MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.03, 20:04
44
+7 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2806995
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
10.06.2016 р.
answerview
Вот ,у нас, в место таблички с названием улицы -поставили постамент.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
10.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

А ти особисто хотів би жити в красивому місті, з болотною назвою -Горішні Плавні?
Проблеми у деяких в головах.

Баден-Баден, дослівно перекладається купатися -купатися .Ніхто не переживає із цього приводу.

У книзі головне  зміст, а не обкладинка .Мені здається, з містами так само .
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
10.06.2016 р. відповів для znv  
answerview
Да извини забыл добавить за последних три года.
Кстати доллар скакнул у них чуть менше чем в два раза, а у нас чуть больше чем в три.

Чого скиглиш, їзжай до них,там дешевше.

P.S.А ще можеш у лугандонію злиняти, там за комуналку не платять.

Шпариш прямо по кремлевской методичке. Если неугодный вопрос то сразу оскорблять , а ответа таки нет. В тему сказать навереное нечего. Заодно давай вспомним сколько зарплата высшего командного звена в нашей газовой отрасли. а ведь она государственная и входит в стоимость нашей комуналки. нефих уводить в сторону.
2
like
2
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
Мечта ватника погибнуть в русском танке, который несется по Крещатику, и подбит американцами ...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
18+ Найдены виновники обстрела троллейбуса в Донецке.  
Начинают думать??!....  https://ok.ru/video/63317421170841-1
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
6
like
4
bad
shockingly
2
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для cem  
answerview

Вобщем на вопрос  как здоровье, долго кашлял чихал вобщем уходил от вопроса как мог. Зайдем с другой стороны На сколько подорожали продукты питания у нас? На сколько подорожала комуналка у нас? И потом сравнение на сколько это дело подорожало в россии. А то получаеться так что у нас подорожало в трое и мы не видим у нас все хорошо, а у них в полтора раза и это полный кабздец. Может стоит быть обьективными.

+1 В чужому оці порошинку бачить, а в своєму колоди не помічають
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
А ти особисто хотів би жити в красивому місті, з болотною назвою -Горішні Плавні?

Вот лично у меня, в списке желаний каким бы я хотел видеть город в котором я живу, пункта как он называется нет вобще.
Да наплевать как он называется.
Город с глубоко культурным историческим названием по уши в мусоре или город с названием которое не выговорить потому что четыре согласных и одна гласная, но чистый и спокойный - я однозначно хотел бы второй город как место жительства.

А особисто твоє бажання та думка нікого не цікавлять. Є громада міста, і їй вирішувати, як назвати своє місто.
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Проблеми у деяких в головах.

Баден-Баден, дослівно перекладається купатися -купатися .Ніхто не переживає із цього приводу.

У книзі головне  зміст, а не обкладинка .Мені здається, з містами так само .

Коли здається-хреститися треба.
А взагалі,як корабель назвеш-так він і попливе
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
А особисто твоє бажання та думка нікого не цікавлять. Є громада міста, і їй вирішувати, як назвати своє місто.

Такое впечатление что мнение горожан ничего не значит. С такими идеями можно легко в мусорном баке оказаться.
Хотя в данном случае моё мнение и подразумевает что оно отсутствует.

Но в принципе моё сообщение было индикатором для меня, насколько ты способен адекватно слышать моё мнение  не начиная стартовать, просто потому что это мнение моё.
...не способен...
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
18+ Найдены виновники обстрела троллейбуса в Донецке.  
Начинают думать??!....  https://ok.ru/video/63317421170841-1

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Такое впечатление что мнение горожан ничего не значит. С такими идеями можно легко в мусорном баке оказаться.
Хотя в данном случае моё мнение и подразумевает что оно отсутствует.

Но в принципе моё сообщение было индикатором для меня, насколько ты способен адекватно слышать моё мнение  не начиная стартовать, просто потому что это мнение моё.
...не способен...

Думки твої мене взагалі не цікавлять, тому я їх  слухати не бажаю.
Я бачу ти не здатний до розуміння, я тебе багато разів просив не звертатися до мене, не адресувати свої постінги мені. А ти приліпився до мене, як гаімно до халоші
Відстань.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Я бачу ти не здатний до розуміння, я тебе багато разів просив не звертатися до мене, не адресувати свої постінги мені. А ти приліпився до мене, як гаімно до халоші
Відстань.

Та я прекрасно всё понимаю, но дело в том, что твои просьбы для меня вовсе не приказ - хочу прислушаюсь, не захочу проигнорирую.
Пусть все видят какой ты козырный - я просто выразил своё мнение, а тебя уже на тряпочки рвать начинает.
Как же так! Данила опять своё мнение высказал, надо начинать вопеть...
2
like
1
bad
shockingly
1
10.06.2016 р.
answerview
"Біля тополі".   https://www.youtube.com/watch?v=dsB45d3zP2E

На телеведущего Евгения Киселева в России завели уголовное дело
http://strana.ua/news/17437-na-televedushego-evgeniya-kiseleva-v-rossii-zaveli-ugolovnoe-delo.html
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 10.06.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
kuk
10.06.2016 р.
answerview

в низу подпись

Дебилы, б**! (с)
like
bad
shockingly
kuk
10.06.2016 р.
answerview
Это можно смотреть и слушать вечно  03_biggrin
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Відстань.

Та я прекрасно всё понимаю, но дело в том, что твои просьбы для меня вовсе не приказ - хочу прислушаюсь, не захочу проигнорирую.
Пусть все видят какой ты козырный - я просто выразил своё мнение, а тебя уже на тряпочки рвать начинает.
Как же так! Данила опять своё мнение высказал, надо начинать вопеть...

Ну а твої прохання і твоя думка мені давно до одного місця.
З приводу того, що Данило знову свою думку висловив, є таке прислів'я-Дурний піп, дурна і його молитва. 01_smile
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
10.06.2016 р.
answerview
Адвокат Єрофєєва подала позов на Порошенка

Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.

Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.

Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.

"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.

Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини

Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
10.06.2016 р.
answerview
Новейший российский танк Т-90 "Владимир" захвачен ополченцами в Сирии

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
11.06.2016 р. відповів для cem  
answerview
прикольно = поговорили сліпий з глухим, один питання задавав - другий жестом відповів
продовжуй в тому ж штилі = в магазинах і з чиновниками! а потім кричи, що тебе не чують !!! Усльіш СЕМА!!! СЕМ кормить усю!!!!
я сподіваюсь ти зрозумів натяк? якщо ні - я можу на пальцях показать
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин