  це ж ворожа країна.  чи вони просувають там свої  маскальскі  погляди???  ото ж, нє х  уй  шастать 03_biggrin  хай би сиділи десь на родінє, в якомусь свому  усть-залупінску.
Змінено: 31 січня, 07:39, olegsuzuki
1
like
1
bad
shockingly
31 січня, 08:07
answerview
Щомісячна пенсія Ківалова становить 245 тис. 990 грн та 46 коп.
 Зараз він працює президентом Міжнародного гуманітарного університету. Це приватний виш в Одесі, засновником якого є компанія з Багамських Островів "Голден Гейт Бай Лімітед".

найбільшу "довічну" пенсію в Україні отримує суддя у відставці Наталя Шаптала — 390 тис. 184 грн. Її виплата найбільше серед всіх українців на заслуженому відпочинку.

А ви кажете шо мопеди дорогі - та їх 5 штук на одну пенсію можна купити.03_biggrin 
Змінено: 31 січня, 08:11, User
like
bad
shockingly
31 січня, 08:27
answerview
найбільшу "довічну" пенсію в Україні отримує суддя у відставці Наталя Шаптала — 390 тис. 184 грн.
я ніяк не можу зрозуміти за що такі бабки????  ну що та наталя шептала зробила видатного для країни?????  НІЧОГО.    вона не винайшла якусь вакцину, вона не спасла тисячі життів,  вона не полетіла на Місяць ( а жаль 03_biggrin).  вона не пахала лопатою в шахті в три зміни,  вона не гасила чорнобильску атомну  і можна продовжувати.   а от за які заслуги??????????  ну, 10 -12 тис  максимум і  сиди собі, пенсіонерка.
like
bad
shockingly
31 січня, 10:16
answerview
а чого це вони там мешкають

Емігрували. Як Галкін, Пугачьова й багато інших.
like
bad
shockingly
31 січня, 10:18
answerview
повторно н****

Чемодан, вокзал, расияволга , казахстан.!!!

Тебе, фашиста,у дитинстві як звали "гуня" чи адольфік?
"Гюнтером" в честь гітлера обозвали  чи  гундяя олексія , стукача хуйловського??? 
Я до тебе доберуся, пацюк , почекай трохи, свастіку на лобі вирежу 13_evil

Модератори, чому підпис у цього недоноска антидержавний !!???.
Націстські символи в Україні це уголовна стаття .
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин