Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.
Так це було дозволено тільки тим НП, в назві яких було присутнє щось пов"язане з "комунізмом".
Іншим - зась! - Чи не так?
Дякую.
Олег, ты палишся на ровном месте, в 61 человек не может не знать, что
Комсомол (сокращение от Коммунистический союз молодёжи), полное наименование — Всесоюзный ленинский коммунистический союз молодёжи (ВЛКСМ) — политическая молодёжная организация в СССР.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Адвокат Єрофєєва подала позов на Порошенка
Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.
Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.
Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.
"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.
Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини
Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.
Вот ты опубликовал эту новость. Какая причина?
Просто посмеяться над адвокатом? Зрада? Или просто пустоту заполнить?
Що б тебе потролить.
Хто ти такий, щоб вказувати мені, що постити а що ні?
Краще вийди на червону площу і скажи своєму цареві, що б валив з України.Чи сцыкотно???

Ну не выдавай желаемое за действительное. Я только спросил (если перчитаешь еще раз)))
А я тільки відповів, мені цікаво, де це я видаю бажане за дійсне???

Jedem das Seine
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - Савченко призывает к досрочным парламентским выборам
В Украине нужно провести досрочные парламентские выборы, чтобы влить свежую кровь в украинскую политику.
Как сообщает Цензор.НЕТ , об этом заявила народный депутат от "Батькивщины" Надежда Савченко в интервью The Associated Press.
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - полагает парламентарий.
Она отметила, что украинские власти не оправдали общественных ожиданий после Майдана. "Чем дольше эта бесчестная власть ведет нас, тем ближе к пропасти", - сказала Савченко. "Люди верили в нее после Майдана, они дали большой кредит доверия власти, который та не оправдала", - добавила политик.
Читайте также: В случае досрочных выборов парламент может обновиться наполовину, - Центр Разумкова
"Это правительство тонет, как "Титаник", - убеждена парламентарий. "Чем больше людей видят, что это правительство вредит им, тем скорее они будут просить его уйти в отставку", - подчеркнула депутат.
Савченко выразила надежду на то, что избиратели в следующий раз сделают более сознательный выбор и не будет продавать свои голоса.
По ее словам, партия "Батькивщина" - "не самый худший" вариант и у этой политсилы "еще есть совесть". Савченко добавила, что пока останется в этой партии и попытается узнать больше о политике.
я думал она умней...
сначала надо узнать больше о политике,а потом громкие заявления делать.
Сейчас большая часть бабушек и дедушек,чтоб вернуть " родненькое" название городу готовы проголосить хоть за черта. И,похоже,Савченко это не понимает.
Слава Украине!
А де я ВКАЗУЮ тобi?)
Гаразд, сформулюю по іншому, а чому ти цікавишся
Я що, повинен звітувати, чи питати тебе, чого постити а що ні???
Jedem das Seine
Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.
Так це було дозволено тільки тим НП, в назві яких було присутнє щось пов"язане з "комунізмом".
Дякую.
Олег, ты палишся на ровном месте
Так он еще и учитель хренОвый, оказывается

Да какой из него учитель, инженер.

Jedem das Seine
Дякую.
А комсомольск , комсомольцы это не пов"язане з "комунізмом"

Я не Олег, і не палюсь.
Це ти не точний. Див. виділене!
До того, ще й замаєшся фальсифікацією Законів України,
Ось цитата з твого тексту:
, адже відповідно до закону «Про місцеве самоврядування», громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст....
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
Я недавно как-то сказал знакомым:
"Вы не понимаете, что общество Украины сильно уже отличается от вашего. Достал Янык - дали под зад. Достанет Порох - и ему дадут под зад. Начнет Савченко загибать через край - и ей дадут."
Думаю скоро так и будет с Надей.
Так он еще и учитель хренОвый, оказывается

А ти учень поганий! - не відповів на моє запитання.
Дякую.
А комсомольск , комсомольцы это не пов"язане з "комунізмом"

Я не Олег, і не палюсь.
Це ти не точний. Див. виділене!
До того, ще й замаєшся фальсифікацією Законів України,
Ось цитата з твого тексту:
, адже відповідно до закону «Про місцеве самоврядування», громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст....
Олег, якби тобі було 61 рік, ти б не міг не знати, що таке комсомол.
І взагалі, яка справа жителю Харкова, Броварів, Полтави до мого міста, до його назви.
Громада міста саме розбереться з цим питанням.
Jedem das Seine
Гаразд, сформулюю по іншому, а чому ти цікавишся
Я що, повинен звітувати, чи питати тебе, чого постити а що ні???
Не, не повынен конечно же. Просто мне не понятен твой посыл этой новости. Я думаю всем наплевать на мнение этого адвоката. Но как оказалось не всем - тебе не наплевать, раз это тебе показалось настолько важным, чтобы поделиться тут))
А де написано, що писати потрібно тільки про найважливіше?
Чи те, що перекинулася машина з металобрухтом більш важлива інфа, ніж те, що на нашого президента подали в суд????

Jedem das Seine
https://news.mail.ru/politics/26081136/?frommail=1
В Аргентине прекращена бесплатная трансляция российского телеканала RT
То не металобрухт - то имущество Украины
"Украинский народ заслуживает лучшей власти, чем сейчас", - Савченко призывает к досрочным парламентским выборам
По ее словам, партия "Батькивщина" - "не самый худший" вариант и у этой политсилы "еще есть совесть". Савченко добавила, что пока останется в этой партии и попытается узнать больше о политике.
я думал она умней...
сначала надо узнать больше о политике,а потом громкие заявления делать.
Сейчас большая часть бабушек и дедушек,чтоб вернуть " родненькое" название городу готовы проголосить хоть за черта. И,похоже,Савченко это не понимает.
Ти б краще дав посилання на джерело з цією інфою, що б народ бачив не тільки твій коментар, але й інші коментарі.
Ось посилання на Цензор, дивіться коментарі:
http://censor.net.ua/news/392886/ukrainskiyi_narod_zaslujivaet_luchsheyi_vlasti_chem_seyichas_savchenko_prizyvaet_k_dosrochnym_parlamentskim/sortby/tree/order/desc/page/3#comments
Jedem das Seine
То не металобрухт - то имущество Украины
майно України , мало у нас таких машин з майном перевертається?
Jedem das Seine
Олег, якби тобі було 61 рік, ти б не міг не знати, що таке комсомол.
І взагалі, яка справа жителю Харкова, Броварів, Полтави до мого міста, до його назви.
Громада міста саме розбереться з цим питанням.
Ніхто ніколи в демократичній державі не дає на відкуп змінювати топоніміку країни натовпу - це класична ознака охлократії, а не демократії.
Яскраве підтведження тому є оцінка деякими представниками громади Горішніх Плавнів науковців України як "неосвічених лошаків і дятлів".
Такі вислови можуть дозволити собі лиш швондєри і шарикови.