MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.03, 07:35
44
+4 °С
Вітер: 5 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2806547
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
kuk
06.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Ну по той дороге сильно на авто вообще то не погонишь.Нет мест, где правила не действуют,но  есть дебили, которые правила не соблюдают, нарушают.

Скажу крато если водила был хоть чуток синим все капец он виновен по всем статьям !! Или я не прав ?? и тоже правил не знаю ??
1
like
1
bad
shockingly
06.06.2016 р. відповів для kuk  
answerview
08_lol  08_lol  08_lol

теперь понятно откуда такие перлы лоза выдает

Утверждают что Ялта)))
1
like
bad
shockingly
1
kuk
06.06.2016 р. відповів для August  
answerview
Та я уже никакой тупости козлорогих не удивлюсь.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Ну по той дороге сильно на авто вообще то не погонишь.Нет мест, где правила не действуют,но  есть дебили, которые правила не соблюдают, нарушают.

Скажу крато если водила был хоть чуток синим все капец он виновен по всем статьям !! Или я не прав ?? и тоже правил не знаю ??

Не прав.
При ДТП так, був би винен.
За даним відео мотоцикліст стопудово не правий.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
06.06.2016 р. відповів для alikxom  
answerview

В Крыму он живой будет,а у нас исчезнешь.Не далеко от меня блок пост был,когда его убрали нашли в земле и под бетонными блоками трупы гражданских,некоторых опознали,один жил совсем рядом-через год мать опознала пропавшего без вести сына убитого на блокпосту.

Олегу, дай Бог, щоб скінчилась ця клята війна.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
answerview
Ендуро рулить 55_yu

Ендуро може і кермо, але ендурист козел ще той. По перше, з грунтовки він виїжджав на асфальт, по друге, у нього була перешкода праворуч і він зобов'язаний був поступитися дорогу авто.

Не, эдураст остановился когда тот посигналил (хрен знает с какого расстояния). Если бы не сигналил - авто и не догнало бы мотоцикл.

Ти знаєш правила?
Він зобов'язаний був пропустити, а так своїми діями він створив аварійну ситуацію.

Подивись уважно,після того як ендурист пбачив ідучу на брєющем консерву,прйняв у ліво й зупинився,а тєло з консерви почало бикувати,от роги йому й пообламували.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
kuk
answerview

Не прав.

Знаешь сколько раз блондинок и прочих быков, вот так вот проезжали как мотоциклист у меня пере д капотом!!То что каждой блондинке надо было табло набить ,,или каждому быку ногу сломать?? Ошибится может каждый , тем более как тебе уже написали что он увидел и стал что тут не ясного ?? хотел выпендрится зачто и получил по фейсу!
like
bad
shockingly
answerview
Ендуро рулить 55_yu

Ендуро може і кермо, але ендурист козел ще той. По перше, з грунтовки він виїжджав на асфальт, по друге, у нього була перешкода праворуч і він зобов'язаний був поступитися дорогу авто.

Не, эдураст остановился когда тот посигналил (хрен знает с какого расстояния). Если бы не сигналил - авто и не догнало бы мотоцикл.

Ти знаєш правила?
Він зобов'язаний був пропустити, а так своїми діями він створив аварійну ситуацію.

Авто тоже гнал "аки лошадь Лавров" в лесу.
Правила? Не, не знаю. Купил. Чесслово))) Есть места, где правила не действуют. Это место - одно из таких).
А

Але воно (авто) летіло.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
06.06.2016 р.
answerview
https://news.rambler.ru/politics/33792294/
Разработчик «Булавы» и «Ярсов» закупает американское ПО
like
bad
shockingly
06.06.2016 р.
answerview
А меня больше волнуют насущные проблемы ЗДЕСЬ.
Вот такое объявление недалеко от моего дома. А количество таких домов  в центре стремится к 100%. Скоро надо будет на въезде в город такое повесить.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
06.06.2016 р. відповів для znv  
answerview

Але воно (авто) летіло.

Летіло, але ж низько летіло. 03_biggrin
А порушив правила то мотоцикліст, водія автівки звинувачувати в тім, що він керував напілпитку ми , без доказів, не маємо права.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.06.2016 р. відповів для znv  
answerview

Подивись уважно,після того як ендурист пбачив ідучу на брєющем консерву,прйняв у ліво й зупинився,а тєло з консерви почало бикувати,от роги йому й пообламували.

Дивився уважно, і скажу, що мотоцикліст повинен був пропустити ідучу на брєющем консерву, і тілько потім виїздити на дорогу.З приводу швидкості автівки-вона не була дуже великою, подивись на дорого, та й автівка зупинилася швидко, без пилі і візгу гальм.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Не прав.

Знаешь сколько раз блондинок и прочих быков, вот так вот проезжали как мотоциклист у меня пере д капотом!!То что каждой блондинке надо было табло набить ,,или каждому быку ногу сломать?? Ошибится может каждый , тем более как тебе уже написали что он увидел и стал что тут не ясного ?? хотел выпендрится зачто и получил по фейсу!

Цей раз так війшла, а в інший раз війде з автівки дядько, рило начистить мотоціклісту, або коліно простреле і поїде далі.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
06.06.2016 р.
answerview
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview

Не прав.

Цей раз так війшла, а в інший раз війде з автівки дядько, рило начистить мотоціклісту, або коліно простреле і поїде далі.

Значит мне надо было колено блондинке прострелить?? 08_lol
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Блондинові-можна прострелити, а блондинці-хіба нічого кращого не можна придумати?. 08_lol
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

Я делаю "сливку" (и не только блондинкам)
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview

Блондинові-можна прострелити, а блондинці-хіба нічого кращого не можна придумати?. 08_lol
Краще - это уже уголовщина)))))))
like
bad
shockingly
answerview

Дивився уважно, і скажу, що мотоцикліст повинен був пропустити ідучу на брєющем консерву, і тілько потім виїздити на дорогу.З приводу швидкості автівки-вона не була дуже великою, подивись на дорого, та й автівка зупинилася швидко, без пилі і візгу гальм.

Ну так мотоцикліст і
пропускав консерву ледве рухаючись зліва, аби водятєл був в адекваті, спокійно розминулись би без ексцесів і не було б ні якого відео і роги цілі. 03_biggrin
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
answerview
от неправий же і починає відмазуваться = визнай, що помилився! покайся і в люлю

1. я купляв у Ашані = ніяких акцій просто ціна 2,65
2, це сфотав знайомий у новусі = ціна на чорному тлі = теж не акція
3. швидко псується! з 3 качанів капусти та 3 кг огірків до сьогодні дожили 2 качани (неповні- один вже трохи підпортився  03_biggrin ) і меньше кг огірків... пучок салату теж спортився, ще зіпсулась банка кукурудзи + два яйця + сметана і сіль
місце у нас таке чи шо?
зранку нарубав 5л миску салату, думав прийду ввечері = хоть шось залишиться... і шо ти думаєш = спортився і миску помили вже!

а ще + безграмотний я... ніц більше прочитать не можу що ти там напишеш = тримайся там і здоровля тобі

п.с. Горішні Плавні крута назва, не Бровари, але теж крута
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин