MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.02, 23:05
29
-6 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2788783
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
03.05.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview

Лариса Ніцой
Мене завжди цікавило, як прибалти так швидко досягли свого успіху. Не заморська Америка, не далека Англія – а наші побратими по радянському минулому. Вони були в нашій шкурі. Вони нас розуміють. І вони, на відміну від нас, вигреблися.
Чому нас приїжджають навчати розуму чужі нам технологи, які мало січуть в наших особливостях, і чому ми не вивчаємо досвід близьких сусідів?

Я не дочекалася, коли наші політики зроблять такі очевидні речі. Я вирішила для себе самотужки дослідити це питання.
Поки перебуваю тут, в Прибалтиці (Латвія, Естонія, Литва), поділюся з Вами своїми відкриттями. Як то кажуть, по гарячих слідах.

Шок перший. У Латвії всі вивіски, надписи, все, що Ви бачите писане - все латвійською мовою! На вулицях чути англійську, німецьку, часто російську (російською можуть розмовляти всі), а написано все латвійською. Афіші з російськими акторами і назви російських вистав – латвійською! Афіша російської групи «Ленінград» - латвійською. Афіша української групи «Время и стекло» - латвійською! Готелі, дороговкази, білборди, меню – латвійською. Увага! Навіть мережа магазинів, яка відома в багатьох країнах і в Україні як «Watsons» існує в Латвії під своєю назвою «Drogas». Все збережено в цій мережі: стилістику, корпоративні кольори(власне по них я і впізнала знайомий магазин), асортимент - тільки називається латвійською і крапка!

Іноді внизу під латвійською мовою є дублювання або російське, або англійське, але так, щоб висіла чисто-російськомовна чи англомовна афіша – такого немає! Радіо – латвійською. Всі FM – латвійською. Телебачення – латвійською. Ідете по Ризі – жодного іноземного слова! Жодного! Все латвійською.

Питаю:
- Як Ви цього добилися?!!
- Ага, - відповідають. - Ви знаєте, які величезні штрафи за нелатвійську мову?
- Як! – дивуюся я. - Ну ладно, англійська. А як же нетолерантне ставлення до російської? Вони ж кричали? А що казав Євросоюз?
Увага! Відповідь:
- Євросоюз був стурбований! (Ви це чуєте, українці?) Але ми їм пояснили. Ми рятуємо свою ідентичність. Самоідентичність Євросоюз любить. Ми сказали, що в нас інакше не буде, вони й заспокоїлися.

А ще в Латвії є комісія з мови. Ця комісія разом з народом вигадує латвійські слова на заміну іноземним.

Ну що, українчики, переварюйте. Завтра напишу про нові спостереження.

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.05.2016 р. відповів для Grom  
answerview
це минулорічна фотка, але все одно ФАЙНО Ж)

Да,не вчерашняя,но по другим данным,вроде от 30 марта сего года.А,впрочем,какая разница-"все одно ФАЙНО Ж"! 17_wink
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 03.05.2016 р., ALAN60
2
like
2
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
Який дурень буде читати ваші верети не вашими словами?   13_evil
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
1
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview

це Московський комсомолець,,,
Обнищание россиян достигло самого катастрофического уровня со времен перестройки
Но до дна еще далеко - население продолжит беднеть последующие 3-4 года
http://www.mk.ru/social/2016/03/14/obnishhanie-rossiyan-dostiglo-samogo-katastroficheskogo-urovnya-so-vremen-perestroyki.html

Dmitro Vovnyanko
Про Одесу висловлюся крайньо жорстко і цинічно.
Питання не в тому, що сталося 2 роки тому. Питання - в російському баблі.
Якби не російське бабло - не сталося б того що сталося два роки тому. Якби не російське бабло - не ятрили б цю рану-історію на всі лади два роки поспіль. Якби не російське бабло - одеська вата не поводилася б так нахабно. Якби не російське бабло - не накручували б ситуацію зараз.
Боротися з поставкою російського бабла силами СБУ - ілюзія. Німці примудрялися доставляти своє бабло в совок, де все згори до низу контролювалося аж НКВД, а до нас нині, та через європейські офшори... Та запросто.
Головний висновок з історії - війна не закінчиться доти, доки в Москви не закінчиться бабло. Закінчити бабло у країни з 140-мільйонним населенням, це вам не сусіду-алкашу пику натовкти.
Тут треба працювати довго і наполегливо, узгоджуючи свої дії з союзниками і часто-густо ідучи на компроміс з ними зараз, заради закінчення бабла у Москви в недлекому майбутньому.
Треба діяти так, як ми діємо зараз.

хулінеясно?
Крим - це Україна!
Змінено: 03.05.2016 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview

Tim Zlatkin
Передаю респект парням с N-кого блокпоста, собравшим уникальную коллекцию обложек сепарских и русских паспортов Смайлик «wink»

Богдан Пацкань
захалявна_книжечка_поліціянта
Цієї ночі, під час патрулювання в мальовничому районі Троєщині, ми з напарником помітили, що авто, що рухалося поперед нас то різко прискорюється, то різко пригальмовує. Вирішили зупинити, пересвідчитися, що з водієм чи автівкою все добре.
Водій не одразу зупинявся, а проїхав десь ще метрів 500, не реагуючи ні на червоного кольору маячки, ні на вимоги по гучномовцю, певно вагався, та все ж зупинився.
Крізь опущене праве переднє скло я помітив, що в салоні були ще жінка - його дружина та двоє дітей, віком приблизно 7-8 років.
Я помітив, що поведінка водія дивна, на вимогу дихнути, аби я почув запах, він думав-думав, тоді розвернувся і дихнув в салон, і переконував, що в повній мірі виконав моє прохання.
Документи надавати то погоджувався, то відмовлявся, все ж не надавав...
Проходити перевірку на стан алкогольного сп'яніння спочатку погодився, потім обурювався, чого він має це робити...
Хотів явно повідомити якусь мені інформацію, але так, аби це не знімалося на камеру. Я відмовився вимкнути камеру, тоді він пробував підійти з боку - я його розчарував, вказавши, що звук також записується, потім прямим текстом наголосив, що домовитися не вдастся.
Він пішов у вабанк і дістав чи то дармовис (брелок) чи то спеціальний металевий медальйон спецпідрозділу "Беркут" - ну дуже сильний для мене, як члена в свій час 15 Сотні Самооборони Майдану аргумент. Ха-ха.
Я йому відрізав, що належність його до розформованого (я наголосив на цьому слові) підрозділу не дає йому право порушувати ПДР, і не дасть йому можливості уникнути відповідальності за ст. 130 КУпАП, а при відмові надати документи на право керування та на авто - ще й ст.126 та евакуації авта на штрафмайданчик.
Його зачепили мої слова про розформований підрозділ. До глибини душі. "Беркут був, є, і буде завжди!!!" - наголосив він мені разів тридцять. Включилася на захист цього підрозділу і його дружина, теж на підпитку.
Наказ Міністра МВС від 27 березня 2014 як велика помилка і недоречність.
Чим все закінчилося: за дзвінком водія на допомогу водію приїхав його друг, тверезий, який переконав його, що варто надати документи, аби хоча б обмежитися ст.130.
Від проходження перевірки на стан алкогольного сп'яніння водій відмовився, що вважається перебуванням у нетверезому стані.
Дружина, і особливо діти (мені їх найбільше шкода в цій ситуації було - як уявлю, що у цій ситуації могли настати обставини, коли до їхнього батька застосовувалися б фізична сила чи спецзасоби, на їхніх очах, то якось не по собі) добралися додому на таксі, їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожувало.
Водія відсоторено від керування на цю ніч, його автівку передано тверезому другу.
P.s.: святкуйте відповідально. Не піддавайте необдуманому, непотрібному ризику своїх рідних та близьких. Виклик таксі чи спеціального водія (драйвера) обходяться набагато дешевше.
P.p.s.: пора забувати про будь-які посвідчення, дзвінки до когось там наверху - порушив - будь готовий відповідати за свої вчинки!
Крим - це Україна!
Змінено: 03.05.2016 р., Grom
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
03.05.2016 р.
answerview
"На Берлин!" Путінські "Нічні вовки" таки прорвалися до ЄС

Байкери очікують, що до завершення пробігу їхня колона налічуватиме декілька сотень осіб.
Байкери клубу "Нічні вовки", які активно підтримують політику Кремля, потрапили на територію Євросоюзі в обхід Польщі, яка раніше не пропустила мотоциклістів. Про це заявив керівник байкерів Андрій Бобровський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Байкери в'їхали на території ЄС через Словаччину. "Нічні вовки прорвалися в Європу. Ми знаходимося в Словаччині і у вівторок вирушаємо в Брно, щоб з'єднатися з групою, якій вдалося проїхати по маршруту в Польщі", - заявив він.

При цьому, Бобровський заявив, що наразі колона пропутінських байкерів нараховує 20 осіб, втім найближчим часом до "переможного пробігу" приєднаються й інші учасники. Планується, що до завершення пробігу у Берліні, колона байкерів нараховуватиме декілька сотень людей.

Нагадаємо, напередодні польські прикордонники не пропустили на свою територію групу з семи представників російського мотоклубу "Нічні вовки". Шість людей із групи є громадянами країн Євросоюзу. "Нічним вовкам" поки невідома причина, з якої на територію Польщі не змогли потрапити навіть громадяни Євросоюзу.

Російські байкери намагаються зробити мотопробіг з Москви до Берліна на честь 71-ї річниці Дня перемоги. МЗС Росії раніше заявило, що розцінює відмову пропустити в країну байкерів з російського мотоклубу "Нічні вовки" як цинічний і зловмисний жест, спрямований на погіршення двосторонніх відносин.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
03.05.2016 р.
answerview
Панахида в Одесі, вибачення Срни та мільярдні очікування Нафтогазу - найважливіше за ніч

Gazeta.ua підготувала головні новини, які відбулися в ніч на вівторок, 3 травня.

1. Україна може отримати 50 мільярдів доларів від російського Газпрому після задоволення позову Нафтогазу Стокгольмським арбітражем. Про це сказав Юрій Вітренко, директор з розвитку бізнесу Нафтогазу.

2. В Одесі відбулася панахида за загиблими 2 травня 2014 року. Захід організували активісти цивільного корпусу "Азов" та "Правого сектору".

3. ЗМІ повідомили про замінування залізничного мосту, який розташований у центрі Одеси. Правоохоронці перекрили рух в обидві сторони. Перед тим не раз "мінували" Куликове поле.

4. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вибачився за непристойну пісню на адресу "Динамо". "Відео - це був жарт, який не повинен був стати публічним. Я шкодую про те, що це сталося, і ще раз прошу вибачення", - сказав він.

5. На біржах у Лондоні і Нью-Йорку світові ціни на основні марки нафти істотно знизилися. Про це свідчать оперативні дані електронних торгів.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.05.2016 р.
answerview
Фантастическое существо обнаружено на глубине 3 700 метров

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview

шо ватка = робочий день = мінусуй завзятіше Ж)

роіся фаіл стайт
на випадок, якщо не розумієш англійської = моковщина це і не країна, взагалі то

Кремль від початку свого існування на болотному місці завжди брехав. Брехав всім: і своїм, і чужим. Навіть сам собі брехав. Життя в брехні – це стиль Кремля і одночасно – його зброя.

Звідки оця жага до брехні?

Напевно від усвідомлення свого незаконного народження та бажання довести протилежне. Ось і приходиться кожен раз доводити як чужим, так і своїм право на грішне життя. Особливо витончено Кремль завжди брехав щодо України, її історії, яку привласнив, її еліти, яку віками зваблював собі на службу.

Особливо ненавидить Кремль самовідданих захисників України, адже саме вони не дають йому її загарбати.

І сьогодні свої оманливі методи Кремль не змінив. Коли Україна, нарешті, приступила до формування своїх Сил Спеціальних Операцій (ред. — ССО), які здатні комплексно протистояти агресору в його оманливій й підлій гібридній війні, то Кремль таки збісився.

Він довгі роки, через свою агентуру, відтерміновував реалізацію самої ідеї ССО в Україні. При цьому вдавався як до її дискредитації, так і до дискредитації тих, хто прагнув в ім’я України її реалізувати. Деякий час це йому вдавалось. Та коли Кремль перейшов у відкритий наступ, анексувавши Крим і окупувавши частину Донбасу, то тепер ніщо і ніхто не зупинить патріотичні сили України в реалізації ідеї створення в найкоротші терміни ефективних ССО.

Та Кремль не заспокоюється й грає методом втравлювання персоналій, задіяних в процесі створення ССО. Під кремлівський приціл потрапив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗС України генерал армії В. Муженко, командувач управління ССО генерал-майор І.Луньов та перший заступник командувача ССО С. Кривоніс. Далі в хід пішла брудна брехня. Спершу, про нібито, професійну невідповідність займаним посадам керівників ССО. Цей фейк відразу розповсюдили російські ЗМІ, які на нього й чекали. Потім до брехні долучились нікому не відомі «експерти», «аналітики», що відпрацьовують гроші Кремля. Свою порцію бруду вкинули й вітчизняні недруги, що також за гроші облудно співають за кремлівськими нотами.

Недруги критикують гасло українських десантників «Ніхто крім нас!», вбивають клин між десантниками, спецназівцями й фахівцями інформаційно-психологічної війни в самих ССО, з метою спонукати керівництво держави до виведення частин ІПсО із складу ССО. Словом все робиться для того, щоб загальмувати процес формування ССО.

Потім кремлівська брехня стала ще цинічнішою. В мережі Інтернет з’явився текст так званого «відкритого листа» до Президента України нібито від першого заступника командувача ССО, який вимагав усунути з посад своїх прямих начальників, називаючи їх зрадниками. Тобто, кремлівський приціл вже наведено на вище керівництво ЗС України, з метою його пересварити, зробити ворогами. Такий відчайдушний крок агентури Кремля свідчить, що їх справи таки кепські і що Кремль дуже за непоєний тим, що не може реально перешкодити формуванню ССО в ЗС України, як він це робив до цього.

Явно, що розпалити конфлікт всередині керівництва ЗС України Кремлю не вдається і від цього безсилля він ще більше шаленіє й буде шукати нові приводи, щодо нанесення удару черговою порцею брехні. Недавно появилась нова чергова брехня, що НГШ В. Муженко «розводить» натовських партнерів, даючи їм неправдиву інформацію про стан реформування ЗС України в цілому, та особливо, ССО. Це вже зроблено для того, щоб підірвати довіру наших західних партнерів щодо нашої цілеспрямованості на реформи в армії. Мовляв, раз армію не реформують, то й нічого надавати їм військову й фінансову допомогу.

Ну що ж, ми до такої відвертої брехні були готові, у нас вже виробився відповідний імунітет до неї. Скоро від своєї ж брехні Кремль буде страждати більше, аніж він розраховував нанести збитки іншій стороні, адже бумерангом кремлівські брехні щоразу будуть вдаряти по ньому самому. Для цього Україна й формує сучасні ССО.

ватка-ватка-ватка
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
любіть українське

Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview

Hanna Cherkasska
Черги розстріляли все моє життя. І знову душно, противно стояти у великій черзі, щоб віддати свої пенсійні статки за міфічні послуги. Та що вдієш? Та ось тишу розриває противненький голос:
- И как я смогу на мове передать нюансы великого могучого языка, ведь русский – намного богаче? – гидувала українською товаришка з виразом «дві краплі інтелігентності».
Лишенько-лебедики! Я завжди уникаю розмов про мову, а вивищувати одну й опускати іншу – справа невдячна. Але цей виступ махрової українофобки дістав, тому втручаюся:
- Добре, давайте трохи помізкуємо. Як сказати російською: Пензель художника?
- Ясно как – кисть, - бридливо кидає опонентка.
- А помазок фрезера, голяра?
- Как, как? – Кисть!
- Добре, а щітка маляра?
- А віхоть, щітка з ганчір’я?
- А квач із пір`я для кондитера? Згадайте, гра в пятнашки - квач.
- О, ми в дитинстві грали у квача! А я пам’ятаю пісеньку “Квачику, дай калачику!” – почали додавати люди з черги.
- А китиця на кінці хвоста у віслюка?
- Кисточка, кисть.
- А султан, китиця-оздоба на головних уборах?
- Як російською ґроно винограду?
- Кетяг калини?
- Розкидані, густо розборсані брості акації?
- Волоть у кукурудзи? Волоття колосків? Мітелка проса? Куня очерету? – захоплено добивала я. От ми з вами назвали чотирнадцять різних слів, які мають у російській один відповідник – кисть. І тільки частина руки – має назву кисть. То ж чия мова багатша? Усьо, укоськалася наша пані з багатою мовою.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.05.2016 р.
answerview
Ерік Найман: Безбожно завищена ціна на газ - це корупція найвищого рівня
http://patrioty.org.ua/ecomomic/erik-naiman-bezbozhno-zavyshchena-tsina-na-haz--tse-koruptsiia-naivyshchoho-rivnia-117500.html
Невиправдане підвищення урядом України ціни на газ для населення викликає різке засудження світової спільноти.

«Украина снова повысила цены на газ для населения. При этом вся цена базируется на импортном газе, а газ внутренней добычи, по сути, дает сверхприбыли НАКу и приближенным к нему кланам", - написав експерт з економіки Ерік Найман на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Нагадаємо, що з 1 травня 2016 року загальна ціна газу для населення складе 6,877 грн. за куб., в тому числі 4,849 грн. - за кубометр імпортного газу.

«Это дает импортную цену $192 за 1000 куб. газа. И это притом что с начала года цены на газ упали более чем на 30%, а средняя контрактная цена российского газа на границе Германии в марте составила $147 за тысячу кубов и продолжает снижаться. То есть на население Украины переложили весь импорт газа и эту цену безбожно завысили, тога как газ внутренней добычи достался кланам.

Интересно, снизят ли цены на газ с началом отопительного сезона. Основание для этого будет простое - летом цены на газ в Европе ожидаются на уровне уже $100 за тысячу кубов. То есть ВДВОЕ (!) ниже, чем установленная сейчас для украинцев. Если честно, я не верю в такую щедрость украинских властей. Ведь речь идет о коррупции самого высокого уровня», - підкреслив Найман.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
03.05.2016 р.
answerview
"Мы бы и без хохлов победили": Під стінами Кремля українським солдатам не поклали квіти
вівторок, 3 травень 2016, 12:31
http://patrioty.org.ua/other/m-b-y-bez-khokhlov-pobedyly-pid-stinamy-kremlia-ukrainskym-soldatam-ne-poklaly-kvity-117501.html
Деякі люди обурені подібною політикою та все одно несуть Києву квіти.

У Москві під стіною Кремля, де розташовуються могили містам-героям, кошики з квітами поставили всім, крім Києва. Один з користувачів Facebook підписав фотографію словами "Дурість повинна мати межі", передають Патріоти України.

Також він зазначив, що деякі люди обурюються і несуть Києву квіти. "Вот такие пироги. У всех городов-героев корзины с цветами, а Киев типа "наказан". Сколько наших дедов в Украине погибло... Пошёл за цветами", - написав користувач соцмережі.

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview
Страшные люди этот Азов. Пришли в Одессу - и никто не сгорел.... Никого не застрелили. Никого не распяли! Точно, фашисты!

Да в Одноклассниках вату от возмущения и ужаса рвёт на части) Они от нашего ПравогоСектора и Азова истерика у них !Спасибо Вам ребята за мир и покой !!! Рвите вату и дальше! Слава Украине! Героям Украины Слава!

це з коментарів накромсав = класно і своїми словами

Роман Матис
В Україні на заміну російським телеканалам прийдуть польські, котрі транслюватимуть польський продукт без перекладу 23 години на добу без реклами. Це канали Kino Polska Muzyka International і Kino Polska International.
Передай далі. Інформаційний спротив триває!
UPD Судячи з того, як "рве пукани" у вати в коментах – напрямок правильний.

Аллан Левітов
Стандартная Геббельсовщина.
Один из приемов, которым во все века пользуются лгуны, демагоги и пропагандисты - это переключить внимание с "темы обсуждения" на "личность оппонента".
Вот, например. Спорите вы об экономике - и ваш оппонент приводит крепкую аргументацию. Железобетонную. И в предмете он подкован здорово. И позиция его сильнее. И publica, верно, на его стороне. И тут вы говорите:
- Да кого вы слушаете?! Вы на уши его посмотрите! Чичас человек с такими ушами расскажет нам за экономику. Ггггг. Толстоух! Толстоух!
Если ваш трюк удастся, то вместо темы спора (экономика) - все будут обсуждать действительно ли у вашего оппонента толстые уши, является ли это вообще нормой, и бывают ли экономисты с толстыми ушами.
Все. Спор вы выиграли. Не имея для того ни малейших аргументов - и не разбираясь даже в предмете спора.
Ту же самую незатейливую манипуляцию производят некоторые честнейшие "журналисты" и "лидеры мнений", твердящие о "порохоботах" и вбрасывающие - одно за другим - пламенные бездоказательные "расследования" - которые почему-то противоречат друг другу (То "мамка" у "порохоботов" - Голышев, то Стець, то Ложкин, но Уваров какой-то)
И все - трюк удался. Вместо диалога по ТЕМЕ, по существу (у какой из сторон какие аргументы, кто врет - и в чем именно) - обсуждение сводится к тому, так является или не является данный блогер "ботом". (Причем, ни реальное имя, ни даже настоящая фотография блогера - манипуляторов не смущают).
- Чичас "бот стеця/ложкина/мамедова" расскажет нам за Шустера! Ггггг )))
То же самое. Та же манипуляция.
Если же вы поддерживаете такие вещи и - не вникая в суть написанного (если это неправда - то в чем же она?), и не приводя аргументов по существу - вслед за "лидерами мнений" кричите "Боты! Боты!" - то, поздравляю.
Вас на@бали. Обманули, как детей - уведя от темы.
И, вероятно, вас и дальше будут обманывать "планами Мореля", "сливами Мариуполя", "Пушилиным в Раде" и прочим.
Потому, уважаемые блогеры, лидеры мнений и журналисты. Прежде чем кричать "боты! боты!" выскажитесь, пожалуйста, по существу обсуждения.
Т.к. прием "переключение на личность оппонента", как правило, используется, если аргументации по существу спора не осталось и сказать в защиту своей точки зрения нечего.
Так вам сказать нечего и вы кричите про "толстые уши"? Или все же выскажетесь по существу вопроса?
Редко прошу о репосте, но в данном случае он приветствуется.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Друзья, у нас огромное количество важных новостей, которые до утра просто не дотерпят. Итак
- Министр обороны США планирует посетить Украину до Саммита НАТО.
- Сегодня вступил в должность новый командующий войсками НАТО в Европе генерал Скапарротти вместо полюбившегося нами хорошего парня Бридлава. Но новый главком тоже очень крепкий орешек (командовал войсками США в Корее) и к решению исторических задач готов.
- ВМС США начали испытания беспилотного корабля Sea Hunter («Морской охотник»), предназначенного для поиска подводных лодок.
-Турецкий парламент проголосовал за снятие депутатской неприкосновенности.

Как мы с вами и предполагали год назад, Россию ждет эра исков - много, на любой вкус, на огромные суммы (коммерческие, за аннексию Крыма, сбитый Боинг, военные преступления на Донбассе, за нарушение прав людей и тд). Итак
- Украина может получить $50 млрд от российского Газпрома после удовлетворения иска НАК Нафтогаз Украины Стокгольмским арбитражем. Слушания начнутся осенью.
- Третейский суд Гааги приступил к арбитражным разбирательствам по двум искам к России со стороны ПАО "Укрнафта" и ООО "Стабил".
- Испанский суд выдал ордер на арест близких к Путину должностных лиц за связи с мафией.
На сей час так.
Смачноі кави.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=175371556191947&set=a.111997555862681.1073741827.100011573106373&type=3&theater
1
like
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview
Вот так. Колоны военной техники НАТО колесят по проселочным дорогам Молдовы, попутно распугивая местную "вату" своим видом и ввергая в состояние первобытного панического экстаза приднестровскую недореспублику, от испуга в которой даже малость "бомбануло". А может к черту весь этот савок, хай Госдеп придет, порядок наведет?
http://zloy-odessit.livejournal.com/1764784.html
2
like
1
bad
shockingly
1
03.05.2016 р. відповів для Grom  
answerview

1
like
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview
Не знаю правда или нет:

Из горячих точек в зоне АТО в Воронеж на предприятие ОАО “172-й центральный авторемонтный завод” доставляют подбитые российские танки с трупами внутри.
http://rusjev.net/2016/04/25/v-voronezh-privozyat-podbityie-tanki-s-trupami-vnutri/?utm_source=traffim&utm_medium=referral&utm_campaign=31795&utm_content=1955349&utm_placement=169
2
like
1
bad
shockingly
1
03.05.2016 р.
answerview
http://1905.az/ru/%D1%88%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%8B-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BF/
«Шедевры» армянской фальсификации. Подделки №: 1-10
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин