MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
13.02, 19:32
44
-2 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2774131
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
22.04.2016 р.
answerview
Коли пішла розмова про олігархів і зраді, то я висловлю свою думку з цього приводу.
Поки при владі олігархи в нашій країні-справедливості не буде.
ІМХО.
Візьмемо Порошенко, чому у нього такі величезні успіхи в зовнішній політиці і повний провал у внутрішній.
Тому що у зовнішній політиці він діє як президент, а всередині країни-як олігарх.
Не буде олігарх Порошенко, навіть будучи президентом, буцатися з тим же Бенею, Ахметкой та іншими, бо не варто плювати в криницю, з якої доведеться напитися. Президентство не вічне, прийде строк, і до влади прийде інший президент, може не олігарх, але людина, яка буде представляти інтереси іншого олігарха, і тоді колишньому президенту пригадають всі ті палиці, які він пхав в колеса олігархам.
А воно йому треба, адже йому ще в цій країні жити і вести бізнес, та не тільки йому, але і його дітям.
Рука руку миє.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
22.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Уважаемый (без подколок) Vervet! Не надо одевать трусы через голову. НЕ надо "притягивать за уши" одно к другому. Будьте проще ))))  Предполагаю что от Вас будет коронная фраза- не говори что мне делать и я не скажу куда тебе идти. Угадал? Для удобства слово "зрада" можно заменить на "ай-ай-ай! фсЁпрапала!"
Змінено: 22.04.2016 р., poligraph
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
22.04.2016 р. відповів для poligraph  
answerview
Да в принципе не важно чьи это слова. Если у народного депутата есть факты, он ОБЯЗАН поступить по схеме -прокуратура, суд,арест. Если "крик души", предположение, неправильно перевели его слова с французского  03_biggrin  и т.д - стоит ли писать об этом?  21_umnik

У нас вільна країна, критика не заборонена, а от цензура заборонена Конституцією нашої країни.
Кому не подобається-не читайте.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
критика-то где?    27_dash
like
bad
shockingly
answerview
"РФ вообще не виновата в конфликте на востоке Украины.":  кому не нравится - не читайте 07_dirol
3
like
1
bad
shockingly
2
22.04.2016 р.
answerview
Немного из международного обзора:
На россии Госдума назначила новым уполномоченым по правам человека генерал-майора МВД:
https://tvrain.ru/news/general_major_mvd-407973/
Почему не ФСБ пока загадка... Осталось только Ленина со Сталиным канонизировать, упразнить Конституцию - и сразу гиганский скачёк в истории развития общества ... на два века назад.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Уважаемый (без подколок) Vervet! Не надо одевать трусы через голову. НЕ надо "притягивать за уши" одно к другому. Будьте проще ))))  Предполагаю что от Вас будет коронная фраза- не говори что мне делать и я не скажу куда тебе идти. Угадал? Для удобства слово "зрада" можно заменить на "ай-ай-ай! фсЁпрапала!"

Шановний poligraph, я теж без жартів. Поганий з тебе екстрасенс-не вгадав.
Мої труси, як хочу, так і одягаю, хочу через ноги, а хочу-через голову.
Я не притягую, я порівнюю.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
критика-то где?    27_dash

Критика там, де ви  бачите   і кричите ЗРАДА.
Jedem das Seine
Змінено: 22.04.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
Про шоколадку треба тільки добре писати, інакше зрадник ...
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 22.04.2016 р., mixan
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
22.04.2016 р. відповів для August  
answerview
"РФ вообще не виновата в конфликте на востоке Украины.":  кому не нравится - не читайте 07_dirol

я з тобою повністю згоден, для москаля і його сраколизів РФ взагалі не винна в конфлікті на сході України.
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
answerview
зрозумів ! одягайте... притягуйте.... порівнюйте... 18_good
like
bad
shockingly
22.04.2016 р.
answerview
Декомунізація
Може хтось таке бачив?
У нас на пам"ятнику убитим, нижче прикріпили дошку хто їх убив.

Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
зрозумів ! одягайте... притягуйте.... порівнюйте... 18_good

а ви і надалі терпіть і кричіть -ЗРАДА!!!
З повагою.
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
22.04.2016 р.
answerview
Konstantin Batozsky
«Россия собирается уйти из Донбасса. И вернуть его в Украину. Только обязательно в качестве ядовитого бутерброда. К моменту возвращения Донбасса в Украину, по замыслу стратегов из ФСБ, там должно быть как можно больше пострадавших от войны с украинской армией. Именно поэтому боевиков вербуют всеми способами, методично уничтожая все возможности альтернативного трудоустройства. Именно поэтому их бросают на бессмысленные штурмы той же Марьинки. Это игра в долгую.

России не нужны боевики, завербованные в Донбассе. Они лишние. России нужны дети, которые уже сейчас запомнят, что «папу (дядю, соседа) убили украинцы». Стратегия Кремля в том, чтобы ненависть к Украине была закреплена кровью. Чтобы в каждой семье кто-то погиб или остался калекой именно в войне с Украиной. И вот такой Донбасс Путин с радостью и охотно вернет Украине. Махнув рукой на особый статус и амнистию. Потому что главная стратегическая цель – не «народная милиция», которую под благовидным предлогом через год разгонят, а через три пересажают.

Стратегическая цель это создать регион, в котором и через 20 лет Украину будут считать врагом, а Россию - другом. И сделать его неотъемлемой частью Украины. Ну а воспитание детей, пятиминутки ненависти и прочий сталинизм, который сейчас активно культивируют в донецких школах – часть этой стратегии. Лайт-вариант пропаганды. Потому что дети, конечно, доверчивы к пропаганде, но если папу убьют представители «киевской хунты» то результат надежнее. Вот такой сценарий.

Так что Донбасс вернут. Достаточно скоро. В качестве отравленного бутерброда. И самое грустное, что у нас сейчас нет противоядия. Если оно вообще существует при таком сценарии».
http://www.donetskie.com/news/politics/vozvrashchenie-donbassa/61321/
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
22.04.2016 р.
answerview
"Його заяви неприйнятні. Я подаю документи на звільнення Ківи", - Деканоїдзе
п’ятниця, 22 квітень 2016, 13:08

Глава Нацполіції заявила, що вважає поведінку Іллі Ківи негідною нинішньої посади.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе ініціює звільнення начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Іллі Ківи через його некоректні висловлювання. Про це вона заявила сьогодні журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Я подаю документи на звільнення Ківи і дуже сподіваюся, що міністр підтримає, тому що його (Ківи, - Ред.) слова, особливо про АТОшників, - це неприйнятно", - сказала вона журналістам у п'ятницю в Києві.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview
а ще якісь поради будуть? Більш дієві. Терпіти і кричати вже набридло, а щось зробити не можу  12_cray запропонуйте щось зі свого досвіду. Як більше обізнана людина у цій справі наведіть особисті приклади конкретних дій.
like
bad
shockingly
22.04.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
Чего-то Подеревянского вспомнил: "...комунiстам порубаним..."
Далi буде: Як i за Що...
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
а ще якісь поради будуть? Більш дієві. Терпіти і кричати вже набридло, а щось зробити не можу  12_cray запропонуйте щось зі свого досвіду. Як більше обізнана людина у цій справі наведіть особисті приклади конкретних дій.

А у вас, крім цих порад:
одягайте... притягуйте.... порівнюйте..
ще якісь поради будуть? Більш дієві. ???
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
22.04.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Чего-то Подеревянского вспомнил: "...комунiстам порубаним..."
Далi буде: Як i за Що...

Тут подходит: Ким i за Що... 03_biggrin
like
bad
shockingly
22.04.2016 р. відповів для mixan  
answerview
дякую за  пораду

Прошу.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин