MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.03, 22:04
44
+9 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2814332
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Дешевле только рабство

Украинцы – самые низкооплачиваемые рабочие Европы.
В Украине самая маленькая зарплата в Европе - 135 евро в месяц. Даже в маленькой и неспокойной Молдове этот показатель выше – 181 евро в месяц. В Беларуси, с ее «советской» моделью экономики, колхозами и госсектором месячный заработок в 2,6 раза выше чем в Украине. В пред дефолтной Греции этот показатель равен 707 евро в месяц. Больше всего получают рабочие Норвегии - 3527 евро в месяц. В тоже время украинские олигархи традиционно входят в списки самых богатых людей мира. Так, в 2015 году по версии журнала Forbes, в список богатейших людей мира вошли: - Ринат Ахметов на 201 месте с состоянием в $6,7
млрд - Виктор Пинчук на 1250 месте с $1,5 млрд -
Игорь Коломойский на 1415 месте с $1,3 млрд
- Геннадий Боголюбов на 1500 месте с $1,3 млрд.
- Юрий Косюк на 1638 месте с $1,1 млрд

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
02.07.2016 р.
answerview
РОССИЙСКИХ ПЕНСИОНЕРОВ ХОТЯТ ПЕРЕСАДИТЬ НА СКУТЕРЫ
В РФ возможен запуск производства скутеров, предназначенных для людей пожилого возраста.
Такой замысел был озвучен губернатором Владимирской области Светланой Орлова. Чиновница даже дала указание о разработке этого вида транспорта ковровским электромеханикам. Об этом сообщает портал Novosti N с ссылкой на ТАСС.
Пока нет четкого представления, чем скутер для бабушек и дедушек будет отличаться от обычных скутеров. Акцент делается лишь на лимит скорости. По проекту максимальная скорость двухколесного транспорта для пенсионеров должна быть ограничена на уровне 12 километров в час.
Честно говоря, первая мысль о толковании сути понятия «для пенсионеров» заключалась в его доступности и невысокой цене. Но не тут-то было. Стоимость перспективной модели будет примерно в три-четыре раза выше, чем те модели, кстати, неплохого качества, которые уже представлены на рынке.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Один из самых успешных эпизодов отражения агрессии РФ на Донбассе

История о том, как Точками-У высадили в воздух два российских эшелона с личным составом и техникой, достаточно известная, но тут много новых интересных деталей.
Серед епізодів АТО є один, який дуже цікавить читачів, а саме – розбитий ешелон з російськими військовими в Іловайську. Саме тому я почав пробиватися до людей, які могли б пролити світло на нижчезазначену подію.
13 лютого 2015 року було завдано груповий удар 1-го рдн 19-ї рбр по двом ешелонам з технікою та особовим складом, що здійснили зупинку на розвантажувальних станціях поблизу населеного пункту Іловайськ. За рішенням відділу РВіА штабу АТО був здійснений удар ракетами «Точка У» окремо по ешелону з особовим складом і по ешелону з технікою, боєкомплектом і паливом. Обидва були вражені, велика частина особового складу і техніки в ході удару була знищена.

Вперше про ці ешелони я почув від тоді ще комбрига 93-ї омбр Олега Мікаца. Саме він влітку 2015 року розповів про потяги, який розвідка «вела» ще з Таганрога. І коли ешелон прибув до Іловайська, то був знищений ракетним ударом, а підрив цистерн з паливом доповнив їх розгром.
Потім про розбитий ешелон мені розповідали розвідники 3-го полку спеціального призначення. Але потрібні були першоджерела, тому я взявся за їх пошук. Ну і в підсумку домігся свого.
…Я сиджу в будівлі за адресою Дегтярівська, 19 разом з двома офіцерами. Ми ведемо діалог про цю подію.

– Коли і як починалася ця операція?

– При посиленні динаміки ескалації була зібрана група бойового застосування ракетних військ і артилерії, яку очолював начальник Генерального штабу і командувач ракетними військами і артилерією. І безпосередньо за даними розвідки і контррозвідки виконувалися вогневі завдання з пункту управління, – починає діалог один з офіцерів.

– Як відбувався процес?

– Розвідка давала ціль, наша група опрацьовувала її з врахуванням тих засобів, якими ми можемо її вразити. За підсумком давали відповідні розпорядження.

– Я колись спілкувався з Олегом Мікацом з приводу цього ешелону. Він говорив, що потяг вели ще з Таганрогу…

– Не знаю, звідки його вели, ми працювали по факту. Був час прибуття, точка прибуття, і ось, виходячи з цих даних, нам треба було нанести вогневе ураження.

– Були відомі навіть час і точка прибуття?

– Так. І час прибуття теж. Ну і розвідники вели ще сам ешелон, дані надходили постійно.

– Час не пам’ятаєте?

– Пам’ятаю, що вночі було. Горіло там все.

– Там було два ешелони? Мені говорили, що начебто з другого мінімум два вагона рознесло.

– Наскільки я пам’ятаю, в цьому районі ешелон розвантажувався, – офіцер підтягує до себе карту Іловайська і бере в руки олівець. – Тут промзона, немає житлових будинків. Тут у них стоїть розвантажувальна платформа. Тут вони розвантажувалися… Виходить, один ешелон розвантажувався, а другий щойно підійшов і чекав черги. Стартова батарея була вже в готовності «один» – і ми завдали подвійного ракетного удару по цим точкам. Потім від розвідників надійшли дані про влучення. Вони повідомили, що той ешелон, який розвантажувався, був знищений. Біля нього йшла колона якоїсь техніки – теж під удар потрапила. По другому ешелону, по суті, чітко спрацював ракетний удар. Там було знищено не два вагона, як ви говорите, а, наскільки пам’ятаю, повністю весь ешелон. Пішла ланцюгова реакція, весь ешелон в результаті згорів.

– А що там був за ешелон?

– Наскільки я знаю, там була техніка. Про особовий склад не скажу, це вам треба поспілкуватися з розвідниками, вони краще знають. Неофіційно – артилерійський підрозділ там був. Але це неофіційно, нехай вам розвідка точно скаже. Ось як ми ракетами били – я точно вам можу розповісти, а додаткову інформацію нехай розвідники викладуть. Не хочу брати на себе відповідальність за видачу спотвореної інформації.

– Ясно. Ну, я перевірю ще раз цю інформацію у розвідників в будь-якому випадку, не хвилюйтеся. Просто мені говорили, що там було три або чотири вагони з особовим складом. Отже, прилетіли дві ракети…

– Ну ось, власне, і все, – підключається другий офіцер. – У них там рампа була розвантажувальна, ось туди і прилетіло. Був ешелон артилеристів. Але більше вам, напевно, Муженко хіба що розповість: інформація від розвідників відразу йому надходила.

– Муженко на зустрічі з блогерами повідомив, що там все до біса згоріло.

– Це і ми знаємо. Ми теж виходили на розвідників тоді і питали: «Ну як? Ми влучили?». А вони нам: «Чудово влучили!».

І все, в бойовій обстановці таки не будеш вести балачки на ці теми, вимагаючи яскравого опису події. А у Муженка була конкретика, що там і як погоріло.

– Взагалі, шикарна, звичайно, робота: дві ракети – два ешелони…

– У нас взагалі три цілі було. Там ще були склади ПММ. Ось тут вони були, – офіцер позначає на карті. – Ми хотіли і по ним вдарити. Спочатку цілей було три – два ешелони і склади ПММ. Але потім порахували і з’ясували, що там небезпечно, оскільки все розташовано дуже близько до житлових будинків. Тому була заборона на стрілянину по складах, а відпрацьовані тільки ешелони. У нас, звичайно, була надія, що вибух і осколки від удару по ешелону дадуть ланцюгову реакцію і в підсумку запалять і склади ПММ, але не вийшло. Склади залишилися неушкодженими.

Після цього діалогу я почав шукати можливість вийти на людину, яка скорегувала удар по ешелону. І ось ми з ним сидимо в ГШ.

Якщо ви читали книжки про шпигунів, то там, як правило, скрізь пишуть про розвідників, які мають «сіру» зовнішність. В даному випадку це не так. Зовнішній вигляд розвідника явно вказує на те, що якщо така людина йде по сепарському місту, то там щось трапиться. Це зрозуміло з першого погляду на нього. Нестандартна особистість. І ми з ним починаємо діалог.

– Як відбувалося наведення «Точки-У» на ешелон в Іловайську?

– Це в лютому? Ну коли там ще випадково автомобільну колону розмололи? Це в 2015 році було, вночі. Тоді всі «Точки-У» «благословлялися» Першим. За добу до цих подій в Іловайськ зайшов ешелон. Ми доповіли Миколайовичу (мається на увазі генерал армії Муженко), але потрібні були підтвердження. Ми вже боялися, що не випросимо: удар «Точки-У» – це серйозно, аргументи повинні були бути залізобетонні.

Так ось, сам ешелон ми «змалювали» ще на стороні РФ, коли він завантажувався. Ми контролювали всі 9 залізничних гілок, тому розуміли, куди і що йде. Навіть якщо не вдалося перехопити інформацію про формування ешелону в РФ, все одно розуміли, коли приблизно можна чекати поповнення. Тут же все просто. Ми знаємо, скільки техніки в ОРДЛО; приблизно розуміємо, які запаси палива є у них в наявності. На виконання демонстраційних дій або просто пересування техніки у них йде відома кількість палива. Тому, якщо навіть ми не змалювали ешелон, що формується, але аналітики говорять, що паливо закінчується – чекай ешелон з паливом. З боєприпасами приблизно така ж картина, але тут все залежить від інтенсивності бойових дій.

Так що по мірі підходу ешелону ми планували завдання з підтвердження його прибуття. Інакше б Перший не «благословив».

– А як ви підтверджували прибуття ешелону?

– Фото та відеозвіт. На підході ешелону до Іловайська наші люди сфотографували його. Потім запустили «птаху» (безпілотник – авт.), вона зафіксувала. Ну а ці дані ми вже передали Миколайовичу, а він – Першому. Я дуже тоді просив «Точку». І мені її «благословили».

– Як все відбувалося?

– Тоді постійно йшли ешелони і світло на залізничній станції відключали. Щойно повинен прийти ешелон – відразу гасять світло і з боку Квашиного заганяють потяги. Туди потім приїжджали тентовані вантажівки, військові й цивільні. Все це перевантажувалося і розвозилося.

Прийшов один ешелон з паливом і технікою. Артилеристи. Прийшов потяг і став. Ми зафіксували його, передали фото і відео. Ешелон з боєкомплектом і особовим складом поставили до відстійника, а ешелон з паливом і технікою розвантажували.

Прилетіли дві «Точки», влучили вдало. Ми передавали наверх фотографії з загравою. На наступний день «очам» вдалося ближче підійти і сфотографувати результати. Всі фото передали нагору.

– Жителі Іловайська стверджували, що не чули детонації.

– Не знаю, як там можна було не чути. Я фото дивився, там горіло сильно. Біля другого складу ще проїжджала автомобільна колона (вантажівки), там більше десятка автомобілів згоріло. Коли потрапило, «наші» тоді чотири детонації нарахували. Хоча місцеві жителі… там же комендантська година, глибока ніч, та й прилетіло в промзону. Могли і не чути. «Мої» в радіоефірі чули все дуже чітко. Тоді ще бойовики подумали, що над ними безпілотник літає, коригує ракети. Почали стріляти вгору, щось їм там привиділося.

– А можна подивитися фото?

– Ну це у Миколайовича питайте (посміхається), буде у вас допуск – глянете. Але влучання там було шикарне. Ми тоді ще збирали інформацію з цієї нагоди. З’ясували, що в вагонах тоді строковиків привезли. Ну, артилеристів, які там були. Тоді ФСБ витратила чимало сил, щоб зам’яти цей випадок: адже не контрактники загинули, а строковики.

– А у вас немає фото?

– Якщо пошукати, то є. Але ви краще у Миколайовича запитаєте. Ми з ним безпосередньо працюємо, всі матеріали йому особисто.

– Безпосередньо?

– Так. Але зв’язуватися таким групам, як наша, зі штатною структурою – небезпечно. Ми позаштатні спеціалісти. Одна така група була інтегрована в штат, і немає її вже, всі загинули за дивних обставин.

– Складно працювати в таких умовах?

– Навпаки. У нас дуже велика проблема в тому, що генералів багато, але мало хто може взяти на себе відповідальність. Миколайович – бере, а його заступники – як правило, ні. Мені комфортно з ним працювати. Ще з генералом Горбильовим (командувач ракетними військами і артилерією Збройних Сил України генерал-майор В’ячеслав Горбильов) дуже добре працювати. Чіпкий, розумний, ніколи не перепитує, якщо треба – він зробить все, щоб організувати необхідні умови.

А, наприклад, коли були бої за Дебальцеве, у генерала Воробйова допроситися чого-небудь було неможливо, як і у його креатури Тарана (командувач сектором С). Ну не бере на себе відповідальність людина і все. Навіть коли там уже все погано було з 16 лютого, зв’язку не було, ретранслятор на вокзалі вже «помер». У волонтерів зв’язок є, а у ГШ – немає. Ідіотська ситуація: волонтери спілкуються, всякі добробати і НГУ пишуть в Фейсбуці, як все погано, а ГШ б’ється, щоб зв’язок організувати. Тоді росіяни РЕБами «загасили» зв’язок повністю. Я тоді два дні сидів у штабі, допомагав організувати через знайомих, тербатовців, через волонтерів теж допомагав стикувати підрозділи і передати інформацію про вихід. І все одно про один підрозділ «забули», тому що з ним не було зв’язку. Знайшли через пару днів і вивели, але такий випадок був.

Так що війна змушує йти на нестандартні механізми взаємодії (посміхається).

Після цього діалогу стаття була вже написана, але тут з’явилася можливість взяти інтерв’ю у генерала Муженко. І, звичайно, мова зайшла в тому числі і про іловайський ешелоні.

Незважаючи на неділю, в приймальні генерала Муженко постійний броунівський рух – біганина військових. Судячи з діалогів, обговорення стосується обстрілу українських частин у Авдіївці з 21-22 травня 2016 року. І ось коли черга доходить до мене, заходжу до нього в кабінет. Муженко, як зазвичай, виглядає… втомленим. Майже відчувається, що наш 20-хвилинний діалог він сприймає як можливість хоч трохи відійти від того гігантського потоку інформації, який вирує зараз навколо нього.

– Здрастуйте, Віктор Миколайович! Важкий день у зв’язку з ситуацією в Авдіївці?

– Вітаю! Так, є питання щодо вчорашнього обстрілу. На наші позиції прилетіло понад триста снарядів.

– Ви знаєте, що зараз досить сильно критикують командування через те, що не відповідали артилерією під час обстрілу?

– Так, такий факт мав місце і мені він незрозумілий. Ми знаємо всі позиції, з яких вівся обстріл. Так, більша частина снарядів була випущена з Донецька. Але артилерійський обстріл йшов і з Спартака, і з «Вольво-центру», і з інших позицій, по яким можна і потрібно було наносити вогневе ураження, якого не було. Я з ранку вже відповідно поговорив з командувачем АТО і дав необхідні вказівки, щоб такого більше не повторилося.

– Якщо говорити про артилерію, то хотів би вас запитати про удар «Точки-У» по ешелону в Іловайську.

– Не знаю, як про таке писати. На мене після цього буде, напевно, порушено ще одну кримінальну справу в Росії (посміхається).

– А що ви можете розповісти про те, як це відбувалося?

– З’явилася інформація з наших джерел про формування ешелону на території РФ, який повинен був прийти в Іловайськ. Ми отримали необхідну фото- і відеофіксацію, після чого був узгоджений з вищим керівництвом ракетний удар. Після його нанесення розвідка повідомила, що ціль вражена, ешелон горить, здетонувала частина боєприпасів, а паливо в цистернах посилило пожежу. Пізніше ми на підтвердження отримали фотографії результатів удару.

– Судячи з усього, ураження цілі було успішним.

– Не тільки цієї. Я думаю, коли прийде час, багато цікавого стане явним. Але якщо ми говоримо про іловайський ешелон в лютому 2015 року, то, за моїми даними, він був знищений.

Serg Marco
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview

Выпускной 2016 / Школа 42 / Наш Лучший друг Президент Путин

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
В ПЕРМИ ГРАБИТЕЛЬ 3 ЧАСА ИЗБИВАЛ ДЕВУШКУ (КАССИРА ) А ЛЮДИ РАВНОДУШНО ПРОХОДИЛИ МИМО

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Порошенко заявив, що Росія готувала кількасот терактів в Україні

Президент Петро Порошенко звинуватив Росію в підготовці терактів в Україні.

Про це він заявив в інтерв'ю болгарському телеканалу bTV, передають "Українські Новини".

"Тільки за останній рік ми запобігли близько 300 терористичних атак, які готувалися з боку Російської Федерації. Терористи готувалися в підготовчих центрах на території Курської, Бєлгородської і Ростовської областей. Ми їх затримали з вибуховими речовинами під час підготовки терористичних актів і продемонстрували світу", - зазначив Порошенко.

При цьому, коментуючи теракт в Туреччині 28 червня, Порошенко підкреслив, що Україна пліч-о-пліч з турецьким народом буде протидіяти терору.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
"В Україні знищили законодавчі умови для боротьби з корупцією" - нардеп Луценко

Народний депутат Ігор Луценко вважає, що законодавчі умови для боротьби з корупцією в Україні знищені.

Про це він заявив в ефірі "112 Україна" .

За словами Луценка, законодавчий безлад у сфері антикорупційної політики вигідний діючій владі.

"Ми насправді не створили законодавчих умов для боротьби з корупцією. Навпаки, ми їх знищили. Створення нових органів не є боротьбою з корупцією. Це є спробою створити ті інституції, які будуть постфактум карати тих корупціонерів, до яких зможуть дотягнутися. Але механізм запобігання корупції ми, на жаль, знищили 14 жовтня 2014 року. Зараз в Україні немає жодної інституції нагляду за дотриманням закону чиновниками. Зараз ні прокуратура, ні поліція, ні СБУ не дивляться, яким чином чиновники не порушують права громадян та дотримуються законів. Коли вони здійснюють злочин, то є механізм реагування, а коли просто порушують, де складу злочину немає, то нікого не притягнеш до кримінальної відповідальності", - відзначив він.
"Такий законодавчий безлад настільки вигідний владі, що це було реалізовано парламентом. І на жаль, ми своїми руками знищили боротьбу з корупцією. Кажу про це, як член профільного комітету", - додав Луценко.

Нагадаємо, з'явились детальні схеми газової справи Онищенка (інфографіка).
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Українська - це модняво: Відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов розповів, як завдяки Вакарчуку заговорив "солов'їною"
Харизматичність людини, пісні якої втілюють національну ідею — це підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького" - розповів журналіст.
Відомий російський журналіст і телеведучий Леонід Парфьонов розповів про свою дружбу з українським музикантом, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Про це Парфьонов, який приїхав у Львів, розповів в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", відео з якої опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

"Даючи інтерв'ю в Україні, думаю, що це Святослав Іванович повинен сказати, що я його друг, а не я повинен примазуватися до національного скарбу України. Харизматичність людини, пісні якої втілюють національну ідею — це підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького. Я добре пам'ятаю, як вся зима пройшла під знаком пісні "Мить", — зазначив журналіст.

Після цього Парфьонов перейшов на українську. "Як сніг неймовірно блищить", — процитував російський журналіст рядок з пісні Вакарчука.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
"Це один з випадків, коли справедливість необхідна": Бутусов звернувся до Луценка з приводу справи Лихоліта

"Довіряти нинішній судовій системі України немає ніяких підстав" - зазначив журналіст.
Рішення Печерського суду про арешт бійця батальйону "Айдар" з позивним "Батя" Валентина Лихоліта свідчить про те, що "довіряти нинішній судовій системі України немає ніяких підстав". Про це заявив 2 липня в Facebook головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов в своєму зверненні до генерального прокурора Юрія Луценка, передають Патріоти України.

За його словами, злочини проти особистості в Україні повинні розглядати тільки суди присяжних.

"І коли заарештували в 2010-му (році) нинішнього генерального прокурора Юрія Луценка, він також вимагав суду присяжних, оскільки вважав свою справу політичною. І це була одна з основних ліній його захисту", - зазначив Бутусов.

"Я не знаю в чому винен Валентин Лихоліт, мені невідомі обставини кримінальної справи, тому виносити суджень по суті справи не буду. Але процес ... Я не знайомий з Лихолітом. Але я знаю, що "Батя" командував одним з тих підрозділів "Айдара", який в липні-серпні під Луганськом був одним з дисциплінованих і боєздатних.

Про це мені розповідали офіцери 1-ї танкової бригади, з якими я тоді спілкувався. І таких надійних людей було дуже мало в той час на фронті, на жаль", - написав журналіст.

"Довіряти нинішній судовій системі України немає ніяких підстав. Завдяки перевірці баз даних Національним антикорупційним бюро понад 300 суддів тільки за останній час не пройшли переатестацію. Багатьох суддів всупереч закону про люстрацію не звільнили, незважаючи на скоєні злочини часів Януковича", - йдеться в тексті.

"Валентин Лихоліт виправляв в 2014-м бездарність і невігластво кабінетних "полководців" і політиків-пристосуванців на передовій зі зброєю в руках, і ризикував собою сотні разів. "Батя" зі зброєю виправляв результати антиукраїнської політики на Донбасі, яку проводив заявивший проти нього мер Сєвєродонецька.

Заслуги "Баті" перед державою безсумнівні. і я не розумію, які можуть бути підстави у прокуратури і суду вимагати взяття під варту одних підозрюваних і не вимагати інших? Я не розумію, чому держава дозволяє по-казенному ставитися до тих, хто її захищає, але ось-ось за заявою сепаратиста затримати "Батю", який не збирається нікуди ховатися, бо він добровільно пішов в армію і служить в ЗСУ?

Куди він дінеться? Швидше мер Сєвєродонецька, який подав на нього заяву, перебіжить в "ЛНР", ніж воїн 72-й мехбригади "Батя" залишить Україну", - написав Бутусов.

"Можливо, Лихоліт дійсно винен. Але впевнений, що він заслуговує гарантованого законами і Конституцією права на суд присяжних, і звернення взяти його на поруки від народних депутатів заслуговують самої серйозної уваги.

Юрій Віталійович, ви добре запам'ятали, що таке в'язниця і що таке Лук'янівське СІЗО. Ви самі сказали - треба розбиратися по справедливості. Це один з випадків, коли справедливість необхідна", - звернувся Бутусов до генпрокурора Луценка
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Конфлікт поколінь, замішаний на війні та крові: Стало відомо про нову моторошну тактику Кремля на Донбасі
Кремль зацікавлений у тому, щоб на Донбасі загинула максимальна кількість місцевих жителів. Після цього, під впливом російської пропаганди, сім'ї загиблих "ополченців" будуть тримати зло на Україну, незалежно від того, хто буде при владі.
Стало відомо про нову моторошну тактику, яку Росія використовує на окупованому Донбасі. Про це розповів старший аналітик МЦПД Анатолій Октисюк у статті для Апострофа, передають Патріоти України.

"Під час бойових дій на Донбасі неодноразово спостерігалися ситуації, коли російське командування відправляло місцевих бойовиків і російських найманців реалізовувати свідомо нездійсненні завдання на добре пристрелянi і укріплені позиції ЗСУ", — зазначив експерт.

"На думку учасників АТО, це свідчить про те, що російське військове керівництво чітко розділяє сорти тих, хто воює на Донбасі, ставлячи перед ними різні завдання. В результаті збройних конфліктів, в першу чергу, гинуть чоловіки. Це чиїсь сини, чоловіки, діти і батьки — страшна трагедія і втрата для будь-якої сім'ї.

У зв'язку з тим, що в окупованих районах Донбасу немає достатньо ресурсів і можливостей для проживання, багато місцевих чоловікiв приєдналися до незаконних збройних формувань, які фінансуються російською стороною. За це вони отримують можливість оформитися на грошове забезпечення, отримувати харчування і обмундирування, а значить підтримувати власні сім'ї", — повідомляє Октисюк.

"Однак Кремль, очевидно, зацікавлений у тому, щоб на Донбасі загинула максимальна кількість місцевих жителів. Після цього, під впливом російської пропаганди, сім'ї загиблих "ополченців" будуть тримати зло на Україну, незалежно від того, хто буде при владі.

Це буде передаватися їх дітям, щоб створити конфлікт поколінь, який буде замішаний на війні і крові. Все це перетворить Донбас у вигідне для режиму Володимира Путіна джерело нестабільності в Україні, яке буде постійно "жевріти" навіть в разі "реінтеграції" Донбасу", — розповів анал
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Українські військові спростовують думку про те, що Василя Сліпака вбив снайпер

Юрій Бутусов запідозрив Росію в поширенні фейку про снайпера-вбивцю, від рук якого загинув Василь Сліпак
Показання снайпера бойовиків ДНР з позивним "Морячок", який нібито застрелив бійця сил АТО, оперного співака Василя СЛІПАК, можуть бути черговим фейком російської пропаганди, повідомляють Патріоти України

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов. На його думку, судячи з розповіді "снайпера з помітним російським акцентом", він взагалі не перебував на місці загибелі українського воїна.

"Загін" ПС "виконав бойове завдання і взяв висоту. Снайпер супротивника розповідає, що нібито він був поруч з висотою, бачив наших атакуючих воїнів, і вів прицільний вогонь з 500 метрів. З такої дистанції СВД (снайперської гвинтівки Драгунова - ред.) б'є точно. Раз снайпер сидів на висоті і все бачив, то йому було б дуже зручно бити і по іншим бійцям. Але в тому місці, де загинув Василь, інших загиблих не було, а висоту взяли", - написав журналіст.

Бутусов вказав на те, що якщо розповідь російського снайпера була правдою, то він мав усі шанси зірвати атаку українських бійців.

"Противник був узятий в кліщі, перебили майже всіх, втекли деякі, на висоті залишилося до 20 трупів 7-ї мотострілецької бригади окупаційних російських військ" ЛНР ". Снайпер судячи з розповіді не постраждав - хоча якби його позиція була такою зручною, він мав всі можливості зірвати нашу атаку. Наша атакуюча група була невеликою. Тому вважаю, що вся розповідь снайпера, який застрелив українського героя - це чергова російська пропаганда ", - підкреслив він.

Про постановочий характерісюжету Россмо про снайпера, який нібито вбив Василя Сліпака ткож заявив боєць сил АТО Ігор Грег.

"Друзі, не ведіться на постановочне відео про типу снайпера, що вбив одного Міфа, ми знаємо хто це зробив. І розплата наздожене обов'язково", - написав він на своїй сторінці в Facebook.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
Друге Дебальцеве: На штурм авдіївських укріплень Кремль кинув елітарні підрозділи десантників
​Гібридні окупаційні війська РФ на Донбасі готуються до ескалації насильства на Світлодарському виступі фронту і на території промзони Авдіївки​.

Гібридна армія РФ здійснює підготовку до подальшої ескалації бойових дій на Світлодарській дузі. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки, передають Патріоти України.

Зокрема, окремі підрозділи бойовиків, розквартированих в Дебальцевому, приведені в повну боєготовність, проводяться активні заходи по доукомплектації особового складу місцевої "бригади". Також до лінії розмежування в терміновому порядку передислокується танковий батальйон цього НВФ.

Крім того, в район Дебальцевого додатково переміщені два артилерійських підрозділи зі складу сусідніх частин "армії ДНР", а лікувальні установи в місті переведені на посилений режим роботи. За даними розвідки, місцеві жителі намагаються виїхати з міста.

У район іншої гарячої точки фронту на Донбасі - промзони Авдіївки - підтверджено прибуття підрозділу зі складу 331-го парашутно-десантного полку (Кострома) 98-ї повітряно-десантної дивізії (Іваново) армії РФ.

Десантники держави-окупанта прибули під Донецьк для активізації диверсійно-розвідувальних дій у районах Авдіївки, Красногорівки, а також селищ Зайцеве і Луганське, стверджують українські розвідники.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.07.2016 р.
answerview
У влади можуть бути великі неприємності: Єгор Соболєв закликав негайно звільнити засновника "Айдару"

"Вимога номер 1 - випустити Батю. Це абсолютно по силах військовим прокурорам і суддям Печерського суду, які в кишені у Банкової і зроблять все, що їм накажуть" - повідомив нардеп.

Печерський суд обрав запобіжний захід у вигляді два місяці утримання під вартою (до 28 серпня) для бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта з позивним "Батя". Про це написав народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми далі не дозволяємо вивезти в СІЗО айдарівця Валентина Лихоліта, якого суддя Печерського суду Гладун постановила заарештувати за звинуваченнями лідерів еленерівців Сєвєродонецьку " - повідомив нардеп.

"Ніч минула спокійно. Приблизно о 03:00 перед судом з'явилася велика група "космонавтів", присутні бійці "Айдару" та "Донбасу" без додаткових запитань забарикадували усі двері і приготувалися до штурму. Його не було. Натомість до нас приїхали бійці "Азову" на чолі з Андрієм Білецьким" - пише депутат.

"Приїжджайте і Ви, будь ласка. Ми на першому поверсі будівлі суду на Хрещатику, 42а. Вимога номер 1 - випустити Батю. Це абсолютно по силах військовим прокурорам і суддям Печерського суду, які в кишені у Банкової і зроблять все, що їм накажуть." - пише Соболєв.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
02.07.2016 р. відповів для August  
answerview
Получается что все местные....

ну так на такие дела только мясо и посылают.  саперов уложили,охрану взяли в плен а разведчики ушли потому как опытные а не мясо.
like
bad
shockingly
kuk
02.07.2016 р.
answerview

03_biggrin
like
bad
shockingly
kascej
02.07.2016 р. відповів для kuk  
answerview

03_biggrin

а шарик то поседел за 80 лет от совкового дерьма.
like
bad
shockingly
02.07.2016 р. відповів для zaremba  
answerview
Получается что все местные....

ну так на такие дела только мясо и посылают.  саперов уложили,охрану взяли в плен а разведчики ушли потому как опытные а не мясо.

Просто в данном случае все вокруг их называют "Ихтамнеты". Вот это не понятно для меня.
like
bad
shockingly
02.07.2016 р.
answerview
Расплата. Спецназ «выковырял» из «ДНР» сепаратиста, из-за которого в 2014 году погибли 10 солдат.
http://retrans.in.ua/%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%BD%D0%B0%D0%B7-%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D1%80%D1%8F%D0%BB-%D0%B8%D0%B7-%D0%B4%D0%BD%D1%80/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
02.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Расплата. Спецназ «выковырял» из «ДНР» сепаратиста, из-за которого в 2014 году погибли 10 солдат.
http://retrans.in.ua/%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%BD%D0%B0%D0%B7-%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D1%80%D1%8F%D0%BB-%D0%B8%D0%B7-%D0%B4%D0%BD%D1%80/

Какая же каша в голове у дедули 30_crazy
"Охулили святого Георгия")))))))
Змінено: 02.07.2016 р., August
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин