MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.02, 14:59
32
-2 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2789789
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Мені як раз і зрозуміло, що таке гібридна війна. Від того, що у когось зірвали колорадську стрічку-ну і що, був і хлопчик розіпьятий, і згвалтована бабця, і смажені снігурі.

Конечно всё это было. И узнав об этом множество россиян или пошли добровольцами воевать в Украину, либо отстегнули денег чтобы снарядить этих добровольцев.
Я вот сколько срусь с москалями в контакте - сплощь и рядом - "я дал денег на правое дело, на борьбу с фашизмом в Украине, потому что вы там детей убиваете"
Вот пожалста - новая подача. И если из за этого погибнет хоть один украинец от руки оболваненного россиянина, этот молодой человек обидевший девочку будет уже к этому причастен.

Ця стрічка вже давно повинна бути поза законом, повинна бути заборонена в нашій країні, і зривати її повинні не патріоти, а поліцейські на законній підставі.
И язык русский запретить! Давайте больше дров в огонь войны! Пусть люди гибнут...

Ви боїтеся засудження за зрив стрічки, але чомусь не боїтеся за корупцію,

Откуда такая глупость что осуждающий срыв ленточки одобряет коррупцию? Где ленточка, а где коррупция....

за те, що Конституцію переписують під потрібних людей,
Шо там уже переписали?

за те, що гуманітарна допомога нашої армії продається на ринках і в інтернеті.

Её там Порошенко продает что ли?
А никто не думал о том, что этот молодой человек носит форму , которую ему купил народ. Но её покупали для поля боя, а он таскает её в городе. В мирном городе. Ему еще один комплект надо купить за наши деньги? По гражданке ему ходить что то мешает?
4
like
3
bad
shockingly
1
12.05.2016 р. відповів для mixan  
answerview
На плечах цих людей була зроблена революція  гідності .

На моих тоже. Уж извини я тут тоже при делах. Так что имею право сказать.

На плечах цих  людей лежить вантаж війни .
Груз войны у тех кто на передовой воюет. А он в мирном городе. И он совершает поступки которые вредят  стране. Может это не его место?
2
like
1
bad
shockingly
1
12.05.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
А пока этот час не пришел, его патриотический поступок отзовется нам тоннами ярости от россиян и новыми снаряженными террористами на нашей земле. ..

Зрада-зрада-зрада, всюди зрада, адин я на кухне Дартаньян и знаю, шо все мають робити

Якби  Правий Сектор не роздмухував Майдан,  то Янукович ще робив би свої вранішні пробіжки по Межигір"ю.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Тупа агітка з використанням зображення чоловіка який незаконно носив зброю в Україні.
2
like
1
bad
shockingly
1
12.05.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
Якби  Правий Сектор не роздмухував Майдан,  то Янукович ще робив би свої вранішні пробіжки по Межигір"ю.

ну тебя там не было, так я тебе расскажу - Майдан это не только Правый Сектор. Это еще множество людей объединенных идеей. И скорее Правый Сектор это детище Майдана, чем Майдан детище Правого Сектора.
Беркут избивал студентов - Правый Сектор где был? Посмотри видео гибели людей на Институтской - это Правый Сектор?
4
like
4
bad
shockingly
answerview

ну тебя там не было, так я тебе расскажу - Майдан это не только Правый Сектор. Это еще множество людей объединенных идеей. И скорее Правый Сектор это детище Майдана, чем Майдан детище Правого Сектора.
Беркут избивал студентов - Правый Сектор где был? Посмотри видео гибели людей на Институтской - это Правый Сектор?

Так! - Небесна Сотня - це   Правий Сектор! - в патріотичному розумінні. ІМХО.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Конечно всё это было. И узнав об этом множество россиян или пошли добровольцами воевать в Украину, либо отстегнули денег чтобы снарядить этих добровольцев.
Я вот сколько срусь с москалями в контакте - сплощь и рядом - "я дал денег на правое дело, на борьбу с фашизмом в Украине, потому что вы там детей убиваете"
Вот пожалста - новая подача. И если из за этого погибнет хоть один украинец от руки оболваненного россиянина, этот молодой человек обидевший девочку будет уже к этому причастен.

Нормальні росіяни все розуміють, а вата вона і без відео буде спонсорувати.
Більшість москалів вважає майдан, повалення Яника не законним-і це першопричина війни на Донбасі, бійні у Харкові, Одесі та Запоріжжі і т. д.

И язык русский запретить! Давайте больше дров в огонь войны! Пусть люди гибнут...

НЕ ПОТРІБНО ПОРІВНЮВАТИ МОВУ З СТРІЧКОЮ. Он москалі , та і наші ватніки репетували з приводу повалених пам'ятників леніну та іншим коммунякам. Але заборонили компартію, звалили всіх Вовк кам'яних, переіменовуют міста і села-і нічо, громадянської війни не почалося.Та ж картина і з колорадській стрічкою, та й з мовою.

Откуда такая глупость что осуждающий срыв ленточки одобряет коррупцию? Где ленточка, а где коррупция....

Ті мову не розумієш? Схвалювати  і не боятися це різні речі.

Шо там уже переписали?

сьогодні перепишуть, якщо ще не переписали

А никто не думал о том, что этот молодой человек носит форму , которую ему купил народ. Но её покупали для поля боя, а он таскает её в городе. В мирном городе. Ему еще один комплект надо купить за наши деньги? По гражданке ему ходить что то мешает?
_______

А я писав що Порошенко продає? Він цукерки продає.
Багато форму купують за свої гроші,носіння форми в містах, в Україні, не заборонено.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Небесна сотня-це небесна сотня, а правий сектор-політична організація.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Тупа агітка з використанням зображення чоловіка який незаконно носив зброю в Україні.

Ти теж багато незаконного за своє життя скоював.
Підпал техніки на майдані теж як би незаконний.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview

По великому рахунку, я не говорив про організації , ...  - а про  ідеї українського націоналізму, які сповідує ціла низка партій.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

По великому рахунку, я не говорив про організації , ...  - а про  ідеї українського націоналізму, які сповідує ціла низка партій.

а безпартійний по твоєму не може сповідувати ідеї українського націоналізму ?01_smile
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
Донецьк, 11/05/16.
https://vimeo.com/166202739
Дизель - наше всьо!
Змінено: 12.05.2016 р., znv
1
like
1
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
ДМБ = донецкий Мадагаскарский Бантустан.

https://twitter.com/Fake_MIDRF/status/730700675412168704
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview
а безпартійний по твоєму не може сповідувати ідеї українського націоналізму ?01_smile

Так більшість українців безпартійні, і я в тому числі.
- Запеклий український націоналіст.  01_smile
like
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для znv  
answerview
Насчитал 55 автобусов (это то, что в кадр попало).
это примерно 1500 человек. А посмотри на это видео: https://www.youtube.com/watch?v=hx1bPZeRwnc
Змінено: 12.05.2016 р., August
like
bad
shockingly
answerview

Нормальні росіяни все розуміють, а вата вона і без відео буде спонсорувати.
Більшість москалів вважає майдан, повалення Яника не законним-і це першопричина війни на Донбасі, бійні у Харкові, Одесі та Запоріжжі і т. д.

Вот так всё просто? Россияне делятся на тех кто "понимает" и на тех кто вата. И никаких сомневающихся, да? Только белое и черное. Какой у тебя мир простой...
есть люди которые не понимают, пытаются разобраться и тут они видят что? взрослого бойца украинца, который заламывает девочку. И какие они выводы делают? Украинцы отморозки, за ленточку ребенка убьют. У них (россиян) этих ленточек во дворе даже у собак на жопе. И у детей этого россиянина тоже. И как он оценит украинца? как угрозу для себя и своей семьи. МАЛАДЦЫ!

НЕ ПОТРІБНО ПОРІВНЮВАТИ МОВУ З СТРІЧКОЮ. Он москалі , та і наші ватніки репетували з приводу повалених пам'ятників леніну та іншим коммунякам. Але заборонили компартію, звалили всіх Вовк кам'яних, переіменовуют міста і села-і нічо, громадянської війни не почалося.Та ж картина і з колорадській стрічкою, та й з мовою.
Вот я и пишу - дайте им побольше поводов для того чтобы считать нас придурками и у террористов никогда не кончатся патроны и люди.
Валите Лениных, желательно так чтобы не тихо, а с помпой. Торбите людей за язык. Бейте детей. Валяйте, жгите. У нас еще героев много живых.

Ті мову не розумієш? Схвалювати  і не боятися це різні речі.
Еще раз спрошу - при чем коррупция к колорадской ленточке?

Шо там уже переписали?

сьогодні перепишуть, якщо ще не переписали
Что правда что ли? Прям таки сегодня?
Последняя редакция Конституции 21 февраля 2014 года.
Но все почему то бьются в истерике что Конституцию переписали. Или перепишут.
Когда перепишут, тогда и нойте.

_______
А я писав що Порошенко продає? Він цукерки продає.
Багато форму купують за свої гроші,носіння форми в містах, в Україні, не заборонено.
Вот я прям верю что этот боец купил форму за свои деньги. Может у него увольнительная в кармане? Все таки солдат по форме либо в увольнительной, либо на службе.
3
like
1
bad
shockingly
2
kuk
12.05.2016 р.
answerview
Вяликие  08_lol
3
like
3
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Сергію, ти родом з Москви чи з Конотопу?
like
bad
shockingly
answerview
Конотоп. Ты же видел мою ссылку на Фейсбук. Там все написано было.
Змінено: 12.05.2016 р., August
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин