MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.02, 00:17
44
-5 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2790012
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
14.05.2016 р.
answerview
Председатель Комитета Сената США по вопросам Вооруженных сил Джон Маккейн раскрыл детали принятого накануне в комитете бюджета Пентагона на следующий год, отметив, что Украина может получить на оборону полмиллиарда долларов, передает "Укринформ".

По словам, Маккейна проект закона об оборонном бюджете США на 2017 финансовый год предусматривает выделение до $500 млн с целью обеспечения помощи в сфере безопасности в Украине, в том числе летальной помощи.

Вместе с тем, законопроект ограничивает половину этих средств, пока министр обороны США не подтвердит, что Украина предпринимает существенные меры по реализации в оборонных институтах реформ, направленных на борьбу с коррупцией, повышение уровня подотчетности, а также поддержания возможностей в сфере безопасности.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
14.05.2016 р.
answerview
Крым: оккупированные

Репортаж с аннексированного полуострова - о гражданах и обывателях.

http://www.liga.net/projects/crimea_occupied/
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
14.05.2016 р. відповів для tsinik  
answerview

За порохоботів не переживайте, вони нікуди не дінуться. А ось з пропагандистами російської мови потрібно розібратися.

Мова-це духовне богатство наро

не позорься. свои посты в других ветках почитай, а потом начинай все лечить про мову окупанта и порохоботство. от таких как ты "патриотов" вреда побольше, чем от латентных сепаров

Вот  ты и не позорься ..на сайт проекта MOTO.com.ua!

Язык общения на форуме и общий на сайте – украинский, русский, в крайнем случае транслит.

Вот когда будет на сайт проекта MOTO.com.ua!
Язык общения на форуме и общий на сайте – украинский .
, а я буду на русском говорить- вот тогда я опозорюсь.

Дана тема не профільна, тому я тут і намагаюся навчитися правильно писати мовою. Так, є помилки, казуси, але це краще ніж говорити що щелепи  в тебе не українські, і шукати різні відмазки лише б мовою ворога розмовляти.
Слава Україні!!!
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 14.05.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
Ахахах 15_badgrin Кто же эти 15 счастливчиков которых записали в фашисты? 15_badgrin  08_lol  30_crazy
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
на державному рівні - документація,спілкування,телебачення і радіо це 100% повинна бути Українська. а от в приватному спілкуванні це повинен бути вибір самої людини.
2
like
2
bad
shockingly
kuk
14.05.2016 р. відповів для zaremba  
answerview
на державному рівні - документація,спілкування,телебачення і радіо це 100% повинна бути Українська. а от в приватному спілкуванні це повинен бути вибір самої людини.

Дык он так и есть ))все документы подаются , заполняются на Украинском , а вот разговаривать человек сам для должен выбрать как ему удобней.
like
bad
shockingly
14.05.2016 р.
answerview
Богословская: Кернес откупился от Авакова и вернул ему отобранные при Януковиче газовые вышки.
http://ukrreal.info/ua/politika/110286-bogoslovskaya-kernes-otkupilsya-ot-avakova-i-vernul-emu-otobrannye-pri-yanukoviche-gazovye-vyshki
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
fqlbyjd55
14.05.2016 р.
answerview
А нам в РОССИЙСКОМ КРЫМУ ПРЕКРАСНО ЖИВЕТСЯ! Сьездил отдохнул в Москве, заодно годик поработал по специальности. А вы спорьте как в украине стало прекрасно! Дебилам майданутым и алковермутам желаю встретить своего еврогея и наконец то признать себя тем кем они являются! Прощевайте и скачите далее! 08_lol
10
like
3
bad
shockingly
7
14.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Мне интересно чего до сих пор козломордых не опустили?? ведь все для етого есть .

Может потому, что мир устроен не так, как мы представляем на нашем низовом бытовом уровне  ?

Я не нашол ответа на этот вопрос. 21_umnik

Я тоже. Отсюда и делаю вывод - мир в реальности не так устроен как нам кажется и как нам его рисуют. Другими словами, на более глубокие слои мы смотреть пока не умеем.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Так я про це й писав.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
14.05.2016 р. відповів для fqlbyjd55  
answerview
А нам в РОССИЙСКОМ КРЫМУ ПРЕКРАСНО ЖИВЕТСЯ! Сьездил отдохнул в Москве, заодно годик поработал по специальности. А вы спорьте как в украине стало прекрасно! Дебилам майданутым и алковермутам желаю встретить своего еврогея и наконец то признать себя тем кем они являются! Прощевайте и скачите далее! 08_lol

Опана козлорогого занесло из дурдома!!Куда ты винторогий съездить смог , из одного дурдома в другой!! а специальность у тебя тварь Родину предавать ??
7
like
7
bad
shockingly
Риболов видалений
14.05.2016 р.
answerview
Сеть смеется: как в Харьковской области готовятся к приезду Гройсмана.

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
kuk
14.05.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
14.05.2016 р.
answerview
О чём молчит КГБ: российские военные о схватках с НЛО.
Jedem das Seine
Змінено: 14.05.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Дык он так и есть ))все документы подаются , заполняются на Украинском , а вот разговаривать человек сам для должен выбрать как ему удобней.

к сожалению не везде.  я декларацию в налоговую заполняю из принципа на Украинском
но много раз замечал у людей в очереди что заполнена на русском и прикинь принимают.
не порядок всё таки.
2
like
1
bad
shockingly
1
kuk
answerview

к сожалению не везде.  я декларацию в налоговую заполняю из принципа на Украинском
но много раз замечал у людей в очереди что заполнена на русском и прикинь принимают.
не порядок всё таки.

Да есть такое , но уже все больше и больше требуют на Украинском .
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview
мені здається ти не читаєш відповіді... (якщо тобі комфортно звертатись на ВИ, продовжуй. я не проти)

гугол це машинка із самонавчанням = самонавчання проходить за інтерактивною програмою. коли людина вважає, що переклад невірний чи не достатньо точний = можна запропонувати свій варіант
+ це має позитивну складову, якщо українці раптом забудуть мову окупанта + будуть перекладати пости з форуму для себе + вносити правки (нащо їм тоді переклад, якщо вони розуміють неточність?) і таким макаром наб'ють бази данних. то ПРИВАТНА корпорація гугол стане власником найпродвинутішого перекладача з мови окупанта на українську
- це дає поле для маніпуляцій - можна кілька раз мені далдонить що крім слова "чарівний" в українській мові нема більше прикметників
хоча по сенсу там і прекрасний, і чудовий, і магічний, і чарівний, і дивовижний і т.д. ти думаєш що за цими словами я ходив у словник??? шо серйозно??? я там лише одне слово взяв із словника "чаро

ще можна ввести "путін" і навчить гугол перекладать його як "хуйло" "khuilo" (нажаль форум не уміє відображати іврит та ієрогліфи... але і таке було, і так це ми зробили у 2014 році, майже місяць гугол тримався. потім мабуть вручну прибрали)

тепер з приводу звуження мозку = фімоз головного мозку. про який ти так багато говориш добре описаний на сайті лурк. тому мені мабуть не варто позориться, я не по тим хворобам  15_badgrin
http://lurkmore.to/%D0%A4%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B7_%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B3%D0%B0

про побутову мову... вона мірило всього і разом з тим підкоряється правилам:
1. слова із розмовної мови потрапляють в словники
2. спеціяльні інститути займаються розробкою і вдосконаленням мовних правил. яких потім вчать дітей і дорослих для повсякденного вжитку
3. мова жива. доки вона змінюється, лише мертві мови незмінні

тепер із власного досвіду = в мед універі ми цілий рік вчили латинку = lingva latina non penis kanina est чи Femina in vino non curator vagina чи hoc neminem copulat est чи no vagina no cohortem rubra (правильний варіант debent aut ad Rubrum Exercitus, але його чомусь ніхто не розуміє...) обчем вчили ми в основному медичну латину. яка складається з назв органів чи тканин + болячки. звичайно говорити ми могли лише короткими фразами я читання Овідія в оригіналі відклали на потім.
уяви собі моє подивування, як раптом виявилося. що я можу дещо вловити із розмови італійців та гішпанців, при глибшому заглиблені романські корені гуляють по усім романо-германським мовам (головне зрозуміти як місцеві їх перекрутили) і вуаля, вже можна щось зрозуміти

тепер можеш знову мені розказати, про те як звузився мій мозок під дією реформи української мови від 1929 року. хоча... мабуть я лише в універі про нього дізнався і від діяспорян чув як українською говорять
бо в радянському союзі українську мову кастрували... наблизили до москальської та всіляко знецінювали. щиро кажучи так зробили і з білоруською, але там успіхи значно вагоміші = сучасні білоруси майже не розуміють рідну мову і вважають її пережитком минувщини

а тепер короткий тест:
пішов хтось у гараж взяв фіговіну і як херякнув, хренька і одвалилась (вирішив не усі замінять на ***) тоді прихyярив її збоку, завівся і по3,14здовав!

про що іде мова і чи не надто вузько це звучить?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для fqlbyjd55  
answerview

Ватник не доделанный...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.05.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview
індивідуальне невігластво не робить тобі честі, нікому іншому теж не робить, але говорю
(в широкому сенсі слова. найближчий відповідник спілкуюсь, але внаслідок фімозу головного можку я не зміг вибрати із широкого синонімічного ряду інше слово)
саме з тобою. Відтак, якщо ТИ особисто не знайшов технічної літератури українською... прикро
вона є, термінологія в ній присутня, її навіть перекладають англійською/французькою. щоб похвалитися перед світовою науковою спільнотою  07_dirol

знаєш у чому полягає ґрунтовна ріжниця між націоналістами та интернационалистами?
националисты говорят на нескольких языках, і інтернаціоналісти лише москальською...

офіційно заявляю. більше обговорювати з тобою питання мови не буду, оскільки ти мови не розумієш
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для fqlbyjd55  
answerview

а ті шоб pidar всю жизнь свою никчемную проездил на ВАЙПЕРЕ, УРОД! Чернозём будущий. 13_evil
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
Змінено: 15.05.2016 р., Nikolai
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин