Да извини забыл добавить за последних три года.
Кстати доллар скакнул у них чуть менше чем в два раза, а у нас чуть больше чем в три.
Чого скиглиш, їзжай до них,там дешевше.
P.S.А ще можеш у лугандонію злиняти, там за комуналку не платять.
Шпариш прямо по кремлевской методичке. Если неугодный вопрос то сразу оскорблять , а ответа таки нет. В тему сказать навереное нечего. Заодно давай вспомним сколько зарплата высшего командного звена в нашей газовой отрасли. а ведь она государственная и входит в стоимость нашей комуналки. нефих уводить в сторону.
Вобщем на вопрос как здоровье, долго кашлял чихал вобщем уходил от вопроса как мог. Зайдем с другой стороны На сколько подорожали продукты питания у нас? На сколько подорожала комуналка у нас? И потом сравнение на сколько это дело подорожало в россии. А то получаеться так что у нас подорожало в трое и мы не видим у нас все хорошо, а у них в полтора раза и это полный кабздец. Может стоит быть обьективными.
+1 В чужому оці порошинку бачить, а в своєму колоди не помічають
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
А ти особисто хотів би жити в красивому місті, з болотною назвою -Горішні Плавні?
Вот лично у меня, в списке желаний каким бы я хотел видеть город в котором я живу, пункта как он называется нет вобще.
Да наплевать как он называется.
Город с глубоко культурным историческим названием по уши в мусоре или город с названием которое не выговорить потому что четыре согласных и одна гласная, но чистый и спокойный - я однозначно хотел бы второй город как место жительства.
А особисто твоє бажання та думка нікого не цікавлять. Є громада міста, і їй вирішувати, як назвати своє місто.
Jedem das Seine
А особисто твоє бажання та думка нікого не цікавлять. Є громада міста, і їй вирішувати, як назвати своє місто.
Такое впечатление что мнение горожан ничего не значит. С такими идеями можно легко в мусорном баке оказаться.
Хотя в данном случае моё мнение и подразумевает что оно отсутствует.
Но в принципе моё сообщение было индикатором для меня, насколько ты способен адекватно слышать моё мнение не начиная стартовать, просто потому что это мнение моё.
...не способен...
Такое впечатление что мнение горожан ничего не значит. С такими идеями можно легко в мусорном баке оказаться.
Хотя в данном случае моё мнение и подразумевает что оно отсутствует.
Но в принципе моё сообщение было индикатором для меня, насколько ты способен адекватно слышать моё мнение не начиная стартовать, просто потому что это мнение моё.
...не способен...
Думки твої мене взагалі не цікавлять, тому я їх слухати не бажаю.
Я бачу ти не здатний до розуміння, я тебе багато разів просив не звертатися до мене, не адресувати свої постінги мені. А ти приліпився до мене, як гаімно до халоші
Відстань.
Jedem das Seine
Я бачу ти не здатний до розуміння, я тебе багато разів просив не звертатися до мене, не адресувати свої постінги мені. А ти приліпився до мене, як гаімно до халоші
Відстань.
Та я прекрасно всё понимаю, но дело в том, что твои просьбы для меня вовсе не приказ - хочу прислушаюсь, не захочу проигнорирую.
Пусть все видят какой ты козырный - я просто выразил своё мнение, а тебя уже на тряпочки рвать начинает.
Как же так! Данила опять своё мнение высказал, надо начинать вопеть...
На телеведущего Евгения Киселева в России завели уголовное дело
http://strana.ua/news/17437-na-televedushego-evgeniya-kiseleva-v-rossii-zaveli-ugolovnoe-delo.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Відстань.
Та я прекрасно всё понимаю, но дело в том, что твои просьбы для меня вовсе не приказ - хочу прислушаюсь, не захочу проигнорирую.
Пусть все видят какой ты козырный - я просто выразил своё мнение, а тебя уже на тряпочки рвать начинает.
Как же так! Данила опять своё мнение высказал, надо начинать вопеть...
Ну а твої прохання і твоя думка мені давно до одного місця.
З приводу того, що Данило знову свою думку висловив, є таке прислів'я-Дурний піп, дурна і його молитва.
Jedem das Seine
Адвокат російського ГРУ-шника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська подала позов про захист честі на президента Петра Порошенка і воєнного прокурора Анатолія Матіоса.
Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті Оксани Соколовської.
Позов зареєстрований у Печерському суді Києва.
"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якими є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації щодо адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєєва Є.В., яку поширив президент України на прес-конференції від 03.06.2016 р. А також спростування недостовірної інформації щодо адвоката, яка міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - йдеться у повідомленні.
Позовом про захист честі, гідності і ділової репутації передбачене стягнення моральної шкоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників у Москві зустрічали лише дружини
Як відомо, Порошенко під час прес-конференції заявив, що російські адвокати ГРУ-шників штучно затягували процес обміну їх підзахисних на Надію Савченко. У свою чергу Матіос в ефірі програми Hard Talk сказав, що дії Соколовської координували з Москви.
Jedem das Seine
прикольно = поговорили сліпий з глухим, один питання задавав - другий жестом відповів
продовжуй в тому ж штилі = в магазинах і з чиновниками! а потім кричи, що тебе не чують !!! Усльіш СЕМА!!! СЕМ кормить усю!!!!
я сподіваюсь ти зрозумів натяк? якщо ні - я можу на пальцях показать