MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.02, 12:05
32
-3 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2789757
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
11.05.2016 р.
answerview
https://geektimes.ru/post/275644/
Потребители энергии в Германии в это воскресенье получали деньги за использованное электричество.
8 мая, в воскресенье, Германия побила новый рекорд в генерации энергии из возобновляемых источников. Благодаря солнечной и одновременно ветреной погоде совокупное производство энергии солнечными, ветро, гидро и биоэнергостанциями составило около 55 ГВт. Всего же в стране в этот день было потреблено 63 ГВт энергии. Таким образом, доля возобновляемых источников составила около 87%. На несколько часов цены ушли в минус, что означает выплаты потребителям энергии.

В последнее время такая ситуация уже не является чем-то уникальным. По всей Европе подобные всплески производства энергии случаются все чаще. Если с 2010 по 2014 года цены уходили в минус всего несколько раз, то в прошлом году это случалось десятки раз. Проблема в том, что цены на рынке энергии в Европе формируются по типу аукциона. Производители запрашивают свою цену, а покупатели, что логично, предлагают собственные варианты. И если энергии слишком много, оптовые поставщики энергии начинают демпинговать, причем цены иногда уходят в минус, как это и случилось сейчас.
like
bad
shockingly
11.05.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
11.05.2016 р. відповів для Miks  
answerview

без коментарів
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
kuk
11.05.2016 р.
answerview
Vervet  еще раз докажу что ты есть трепло!!
Я зарегистрирован

kuk
Рейтинг: 34
Звезды: Рейтинг участника форума: 5 баллов. Надежен.Рейтинг участника форума: 5 баллов. Надежен.Рейтинг участника форума: 5 баллов. Надежен.Рейтинг участника форума: 5 баллов. Надежен.Рейтинг участника форума: 5 баллов. Надежен.

И первое мое сообщение на форуме   http://www.moto.com.ua/forum/topic-83389/message-1497652/#1497652
то откуда я пришол  в эту тему ?? Ты трепло вервет!!!  я уже устал тебе это доказывать!!!
Змінено: 11.05.2016 р., kuk
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
11.05.2016 р.
answerview
Третій рік воюємо: "Где власть? Почему военные до сих пор просят волонтеров привозить им форму и бинокли?", - полтавський волонтер
http://patrioty.org.ua/society/tretii-rik-voiuiemo-hde-vlast-pochemu-voenne-do-sykh-por-prosiat-volonterov-pryvozyt-ym-formu-y-bynokly--poltavskyi-volonter-118560.html
"Втративши сина на війні, буду ще більше допомагати фронту. Тому що не хочу нікому з батьків опинитися на моєму місці" - розповів Олексій Кабушка.

63-річний полтавський волонтер, який нещодавно втратив на війні сина, каже, що буде допомагати нашим захисникам ще більше. Тепер він відповідає за трьох внучок, які залишилися без батька. Про це пишуть ФАКТЫ, зазначають Патріоти України.

"Бережи себе, синку! У тебе ж троє діток", - знаючи про те, що Мирослав знаходиться на бойовій позиції, полтавчанин Олексій Михайлович Кабушка по-батьківськи просив його бути обережнішим. "Саме тому я тут", - відповів син і відключив телефон.

Це була їхня остання розмова. Через чотири хвилини Мирослав загинув від вибуху ворожої гранати.

Олексій Михайлович дізнався про це тільки на наступний день, під вечір, коли йому зателефонував заступник обласного воєнкома. Чоловік відразу зрозумів, що сталося лихо. "Щось серйозне?" - В душі батька ще жевріла надія. Заступник військового комісара нічого не став говорити по телефону, сказав лише, що зараз під'їде до нього на роботу. Що було далі, Олексій Михайлович пам'ятає смутно...
одаємо розповідь волонтера виданню мовою оригіналу:

— Самая младшая внучка, восьмилетняя Настенька, когда я вошел в дом, тоже все поняла без слов, — продолжает Алексей Кабушка. — «Что такое?» — бросилась ко мне. Я замялся с ответом. «Ой, мой папочка…» — заплакала она. Еще недавно, когда с Мирославом целую неделю не было связи, внучка встречала меня у порога и радостно сообщала: «Дедушка, сегодня на фронте без потерь». «Слава Богу», — выдыхал я и крестился. «Слава Богу», — крестилась и Настенька.

Девочка сильно волновалась за нас с сыном. Я ведь тоже часто бываю на фронте как волонтер. Когда во время телефонного разговора с ней иногда раздавались взрывы, Настя настороженно спрашивала: «Дед, ты на войне?» — «Нет, на полигоне, не волнуйся», — успокаивал я ее.

И 13-летняя Юля — дочь Славика от первого брака, и 15-летняя Влада, его приемная дочка, тяжело переживают потерю. Девочки очень дружны между собой. Отец не делил детей на своих и чужих.

— Мирослав должен был демобилизоваться в конце лета, и я планировал после этого перебраться в Гребенку, на свою родину, — тяжело вздыхает Алексей Михайлович. — А теперь, получается, в свои шестьдесят три остался единственным мужчиной в семье. И должен поставить на ноги осиротевших девочек…

Славик пошел в школу шестилетним и был самым маленьким в классе по возрасту, но сразу же проявил себя как лидер. Заводилой был, правда, дисциплина у него хромала. В первом классе занял третье место на областных соревнованиях по шахматам (математика ему хорошо давалась). Трудолюбивым рос, старательным.

Это качество очень помогало ему в профессии. Выучившись на столяра-мебельщика, работал в престижной фирме. Практически вся мебель у нас дома сделана его руками. Очень добротная: нигде ни зазора, ни перекоса. Индивидуальных заказчиков у сына хватало. Разве кто-то думал, что человеку с такой мирной профессией придется воевать?

О том, что сын получил повестку, отец не знал до последнего. Мирослав сказал ему, что идет служить, когда уже были собраны все вещи в дорогу. Эту дату Алексей Михайлович запомнил хорошо: 10 июля прошлого года.

— Мирослав очень гордился, что попал в 81-ю отдельную аэромобильную бригаду, входящую в состав высокомобильных десантных войск Вооруженных Сил Украины, которая держала оборону Донецкого аэропорта и ближайших окрестностей, — продолжает мой собеседник. — Хотя обеспечена она была не лучше остальных.

Мне, например, пришлось самому искать сыну берцы сорок шестого размера, поскольку ему выдали обувь на размер меньше. А когда ребята ехали на испытательный полигон в Широкий Лан Николаевской области (это было уже в ноябре), БТР, в котором находился Мирослав, заглох посреди дороги, недотянув до места назначения километров пятнадцать.

Взяв себе помощника, я с кучей запчастей отправился ему на помощь. Оказалось, бронетранспортер был выпущен еще в 1968 году — на десять лет раньше, чем родился мой сын, и требовал капитального ремонта двигателя. Но мы с напарником, прячась от холодного дождя под полиэтиленовыми мешками (и подсвечивая себе мобильными телефонами, потому что не было фонарей), за ночь буквально на ощупь разобрали и вновь собрали двигатель, заменив в нем большинство узлов и агрегатов.

Вот так я провожал своего сына на войну.

Кстати, за то, что Мирослав поставил машину в строй (каким образом, это никого не волновало), его наградили фотографированием на фоне государственного флага и двухнедельным отпуском перед Новым годом. Никому из его призыва не дали отпуск до сих пор. Там, где они стоят, всегда «жарко».

— Я редко спрашивал Мирослава, что ему нужно, поскольку знал: на фронте нужно все, — вздыхает Алексей Михайлович. — Представляете, у ребят до сих пор нет раций, не говоря уже о том, что запчасти требуются постоянно. А что такое отдавать приказы по мобильному телефону, который можно прослушать?

В тот день, 14 апреля, Мирослав вместе с побратимами вел наблюдение за силами противника. Раньше они использовали в качестве наблюдательного пункта чердак заброшенного дома, однако место оказалось «засвеченным», и ребята перебрались в погреб. Пока кусты стояли голые, позиции противоположной стороны просматривались как на ладони, но появившиеся листья скрыли все вокруг.

«А минометчики кричат нам в мобильные телефоны: "Давайте координаты!“ — рассказывал Алексею Михайловичу боец с Киевщины Александр, приезжавший на похороны Славика. — И тогда Славка выскакивает из погреба и бросается на чердак. „Мы уже две недели там не были, „сепары“ забыли о нем“, — успокоил меня, когда я пытался его остановить. Он успел передать координаты, но боевики выследили его на чердаке и обстреляли дом из подствольника. Дом загорелся. Трое бойцов получили сильные ожоги. Мирославу осколок гранаты перебил позвоночник…"

Александр успел засечь расположение диверсионно-разведывательной группы боевиков, откуда стреляли в Мирослава. Эта группа тоже была накрыта нашими бойцами, как и та, координаты которой просили минометчики. По данным украинской разведки, в том бою противник понес значительные потери в живой силе и технике. С нашей стороны было 18 раненых и один погибший — Мирослав Кабушка.

— Увы, те бронежилеты, которыми обеспечены Вооруженные Силы, не спасают от современного оружия, — глотает подступивший к горлу комок отец погибшего героя. — Что такое третья степень защиты, если современному оружию не преграда ни четвертая, ни пятая?

Алексей Михайлович не понимает и того, почему Национальная гвардия, которая стоит на второй и третьей линии фронта, оснащена современной техникой, а у десантно-штурмовых бригад ВСУ, находящихся на передовой, нет даже запчастей к старым БТРам.

— Где же власть? Почему ребята, служащие в Вооруженных Силах, просят привезти им форму, бинокли, рации, ноутбуки для работы связистов? — возмущается Алексей Михайлович. — Из наших пенсий и зарплат удерживают деньги на обеспечение армии, но куда идут эти миллионные средства?

Алексей Кабушка — фрезеровщик одной из полтавских фирм — не понаслышке знает о ситуации на передовой, поскольку на фронт ездит с самого начала боевых действий. В тот день, когда ему сообщили о гибели сына, он с утра готовил к отправке в зону АТО очередную машину от лиги общественных организаций «Громада Полтавщины», в которой сам состоит. Погрузили рации для ребят, запчасти к БТРам…

В борьбу за изменения в своей стране пенсионер Алексей Кабушка включился, узнав, что Виктор Янукович не подписал в Вильнюсе договор об ассоциации с Евросоюзом.

— Приезжаю 29 ноября с утра в столицу, а Майдан пустой, — вспоминает Алексей Михайлович. — Еще подумал: «Неужели я один такой?» Но к вечеру центральная площадь Киева заполнилась протестующими. Таких, как я, стало много.

Пока все было тихо-мирно, я рубил дрова, заваривал чай для майдановцев. В Киев приезжал наездами. Помню, 19 января, на Крещение, с утра принимал участие в вече, а около двух часов дня прошел слух, что на улице Грушевского что-то происходит. Народ бросился туда. Там уже началось побоище.

В воздухе чувствовался запах газовых гранат, то тут, то там лежали раненые, люди прятались от выстрелов за деревья… Мое внимание привлекли два врача «скорой», стоявшие на тротуаре с носилками. Один начал пробираться к человеку, упавшему на мостовую, но сам был ранен.

А его напарник стал звать на помощь. «Давай, — говорю ему, — вместе попробуем кого-то спасти!» И мы поползли на четвереньках в самое пекло. К счастью, удалось вынести одного пострадавшего. Смотрю, другие тоже набрались смелости — начали эвакуировать раненых на щитах. Это событие определило мое дальнейшее участие в Революции достоинства — я вошел в состав «Медицинской сотни».

А 4 мая 2014 года Алексей Кабушка вместе с Ахтемом, переселенцем из Крыма, и Сергеем из Черкасской области (он даже не знает их фамилий), с которыми подружился на Майдане, впервые отправился на линию фронта. У одного из друзей был старенький УАЗ — мужчины сложили в него еду, одежду, собранные родными и близкими. Тогда еще никто не знал, что нужно солдатам.

— На блокпосту за Изюмом Харьковской области, куда уже подбиралась война, нас тормознули и дальше не пустили, — продолжает Алексей Михайлович. — Ребята, стоявшие на посту, — голодные, одетые кое-как, — бросились к нам: «Есть что-нибудь вкусненькое?»

Для них все тогда казалось вкусным, поскольку, кроме «красной рыбы», как они называли кильку в томате, у них практически ничего не было. Мои попутчики, разгрузившись, вернулись назад, а я задержался на несколько дней: купил в ближайшем селе большое эмалированное ведро и сварил в нем макароны, зажарил сало с лучком… Наши проголодавшиеся защитники ели их с хлебом и нахваливали.

Алексей Кабушка, периодически приезжая на блокпосты с гуманитарным грузом, не гнушался обстирывать воинов, ремонтировать технику, выполнять самую черную работу. А однажды, сразу после освобождения Краматорска от «дээнэровцев», ему пришлось вывозить деток из местного детдома.

Их автомобиль наши солдаты остановили на выезде из Славянска и предложили помочь в эвакуации малышей. Волонтеры, не раздумывая, вернулись обратно. Сергей остался в Славянске, чтобы не занимать места, а Ахтем с Алексеем двинулись в сторону Краматорска. Выбросили сиденья из бывшей санитарной машины, на которой постоянно ездили в зону АТО, набросали на пол матрасов, фуфаек, чтобы малышне было удобно.

— Детям было от десяти месяцев до шести лет, у каждого на ручке бирочка с указанием фамилии, имени-отчества, года рождения, адреса, — вспоминает волонтер. — За три ходки мы смогли эвакуировать до линии разграничения, то есть до Изюма, девятнадцать ребятишек.

Я садился на матрас, сажал по двое старших деток на одно колено, еще по двое — на другое, остальные лежали. Так и ехали. А когда возвращались за очередной партией, попали под минометный обстрел. В УАЗе перебило тормозную систему, и машина покатилась под откос. Ахтем успел выскочить на ходу, а я — нет. Трижды перевернувшись, автомобиль лег на правый бок. Только начал выбираться из него, как рядом взорвалась мина. Очнулся уже в полевом госпитале под Изюмом.

Немного подлечившись, Алексей Кабушка снова отправился в зону АТО. Он уже не представляет своей жизни без волонтерской деятельности. Дальше всего добирался до Тоненького — в то время, когда «киборги» удерживали Донецкий аэропорт.

Коллеги, узнав, чем занимается Алексей Михайлович в свободное от работы время, тоже начали финансово помогать «Громаде Полтавщины». На их средства и пожертвования других жителей города на фронт были отправлены оптические прицелы, тепловизоры, бинокли, бронежилеты, бензопилы…

Кроме того, предприятие организовало выезд добровольцев в приграничную зону для ремонта военной техники. Двое суток полтавчане, практически не отдыхая, под стрельбу из пулеметов и автоматов, с помощью слабых бытовых сварочных аппаратов устанавливали защитные антикумулятивные решетки на БМП. Изначально заказ был на девять штук, а они сделали одиннадцать.

— Меня иногда спрашивают, зачем я туда езжу, — устало, одними уголками губ улыбается Алексей Михайлович. — Да, конечно, война — это неправильно, потому что на ней гибнут люди. Но если приходится воевать за Родину, то вся страна обязана поддерживать армию.

Мы, волонтеры, помогаем фронту во имя победы. Во имя того, чтобы как можно меньше наших сыновей, мужей, братьев погибли на этой войне. И если хоть одного защитника спасет привезенный мной бронежилет или согреет бушлат, я буду туда ездить.

Теперь же, потеряв сына на войне, буду еще больше помогать фронту. Потому что не желаю никому из родителей оказаться на моем месте. И потому, что я в ответе за трех внучек, оставшихся без отца.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
прошу вважити мене КУКоботом = буду топить за КУКа!

Сергей Прач
Ход + скрытый ход: когда попадаешь в базу Миротворца, то самые крупные банки блокируют твою карту до выяснения.
Так что ход с мыдальками будет уже третьим.

ухтишка = яка цікава фішка!

Mason Lemberg
...продовжуючи попередній пост

10.05.2016 ранок.
виходить сенсаційне "розслідування", в якому журналіст днр дмитро гнап, не надаючи ніяких доказів і документів, звинувачує порошенка в колабораціонізмі.
причиною для звинувачень стала нібито закупівля авіаційного пального для заправки літака, який нібито орендувала офшорна компанія, яка нібито належить одному з керівників рошену..
яке відношення до закупівлі пального і до колабораціонізму має порошенко? навіть якщо все відповідає дійсності? хтось дійсно деградував до рівня коли думає, що президент завідує всім, навіть закупівлею пального для заправки літаків що належать його колишнім підлеглим?
тоді може є сенс зробити перевірку закупівлі рошеном російських дироколів і звинуватити порошенка в співпраці з агресором?
повертаючись до контексту... після поста журналіста днр дмитра гнапа, всі змі рясніють заголовками:
"порошенко, під час війни, з допомогою офшору, співпрацював з газпромом"
====
10.05.2016 вечір.
публікують список журналістів, акредитованих в бананових республіках, які прямо співпрацювали з кремлівськими маріонетками, що вбивають і катують наших громадян..
то виявляється це не колабораціонізм, а переслідування журналістів і придушення свободи слова..

не переплутайте
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
ось чого я абсолютно не розумію це нащо смердить з тувалета??? от сидиш за компом, шукаєш ЗРАДУ, а воно СМЕРДИТЬ. Головне і злив і пофуськав і двері закрив, а воно смердить звідкілясь. Таке враження. що десь гівенце лежить і смердить...

буду розбираться, але ВИ не зважайте, бо будь-яке співпадіння з реальними особами та подіями абсолютно випадкове!
КУК переможе!

Павло Бондаренко
Ну, шо любі "полуношники", дозвольте сьогодні пройтися по "всьопропало".

Спеціально не торкатимуся історії з акредитацією українських т.з. "журналістів" в "органах влади" ДНР-ЛНР.
Особисто в мене ці типи, що сміють назвати себе журналістами викликають нудоту. Чомусь не здивувало, що найбільше представництво в "Лагандонії" мають високопатріотичні борцуни з "злочинною владою" з "Громадського".
Гаразд, обіцяв що не буду - значить не буду.

Про гарне. Оманський шейх Аділ Саїд Ахмед Аль Шанфарі оголосив про намір придбати 75% українського "Фінексбанку". Наші "високопатріотичні", звісно, цю новину не розповсюджують і не коментують. А здря. Банк, звичайно, дрібненький, але не дрібненький - сам шейх. І очевидно увіллє в цю установу чималі кошти.

А тут ще й брат президента Казахстану - Булат Назарбаєв пішов на полювання за українським "Євробанком". І він його таки вполює, будьте певні.

Шо це можу означати? "Патріотичні" можуть скільки завгодно бурмотіти про "зраду", але суть цієї новини в тому що а) з України потихеньку витісняються російські фінансові структури і б) незважаючи на війну і спроби найманих Кремлем агентів забацати "Майдан-3" або тихий переворот, в Україну заходять інвестори. Поки що тихенько, на кошачих лапках, але це ознаки оздоровлення і в економіці і в політиці. Йдуть гроші, а гроші, як відомо, люблять тишу. Отож, інвесторам щось відомо. І зокрема, напевне те, що "патріотичним" та тим, хто їм платить обломилося...

Ще одне цікаве повідомлення: Укроборонпром підписав військовий контракт з Індією щодо виготовлення силових установок для кораблів ВМС цієї країни. Який удар у спину Путіну! Вірніше, неслабкий пендель в зону трохи нижче попереку.

Справа в тому, що в Росії заглохла програма будівництва нових військових кораблів. Саме через те, що "встающая с калєн" не може смостійно будувати двигуни. "Імпортозамєщєніє" благополучно провалилося, але Владімір Владіміровіч із Сергєєм Кужугєтовичем робили пики сокирою, мовляв: нічого, посидять українці без роботи - самі прибіжать пропонувати свої послуги. А тут - така "зрада"...

Нагадаю, що перед цим Україна дала копняка під зад "встающім" у справі авіації. На Defexpo India 2016 в Гоа індійське міністерство оборони та низка компаній підписали з Україною угоди про виробництво 500 транспортних літаків. Вдумайтеся у цю цифру: півтисячі літаків! А Росія вперше за свою історію, якщо не помиляюся, не підписала на цій виставі жодного контракту!

А з 2017 року уряд планує таки дозволити продаж сільськогосподарчої землі. Двадцять з гаком років, спонсоровані аграрними "баронами" депутати продовжували мораторій, дозволяючи латифундистам оббирати селян, за копійки акумулуюючи в оренді величезні земельні площі й отримуючи надприбутки. Невже фсьо?

Вангую: битва буде страшною. Вже заряджені зеленими папірцями з портретом Бенджаміна Франкліна відомі "патріотичні", що вже затягли звичну пісню "Неможнаторгуватинароднимдостоянням". Вже, напевне, заносять мішки готівки в офіси "патріотичних" партій.

Піклування "патріотичних" борзописців та депутатів про народне достояння всім давно відоме. Правда, про свої кишені вони піклуються все ж краще. Тому чекаємо на -надцяту серію страшилок як злі іноземці скуплять матінку-землю.

Але як на мене, набагато страшніші за будь-яких іноземців наші місцеві потвори. Саме вони не хочуть випускати з рук практично "халявну" землю, яка дає їм мільярди. Хтось скаже, скільки землиці в руках братів Суркісів? А в Сігала? А в Косюка? А в Журавльова? Отож бо. Тому не жаліють "Бенджамінів" на купівлю "патріотичних" поодиці і вроздріб.

Ох, щось багатенько написав, звиняйте. Тим, хто дочитав ці мої "мудрствованія" до кінця, дозвольте нагадати, що ви можете передплатити книжку авторства вашого покірного слуги, а також придбати іншу. Про них тут:
http://pavlopraviy.blogspot.com/2016/05/blog-post_4.html

За сим гарної вам ночі, а тим, хто збирається спати - солоденьких снів.

а це чувачок вечно сере в постах від Мацуки

от же ж зря Мінськ підписали...
(може це від нього смердить?)
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
12.05.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
12.05.2016 р. відповів для Grom  
answerview
ось чого я абсолютно не розумію це нащо смердить з тувалета??? от сидиш за компом, шукаєш ЗРАДУ, а воно СМЕРДИТЬ. Головне і злив і пофуськав і двері закрив, а воно смердить звідкілясь. Таке враження. що десь гівенце лежить і смердить...

буду розбираться, але ВИ не зважайте, бо будь-яке співпадіння з реальними особами та подіями абсолютно випадкове!

Обісрався, штани з трусами попери, відразу перестане смердіти 01_smile

В Москві істерика: У Шойгу заявили, що ЦРУ з Пентагоном вже купили Джамалі перемогу на Євробаченні
http://patrioty.org.ua/other/v-moskvi-isteryka-u-shoihu-zaiavyly-shcho-tsru-z-pentahonom-vzhe-kupyly-dzhamali-peremohu-na-ievrobachenni-118574.html
Росіяни вирішили "забути", як вони "відстояли" перемогу для свого співака Діми Білана, та за своєю давньою традицією звинуватили інших у тому, що зазвичай роблять самі.

"Вот так вот вам))))) Джамала бьет круче, чем Джевеллин!" - написав користувач Sepa Rator у "Фейсбуці" на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" та виклав скріншот з черговим "шедевром" російських пропагандистів, передають Патріоти України.

Незрозуміло, чому Пентагон, який є військовим відомством, раптом вирішив допомагати українцям у такій мирній справі. Подібні фантазії можна пояснити або бідною фантазією російських журналістів, або "загадочной русской душой".
Jedem das Seine
Змінено: 12.05.2016 р., Vervet
2
like
bad
shockingly
2
12.05.2016 р.
answerview

літо буде жарким

хоча може і пронесе (головне щоб не дуже смерділо)

Діалоги в АТО

- мне англоязычная барышня пишет.
- и шо пишет?
- хелоу, хау а ю
- а ты ей шо?
- а я ей тоже: ай эм файн, сенк ю, хау а ю?
- фигню написал,
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
Volodymyr Ariev
Всі захоплені смакуванням офшорів у викладі мейнстрім-медіа. А я зараз розповім історію, яку ці медіа воліють не помічати. Є в Україні компанія Dragon Capital. У цієї компанії є свій певним чином співзвучний офшор DRGN Limited, власником якого є 10 офшорок з Кіпра і Беліза (фото).

DRGN Limited разом з Dragon Capital є співвласниками відомої української ПрАТ "Чумак". (фото) Але спільні інтереси поширюються далеко за межі агропереробної промисловості. У 2011 році Dragon Capital придбала облігації уряду Автономної Республіки Крим. Після анексії півострова тримачі облігацій вирішили гроші повернути. Але як! Борг передали своїй DRGN Limited, яка 6 квітня 2015 року подала позов до суду. Московського арбітражного суду! Таким чином визнали окупаційну "владу" Криму і порушили ст.12 українського закону "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1207-18 , який забороняє звертатися до суду країни-окупанта! Позов досі розглядається. http://interfax.com.ua/news/general/326989.html

Тобто, фактично, DRGN Limited пішла на співпрацю з агресором. Найцікавіше в цій історії те що дуже близька партнерська для Dragon Capital компанія Arricano http://www.dragon-capital.com/…/companies_and_i…/aro_ln.html досі володіє в Сімферополі ТРЦ "Южная Галлерея" http://southgallery.net і ніхто з окупантів торговий центр не конфіскував на відміну від націоналізованого заводу Порошенка в Криму. А DRGN Capital володіє 15% акцій в ПАТ "Національний депозитарій України" (фото), яка за українським законом займається єдиною системою депозитарного обліку - електронним реєстром обігу цінних паперів України. https://uk.m.wikipedia.org/…/Національний_депозитарій_Украї…
А це вже питання національної безпеки - не парламентської ТСК, а СБУ якщо акціонер такої структури співпрацює з ворогом! Сам факт звернення афілійованої з українськими компаніям DRGN Limited до російського суду свідчить про визнання факту розповсюдження на правовідносини в яких приймають участь суб’єкти влади АРК законодавства Російської Федерації, а отже, фактичного визнання приналежності АРК до Російської Федерації.

Особливий цинізм цієї ситуації полягає в тому що Dragon Capital керує чеський бізнесмен Томаш Фіала, який підтримує деяких єврооптимістично налаштованих депутатів і є акціонером сайту і журналу "Новое время". Цікаво? Тепер зрозуміло чому мейнстрім-медіа ніколи не запитають як так поєднується - підтримка євроінтеграції і юридичне визнання окупантів? Відповідь теж на поверхні - в багатьох українських ЗМІ є умовно "свої" і умовно "чужі". А своїх, як відомо, не чіпають. Навіть якщо їхня діяльність на межі державної зради, за українським законодавством.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для stakan  
answerview
я был  недавно возле завода....
 раньше  техника выезжала из  завода  и ехала на полигон... это ведь все таки танки...их ведь  надо испытать....
 дорога  танковая вдоль забора   завода  давно не видела техники....
бтр может  и по параллельной  асфальтной дороге   ездят.... но  гусеничная техника оставила бы следы... хотя бы в  месте пересечения с автомобильной дорогой....

Сейчас наш завод (ИКПЗ) отправил приличную партию приборов наведения для БТР-3.За танковую оснастку пока тихо-все идет на Малышева. 17_wink
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview

Росія на офіційному рівні визнала, що Крим це Україна!

перевірити мої слова можна за посиланням
http://www.mid.ru/accredited

першим помітив блогер Петр Терентьев, за це йому наше бЕндерівське з кісточкой

Олег Пономарь
Друзья, доброе утро.
Уже четверг на календаре и мы имеет большое количество важных новостей. Приступим без раскачки.
- По итогам очередной встречи Нормандской четверки мы еще на шаг ближе к голубым каскам ОБСЕ.
- Рада призвала международное сообщество признать депортацию крымскотатарского народа геноцидом.
- Более 100 украинских инструкторов, подготовленных в странах НАТО, прибудет на Яворивський полигон в 2016 г.
- Украина выиграла у РФ контракт и будет поставлять двигатели для переоснащения военного флота Индии.
- Чтобы бороться с опасными полетами РФ в небе Северной Европы, власти Польши выдвинули инициативу повышения роли ОБСЕ в их предотвращении.
- Завтра в Польше будет официально заложен объект системы ПРО.
Вот так тихо и без пыли.., а сколько было криков и истерик от РФ - "Не допустим. Отреагируем очень ассиметрично. И тд." И? Напомню, что в Румынии в Девеселу уже размещена аналогичная американская система (ПРО) Aegis Ashore.
- Суд в Гааге между Украиной и РФ по крымским активам состоится 11 июля.
- Британская разведка и полиция собирают доказательства преступлений российских военных в Сирии для преследования президента РФ в международном трибунале.
- Нас ожидают в ближайшее время еще 25-30 новых историй от #panamapapers . Не расслабляться.
Вот такие новости.
Армии помогаем.
Майте всі чудовий день.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
Олександр Верголям

Цитата:
Порошенко покупал топливо у Газпрома!

Открываем статью.
Заместитель (!) генерального директора (!) Рошен является бенефициаром офшора, купившего в октябре 2014 (!) топливо у Газпромнефть-АЕРО Шереметьево.
Закрываем статью.

Чтобы хоть как-то оправдать своё никчемное существование Гнап привязывает сделку октября 2014 и тогдашние перелеты Порошенко к слепому трасту 2016, скромно забывает указать
1) когда была инаугурация,
2) когда Ротшильды получили в управление корпорацию.
А вы говорите Муджабаев.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
 раньше  техника выезжала из  завода  и ехала на полигон... это ведь все таки танки...их ведь  надо испытать....
бтр может  и по параллельной  асфальтной дороге   ездят.... но  гусеничная техника оставила бы следы... хотя бы в  месте пересечения с автомобильной дорогой....

Сейчас наш завод (ИКПЗ) отправил приличную партию приборов наведения для БТР-3.За танковую оснастку пока тихо-все идет на Малышева. 17_wink

Для птуров?
like
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
Elena Ilyina†

Цитата:
Раз пошел такой движ по Громадському и я залезла в их отчетность, просто не могу пройти мимо.
Объектом изучения являются балансы за 2014 и 2015 год, подтвержденные аудиторской фирмой ТОВ "АК "Ю ЕЙЧ УАЙ ПРОСТІР ЛТД", а также собственные нестандартные финансовые отчеты за 2013 и 2015 годы. За 2014 присутствует только отчет за 9 месяцев, поэтому анализ неполный.
Итак:
Расхождение между остатками денег на счетах на 1 января 2015 года между подтвержденными аудиторами и собственными отчетами составляет 894,8 тыс.грн. У аудиторов 4757,7 тыс. грн., а по собственным 3862,9 тыс. грн. Так как арифметика по доходам и расходам 2015 года сходится, судьба этих денег непонятна.
Кроме того, в 2015 году на закупку основных средств израсходовано по финотчету 3515,5 тыс.грн., а по балансу показано увеличение этой статьи на 3072,8 тыс.грн. Разница в 442,7 тыс.грн. непонятна.

Дальше просто некоторые цифры, будет через флеш
2013 год /9 месяцев 2014 года /2015 год (тысяч гривен)

Общий доход : 2 576,6 / 8 116,1 / 34 361,4
В том числе внески громадськості: 1 136,0 / 2 133,8 / 418,9

В числе расходов:
Заробітна плата та гонорари відділ новин, інші
журналістські проекти та адміністрація: 346,7 / 4 865,7 / 21 669,9
Гонорари і відшкодування за роботу в регіонах України та закордоном: 0 / 70,5 / 664,0

И в 2015 году появляется статья "Субгранты", на которую израсходовано 4050,7 тыс.грн. Наверное, за нее боролись и недоборолись Запорожье и Одесса.

Численность работающих по подтвержденным аудиторами отчетам(держитесь за стулья): 2014 год - 7(семь) человек, 2015 -6 (шесть) человек

У меня еще масса чисто профессиональных вопросов, но это я о своем)) К примеру, ютуб платит где-то 3 бакса за тысячу просмотров....
А вот где 894,8 тыс.грн. живых денег и основных средств на 442,7 тыс.грн., может спросить любой, кто просто зайдет на их сайт.

ЗЫ: Ой-ёй-ёй, как же ж так? Підприємець ГНАП ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ платник єдиного податку з 01.04.2014. Это ж мы не платили положенные на зарплату налоги, почти 70%, а обходились внутреннеофшорными 4-5% единого налога? А на единый налог подавались, когда в стране неспокойно было, в марте 14-го?
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для alikxom  
answerview

Для птуров?

Для них,родимых!
...Ну и для жареных бурятских шахтеро-трактористов! 01_smile
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
12.05.2016 р.
answerview
ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ЕКИ ЗГУЛАДЗЕ 11.05.2016 19:07
У грудні минув рік з моменту мого призначення на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ України та сплив термін моєї домовленості із Президентом та міністром. Я не думала повертатися на державну службу після Грузії, однак зрештою я прийняла цей виклик в Україні. Для мене було великою честю підтримати дружній народ, який бореться зараз так само, які і під час Майдану.
Рік тому ставки були дуже високі. Ми сподівалися власним прикладом показати, що реформа – це дії, а не слова. Війна проти України іде не за її територію, а проти самої ідеї незалежної, справедливої, європейської країни. Однак молоді люди з Майдану, такі як Віталій Давиденко, який зараз працює у патрульній поліції, та сміливі хлопці з фронту, такі як Олександр Фацевич, який зараз працює заступником глави Нацполіції, хочуть, можуть та  будуть будувати Україну, де є закон та справедливість.
І нам це вдалося. Я пам’ятаю усіх перших патрульних, усіх волонтерів, співробітників, з якими ми починали, вчилися, будували, втомлювалися, розчаровувалися, але не здавалися. В той же час, імен багатьох я вже не знаю і це приємно: ось скільки нас вже стало! Ми довели, що навіть у складних умовах можна проводити реформи на користь людей.
Я не пішла у грудні, аби пройти важкий перехідний шлях від міліції до поліції разом із командою та не ослабити процес реформ під час урядової кризи. Проте навіть зараз, коли сформований новий Кабінет Міністрів, я не можу залишити цю історію, яку ми робили разом.
Я залишаюсь у команді та, прийнявши пропозицію міністра, буду очолювати спеціально створену групу радників.
Зараз виклики ще більші, адже реформа триває. Я і надалі буду працювати із українцями та друзями України, будуючи лінію оборони від корупції та беззаконня. Наша команда не лише продовжить реформу поліції, але й у інших сферах, фокусуючись на стійкості досягнутого.

Хочу підкреслити, що ці острівці успіхів потонуть в океані корупції, нігілізму, бюрократії, якщо не побудувати мости між ними, створюючи континент. І якщо в України, у нас, у вас не вистачить сил іти в майбутнє, то двері, які ми тільки-но відкрили, можуть закритися назавжди.
Будуть проблеми, буде складно, іноді навіть захочеться здатися. Але, на щастя, в полон до самого себе не здатися. Якщо не буде реформи судів, прокуратури, митниці і так далі, ми не поліцію втратимо, ми втратимо шанс на іншу Україну. Але якщо у нас вийде, то Україна змінить не тільки свою долю, але і майбутнє всієї Європи.
Саме в це я вірю.
http://mvs.gov.ua/ua/news/1237_Oficiyna_zayava_Eki_Zguladze.htm

Igor Greg
Утро...,по особому сегодня поют птицы,ну по ощущениям)))было тихо всю ночь,видимо орки попраздновали вчера так,что и в атаку сил не было идти,а куда идти?,морги Горловки,Макеевки,Донецка забиты победителями игры которую затеял хло,и благодаря тому,что в праздники напряженка с рефрижираторами для перевозки очень вежливых,но очень тихих ихтамнетов,нам уже вторые сутки удаётся отдохнуть,потихоньку приближаясь к победе.
Приятного всем дня,мирного неба,Слава Украине!!!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.05.2016 р. відповів для 6barakuda  
answerview
Втрата цього літачка - ніщо, в порівнянні з тим, що він зробив!
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
12.05.2016 р. відповів для Grom  
answerview

Alexey Furman

її тому і не чіпали, бо розуміли, що це підстава... але раптом з'являється ПАТРІОТ, який таки зриває "колорадку"!
проплачений власний кадр чи проплачений чи "корисний ідіот", яка зараз різниця = сюжет для раша змі готовий

цэ боєць батальйону " АЗОВ" , ПОЗИВНИЙ  Кафiр .

Прийде час,  такі як ти дадуть відповідь за свої слова ...
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 12.05.2016 р., mixan
4
like
2
bad
shockingly
2
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин