ось приклад його карательного письменства:
АНДРЕЙ МАНЧУК МИР, ХРОНИКИ ВОЙНЫ26.11.2015
ВОЗМОЖЕН ЛИ СЕЙЧАС НОВЫЙ ГЛОБАЛЬНЫЙ ВОЕННЫЙ КОНФЛИКТ?
http://zemlyaivolya.com.ua/vozmozhen-li-sejchas-novyj-globalnyj-voennyj-konflikt/
Grom а мені здавалося що ти розумніший. Я ТОБІ КАЗАВ, НЕ ТРЕБА ПОСТИТИ РІЗНЕ ГІМНО, НЕРОЗУМНО ВИГЛЯДАЄШ, ПІСЛЯ ТАКИХ ШЕДЕВРІВ.
Дивись де плавні, а де Комс.
Карта початку XX століття. Ще питання є?
-Грім, багато питань є, як ти міг так зганьбитися? На мапі позначено Дніпродзержинське водосховище, а воно створене в 1963-1965 рр, так як твоя мапа може бути мапою початку 20 століття???
Це яким глухарем треба бути, що б так інфу перекручувати. Для брязкалець-Комсомольськ ніколи і ніхто не хотів перейменовувати в Старомиколаївськ, є пропозиція перейменувати в Святомиколаївськ .Чи Святомиколаївськ це теж брудна раша???
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Кадры массовой драки болельщиков России и Англии в Марселе.
В столкновениях приняли участие от тысячи до полутора тысяч человек.
Во Франции в городе Марселе 10 июня произошли стычки между фанатами и полицией накануне матча сборных Англии и России.
Столкновения продолжались с вечера до глубокой ночи, при этом полиция неоднократно применяла участникам беспорядков слезоточивый газ, передает Хроника.инфо со ссылкой на Апостроф.
Отмечается, что всего в столкновениях приняли участие от тысячи до полутора тысяч человек.
Jedem das Seine
давай будем рахувать, чи сам підрахуй...
курс зараз який?
не трудись = це ж надто важко аргументувати та приводити факти...
Курс валют НБУ на: 2013,06,11
RUB Российский рубль 0.247270
USD Доллар США 7.993000
http://finance.i.ua/nbu/?d=03&m=06&y=2013
Курс валют НБУ на: 2016.06.11
RUB Российский рубль 0.392250
USD Доллар США 25.002237
http://finance.i.ua/nbu/?d=11&m=06&y=2016
по яким продуктам будем провадити порівняння? може по гамбургеру/чізбургеру?
чи по раннім черешням? чи коли ціни вгамуються? по мнясу? по зерну?
вибач, але ти такий конкретний як МАКРОЗНІМОК неба
п.с. не суди людей по собі -
Спасибо за ответ . Наконец то . Давай сравнивать бензин. Было и стало. Комуналку было и стало. Дальше то же самое в россии. Было и стало. Только по российским параметрам. Можно сравнить гречку , сахар. Лекарства, хотя будем чесными качество лекарств в Украине высше чем в россии. Обще извесный факт. Можо сравнить себестоимость добычи газа и спросить почему для нас он такой дорогой. Если найдеш наши цыфры. Кстати российские цыфры найти можно. Ведь по конституции все недра принадлежат народу. Можно даже ответить почему такой дорогой у нас в трубах. Где то так.
... відповідно до закону «Про місцеве самоврядування », громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст. ...
Раз так Юрію, то приведи текст пункту Закону України Про місцеве самоврядування, де написано, що громади мають повноваження перейменовувати населені пункти.
Дякую.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
... відповідно до закону «Про місцеве самоврядування », громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст. ...
Раз так Юрію, то приведи текст пункту Закону України Про місцеве самоврядування, де написано, що громади мають повноваження перейменовувати населені пункти.
Дякую.
Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.
Jedem das Seine
прикольно = поговорили сліпий з глухим, один питання задавав - другий жестом відповів
продовжуй в тому ж штилі = в магазинах і з чиновниками! а потім кричи, що тебе не чують !!! Усльіш СЕМА!!! СЕМ кормить усю!!!!
я сподіваюсь ти зрозумів натяк? якщо ні - я можу на пальцях показать
Сразу чувствуется подкованность. Хотя если в зрить в корень то очень смахивает на работу по кремлевским методичкам. Сначала немного шутки, потом прямое приписывание штампа которого нет, потом перекрученый факт. И немного тонкого оскорбления. Ты чего у кремлевских ботов учишся.
Спасибо за ответ . Наконец то . Давай сравнивать бензин. Было и стало. Комуналку было и стало. Дальше то же самое в россии. Было и стало. Только по российским параметрам. Можно сравнить гречку , сахар. Лекарства, хотя будем чесными качество лекарств в Украине высше чем в россии. Обще извесный факт. Можо сравнить себестоимость добычи газа и спросить почему для нас он такой дорогой. Если найдеш наши цыфры. Кстати российские цыфры найти можно. Ведь по конституции все недра принадлежат народу. Можно даже ответить почему такой дорогой у нас в трубах. Где то так.
+1
А ось по газу.
Jedem das Seine
Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.
Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.
Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.
"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.
Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини
Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.
Вот ты опубликовал эту новость. Какая причина?
Просто посмеяться над адвокатом? Зрада? Или просто пустоту заполнить?
Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.
"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.
Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.
Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.
Що б тебе потролить.
Хто ти такий, щоб вказувати мені, що постити а що ні?
Краще вийди на червону площу і скажи своєму цареві, що б валив з України.Чи сцыкотно???
Jedem das Seine
Олег, тебе нужно-ты и ищи.До 21 ноября давалась возможность всем местным советам и громадам самостоятельно принимать решения и предлагать Верховной Раде то или иное название для своего населенного пункта, улицы.
Так це було дозволено тільки тим НП, в назві яких було присутнє щось пов"язане з "комунізмом".
Іншим - зась! - Чи не так?
Дякую.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
Так це було дозволено тільки тим НП, в назві яких було присутнє щось пов"язане з "комунізмом".
Іншим - зась! - Чи не так?
Дякую.
А комсомольск , комсомольцы это не пов"язане з "комунізмом"
Jedem das Seine
Що б тебе потролить.
Хто ти такий, щоб вказувати мені, що постити а що ні?
Краще вийди на червону площу і скажи своєму цареві, що б валив з України.Чи сцыкотно???
Ну не выдавай желаемое за действительное. Я только спросил (если перчитаешь еще раз)))