MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.03, 10:50
44
+12 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2814942
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
"Де ви понагрібали посвідчень?": У Житомирі водія, який образив матір загиблого бійця АТО, звільнили з роботи (відео)

Тим самим чоловіка, який викликав лють у громади, врятували від самосуду.У Житомирі звільнений водій міської маршрутки №33, який образив Світлану Абрамович - мати бійця 30-ї бригади, що загинув два роки тому в бою на Донеччині, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Житомир.info".

Жінка поверталася додому з кладовища, де вона щодня провідує могилу свого єдиного сина Артема. Натомість водій у грубій формі зажадав, щоб жінка сплатила три гривні попри те, що вона пред’явила посвідчення, яке надає їй право безкоштовного проїзду.

"Він повертається і дуже голосно, на всю маршрутку каже: «Де ви понагрібали цих посвідчень «родина загиблого»? Далі витягує якесь посвідчення, перед носом помахав і продовжив, «Я його ніде не показую і не користуюся ним, як ви». Я думала, що поки буду виходити, що він попросить вибачення – ні", - розповідає Світлана Абрамович.

Вона розповіла, що три місяці шукала свого сина в Донецьку, а поховали його тільки через дев’ять місяців. "Побачила те поле, яке повністю порите "Градами" було, і ті два танка, які моя дитина зупиняла там. І коли його з-під башти вигребли через три місяці. Єдиний. Онуків не залишилося", - плаче Світлана Абрамович.

Після того, як активісти надали розголосу цій справі, водій маршрутки був звільнений з роботи, повідомив представник перевізника Микола Наумчук.

Натомість ветерани АТО кажуть, що таким чином перевізник не покарав його, а врятував від самосуду. Активісти пояснили, що їм просто увірвався терпець, бо мало не щотижня водії принижують і ображають родичів загиблих бійців, вимагаючи платити за проїзд.

"Найбільш прикро, що сідаю в 11 маршрутку минулого тижня. З квітами їду на кладовище до дитини. Я йому показую посвідчення сім'ї загиблого, а він говорить: у мене таких, як ти, знаєш скільки за цілий день? Даєш 3 грн., просиш зупинити біля кладовища, і йдеш до дитини", - каже мама загиблого військовослужбовця Наталія Дульчик.

"І люди не заступаються… У нас немає сімей загиблих, у нас немає хлопців загиблих, що є військове кладовище", - зітхає Світлана Абрамович.

Представники міської ради пообіцяли провести виховну роботу із перевізниками, нагадавши їм про пільговиків.

«Підприємство має розібратися з даним водієм, він працювати на цьому підприємстві не буде вже з сьогоднішнього дня, а я особисто проконтролюю, щоб на інших підприємствах міста Житомира він теж не працював. Те, що в наших силах – поінформувати і забезпечити, щоб такі ситуації більше не повторювалися, це ми обов'язково забезпечимо», - сказав заступник міського голови Дмитро Ткачук.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
07.07.2016 р.
answerview
Реакция на "Слава Украине"
Многие говорят "это лишь сми".
7
like
1
bad
shockingly
6
07.07.2016 р. відповів для August  
answerview
Ну с мОлодежью всё ясно:мозгов как у рапана,а дед-то чё ума не нажил?
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview
Реакция на "Слава Украине"
Многие говорят "это лишь сми".
Прибери оцю х....ю! GIS! Провокатора в баню! С...а! Весь день мені зіпсував! 10_ireful2
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
07.07.2016 р. відповів для Limon  
answerview

Какой ум-что не знаешь поговорку?-мудак с возрастом не становится мудрецом-он становится просто старым мудаком 30_crazy
Suum cuiqite
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
Онищенку "дали" 14 днів щоб "сховатися" від правосуддя

Олександра Онищенка оголосять в розшук не раніше, ніж через два тижні.

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Ми зобов'язані двічі його викликати повістками, він повинен двічі не з'явитися, тоді у нас з'являється підстава для того, щоб приймати інші заходи. Щоб якщо не особисто йому вручити підозру, то якимось іншим способом, будь-яким, щоб він вважався особою, яка відповідно до закону повідомлена про підозру", - зазначив він.

Також він додав, що Онищенко отримає відповідний статус, враховуючи, що ніхто не знає про його місце знаходження, і він не перебуватиме на території України, лише тоді його оголосять в розшук.

Нагадаємо, Парубій підписав постанови про арешт Онищенка.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
​Декому дуже хочеться домовитись: У Києві викрали коштовний позашляховик Саакашвілі – ЗМІ

Злодії в законі, котрі ніяк не можуть особисто закріпитися в Україні через пресинг силових структур, вигадали спосіб як дистанційно спробувати «порішати питання» по «морським воротам України»
У середу, 6 липня, в Києві був викрадений броньований Toyota Land Cruiser вартістю 6 мільйонів гривень, що належить голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі.

Про це повідомляє strana.ua з посиланням на джерело в Генпрокуратурі, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням джерела, автомобіль викрало організоване злочинне угруповання злодія в законі Сергія Глонті на прізвисько Гуга.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
"За день до їх затримання просто покинули Україну", - адвокат "беркутівців", що розстрілювали Майдан

Зараз над 5 "беркутівцями" йде суд, але насправді їх було набагато більше.
16 "беркутівців", які були причетні до розстрілів на Майдані, втекли з України у 2014 році, зокрема, через витік інформації. Про це під час засідання комітету з питань запобігання та протидії корупції в середу заявив адвокат Небесної сотні Роман Маселко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Зараз над 5 "беркутівцями" йде суд, але їх було набагато більше. Знаємо про те, що в липні 2014 року 16 "беркутівців" за день до їх затримання просто покинули Україну. Дехто в Крим поїхав, дехто в Росію", - сказав він.

"Всі вони контролювалися, вони прослуховувалися і такий факт цікавий - дружина одного з "беркутівців" Мельника, який зараз в бігах, працює в СБУ і у відділі, який займається прослуховуванням. На скільки я знаю, ще півроку тому вона ще працювала. Все це свідчить, що і в таких чутливих справах, коли ви не контролюєте процес повністю, є проблема з витоком інформації", - додав він. За його словами "ці люди втекли через витоки інформації".
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
"Героям - слава! Владі - ганьба!": Місцеві миколаївські князьки відібрали у захисника-кіборга землю, - блогер

Місцева влада відкрито насміхається над героєм, заявляючи, що на війну його не посилала.
"Друзі-журналісти та побратими Героя! Дуже потрібна допомога преси та телебачення. Потрібен розголос та підтримка. Вже не вперше звертається до мене особисто Микола Надворський. Народний Герой України, кіборг, багатодітний батько. У Колі місцеві "царьки" відібрали землю, де захисник України косив траву. Родина Миколи та Тані Надворських проживає в сільській місцевості (Миколаївська область, Доманівський р-н.)" - пише у своєму блозі Віра Савченко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Виживають разом з дітлахами за рахунок городу та присадибного господарства. Догляд корів - тяжка і неприбуткова праця. Та іншого виходу в Надворських немає. З ранку до пізньої ночі працюють батьки. А поруч з ними порають господарство малі, щоб заробити собі на зошити та шкільне приладдя. Коля після поранень та контузії втратив здоров'я. Але завжди відмовляється від пропозиції оздоровитися.

Каже, що не має часу. І не сезон. Влітку він зготовляє сіно, хоч головні болі не покидають ні на мить Воїна Добра. Трудівник, землероб. З якого минулого року насміхалась місцева влада. Мовляв, ми тебе на війну не посилали. Коля хоче справедливості. Не тільки для себе. У місцевих АТОшників (так їх називає керівництво країни, для мене - Захисники України, Герої) і досі немає земельних наділів, котрі держава виділяла тим, хто захищав рідну землю від ворога.

Доманівський чиновник зробив якісь оборудки з землею. Вже давно. Йому присудили 4 роки умовно. Та ця сволота й досі ходить на роботу. А поранені та зневірені Воїни оббивають пороги і мітингують. За це їм погрожують. І знущаються над родинами.

Друзі, дуже потрібна допомога, розголос, підтримка. Не мовчімо! На завтра Захисники України збирають мирне зібрання. Хто має можливість озвучити проблему? Відгукніться! Не лишайте на призволяще родини Героїв та їх дітей! Разом ми повинні допомогти Колі та його побратимам. Кого зацікавить, то координати Миколи напишу в особистому листуванні. Дякую Миколі і всім Захисникам України за моє Мирне Небо. Пробачте нас, Люди, за цю несправедливість і наругу над вашими родинами. Авансом вдячна за допомогу у вирішенні проблеми журналістам і небайдужим. Героям Слава! Владі - ганьба!"
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.07.2016 р.
answerview
Обшуки на базі "Дніпра-1": Після штурму спецназівцями "Альфи" є постраждалі (фото)

Зараз обшуки тривають, на територію військової частини не пропускають ані особовий склад «Дніпра-1», ані журналістів.
В ході спроби слідчих Генпрокуратури і співробітників «Альфа» провести обшуки за місцем дислокації полку особливого призначення «Дніпро-1» постраждав інспектор чергової частини полку. Коли з постановою на обшуки приїхали представники ГПУ, черговий, згідно з установленим порядком, відмовився їх пропускати, поки не повідомить керівництву. Разом з тим, співробітники «Альфи» виламали двері і застосували до інспектора фізичне насильство, передають Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

За словами заступника командира полку, постраждалий боєць потребує медичної допомоги, однак працівників санчастини до нього не пропустили. Також адвокат комполка заявив про намір звернутися в Генпрокуратуру з вимогою відкрити кримінальне провадження проти осіб, які «використовували привід провести обшук і опублікували неправдиві фотографії на сайті ГПУ». Зараз обшуки тривають, на територію військової частини не пропускають ані особовий склад «Дніпра-1», ані журналістів.
http://patrioty.org.ua/other/obshuky-na-bazi-dnipra-1-pislia-shturmu-spetsnazivtsiamy-alfy-ie-postrazhdali-foto-125247.html
Jedem das Seine
Змінено: 07.07.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
07.07.2016 р. відповів для Limon  
answerview

Да пенсионеров с таким мышлением больше чем молодежи. Просто пенсионеры сдержаннее чем эта ублюдочная шпана.
2
like
1
bad
shockingly
1
07.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Весь день мені зіпсував! 10_ireful2

Не переживай - к вечеру день наладится.
1
like
bad
shockingly
1
07.07.2016 р.
answerview
Служба безпеки України визначила та оприлюднила список інтернет-ресурсів, які входять до російської доменної зони. Задля власної безпеки та захисту персональних даних рекомендується полишити вказані ресурси до 1 серпня 2016 року. В першу чергу це популярні соціальні мережі та поштові скриньки "RU".

Саме з 1 серпня у Російській Федерації набуває чинності "Новий антитерористичний закон", який розв'язує руки ФСБ на отримання всіх персональних даних. Під дію закону крім росіян підпадають і українці, а також мешканці інших країн які користуються російськими соцмережами.

З вказаного часу на першу вимогу ФСБешників власники поштових серверів, блог-хостингів, форумів і соцмереж зобов'язані надавати російським державним структурам дані про всі логіни і електронні адреси будь-кого зі своїх користувачів, списки їхніх контактів, відомості про кількість, обсяги і адресатів переданих повідомлень тощо.

До "чорного списку" увійшло понад сорок інтернет-ресурсів Росії. В першій п’ятірці - «Яндекс», «ВКонтакте», «Одноклассники», «Фотострана» та «Привет.ру».
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
07.07.2016 р.
answerview
18_good

Киевский городской совет в четверг переименовал Московский проспект в проспект Степана Бандеры.

За это решение проголосовали 87 депутатов, сообщил в фейсбуке депутат горсовета Юрий Сиротюк.

Кроме того, улица Суворова стала улицей Генерала Алмазова (генерал-хорунжий Армии УНР), переулок Кутузова - переулком Евгения Гуцало (украинский писатель), улица Кутузова - улицей Омеляновича-Павленко (командующий Армии УНР17_wink.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Весь день мені зіпсував! 10_ireful2

Не переживай - к вечеру день наладится.
Наладится... Вчера в городе бойца похоронили, сегодня узнаю, что и в районе похорон... Вот такие вы....ки, как на видео, лишили жизни двух прекрасных парней....
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
07.07.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview

Какой ум-что не знаешь поговорку?-мудак с возрастом не становится мудрецом-он становится просто старым мудаком 30_crazy

Своему отцу ЭТО скажи. Если ты не байстрюк или с детского дома.
2
like
2
bad
shockingly
kuk
07.07.2016 р.
answerview

03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
07.07.2016 р.
answerview
Голсуємо тут
http://mtu.gov.ua/poll/

1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин