MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.02, 01:24
44
-3 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2790034
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
14.05.2016 р.
answerview
По экономике России могут ударить радикальные реформы в Саудовской Аравии.Нефтяной заговор Востока грозит обрушить рубль.Статья для ватанов раши без киселевщины. 18_good
http://m.spb.kp.ru/daily/26529.7/3545604/
1
like
1
bad
shockingly
kuk
14.05.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
По экономике России могут ударить радикальные реформы в Саудовской Аравии.Нефтяной заговор Востока грозит обрушить рубль.Статья для ватанов раши без киселевщины. 18_good
http://m.spb.kp.ru/daily/26529.7/3545604/

Не поверят,нучнут орать какие они вяликие.Мне интересно чего до сих пор козломордых не опустили?? ведь все для етого есть .
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для znv  
answerview
Сообразілі на троіх

А что это за" фронтовичка" в конце из машины вылезла?
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
Риболов видалений
14.05.2016 р.
answerview
Массовая драка на кладбище в Москве: задержано 50 участников, есть жертвы

В Москве произошла драка с участием около 400 человек на территории Хованского кладбища, в результате которой есть погибшие.
Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Интерфакс".

"Около 400 человек в настоящий момент участвуют в конфликте на территории Хованского кладбища. По предварительным данным, они не поделили территорию обслуживания кладбища", - рассказала руководитель пресс-службы столичного главка полиции Софья Хотина.

По ее словам, на место происшествия стянуты резервы московской полиции, территория кладбища оцеплена, на ней проводятся задержания участников конфликта. Для пресечения драки сотрудники полиции стреляли в воздух.
В то же время источник агентства в экстренных службах города сообщил, что по предварительным данным, в результате массовой драки сотрудник полиции погиб, еще четыре человека пострадали. По словам другого источника, в результате драки из травматического оружия были ранены два человека, еще 13 обратились к врачам с ушибами и рассечениями от ударов палками и камнями.

Сообщается, что конфликт на кладбище возник между группами нелегальных мигрантов из Центральной Азии из-за подрядов на работу.

По данным представителя столичного главка СКР, в результате применения огнестрельного оружия в массовой драке погибли два человека. Информация о смерти сотрудника полиции проверяется.

"По уточненным данным, 50 участников массовой драки, происходившей на Хованском кладбище, на данный момент задержаны, на месте находятся сотрудники полиции", - сказал сотрудник пресс-службы ГУ МВД Москвы. Источник: http://censor.net.ua/p388444 Источник: http://censor.net.ua/p388444
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Сообразілі на троіх

А что это за" фронтовичка" в конце из машины вылезла?

Плєчєвая 62_sarcastic
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Мне интересно чего до сих пор козломордых не опустили?? ведь все для етого есть .

Может потому, что мир устроен не так, как мы представляем на нашем низовом бытовом уровне  ?
Змінено: 14.05.2016 р., pashaburgman
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
14.05.2016 р.
answerview
Росія нервово курить: Естонія передала Меч Вікінгів законному власнику - Україні
Старовинний меч епохи вікінгів, конфіскований в Естонії на прикордонному пункті Лухамаа взимку 2016 року, переданий Україні. Доказів приналежності артефакту українській стороні - більш ніж достатньо.
Естонія 12 травня у Центрі української культури у Талліні передала українській стороні середньовічний Меч Вікінга, який намагалися вивезти через територію цієї країни до Росії. 13 травня українська делегація з мечем прибула в аеропорт Талліна, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення на сайті Нескучные новости.
Член української делегації Василь Рожко подякував естонській стороні та повідомив. що Україна надала докази того, що знайдений меч був незаконно вивезений з її території. За його словами, меч передадуть Національному науково-дослідному реставраційному центру України для здійснення експертизи та реставраційних робіт.
Після цього він стане частиною Музейного фонду України і буде представлений до широкого огляду. Як зазначив український археолог Максим Левада, Меч Вікінга достатньо високого рангу, скоріш всього декорований сріблом. Імовірно він належав якомусь видатному воїну.
Його виявили співробітники податково-митного департаменту в ході огляду одного з вантажних автомобілів на кордоні Естонії з Росією. Як зазначається, у громадянина Білорусі, який намагався вивезти меч в РФ, не було дозволу на його транспортування. Експертиза з'ясувала, що знайденому раритету близько тисячі років, а на аукціонах за нього можна виручити не менше 17 тисяч євро. Спочатку Естонія мала намір віддати знахідку Росії, проте пізніше було встановлено її українське походження.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Первые московские мотопосетители Крыма. С 37-й страницы наслаждайтесь))))
http://www.motoforum.ru/forum/topic75358-540.html
О и староверрр там нашелся  01_smile
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
like
bad
shockingly
kuk
14.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview
Мне интересно чего до сих пор козломордых не опустили?? ведь все для етого есть .

Может потому, что мир устроен не так, как мы представляем на нашем низовом бытовом уровне  ?

Я не нашол ответа на этот вопрос. 21_umnik
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Ми нікому не нав'язуємо мову, але кожен українець зобов'язаний знати і вільно спілкуватися на мові.

Юра я думаю що потрібно  на сам перед розуміти мову. щоб людина могла прочитати документ а бо зрозуміти того хто до неї звертається. я спілкуюся обома мовами, залежно від того на якій до мене звертаються. а от наступне покоління думаю вже буде спілкуватися виключно Українською, це я помічаю по свому 16 літньому хлопцю хоча і російською він володіє дуже добре. 20_drinks
like
bad
shockingly
14.05.2016 р.
answerview
Тётю-мотю хорошенько так опустили....
http://www.technosotnya.com/2016/05/Ukraincy-opustili-zhurnalistov-Life-News-i-ne-dali-zadat-vopros-Dzhamale.html?m=1
1
like
bad
shockingly
1
14.05.2016 р.
answerview
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
14.05.2016 р. відповів для zaremba  
answerview

Ми нікому не нав'язуємо мову, але кожен українець зобов'язаний знати і вільно спілкуватися на мові.

Юра я думаю що потрібно  на сам перед розуміти мову. щоб людина могла прочитати документ а бо зрозуміти того хто до неї звертається. я спілкуюся обома мовами, залежно від того на якій до мене звертаються. а от наступне покоління думаю вже буде спілкуватися виключно Українською, це я помічаю по свому 16 літньому хлопцю хоча і російською він володіє дуже добре. 20_drinks

Володя, все зажить від нас, від нашо бажання і любові до мови.
Кожен держслужбовець повинен на роботі розмовляти і вести документацію на українській мові,і навіть коли до нього звернулися на язикє, він зобов'язаний відповідати на державній мові. Кому не подобається, чи не розуміє, хай наймає товмача.
Коли Україна отримала незалежність,у мене теж була надія, що наступне покоління точно буде спілкуватися українською мовою, а років через 10 ну максимум 20 ми безбідно заживемо як в цивілізованих країнах.
Багато надій і радості приніс серпень 1991 року. А потім розчарування. І чим далі в ліс-тим товщі комуняки, ригіоналы, корупціонери.Та й наступне покоління не стало україномовним,і їхні діти вже спілкуються в основному по москальські.
Українську мову потрібно захистити  законом.
Далеко за прикладом ходити не потрібно, в наших українських школах багато вчителі ведуть урок мовою, а після уроку спілкуються між собою, з учнями і батьками російською. З таким ставленням до нашої мови і наступне покоління навряд чи буде україномовним.
Більшість хороших фільмів і передач на москальській, оголошення, реклама, друкованні видяння, в більшості на язикє.
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
kuk
14.05.2016 р.
answerview
Скрепы колбасу не поделили  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol
1
like
1
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для santos82  
answerview
Первые московские мотопосетители Крыма. С 37-й страницы наслаждайтесь))))
http://www.motoforum.ru/forum/topic75358-540.html
О и староверрр там нашелся  01_smile

Там и грот в последнем сообщении всплыл)  вот его меседж-вообще трешак 30_crazy

"Неоднократно катался по Крыму с замечательными украинскими парнями! Познакомился с ними на украинском сайте: Мото ком.уа. Сайт хороший и много на нем замечательных парней было, но из-за фашиствующей суки Вервета - этот гнида там модератором, с сайта ушло много замечательных украинских парней. На сайте 10 000 человек, но кучка фашиствующих недоносков - их всего-то не больше пятнадцати, засрала весь некогда замечательный форум!
Больше того - эта гнида Вервет призывал убивать восточных украинцев! После того, как обещал ему, что приложу все силы - как только наладится мирная жизнь, к тому чтобы его посадить за эти призывы в тюрьму, эта фашистская гнида забанила меня."

"Фашиствующая сука Вервет"  08_lol  08_lol  08_lol      бля....... 08_lol  08_lol  08_lol   чуть вчерашнее пиво не вышло от ржача 30_crazy  30_crazy  30_crazy
Suum cuiqite
8
like
8
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

За порохоботів не переживайте, вони нікуди не дінуться. А ось з пропагандистами російської мови потрібно розібратися.

Мова-це духовне богатство наро

не позорься. свои посты в других ветках почитай, а потом начинай все лечить про мову окупанта и порохоботство. от таких как ты "патриотов" вреда побольше, чем от латентных сепаров
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
3
like
3
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview

"Фашиствующая сука Вервет"  08_lol  08_lol  08_lol      бля....... 08_lol  08_lol  08_lol   чуть вчерашнее пиво не вышло от ржача 30_crazy  30_crazy  30_crazy

Ну что сказать...... ЛЮБЯТ. Везде любят 03_biggrin
Представляю, если такому персонажу реальную власть дать 30_crazy  Будет как с мэром Конотопа))))
like
bad
shockingly
kuk
answerview

Представляю, если такому персонажу реальную власть дать 30_crazy  Будет как с мэром Конотопа))))

Смотри что б не было как с януком  08_lol  08_lol  08_lol по моему эт быстрей будет.
like
bad
shockingly
14.05.2016 р.
answerview
Язык тела - про гнома.https://www.youtube.com/watch?v=WJGIa-rbGXk
Змінено: 14.05.2016 р., alikxom
like
bad
shockingly
answerview

Ну что сказать...... ЛЮБЯТ. Везде любят 03_biggrin

Ведь не зря в народе говорят,что если хочешь лучше узнать нутро человека,то дай ему много власти/лиши его всей власти!
Нечто подобное мы сейчас и наблюдаем в этой теме с нашим незабвенным! 62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
2
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин