Mason Lemberg
Цитата:
Дивують люди, які дивуються, що в Україні так багато вати, яка ходить в колорадках, з портретами сталіна і т.д.
Ну я не буду вам давати посилання на дані ЦВК про результати виборів в листопаді 2015 року, де 13% дорослого населення голосує за ригів, а це мільйони людей..
Не буду давати вам посилання на дані ЦВК минулих виборів, де мільйони людей голосували ще й за КПУ..
Ці всі люди випарувались, змінили симпатії, стали патріотами? - Ні, вони живуть поруч з вами і далі моляться на православну ікону леніна..
Це треба усвідомити і змінювати свою країну, незважаючи на цих людей. Бо ці люди зможуть змінити свою політичну позицію тільки за двох умов: 1) коли вони опиняться в затишних помешканнях площею 2 кв.м, що розташовані на 1,5 м ближче до ядра Землі, 2) коли зможуть купити дешеву ковбасу.
Інших варіантів переконати цих людей зняти колорадки, які вросли в мозок, - немає.
Тому сьогоднішні ватомітинги на мене не справили жодного враження. Дивно жити в Україні і не зауважувати, що таких людей є багато і вони живуть поруч з вами.
=======
Більш того, скажу не популярну річ, але все ж скажу:
Люди, які вийшли сьогодні з колорадками, вийшли не тому, що їх покликав медведчук, бойко, не за якусь оплату, а тому що вони так думають і це їхні переконання.
Для мене їхні переконання є дикунством, в мене вони викликають відразу, огиду, злість, але не правильно заперечувати, що таке явище існує.
І навіть не дивлячись на те, що ідейні переконання таких людей є повним антиподом моїх ідейних переконань, не дивлячись на те, що їхні марення збігаються з маренями агресора, я вважаю, що ВЖЕ ЗАРАЗ, в 2016 році, такі люди є набагато меншою загрозою для країни ніж ті, які:
- під виглядом патріотів і націоналістів, підігріті фейками про моторолу в Раді, кидають гранати в своїх побратимів з Нацгвардії заради зриву Мінських домовленостей, що є ціллю аргесора.
- під виглядом патріотів і націоналістів в День Скорботи за Небесною Сотнею (20.02.2016), трощать банки в центрі Києва.
- під виглядом патріотів і націоналістів в річницю створеня Майдану (21.11.2015), зривають всі заходи і палять шини, називаючи цей день траурним.
- під виглядом патріотів і націоналістів спеціально до 9 травня, під камери "незалежних" "патріотичних" ЗМІ (які раптом стали експертами в творчості нікому не відомого писаки), беруться руйнувати пам'ятник, який простояв десятиліття і який можна було елементарно, з допомогою троса і легкового автомобіля знести в будь-який інший день.
Ці так звані "патріоти", які відзначилися і сьогодні, є набагато більшою загрозою для країни, ніж оці всі колорадоноси головного мозку разом узяті.
Бо вони цинічно, за гроші, готові демонструвати будь-який цирк, навіть, якщо цирк антидержавний, вони цинічно глумляться над пам'яттю Небесної Сотні, вони цинічно вбивають українців, цинічно і планомірно закликають до того, чого хоче путін.
А найгірше в цьому всьому це те, що ви їм співчуваєте, переконуючи себе що вони "воюють" проти мотороли в Раді, проти російських банків, проти ліпєцької фабрики чи проти памятників радянським публіцистам...
Артур Нискубин
Цитата:
Для абсолютного большинства офшоры так же понятны,как и теория относительности.
То есть все о них слышали и могут сказать, что и то и другое ахуительная тема,Вася.
Но обсудить и покачать головой с глубокомысленным видом имеет право каждый украинец.
Мы же в свободной стране живем.