MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.03, 20:30
44
+12 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2815812
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
kuk
13.07.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
Потому что с такими успехами и я сам могу оказаться в числе тех кто "украл, наворовал, бандит и вор" просто потому что у меня доход выше. Как этого избегать? Мне работу бросить и стать нищим? В чем моя вина?

Не воруй и там не окажешся, а это относитсяк тем кого ты так яро защищаешь!
"Іменем радикальної партіі, відкривайте браму", - активисты показали элитный дом, который Ляшко арендует за 5 тысяч гривен в месяц.
Активисты показали элитный дом главного "радикала" украинского парламента Олега Ляшко с высоты птичьего полета.

сначала активисты пытались войти на территорию имения в Конча-Заспе через дверь в очень высоком заборе, но на звонки никто не отвечал. Дом, в котором живет Ляшко осмотрели с помощью беспилотника. Согласно декларации Ляшко он арендует этот дом за 5 тысяч гривен в месяц
like
bad
shockingly
13.07.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Потому что с такими успехами и я сам могу оказаться в числе тех кто "украл, наворовал, бандит и вор" просто потому что у меня доход выше. Как этого избегать? Мне работу бросить и стать нищим? В чем моя вина?

А я и не ворую, но тем не менее существуют люди, которые и за три жизни не достигнут моего достатка. Как и ты достатка Тимошенко или Ляшко. И мне очень не нравится возможность что они (такие люди) могут испытывать такую же безосновательную ненависть ко мне, как ты к Тимошенко.
Безосновательную.
Ненависть. Просто так.
Потому что я хорошо и долго учился. Потому что я нашел работу. Потому что я заработал.
А кто то бухал, веселился и теперь сидит без бабла и здоровья и завидует мне. Завидует до скрипа зубов.
Как же так - у него дом, семья, работа, деньги, а у меня пустой ржавый холодильник и больная печень...
И начнется - именем радиКальной партии открывай двери и давай делиться.....Грабь награбленное.
2
like
2
bad
shockingly
13.07.2016 р. відповів для Slava  
answerview
1.по ходу, кто-то меня пытается перевести в разряд усопших. я там не модерирую. лишь могу ответить. как говорится, на совести инициатора. вермут или гис - без разницы. только они могли сделать. есть предполоднения, но озвучивать не буду
2. твою собственную точку зрения я ценю. ты - разносторонне развитый человек. да и жизнь поколыхала. так что с тобой у меня все ровно.
а кто прав, кто виноват - так то время покажет. посмотрим
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
т
Да, "поздравительная тема" твоя и я этого никак понять не могу: если человека перестают поздравлять, то (по логике вещей) начинают соболезновать родным. Да ладно, обсуждать действия модераторов не будем...
Пишут много и часто: не всегда и умное и далеко не всегда своё (у меня иногда складывается впечетление что это тема - продолжение фейсбука...).
Я могу нравится, могу не нравится: меня это не очень и печалит - я не девица на выданье всё-таки. Я пишу свою точку зрения, кто не согласен - дисскутирует, если я не прав то с этим соглашусь...

Пояснюю не тямущим, з приводу закриття теми привітання циніка, хоча і не зобов'язаний.
Зрозумілий твій посил, підкинути гіменця на вентилятор, з урахуванням того, що у нас з циніком різні погляди на деякі речі, обставини.
Але хочу тебе засмутити-Нічого особистого.
Днюха у циніка була пів місяця тому, 30.06-а сьогодні 13.07.
У нас є археологи, типу тебе, які не дивляться на дату і підіймають не актуальні теми. Георг підняв тему, ти б підписався, а вранці люди заходять на форум, висить привітання, і як порядні вітають, не дивлячись на дату.
Тому тема закрита, щоб такі як ти не водили людей в оману і тему по колу, до наступної днюхи не водили. Чи  ти ще раз хотів привітати циніка?
Так міг би в приват , або за телефоном це зробити.
На наступну днюху циніка тема буде выдкрита.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 13.07.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
13.07.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Юра, про який посил йдеться і що і куди я на твою підкидую? Чи я когось ображав, чим обгрунтовуєш що пишеш? З приводу "дня народження" просто звернув увагу на факт закриття теми, що зазвичай робиться коли людина померла чи забанена. Має Кироло друзів які його місяць вітають - чого в тому поганого? А про "лайно на вентилятор" ти сильно перебільшуєш. Ти розумний чоловік, але не завжди (як і всі ми) маєш рацію.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
kuk
answerview

А я и не ворую, но тем не менее существуют люди, которые и за три жизни не достигнут моего достатка. Как и ты достатка Тимошенко или Ляшко. И мне очень не нравится возможность что они (такие люди) могут испытывать такую же безосновательную ненависть ко мне, как ты к Тимошенко.
Безосновательную.
Ненависть. Просто так.
Потому что я хорошо и долго учился. Потому что я нашел работу. Потому что я заработал.
А кто то бухал, веселился и теперь сидит без бабла и здоровья и завидует мне. Завидует до скрипа зубов.
Как же так - у него дом, семья, работа, деньги, а у меня пустой ржавый холодильник и больная печень...
И начнется - именем радиКальной партии открывай двери и давай делиться.....Грабь награбленное.
Я не против богатства если человек сделал его сам , а не украл у простого народа .Вот к этим дюдям у меня ненависть, а если человек как ты говоришь долго учился и чего то достиг своей головой( не украл) то честь и хвала ему .Но не так как йюля и ляшко ( из за чего и спор возник) разграбили нагло и еще твари поучают как жить.
А кто то бухал, веселился

Вот тебе пример кто сейчас живет получше всего украинского народа тобишь мажоры и прочие суки!
Змінено: 13.07.2016 р., kuk
like
bad
shockingly
13.07.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Я не против богатства если человек сделал его сам , а не украл у простого народа .Вот к этим дюдям у меня ненависть, а если человек как ты говоришь долго учился и чего то достиг своей головой( не украл) то честь и хвала ему .Но не так как йюля и ляшко ( из за чего и спор возник) разграбили нагло и еще твари поучают как жить.

Но никаких фактов того, что прилет на частном самолете был осуществлен за деньги простого народа у тебя нет.
Спрашивать у тебя кто чего разграбил тоже толку не будет.
Ты просто в это веришь как в Аллаха.
А кто то верит что я на красивый мотоцикл тоже украл. Вот верит и всё.
Какая между вами разница?

Вот тебе пример кто сейчас живет получше всего украинского народа тобишь мажоры и прочие суки!

Ну я например живу лучше многих украинцев. На основании этого я мажор и ссука?
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Юра, про який посил йдеться і що і куди я на твою підкидую? Чи я когось ображав, чим обгрунтовуєш що пишеш? З приводу "дня народження" просто звернув увагу на факт закриття теми, що зазвичай робиться коли людина померла чи забанена. Має Кироло друзів які його місяць вітають - чого в тому поганого? А про "лайно на вентилятор" ти сильно перебільшуєш. Ти розумний чоловік, але не завжди (як і всі ми) маєш рацію.

На форумі багато актутуальных тем, автори яких забанені, так що Ваші міркування за фактом закриття теми, що зазвичай робиться коли людина померла чи забанена безпідставні
Ось приклад однієї з тем:
http://www.moto.com.ua/forum/topic-27261/
ну і за правилами:
На сайте MOTO.com.ua категорически ЗАПРЕЩЕНО:Запрещено публичное обсуждение действий (или бездействий) модераторов и администратора по установке замечаний/предупреждений, удалению/редактированию сообщений или закрытию/удалению тем. Это обсуждается в личке с соответствующим модератором.*
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Абсолютно поддерживаю Данила: если человек стал успешным путём реализации своего таланта или труда -это хороший пример для подражания, а не для зависти. Мне самому иногда говорят люди что "фартовый" в жизни: купил 2 квартиры, дачу, гараж, машину и два мотоцикла, собираюсь купить ещё лодку... семья в качественных продуктах не страдает, дети ходят в внешкольные заведения. А первоисточник в чём? С 16 лет работаю на флоте, вырос с матроса до старшего помощника капитана. Начинал с того, что на судоремонтном заводе курсантом чистил фекальные и топливные системы и ёмкости за 920 грн в месяц. Говорят: моряки катаются по миру всему и за это им бабло мешками плотят: насмотрелся я на таких: более 2х месяцев не выдерживали: качка, работа 12 и более часов в сутки, пьём дистилированую воду и низкокачественную еду... только на моём опыте суда дважды тонули и раз горело... работа от Мурманска до юга Чили: то минус 40, то плюс 45... малярия, дифтерия, холера, елбола и прочая напасть... пираты, исламисты и прочие отморозки...
За прсто так деньги не плотят ни кому, а исходя из производительности труда.
2
like
2
bad
shockingly
answerview
Я мав на увазі теми поздоровлень (який зміст тримати тему, коли людина померла, забанена чи в силу інших обставин не спілкується на ресурсі) а не всі загалом. Може в чому я і не правий - прошу на те вибачення. Давайте всі залишатися товаришами.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Абсолютно поддерживаю Данила: если человек стал успешным путём реализации своего таланта или труда -это хороший пример для подражания, а не для зависти. Мне самому иногда говорят люди что "фартовый" в жизни: купил 2 квартиры, дачу, гараж, машину и два мотоцикла, собираюсь купить ещё лодку... семья в качественных продуктах не страдает, дети ходят в внешкольные заведения. А первоисточник в чём? С 16 лет работаю на флоте, вырос с матроса до старшего помощника капитана. Начинал с того, что на судоремонтном заводе курсантом чистил фекальные и топливные системы и ёмкости за 920 грн в месяц. Говорят: моряки катаются по миру всему и за это им бабло мешками плотят: насмотрелся я на таких: более 2х месяцев не выдерживали: качка, работа 12 и более часов в сутки, пьём дистилированую воду и низкокачественную еду... только на моём опыте суда дважды тонули и раз горело... работа от Мурманска до юга Чили: то минус 40, то плюс 45... малярия, дифтерия, холера, елбола и прочая напасть... пираты, исламисты и прочие отморозки...

Моряки не катаются по миру всему, а ходят по морям всего мира. 03_biggrin
Под чьим флагом судно, на котором ты ходишь?
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Я мав на увазі теми поздоровлень (який зміст тримати тему, коли людина померла, забанена чи в силу інших обставин не спілкується на ресурсі) а не всі загалом. Може в чому я і не правий - прошу на те вибачення. Давайте всі залишатися товаришами.

А який сенс поздоровляти з днем народження, після самого дня народження,  ще пів року? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Згоден, сенсу в цьому особисто не бачу (я власне сам не особливо такі дні люблю: якби на рік молодшим би став - інша річ). Є телефон, пошта, особиста скринька... але зрештою нічого поганого в тому теж не бачу: поздоровив товариша через пару тижднів... нехай. Факт закриття теми є неприємний для отримувача поздоровлень і в якійсь мірі теж образливим (я так вважаю)... Давайте через всілякий дрібязок, непорозуміння не сваритись і залишатись всім товаришами, друзями і цікавими співрозмовниками. 20_drinks  42_friends
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Багатьом здається що їм заздрять , чи вони хочуть, що б їм заздрили, хоча і заздрити то там нічому.
І наслідувати там нічому, як було написано на воротах Бухенвальда-Jedem das Seine.І як показує життя-Ніцше був правий. Хтось потрапляє в струмінь, і без вищої освіти, з тюремним ув'язненням стає президентом країни, а хтось з трьома вищими освітами ледве зводить кінці з кінцями-Кожному своє.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Действительно в стране очень низкие зарплаты и (что хуже) нет возможности реализовать себя человеку. А что делать? Унывать - не поможет. Я после мореходки поехал по распредилению в Дунайское пароходство молодым специалистом и проработал 2 года там с зарплатой в 3000 грн в то время, когда европейские судовладельцы платили 3000 долларов... итог понятен. Увы, так выехало и продолжает выезжать люду миллионами...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Згоден, сенсу в цьому особисто не бачу (я власне сам не особливо такі дні люблю: якби на рік молодшим би став - інша річ). Є телефон, пошта, особиста скринька... але зрештою нічого поганого в тому теж не бачу: поздоровив товариша через пару тижднів... нехай. Факт закриття теми є неприємний для отримувача поздоровлень і в якійсь мірі теж образливим (я так вважаю)... Давайте через всілякий дрібязок, непорозуміння не сваритись і залишатись всім товаришами, друзями і цікавими співрозмовниками. 20_drinks  42_friends

От якщо б ти не підняв цю тему, на це ніхто б і уваги не звернув і не лаявся..
Ну тоді давай  не зривати листок календаря з датою вашого народження, не прибирати святковий стіл, що б не образити колишнього іменинника. День народження пройшов, все, цього року його вже не буде, тільки в наступному році.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Действительно в стране очень низкие зарплаты и (что хуже) нет возможности реализовать себя человеку. А что делать? Унывать - не поможет. Я после мореходки поехал по распредилению в Дунайское пароходство молодым специалистом и проработал 2 года там с зарплатой в 3000 грн в то время, когда европейские судовладельцы платили 3000 долларов... итог понятен. Увы, так выехало и продолжает выезжать люду миллионами...

і довго ще будуть виїжджати.У мого сусіда діти виїхали в Польщу і щасливі. В Україну не збираються повертатися, хоча там поки що свого нічого немає, ні житла, ні яхт і віл. Але зарплати вистачає знімати житло, жити в своє задоволення, так і рівень життя там не те що у нас. Хоча багато поляк з Польщі біжать в інші країни.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
answerview

Но никаких фактов того, что прилет на частном самолете был осуществлен за деньги простого народа у тебя нет.
Спрашивать у тебя кто чего разграбил тоже толку не будет.
Ты просто в это веришь как в Аллаха.
А кто то верит что я на красивый мотоцикл тоже украл. Вот верит и всё.
Какая между вами разница?

Ну я например живу лучше многих украинцев. На основании этого я мажор и ссука?

Ты как баран котырый уперся в ворота рогами и не хочет никого видеть и слышать!Уменя фактов нет верно зато они есть у других для кого я видео давал ?? или это не факт !! А то что сбу нихрена не делает по этому поводу вопрос третий!
Дальнейшая беседа с тобой не имеет никакого смысла , ибо ты не желаешь видеть происходящего вокруг тебя говна.
3
like
3
bad
shockingly
13.07.2016 р.
answerview

кацапи прозрівають потроху

раптом хто не знає, про що мова
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
13.07.2016 р.
answerview

Alexandr Mamaluy
Официальный ответ судьи хозяйственного суда Харьковской области предателю.
Отправлено сегодня.

Олексію Станіславовичу Погребняку,
який називає себе «судьей
арбитражного суда города Севастополя».

У відповідь на лист від 30.06.2016р., що має назву «поручение о вручении документа» - повідомляю:

Не існує ніякого «арбитражного суда города Севастополя». Є тимчасово окуповане російським агресором українське місто Севастополь. Є господарський суд міста Севастополь.

Не існує ніякого «А.С. Погребняка, судьи арбитражного суда города Севастополя». Є Олексій Станіславович Погребняк, колишній суддя господарського суду м. Севастополь - зрадник, порушник присяги, шкура.

Не пиши сюди своїх листів, колишній суддя, колишній громадянин, колишня людина!

Від себе - обіцяю: коли ми будемо звільнювати півострів, я особисто прийду по тебе!
Прийду - і повішу тебе за ноги на Приморському бульварі.
Там ліхтарні стовпи дуже зручні.

Чекай на мене!
Я прийду. МИ прийдемо.

Суддя
господарського суду
Харківської області
гвардії сержант запасу О.О. Мамалуй
Крим - це Україна!
Змінено: 13.07.2016 р., Grom
4
like
4
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин