MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.03, 20:05
44
+7 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2806996
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
10.06.2016 р.
answerview
водка стала стоить шесть и восемь
всё равно мы пить не бросим -
передайте ильичу нам червонец поплечу
если будет больше мы устроим то что в польше
если будет 25 зимний будем брать опять

https://tvrain.ru/news/vodka-411069/
В документе, подписанном министром финансов Антоном Силуановым, также говорится, что минимальная отпускная цена бутылки водки вырастет со 162 до 165 рублей, оптовая возрастет со 170 до 174 рублей.

Стоимость бутылки объемом 0,5 литра коньяка сохранится на отметке в 322 рубля. Сохранится и минимальная цена за бутылку бренди — 293 рубля (228 рублей — оптускная, 239 рублей — оптовая).

Документ вступает в силу через десять дней после публикации.  

Минимальные цены на крепкий алкоголь в России устанавливаются с 2009 года. Цены на водку постоянно поднимались, кроме февраля 2015 года. Максмальная цена на водку была в августе 2014 года — 220 рублей за бутылку.

В январе этого года производители алкоголя предложили правительству повысить минимальную розничную цену на водку на 45 рублей. В феврале Росалкогольрегулирование опубликовало проект приказа о повышении цены на водку до 190 рублей за бутылку.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview

"В конце этого путешествия все вышли, наконец, из автобусов и оказались у входа в павильон «Беллегпром». Здесь демонстрировался знаменитый белорусский текстиль. В него были с ног до головы одеты и манекены, и живые девушки в павильоне, и отличить одних от других не представлялось возможным. Особенно их роднили улыбки.
— В России все это влет улетает! — сообщила вдруг Александру Лукашенко и Владимиру Путину молчавшая до сих пор Валентина Матвиенко.
— Но все равно девушки в Белоруссии красивее, чем в России! — не согласился с ней Александр Лукашенко".
Подробнее: http://kommersant.ru/doc/3008283
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
10.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview
водка стала стоить шесть и восемь
всё равно мы пить не бросим -
передайте ильичу нам червонец поплечу
если будет больше мы устроим то что в польше
если будет 25 зимний будем брать опять

https://tvrain.ru/news/vodka-411069/
В документе, подписанном министром финансов Антоном Силуановым, также говорится, что минимальная отпускная цена бутылки водки вырастет со 162 до 165 рублей, оптовая возрастет со 170 до 174 рублей.

Стоимость бутылки объемом 0,5 литра коньяка сохранится на отметке в 322 рубля. Сохранится и минимальная цена за бутылку бренди — 293 рубля (228 рублей — оптускная, 239 рублей — оптовая).

Документ вступает в силу через десять дней после публикации.  

Минимальные цены на крепкий алкоголь в России устанавливаются с 2009 года. Цены на водку постоянно поднимались, кроме февраля 2015 года. Максмальная цена на водку была в августе 2014 года — 220 рублей за бутылку.

В январе этого года производители алкоголя предложили правительству повысить минимальную розничную цену на водку на 45 рублей. В феврале Росалкогольрегулирование опубликовало проект приказа о повышении цены на водку до 190 рублей за бутылку.

У Крылова была басня про мартышку. Оттуда чем кумушек считать трудиться не лучше ли на себя оборотиться. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас. только не уплывай а ответь.
like
bad
shockingly
10.06.2016 р. відповів для cem  
answerview
Прости, что встрял, но водка, которую пью я, например, так и осталась  - 98 грн.
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
І знову про Плавні 15_badgrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
4
like
3
bad
shockingly
1
answerview
Куда я упливав? шо за наїзд?
вибач я не моніторю ціни на продукти... клубніка в нас дорогша ніж в Турції, черешні дорогші ніж у Болгарії, а мнясо дорогше ніж у Ірландії (хоча це стосується шашличних шматків, вцілому майже так само, а сало в Ірландії не сильно жалують)
а тепер учимся задавати питання:
1. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

відсутній знак питання - питальна інтонація на письмі не передається
2. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

да мені пофіг на водяру і супутні товари = у мене є мотик і я ним розважаюсь
3. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

за який період? якщо від Ноєва ковчега - то песец як виросли ціни = тоді безкоштовно яблука росли
4. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

мені звичайно приємно, але чому це питання задається мені? - хоча все одно приємно, що ти прочитав пост про водяру для кацапів
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
10.06.2016 р.
answerview
Свеженькое. Супер- танк Т-90(после Арматы конечно) 62_sarcastic

На фото трофей сирийской оппозиции.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Про #Горішні_Плавні
Кто ходил на рекам под парусами - поймет. Кто хоть раз шел по Днепру и знает, насколько это великая и могучая река, насколько там красивые места, где каждая заводь - это отдельное царство - тоже поймут.
Но диванные хомяки не знают, что у нас есть могучие реки и тихие заводи. Они даже не догадываются, что нашу Украину можно показывать миру как эталон красивой страны - у нас всё есть: сильные реки, высокие горы, чудесные моря, степи, леса ... и даже пустыня - Олешковские пески. И что всё это безумно красиво. Это - хочется обнимать и любить.
Горішні Плавні - це "Верхние Заводи", якщо перекладати на імперську. Є така стара слов'янська традиція - називати місця двома словами, це ознака давнього поселення людей. Еленя Гура у поляків, Карлові Вари, Кутна Гора - у чехів, Словень Градець - у словенців, Велика Гориця - у хорватів, Баня Лука є в Боснії, Герціг Нови - у Чорногорії, Нови Пазар, Нови Сад - у сербів, Велике Тирново - у болгар. Таких топонімів багато. Це означає - знати коріння та пам'ятати їх.
Славетні дніпровськи пороги, які зникли після побудови Дніпрогесу у 1932-му році, як раз були після Горішніх Плавнів
- тому що вони були на горі, перед порогами. Тому й Горішні - зверху, над порогами. Старі козацьки місця.
Горішні Плавні - звучить як вірш. Скажіть голосно: Горішні Плавні. Подобається? - Це здорово! Нам дійсно є чим пишатися й милуватися.

Грім, ну нафіга постити ось цю маячню диванних хом'яків, які ні про Дніпро, ні про Горишні Плавні нічого не знають, не були там, або були проїздом..
Про яку могутню річку ви пишете? 06_question Дніпро зараз нагадує унітаз,то штовхнуть воду, то взагалі течьії немає. Та й Дніпровські дамби, побудовані при совку, це зараз як бомба сповільненої дії, в будь-який момент може бабахнути, і Комс, а по новому Плавні, просто змиє нафіг.Дніпро зараз, це як ведмідь у клітці, якому повибивали зуби і спиляли кігті.
Показувати Дніпро іноземцям як еталон краси, це те ж саме, що Крим показувати, як еталон краси . 08_lol
Сперечатися не буду, є ще гарні місця і заплави, але з кожним роком їх все менше і менше стає, Дніпро міліє, в ті протоки й заплави, у які човном я заходив ще десять років назад-зараз не зайдеш, протоки обміліли і заросли очеретом. При Совку Дніпро чистили, а зараз жодного земснаряду не побачиш. При совку , влітку Дніпро гудів, сотні моторних човнів, ракети, метеори, інші корита , зараз зрідка побачиш моторку, то крутик якийсь вискочив відпочити, або браконьєр-електрик.
Течку на річці дають за графіком, або за необхідності, як навесні наприклад, човнів стало мало, тому Дніпро заростає і цвіте, в липні серпні вода стає смердючою і зеленою. Риби залишилося дуже мало, деякі різновиди взагалі зникають.При тому ж союзі, з човна, можна було легко, на донки зловити 10-20-30 кг ляща, щуки, окуня, судака, сома .Зараз нормальний лещь-рідкість, козлика ще зловити можна.
Зате карася розвелося як гуталіну на гуталіновій фабриці, раніше його в затоках, ловили, а зараз з восьмиметрової глибини його тягають. Дичини теж практично не залишилося.
у нас всё есть УНАС ВСЕ БУЛО: сильні річки, високі гори, чудові моря, степу, лісу ... і навіть пустеля,
але ми все це засрали і просрали і далі продовжуємо засирать і просирати.

За ГорІшнІ ПлавнІ

Славетні дніпровськи пороги, які зникли після побудови Дніпрогесу у 1932-му році, як раз були після Горішніх Плавнів
тому що смороду булі на горі, перед порогами. Тому й Горішні - зверху, над порогами.

Це ж яким нікчемним тілом треба бути, що б такий бред написати 08_lol , хоча б карту подивилися, де були пороги, а де Горішні Плавні? Хто не знає, пороги перебували між Дніпропетровськом і Запоріжжям, а Горишні Плавні-знаходяться в південно-західній частині Полтавської області, на лівому березі Дніпродзержинського водосховища 08_lol
Козаки дійсно бували в горішніх плавнях, полювали, ловили рибу, але село Горишні Плавні утворилася вже після знищення Запорізької Січі.
Горішні плавні – це ж якесь верхнє болото. Спочатку на місці Комсомольська було село Піддубне, яке з’явилось в 1845 році і від нього люди почали розселятись далі. Так з’явились села Піддубні Піщані та Нижні Піддубні, Горішні Піддубні. Потім село Горішні Піддубні стали Горішніми Плавнями. Так як щовесни річки Дніпро та Псел розливались і вода йшла потоками, оті ж потоки були аж до Горішніх, тобто до верхніх плавень. Дане поселення зазначалось тільки на радянських картах і то лише з 30х років.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 10.06.2016 р., Vervet
5
like
5
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
Весной-летом 2014 года российский агрессор планировал ввести «зеленых человечков» с территории так называемого Приднестровья в Одесскую область.

Об этом на брифинге в Одессе заявил глава Службы безопасности Украины Василий Грицак, сообщает «Слово и Дело» со ссылкой на «Укринформ».
«Изъято много документов, свидетельствующих о том, что был также кандидат на управление южной Бессарабией. Планировался заход в Одесскую область «зеленых человечков» с территории самопровозглашенного Приднестровья, а далее – дестабилизация обстановки в Молдове, Румынии и заход в Европу гибридной войны», – заявил глава СБУ.

По его словам, кандидата на управление так называемой «Бессарабской народной республикой» звали Инал Ардзинба и он имел прямую связь с Кремлем. Грицак добавил, что в его планах было дестабилизировать Одессу изнутри.
«Перехвачен ряд донесений по закрытым каналам двусторонней связи между Одессой и Москвой. Известно, что докладывали Ардзинбе и какие он давал указания. Он имеет непосредственное отношение к попытке дестабилизации ситуации в Украине и проходит фигурантом уголовного производства в отношении тех, кто инспирировал «БНР», – добавил глава СБУ.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для User  
answerview
І знову про Плавні 15_badgrin

Ось цьому Ромі можу сказати, що це він ипонувся, і такі як він, І ЦЕ ЙОМУ ПОТРІБНО ЙТИ ТУДИ, КУДИ ВІН ПОСИЛАЄ ЖИТЕЛІВ МІСТА.Полудурок блін, історик диванний..

Спочатку, коли вийшов закон про декомунізацію, наш колишній мер – Сергій Супрун зібрав громадян міста та повідомив, що закон є закон, і що місто треба перейменовувати, тому давайте ідеї. Містяни подали близько 109 назв, що свідчить про готовність людей до зміни назви міста. Але внаслідок обрання нового мера, колишній та новий мери не захотіли наполягати на необхідності перейменування. Внаслідок цього була озвучена думка: «А давайте спробуємо відстояти назву?». На цьому і порішили.

Громадські слухання мали на меті вияснити два питання: чи перейменовувати місто взагалі і яку назву вибрати. Прийшло близько 640 людей, з яких лише 40 проголосувало за зміну назви.. Хоча навіть ті, хто до голосування погоджувались з потребою перейменування, пішли в «отказ» і передумали, коли побачили, що більшість присутніх піднімає руки проти перейменування. Хоча хвилину тому вони видавали фрази: «Комуністичний Союз, Молодь Імені Леніна, ви ж розумієте, що треба міняти?». І як наслідок питання нової назви автоматично відпало, його навіть не розглянули.

Після чого до перейменування міста Верховною Радою, місцева влада могла певний час переназвати місто самостійно, ініціювавши обговорення. Всім у місті було зрозуміло, що рано чи пізно все одно треба буде міняти назву. В Інституті Національної пам’яті зібрали підґрунтя для нової назви міста як «Горішні Плавні», за яке виступали деякі жителі нашого міста. Але коли про це місцеві мешканці почули, то почали збирати підписи за “Борисфен”, як альтернативний варіант назви.
Горішні плавні – це ж якесь верхнє болото. Спочатку на місці Комсомольська було село Піддубне, яке з’явилось в 1845 році і від нього люди почали розселятись далі. Так з’явились села Піддубні Піщані та Нижні Піддубні, Горішні Піддубні. Потім село Горішні Піддубні стали Горішніми Плавнями. Так як щовесни річки Дніпро та Псел розливались і вода йшла потоками, оті ж потоки були аж до Горішніх, тобто до верхніх плавень. Дане поселення зазначалось тільки на радянських картах і то лише з 30х років.

Тому  ініціативна група громадян  попросила підписати звернення за перейменування міста в «Борисфен». Чому ми вибрали назву «Борисфен»? Борисфен – стара назва Дніпра, по якому йшов шлях із Варяг у Греки. А наш ГЗК та місто фактично відновлює цей давній шлях, бо ми експортуємо наші вироби по всьому світу. Та й стоїть наше місто фактично на перетині культур. Назватись «Дніпровське» - це по простому, та й скільки Дніпровських по Україні. Але чому відправляти лише 5 підписів, якщо можна зібрати більше? От і почали збирати. За два тижні ми зібрали більше 600 підписів на підтримку назви «Борисфен».

Як зібрали підписи, то активісти наробили копії та відправили Гройсману у Верховну Раду, Вятровичу в Інститут національної пам’яті та в міськраду меру. Вятровичу і Гройсману відправили кур’єрською поштою, щоб мати на руках документ, коли вони отримають наші звернення. Від Вятровича відповідь досі не прийшла, від Гройсмана – лише тиждень тому, а от міськрада відповіла найшвидше та подякувала нам за громадську позицію. Потім, представники місцевої влади їздили в Київ домовлятись щодо відстрочки перейменування міста поки нову назву не погодять з місцевими мешканцями. Все проходило успішно, уже з’явилась інформація про відкладення перейменувань до кінця року близько ста населених пунктів, де є розбіжностями з місцевими жителями щодо назв… І, от, Петро Олексійович, виступаючи в Биківнянському лісі, заявляє: « Я не потерплю ніяких комуністичних назв», а через тиждень відбувається засідання Верховної Ради, де за Горішні Плавні проголосували пакетом, а наше звернення проігнорували.

Фактично закон «Про декомунізацію» увійшов в конфронтацію з законом «Про місцеве самоврядування», адже відповідно до закону «Про місцеве самоврядування», громади самі повинні вирішувати свої внутрішні питання, в тому числі і переназви міст. По-хорошому, потрібна була поправка в законі «Про місцеве самоврядування», де було б вказано, що Верховна Рада має право перейменовувати місто у випадку, якщо жителі у встановлений термін не змогли самі цього зробити. А в результаті вийшло, що ВР зверху дає вказівку як і кому переназватись без огляду на думку місцевих жителів і міськраду. Тому, думаю, якщо юристи міста правильно обіграють протиріччя в двох законах, то можливо через суд і доб’ються відміни перейменування в Плавні і громада сама вибере нову назву для міста.

Микола Стахів
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
10.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Я трохи пропустив, у чому проблема? що не так з назвою Горішні Плавні , назва як назва .Як на мене ...
історичні проблеми?  або яка та неточність ?
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для mixan  
answerview
Я трохи пропустив, у чому проблема? що не так з назвою Горішні Плавні , назва як назва .Як на мене ...
історичні проблеми?  або яка та неточність ?

А ти особисто хотів би жити в красивому місті, з болотною назвою -Горішні Плавні?
Проблеми у деяких в головах.
ОСОБИСТО МЕНІ ПОФІГ, ЯКУ НАЗВУ, АЛЕ ОТ ДІТЯМ, ОНУКАМ 76_megashok
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Під Вінницею є непогане смт з назвою Крижопіль.

І нічого, живуть люди.І діти і онуки...
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
Змінено: 10.06.2016 р., DilERR
like
bad
shockingly
Риболов видалений
10.06.2016 р. відповів для DilERR  
answerview
Під Вінницею є непогане смт з назвою Крижопіль.

І нічого, живуть люди.І діти і онуки...

У Харкові та Ризі теж люди живуть, але то історично так склалося.
Харків отримав назву від назви річки Харків.
Рига теж від річки, колишній рукавом річки Даугави.
Крижопіль-отримав свою назву,  від великого хреста, що стояв  біля великої чумацької дороги.
Комсомольськ, молоде місто і ніякого відношення до плавнів не має, ну хіба що знаходиться недалеко від того місця, де колись було село Горишні Плавні.
Внучок і онуків будеш називати Приськами, Феськами, Горпынами,Агапами,Клавдіями -а що, гарні імена, раніше люди з ними жили.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Куда я упливав? шо за наїзд?
вибач я не моніторю ціни на продукти... клубніка в нас дорогша ніж в Турції, черешні дорогші ніж у Болгарії, а мнясо дорогше ніж у Ірландії (хоча це стосується шашличних шматків, вцілому майже так само, а сало в Ірландії не сильно жалують)
а тепер учимся задавати питання:
1. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

відсутній знак питання - питальна інтонація на письмі не передається
2. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

да мені пофіг на водяру і супутні товари = у мене є мотик і я ним розважаюсь
3. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

за який період? якщо від Ноєва ковчега - то песец як виросли ціни = тоді безкоштовно яблука росли
4. А на сколько прыгнула водка и другие продукты у нас.

мені звичайно приємно, але чому це питання задається мені? - хоча все одно приємно, що ти прочитав пост про водяру для кацапів

Вобщем на вопрос  как здоровье, долго кашлял чихал вобщем уходил от вопроса как мог. Зайдем с другой стороны На сколько подорожали продукты питания у нас? На сколько подорожала комуналка у нас? И потом сравнение на сколько это дело подорожало в россии. А то получаеться так что у нас подорожало в трое и мы не видим у нас все хорошо, а у них в полтора раза и это полный кабздец. Может стоит быть обьективными.
2
like
2
bad
shockingly
answerview
Да извини забыл добавить за последних три года.
Кстати доллар скакнул у них чуть менше чем в два раза, а у нас чуть больше чем в три.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Да извини забыл добавить за последних три года.
Кстати доллар скакнул у них чуть менше чем в два раза, а у нас чуть больше чем в три.

Чого скиглиш, їзжай до них,там дешевше.

P.S.А ще можеш у лугандонію злиняти, там за комуналку не платять.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 10.06.2016 р., znv
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
Вы ,немного,не правы.О том,что Мы не видим "Бревно" в собственном глазу...
Наши проблемы в реформах,не могут они проходить безболезненно.Но их надо провести,иначе вообще загнёмся.А россия-АГРЕССОР(при том,что греха таить;сильный агрессор),и они не проводят никаких реформ(они живут как жили,но значительно хуже,чем раньше).Это даёт нам небольшую передышку.
И если говорить об объективности,то экономики россии и Украины(УЖЕ)сравнивать нельзя.Мы УЖЕ не вместе.

Закончилась Пресс-конференция Набибулиной...
Как говАривал тов.Демура:"Всё начнётся после выступления главы нацбанка..." 62_sarcastic Ждёмс.

Кстати: Обвал фондовых рынков россии начался сегодня 10 июня.Ищите инфу.

ЧЕМ ТЯЖЕЛЕЕ РОССИИ,ТЕМ ЛЕГЧЕ РОДНОЙ(и не только) 01_smile
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
2
like
2
bad
shockingly
10.06.2016 р.
answerview
Дизель - наше всьо!
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview
А ти особисто хотів би жити в красивому місті, з болотною назвою -Горішні Плавні?

Вот лично у меня, в списке желаний каким бы я хотел видеть город в котором я живу, пункта как он называется нет вобще.
Да наплевать как он называется.
Город с глубоко культурным историческим названием по уши в мусоре или город с названием которое не выговорить потому что четыре согласных и одна гласная, но чистый и спокойный - я однозначно хотел бы второй город как место жительства.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин