MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.02, 17:58
28
-3 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2789826
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
12.05.2016 р.
answerview
чому неадекватов не банять ? 05_shok
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
12.05.2016 р.
answerview
Експерт: Кандидатуру генпрокурора було ухвалено з порушеннями

Кандидатуру Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора було ухвалено з порушенням. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова правління ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін.

"Процедура призначення генпрокурора по регламенту має тривати як мінімум кілька парламентських тижнів. А вони за один день проголосували закон, оприлюднили окремим спецвипуском "Голосу України". Потім Президент вніс кандидатуру, парламент проголосував, Президент підписав. Друзі, це щось неймовірне. Якби глава держави хотів так само реформувати країну, як він хотів і ефективно розставляв своїх людей, то ми би зараз жили як у Швейцарії", - сказав експерт.

Нагадаємо, Верховна Рада дала згоду на призначення Юрія Луценка Генеральним прокурором. За відповідний проект постанови проголосували 264 народних депутатів.
Раніше, Президент України Петро Порошенко з трибуни парламенту запропонував призначити Юрія Луценка Генеральним прокурором України.

Як повідомлялося раніше, Президент Порошенко вніс до ВР проект постанови щодо призначення Луценка Генеральним прокурором України.

Крім того, Президент менш як за дві години після ухвалення Верховною Радою підписав закон щодо змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури України, що передбачає призначення Генпрокурором особи без вищої юридичної освіти, яку не має Юрій Луценко.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview
"Які майданівці до вас прийдуть, якщо вже всіх пересадили" - Парасюк Луценку

Теперішня влада "пересадила" добровольців.

Про це з трибуни парламенту заявив позафракційний нардеп Володимир Парасюк.

"Президент казав - ті хто голосує проти Луценка, ті ходили до Януковича. Напевно, президент забув що був в уряді Азарова", - сказав Парасюк.

"Юрій Віталійович нам каже: приходьте майданівці, буду вас слухати. Які майданівці прийдуть, якщо ви вже майже всіх посадили у тюрму. Всіх добровольців ви вже пересадили", - продовжив він.

Також Парасюк заявив, що Луценко перебуваючи міністром отримував нагороди від Росії.

"Оце є особова справа майбутнього генерального прокурора. Коли він був міністром внутрішніх справ, кожен Божий місяць отримував нагороду сам від себе. Мало того, отримував нагороду від Російської Федерації. Тіштеся, український парламент", - заявив Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко спробує бути чистильником ГПУ - експерт

Сьогодні Верховна Рада погодила кандидатуру лідера фракції БПП Юрія Луценка на посаду генпрокурора. За відповідне рішення проголосували 264 народні депутати.
Jedem das Seine
3
like
1
bad
shockingly
2
13.05.2016 р.
answerview
Mason Lemberg
Відповім тим, хто каже, що призначення Луценка - це ппц.
шановні,
1) ппц - це коли ви кричите про ппц, до моменту призначення, не давши людині навіть шансу показати результат
2) ппц - це коли ви всю вину за ситуацію в країні покладаєте на одну людину, а коли ця людина бере на себе відповідальність і формує свою команду (якою би ця команда не була на вашу думку, не ви ж бо відповідальні), ви тоді кричите, що вам хтось не подобається, "бо не подобається", більше аргументів у вас немає. ну і є ще істерики.. і це дійсно ппц, бо відповідальність ви покладаєте і вже питаєте за результат, але відкидаєте саму можливість досягнення результату, бо вам просто не подобається хтось там.
3) ппц - це коли ви хочете швидких реформ в країні, але підтримуєте тих, хто на 3 місяці паралізував роботу Парламенту і старого уряду... це коли ви хочете негайної реформи в ГПУ, але переказуєте байки олігофренів з СП про обрання генпрокурора на якомусь конкурсі. Я промовчу, що згідно Конституції, подання кандидатури ГП - це прерогатива Президента, я промовчу про те, що конкурс не має нічого спільного з прозорістю і незалежністю (доведено шабунями і незалежними журналістами днр), я промовчу, що так зване конкурсне обрання ГП не дає відповіді на запитання: хто ж буде відповідати за прокурора-пі..ра? конкурсна комісія? як?... я лише зверну увагу на те, що конкурс - це місяці часу, а реформу в ГПУ ви хочете негайно!
4) ппц - це коли ви 1,5 року виступаєте експертами з реформ в ГПУ, але за півтора року б..ть так і не відкрили Конституцію, закон про прокуратуру і не прочитали які ж функції виконує ця прокуратура, а мелете таку ппц - це коли ви рік лаєте шокіна і миттєво возгораєтесь від його прізвища, але не можете сформулювати жодних претензій щодо його діяльності, що стосувалося б його повноважень, а не повноважень офіцера гестапо.
6) ппц - це коли ви говорите, що в прокуратурі немає реформ, а через 10 секунд називаєте каська і сакварелідзе реформаторами. і не хочете зауважувати, що другий не ходив на роботу і про..ав всю кадрову реформу, є протоколи його відсутності в процесі відбору кадрів, а реформи першого зводяться до того, що він вкрав у вас 2 квартири.
7) ппц - це коли ви кричите, що луценко немає досвіду в реформуванні прокуратури, але б..ть не знаєте, що генпрокурор і прокуратура не володіє правом законодавчої ініціативи, вона не має права вносити закони щодо зміни її роботи. реформування прокуратури - це завдання ВР (де луценко має досвід роботи і має підтримку), а завдання луценка на посаді ГП - це кадрові рішення, це постановка процесів, організація контролю і прозорості.

... можна перераховувати приклади ппц ще довго, але зупинюсь на цьому.
бо, твоя думка "шановний критику", твоя злість, враховуючи все вищевказане, не має жодного значення, для будь-кого, окрім твоєї клавіатури.
і чим далі, тим більше цей "праведний гнів" оснований на таких "аргументах", викликає все більшу огиду.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview
Найближче оточення Порошенка має офшори

Громадянин України Сергій Зайцев є бенефіціаром (одержувач доходів. — ГПУ) офшорної компанії "Інтрако менеджмент ЛТД", зареєстрованої на Британських Віргінських островах. Людина з таким же ім'ям і прізвищем є заступником генерального директора корпорації "Рошен" і співвласником ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська фабрика" разом із Петром Порошенком", — пише у "Фейсбуку" 10 травня журналіст Дмитро Гнап, 38 ­років.

Компанія "Інтрако" сусідить з офісами фірм народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Кононенка й самого президента на Рибальському острові в Києві.

У квітні британська газета "Гардіан" писала, що з офшору "Інтрако" переказували валюту доньці Кононенка. Також компанія оплачувала приватний літак, яким ­користувався президент Порошенко. У жовтні позаторік фірма закупила 500 т авіа­пального в дочірньої компанії російського Газпрому. Кононенко заперечував причетність власну і Порошенка до "Інтрако менеджмент ЛТД".

Також у документах фігурує перший заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони 46-річний Олег Гладковський. До 2014-го мав прізвище Свинарчук. Він — акціонер офшорної компанії "Текк­форд інвестментс файненшл корпорейшн", пов'язаної з корпорацією "Богдан". Співвласником останньої до 2009 року був і нинішній глава держави.

— Компанія була абсолютно легально заснована, коли я був бізнесменом. Для її відкриття отримали ліцензію Нацбанку, пройшли перевірку Служби безпеки України. Одразу по призначенні на держслужбу я вийшов з органів управління всіх компаній, — каже Гладковський.

Глава Адміністрації президента Борис Ложкін у "панамських документах" значиться акціонером "Інтегреті інтернешнл холдинг лімітед". Ця компанія брала участь у скандальному продажу холдингу засобів масової інформації Сергієві Курченку, близькому до "сім'ї" Януковича.

Петро Порошенко — клієнт панамської юридичної фірми "Моссак Фонсека" з 1990-х. Користується офшорними компаніями з Кіпру, Панами, острова Мен і США. Влітку позаторік створив фірму "Прайм асет партнерс лімітед" на Британських Віргінських островах. Юристи глави держави кажуть: це було потрібно для передачі управління корпорацією "Рошен" у "сліпий траст".

— Громадянам України не заборонено створювати компанію за кордоном. Закон накладає обмеження, коли особа стає державним службовцем. Вона повинна або продати бізнес, або залишити в управлінні інших, — каже фахівець із міжнародного оподаткування Андрій Серветник, 42 роки.

Офшорний бізнес у чиновника високого рівня є підставою для розслідування Антикорупційного бюро?

— Криміналу в існуванні таких компаній немає. Але є сенс з'ясувати, чи не було ухиляння від сплати податків, корупції в операціях з Україною. Поки що "панамський архів" — лише скандал. Є інформація, на яку варто звернути увагу. Але не факт, що її можна буде підтвердити з офіційних джерел. Не можна виключати також, що до цих документів потрапили й фальсифіковані.

Чи потрібна Україні деофшоризація?

— Так, якщо йдеться не про заборону володіти закордонними компаніями чи проводити операції з ними, а про боротьбу з ухилянням від податків.

Основна риса офшорів — можливість приховати інформацію про реальних власників бізнесу. Вона має відійти в минуле. Треба зробити так, щоб участь будь-якого українця у компанії за кордоном можна було розкрити.

Для цього є низка міжнародних угод з автоматичного обміну інформацією. Слід приєднатися до них і провести реформи з захисту інформації. Бо жодна країна не обмінюватиметься конфіденційними даними з фіскальними, правоохоронними органами, якщо є ризик їх потрапляння до рук бандитів.

В українське законодавство можна запозичити директиву Євросоюзу про протидію відмиванню грошей. Вона передбачає створення прозорого реєстру з вказаними кінцевими власниками кожної компанії. Він має бути доступний правоохоронцям, податківцям, банкірам і журналістам.

— Найчастіше в Україні уникають сплати податку на прибуток. Від нього потрібно відмовитись, як це нещодавно зробив Китай, — каже економіст Борис Кушнірук, 50 років. — Часто підприємства насправді збиткові, але за показниками української системи — прибуткові і повинні платити податки.

Крім того, судова, прокурорська системи в Україні — це своєрідні кримінальні угруповання. Від імені держави чинять масові зловживання. Продовжуються рейдерські захоплення майна. А вимога обов'язкового продажу валюти, приміром, паралізує бізнесову діяльність. За таких обставин бізнес не хоче вкладати кошти в українську економіку. Зберігати кошти в офшорах — надійніше.

Ще одна причина їх існування — можновладці беруть хабарі. Але тільки дурні — готівкою. Переважно роблять це через закордонні фірми. Слід заборонити співпрацю державних компаній із прихованими власниками. Жоден хабарник не відкриватиме на своє ім'я рахунок. Це доказ його кримінальних оборотів. Мічені купюри ще можна заперечувати, казати що підкинули, а з рахунком уже нічого не зробиш.
Автор: Ольга ГОЛОВКА
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview
Джамала вышла в финал "Евровидения-2016"

Украинская певица Джамала с песней "1944" вышла в финал песенного конкурса "Евровидение-2016", который проходит в Стокгольме.
Как передает Цензор.НЕТ, также в финал вышли: Латвия, Грузия, Болгария, Австралия, Сербия, Польша, Израиль, Литва и Бельгия. Источник: http://censor.net.ua/n388242 Источник: http://censor.net.ua/n388242
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
13.05.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
Конотоп. Ты же видел мою ссылку на Фейсбук. Там все написано было.

Авґусте,  мій браузер ігнорує ФБ.
Тому, якщо твоя ласка,  скажи:"Середню освіту, ти  здобував в Україні?".
Дякую.

Есть тут на форуме человек, который молча, не задавая вопросов проверил меня с ног до головы. Нарыл почти все рф-форумы на которых я общаюсь, убедился, что я реальный и что я не фейковый "бандеровец"))
А тебе проще всего найти мое самое первое сообщение - там я писал что в 20 лет уехал в Москву жить. Соответственно среднее - в Украине. Высшее - уже тут.
http://www.moto.com.ua/forum/topic-1372798/message-1493603/#1493603
2
like
2
bad
shockingly
kuk
13.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Конотоп. Ты же видел мою ссылку на Фейсбук. Там все написано было.

Авґусте,  мій браузер ігнорує ФБ.
Тому, якщо твоя ласка,  скажи:"Середню освіту, ти  здобував в Україні?".
Дякую.

Есть тут на форуме человек, который молча, не задавая вопросов проверил меня с ног до головы. Нарыл почти все рф-форумы на которых я общаюсь, убедился, что я реальный и что я не фейковый "бандеровец"))
А тебе проще всего найти мое самое первое сообщение - там я писал что в 20 лет уехал в Москву жить. Соответственно среднее - в Украине. Высшее - уже тут.
http://www.moto.com.ua/forum/topic-1372798/message-1493603/#1493603

Щас тебя еще на детекторе лжи проверят,на предмет бандорвца 08_lol  08_lol  20_drinks
Змінено: 13.05.2016 р., kuk
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview
"Сегодня завершен процесс разрушения европейской реформы прокуратуры", - Березюк

Проголосованный в четверг, 12 мая, в Верховной Раде закон о прокуратуре возвращает ее на 10-20 шагов назад.
Как передает Цензор.НЕТ, об этом в эфире телеканала "112 Украина" заявил глава фракции "Самопомич" Олег Березюк.

Он подчеркнул, что сегодня завершился процесс разрушения европейской реформы в прокуратуре.

"Это довольно печальная история украинского парламентаризма. Потому, в первую очередь, закон, который сегодня принят, он возвращает генпрокуратуру на 10-20 шагов назад, по сравнению с тем законом, который приняла предыдущая Рада, испугавшись Майдана. Это сделано в том числе руками уже нынешнего генпрокурора... Сегодня завершен процесс разрушения европейской реформы прокуратуры. Мы на пути деспотизма, деспотии и узурпации власти", - отметил Березюк Источник: http://censor.net.ua/n388240 Источник: http://censor.net.ua/n388240

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
13.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Кандидатуру Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора було ухвалено з порушенням. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова правління ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін.

Если, например, Главный гинеколог Украины обязан просто иметь медобразование, то выходит Юру-алкаша тоже можно назначить главным гинекологом теперь?
Поддерживаю снятие ограничений на стаж. Но образование !!!
 70_suicide
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р. відповів для Nikolai  
answerview

Если, например, Главный гинеколог Украины обязан просто иметь медобразование, то выходит Юру-алкаша тоже можно назначить главным гинекологом теперь?
 70_suicide

Коля, що таке освіта без стажу-це пшик, тим більше зараз, коли дипломи купуються за гроші.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
13.05.2016 р.
answerview

щеплення проти совкізму - просто перешід у Тернополі
змінюймо Україну РАЗОМ. давайте покращимо її

Олександр Верголям
Можно бесконечно смотреть на три вещи

1. Как пробивают новые днища Громадське
2. Как бездействует Минстець
3. Как шкварится медіаспільнота
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
Это довольно печальная история украинского парламентаризма...

А я и раньше не верил Парубию...он тогда тоже с Майдана зимой 2014-го свинтил по-тихому.
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
like
bad
shockingly
answerview

70_suicide

Коля, що таке освіта без стажу-це пшик, тим більше зараз, коли дипломи купуються за гроші.

ты не совсем прав Юра...у меня много знакомых в силу разных причин не работают по специальности, но учились со мной вместе и я даю гарантию что они бы с моей работой патологоанатома справились бы даже лучше чем я. Мастерство не пропьешь! 31_bigboss
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

70_suicide

ты не совсем прав Юра...у меня много знакомых в силу разных причин не работают по специальности, но учились со мной вместе и я даю гарантию что они бы с моей работой патологоанатома справились бы даже лучше чем я. Мастерство не пропьешь! 31_bigboss

Анатомія людини не змінилася, дві руки, дві ноги, а от закони постійно змінюються. Не можливо бути добрим фахівцем, не маючи практики.
Ти б ліг  під ніж хірурга, який двадцять років тому закінчив мед.вуз і не мав практики???
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

70_suicide

Анатомія людини не змінилася, дві руки, дві ноги, а от закони постійно змінюються. Не можливо бути добрим фахівцем, не маючи практики.
Ти б ліг  під ніж хірурга, який двадцять років тому закінчив мед.вуз і не мав практики???

Юра, я не хочу с тобой вступать в эту длинную дискуссию, так как она ни о чем. Мой отец когда-то много лет назад ещё я был в школе в 10-ом классе, отвел меня в операционную и показал как вырезать аппендикс. Операция на 20 минут.  
А не так давно мой сват-бывший шеф-повар ресторана Киев показал мне нюансы как приготовить котлеты по-киевски. И ты будешь удивлен, получилось с первого раза. А моя супруга не знала этих "нюансов" и херкада они у неё выходили нормально. мир и дружба! 20_drinks
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.05.2016 р.
answerview

Новини
Гімн України заспівали у шахті на рекордній глибині

Гімн України на глибині 288 метрів. У Соледарі, що на Донеччині, встановили незвичайний рекорд – дефіле військового оркестру на найбільшій глибині.

Тернопільський військовий оркестр зіграв національний гімн та продемонстрували дефіле у соледарській соляній шахті. Музиканти розповіли, що до виступу готувались місяць. Нині вони служать у зоні АТО та дають концерти у прифронтових містах.

Зокрема, крім Соледару, музиканти вже виступили у Попасній, Северодонецьку, Старобільську, Лисичанську, а вже за кілька днів - вирушать додому.
Jedem das Seine
Змінено: 13.05.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
13.05.2016 р.
answerview
Когуты из Украинки, або Клоунессы для пидарасов.

Значок, записавший видеоблог на online.ua, наступил на ногу какой-то лицедейке Когут, резво топящей за ДНР и рвавшей тельняшку под это бандитское раковое образование. И люди, значит, там хорошие, и хватит банбить дамбас, и вообще вся та [мат], из-за которой я сердешно не понимаю – за что СБУ платят зарплату? – за крышевание пивных ларьков штоли? Пацаны, вы не хотите немножко прекратить трусить мелочь по спальным районам и заняться непосредственными обязанностями, э?

Работает сия Когут исполнителем поз на сцене - пристегнитесь, друззя – в Национальном (ага) театре Русской (ага) драмы имени Леси Украинки (ага, украинки). Как ни странно - в городе Киеве, столице хунты и фащизма. Почему-то в дамбасском цирке имени семерых шахтерских гномов и белоснежки она работать не хочет – наверное, брезгует гонорарами, выданными крупой и консервами.

Давайте расставим точки над палочками.

http://gorky-look.livejournal.com/98696.html
Дизель - наше всьо!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Юра, я не хочу с тобой вступать в эту длинную дискуссию, так как она ни о чем. Мой отец когда-то много лет назад ещё я был в школе в 10-ом классе, отвел меня в операционную и показал как вырезать аппендикс. Операция на 20 минут.  
А не так давно мой сват-бывший шеф-повар ресторана Киев показал мне нюансы как приготовить котлеты по-киевски. И ты будешь удивлен, получилось с первого раза. А моя супруга не знала этих "нюансов" и херкада они у неё выходили нормально. мир и дружба! 20_drinks

Коля, ти так і не відповів на питання-Ти б ліг  під ніж хірурга, який двадцять років тому закінчив мед.вуз і не мав практики??? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин