MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.03, 22:54
44
+7 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2807157
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
11.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview

Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.

Так це було дозволено  тільки тим НП,  в назві  яких  було присутнє щось пов"язане  з "комунізмом".
Іншим - зась!   - Чи не так?
Дякую.

Олег, ты палишся на ровном месте, в 61 человек не может не знать, что Комсомол (сокращение от Коммунистический союз молодёжи), полное наименование — Всесоюзный ленинский коммунистический союз молодёжи (ВЛКСМ) — политическая молодёжная организация в СССР.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
11.06.2016 р. відповів для August  
answerview
Адвокат Єрофєєва подала позов на Порошенка

Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.

Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.

Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.

"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.

Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини

Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.

Вот ты опубликовал эту новость. Какая причина?
Просто посмеяться над адвокатом? Зрада? Или просто пустоту заполнить?

Що б тебе потролить.
Хто ти такий, щоб вказувати мені, що постити а що ні?
Краще вийди на червону площу і скажи своєму цареві, що б валив з України.Чи  сцыкотно??? 01_smile

Ну не выдавай желаемое за действительное. Я только спросил (если перчитаешь еще раз)))

А я тільки відповів, мені цікаво, де це я видаю бажане за дійсне??? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
11.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Адвокат Єрофєєва подала позов на Порошенка

Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.

Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.

Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.

"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.

Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини

Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.

Що б тебе потролить.
Хто ти такий, щоб вказувати мені, що постити а що ні?
Краще вийди на червону площу і скажи своєму цареві, що б валив з України.Чи  сцыкотно??? 01_smile

Ну не выдавай желаемое за действительное. Я только спросил (если перчитаешь еще раз)))

А я тільки відповів, мені цікаво, де це я видаю бажане за дійсне??? 06_question

А де я ВКАЗУЮ тобi?)
like
bad
shockingly
answerview

Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.

Так це було дозволено  тільки тим НП,  в назві  яких  було присутнє щось пов"язане  з "комунізмом".
Дякую.

Олег, ты палишся на ровном месте

Так он еще и учитель хренОвый, оказывается 59_rofl
2
like
2
bad
shockingly
11.06.2016 р.
answerview
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - Савченко призывает к досрочным парламентским выборам
В Украине нужно провести досрочные парламентские выборы, чтобы влить свежую кровь в украинскую политику.
Как сообщает Цензор.НЕТ , об этом заявила народный депутат от "Батькивщины" Надежда Савченко в интервью The Associated Press.
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - полагает парламентарий.
Она отметила, что украинские власти не оправдали общественных ожиданий после Майдана. "Чем дольше эта бесчестная власть ведет нас, тем ближе к пропасти", - сказала Савченко. "Люди верили в нее после Майдана, они дали большой кредит доверия власти, который та не оправдала", - добавила политик.
Читайте также: В случае досрочных выборов парламент может обновиться наполовину, - Центр Разумкова
"Это правительство тонет, как "Титаник", - убеждена парламентарий. "Чем больше людей видят, что это правительство вредит им, тем скорее они будут просить его уйти в отставку", - подчеркнула депутат.
Савченко выразила надежду на то, что избиратели в следующий раз сделают более сознательный выбор и не будет продавать свои голоса.
По ее словам, партия "Батькивщина" - "не самый худший" вариант и у этой политсилы "еще есть совесть". Савченко добавила, что пока останется в этой партии и попытается узнать больше о политике.
я думал она умней...
сначала надо узнать больше о политике,а потом громкие заявления делать.
Сейчас большая часть бабушек и дедушек,чтоб вернуть " родненькое" название городу готовы проголосить хоть за черта. И,похоже,Савченко это не понимает.
Слава Украине!
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview

А де я ВКАЗУЮ тобi?)

Гаразд, сформулюю по іншому, а чому ти цікавишся06_question

Я що, повинен звітувати, чи питати тебе, чого постити а що ні???
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
answerview

Дякую.

Олег, ты палишся на ровном месте

Да какой из него учитель, инженер. 08_lol
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

Дякую.

А комсомольск , комсомольцы это не пов"язане  з "комунізмом"  05_shok 06_question

Я не Олег, і не палюсь.
Це ти не точний. Див. виділене!
До того, ще й замаєшся фальсифікацією Законів України,
Ось цитата з твого тексту:
, адже відповідно до закону «Про місцеве самоврядування», громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст....
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
11.06.2016 р. відповів для Molotok  
answerview
Я недавно как-то сказал знакомым:
"Вы не понимаете, что общество Украины сильно уже отличается от вашего. Достал Янык - дали под зад. Достанет Порох - и ему дадут под зад. Начнет Савченко загибать через край - и ей дадут."
Думаю скоро так и будет с Надей.
6
like
4
bad
shockingly
2
answerview

А де я ВКАЗУЮ тобi?)

Не, не повынен конечно же. Просто мне не понятен твой посыл этой новости. Я думаю всем наплевать на мнение этого адвоката. Но как оказалось не всем - тебе не наплевать, раз это тебе показалось настолько важным, чтобы поделиться тут))
1
like
bad
shockingly
1
answerview

А ти учень поганий! - не відповів на моє  запитання.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
11.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview

Дякую.

А комсомольск , комсомольцы это не пов"язане  з "комунізмом"  05_shok 06_question

Я не Олег, і не палюсь.
Це ти не точний. Див. виділене!
До того, ще й замаєшся фальсифікацією Законів України,
Ось цитата з твого тексту:
, адже відповідно до закону «Про місцеве самоврядування», громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст....

Олег, якби тобі було 61 рік, ти б не міг не знати, що таке комсомол.
І взагалі, яка справа жителю Харкова, Броварів, Полтави до мого міста, до його назви.
Громада міста саме розбереться з цим питанням.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

А де я ВКАЗУЮ тобi?)

Не, не повынен конечно же. Просто мне не понятен твой посыл этой новости. Я думаю всем наплевать на мнение этого адвоката. Но как оказалось не всем - тебе не наплевать, раз это тебе показалось настолько важным, чтобы поделиться тут))

А де написано, що писати потрібно тільки про найважливіше? 06_question
Чи те, що перекинулася машина з металобрухтом більш важлива інфа, ніж те, що на нашого президента подали в суд???? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
11.06.2016 р.
answerview
https://news.mail.ru/politics/26081136/?frommail=1
В Аргентине прекращена бесплатная трансляция российского телеканала RT
1
like
1
bad
shockingly
answerview
То не металобрухт - то имущество Украины
like
bad
shockingly
Риболов видалений
11.06.2016 р. відповів для Molotok  
answerview
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - Савченко призывает к досрочным парламентским выборам

По ее словам, партия "Батькивщина" - "не самый худший" вариант и у этой политсилы "еще есть совесть". Савченко добавила, что пока останется в этой партии и попытается узнать больше о политике.
я думал она умней...
сначала надо узнать больше о политике,а потом громкие заявления делать.
Сейчас большая часть бабушек и дедушек,чтоб вернуть " родненькое" название городу готовы проголосить хоть за черта. И,похоже,Савченко это не понимает.

Ти б краще дав посилання на джерело з цією інфою, що б народ бачив не тільки твій коментар, але й інші коментарі.
Ось посилання на Цензор, дивіться коментарі:

http://censor.net.ua/news/392886/ukrainskiyi_narod_zaslujivaet_luchsheyi_vlasti_chem_seyichas_savchenko_prizyvaet_k_dosrochnym_parlamentskim/sortby/tree/order/desc/page/3#comments
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
То не металобрухт - то имущество Украины

майно України , мало у нас таких машин з майном перевертається?
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
11.06.2016 р. відповів для UlikSasha  
answerview
Пишет Хрусталик ( polynkov) 2016-06-10 12:46:00
Русские своих не бросают?
http://polynkov.livejournal.com/1348716.html#comments

Собакам-собачя смерть 18_good
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
answerview

Олег, якби тобі було 61 рік, ти б не міг не знати, що таке комсомол.
І взагалі, яка справа жителю Харкова, Броварів, Полтави до мого міста, до його назви.
Громада міста саме розбереться з цим питанням.

Ніхто ніколи в демократичній державі не  дає на відкуп змінювати  топоніміку країни натовпу - це   класична ознака охлократії, а не демократії.
Яскраве підтведження  тому є   оцінка  деякими представниками громади Горішніх Плавнів   науковців  України як  "неосвічених лошаків і  дятлів".
Такі  вислови можуть дозволити  собі  лиш швондєри і шарикови.
2
like
2
bad
shockingly
answerview
шото похоже шо йулю от кормушкы откинулы-гавкае по страшному-а толку-0 01_smile  07_dirol
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин