MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
13.02, 10:43
44
-4 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2773961
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.04.2016 р. відповів для Grom  
answerview
"Я "Монгол"  и не боюсь назваться" - назвался15_badgrin
Змінено: 19.04.2016 р., August
2
like
1
bad
shockingly
1
19.04.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Бред какой-то про чеченский язык. Зачем? Пытаюсь понять их логику.... - не понимаю.
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
19.04.2016 р. відповів для August  
answerview
Вермут, побережи очі і мізки форумчан, не витягуй верети з чужими текстами понадміру, користуйся гіпертекстом.
Дякую.
З повагою, Олекса.

Гиперссылка - это значит ты трудился, напрягал моСК, искал первоисточник, сопоставлял "ху из ху" и т.д..... А так "contrl+C /contrl+v" и достаточно просто "блогер". А если тебе не нравится - "шукай сам"... А если брехня оказалась: "я не виноват - это "блогер" написал".

Ну взагалі то Олекса писав про гіпертекст, а не гіперпосилання , а це різні речі, а  хіба тебе в школі ФСБ  цьому не вчили? 06_question
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
answerview
Бред какой-то про чеченский язык. Зачем? Пытаюсь понять их логику.... - не понимаю.
думаю, очередной фейк. на кой хрен кавказцам разрушенный Донбасс? кто-то запустил утку, а здесь перепостили
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
можливо і УТКА. але запущена вчасно і влучно. адже реакція вскрила "гнійничок": чеченів там і справді як грязі + їх відверто недолюблюють і бояться!
туму я і дописав знизу дрібним шрифтом. що імовірно. що красиво розвели Ж)
реакція меністра освіти дири тут ще і як легітимізація ФЕЙКА відпрацювала = от бачите наша НАРОДНА реакція їх діянь СПРАЦЮВАЛА!!!

Богдан Карпенко
Настя Станко-Ахметова нову статтю підігнала у твітері про "фабрику тролів БПП". Дуже швидко її прочитав: Oleg Sukhov is a former MOSCOW Times editor and reporter. Ясно

Сергій Геращенко
Рівно 2 роки тому Тимошенко в захопленому терористами центру Донецьку зустрічалася з представниками так званого "ДНР" (Пушилін підтвердив зустріч) та "Оплот" (чи не з Захарченком часом?).

Діалог вівся точно за російським темником - "Многочасовые переговоры свидетельствуют, что просто отсутствовал диалог на самом высоком политическом уровне с теми людьми, которые вот так выражают свое недовольство" - пряма мова пані Тимошенко в ефірі Шустер-лайв. Так міг висловитися Путін, Лавров чи Чуркін. Можливо Ахметов чи Єфремов. А кандидат в Президенти України від демократичних, промпйданівських сил?! Та ще й від монопольно правлячої партії Батьківщина (Турчинов Спікер Ради, та в.о. Президента, Яценюк прем'єр-міністр, Аваков Міністр внутрішніх справ і багато інших).

Більш докладно про сепаратні переговори за посиланням (перевіряв = робоча)
http://www.unian.net/politics/909698-timoshenko-vstrechalas-v-donetske-s-predstavitelyami-oplota-i-dnr.html

В той час у Горлівці терористами Безлера було закатовано Володимира Рибака, у Слов'янську Гіркін вбив співробітника СБУ Геннадія Біличенка, взяв десятки заручників, багатьох із яких катували та вбили.

"Отсутствует диалог"? "Вот так выражают недовольство"?
Запам'ятаю події тієї весни назавжди.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
19.04.2016 р.
answerview
Serg Marco
Введи войска...
Пару дней назад наткнулся на возмущение призывальщиков (ну помните этих - "Путин введи войска") общей ситуацией которая у них там в "ОРДО" сложилась. Типа - нам надоело, все плохо, уходите и российские войска и украинские, а то чёт нам не нравится когда у нас артдуэли под домом.
Люди призывавшие на свою землю армию!!! просят вернуть всё взад. Типа - нам не понравилось, загрузите последнее сохранение...
Для особо имбецильных, до которых не дошло за эти 2 года, я поясню.
Армия в принципе не должна воевать на своей территории. Для решения конфликтов на своей территории есть внутрение войска (у нас - НГУ), МВД, СБУ. Это вполне достаточно для решения внутренних проблем.
Абсолютное большинство доктрин всех армий мира - это война на ЧУЖОЙ территории. Ведение боевых действий на своей территории - это вынужденная необходимость, план Б. Для отражения агрессии лучше выйти за границы своей страны и навалять где-то там, на земле противника, где чужая инфраструктура, заводы, мирные жители. Ну или отражение агрессии на своей границе.
Армия - это злой металлический комбайн которые перерабатывает всё то, что представляет угрозу. Здание - значит сносит здание, там могут быть снайперы, зеленка - сжечь

России нужен был конфликт на чужой территории. Её армия воюет на украинской земле, в ваших городах. Попросили Х@йла ввести войска? Ну теперь не дергайтесь. Теперь он вам вводит, и выводит...вводит и выводит...а вы расслабьтесь и получайте удовольствие.
Крим - це Україна!
5
like
4
bad
shockingly
1
Риболов видалений
19.04.2016 р.
answerview
Наступною може стати Деканоїдзе? Ека Згуладзе написала заяву на звільнення

Заяву заступниці міністра МВС ще не погоджували із керівництвом.
Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе вирішила піти з посади. Про це ІНФОРМАТОРу стало відомо від власного джерела у структурі МВС. Новину передають Патріоти України.

Заяву Еки ще не погоджували із керівництвом. Політик вирішила піти за власним бажанням, і міністр Арсен Аваков, найімовірніше, вмовлятиме Згуладзе залишитись. Для міністра звільнення однієї з найбільш видатних реформаторок може стати серйозною іміджевою втратою.

Одна з найбільш очевидних причин такого рішення грузинського політика – провал реформи Міністерства внутрішніх справ і переатестації співробітників внутрішніх органів в Україні. Через корупційні схеми та махінації із законодавством суди повертають на посади більшість колишніх міліціонерів, а набір нових поліцейських гальмується через іміджеві втрати структури і численні “ляпи” нових копів. Також, за твердженням нашого інформатора, на такий самий крок готова керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
19.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Вермут, побережи очі і мізки форумчан, не витягуй верети з чужими текстами понадміру, користуйся гіпертекстом.
Дякую.
З повагою, Олекса.

Гиперссылка - это значит ты трудился, напрягал моСК, искал первоисточник, сопоставлял "ху из ху" и т.д..... А так "contrl+C /contrl+v" и достаточно просто "блогер". А если тебе не нравится - "шукай сам"... А если брехня оказалась: "я не виноват - это "блогер" написал".

Ну взагалі то Олекса писав про гіпертекст, а не гіперпосилання , а це різні речі, а  хіба тебе в школі ФСБ  цьому не вчили? 06_question

Так я ж троешник. В школi, в бурсi i в школi ФСБ 03_biggrin
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
Дякую.
З повагою, Олекса.

Так я ж троешник. В школi, в бурсi i в школi ФСБ 03_biggrin

а Олекса мабудь в школі ФСБ краще тебе вчився, але на відмінно не тягнув.
Гарно замаскувався, але на мінусах погорів, мабудь стало шкода свого,  москальського снайпера.
Після того декілька разів в тему заходив, але так не  і зважився  відповісти.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.04.2016 р.
answerview
«Справжні чеченці - на боці України». Осмаєв показав відео бою з окупантами

Кадирівців командир батальйону чеченських добровольців вважає жалюгідними російськими посіпаками, а не справжніми воїнами.

Командир Міжнародного миротворчого батальйону ім. Джохара Дудаєва Адам Осмаєв опублікував відео бою своїх бійців з бойовиками на Донбасі, передають Патріоти України.

«Часто під час атак на позиції ЗСУ росіяни і колабораціоністи кричать «Аллах Акбар», щоб залякати захисників України грізними чеченцями. Однак справжні чеченці на стороні вільної України, а кадирівці - такі ж російські посіпаки, як і донбаські колабораціоністи», - прокоментував Осмаєв в "Фейсбуці".

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
19.04.2016 р.
answerview
За порушення присяги: Верховна Рада звільнила 200 суддів-зрадників
вівторок, 19 квітень 2016, 23:27

Загалом на звільнення всіх суддів пішло близько півтори години.

Верховна Рада України своїми постановами звільнила майже 200 кримських суддів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зазначив, що йдеться про звільнення кримських суддів, які "зрадили українську державу, які зрадили своїй присязі, які зрадили український народ". "Ми будемо мати 197 голосувань по кожному судді окремо", - сказав спікер парламенту перед голосуванням.

У відповідних постановах йшлося, зокрема, про суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, Господарського суду АР Крим, Окружного адміністративного суду міста Севастополя, Апеляційного суду Севастополя, Окружного адмінсуду АР Крим, низки районних судів Севастополя і Сімферополя, Ялтинського, Керченського, Алуштинського, Судацького та Феодосійського міських судів, Чорноморського райсуду Криму.
Читайте також на сайті:
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
19.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Да думаю mixan минусует всех подряд. А вообще таких кажется двое тут.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
20.04.2016 р. відповів для August  
answerview

Мені теж так здавалося, але він говорив, що не мінусить, та й не так часто він з'являється в темі, а мінуси регулярно, як гриби після дощу ростуть.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
20.04.2016 р.
answerview
Його вже було похоронили: Полонений полковник армійської розвідки зателефонував дружині з Донецька і попросив Батьківщину про допомогу
Полковник Іван Без'язиков потрапив у полон ще 16 серпня 2014 року.

Полонений український полковник Іван Без'язиков, який провів у полоні вже 20 місяців, днями зателефонував до своєї дружини та попросив допомоги. Полковник не виходив на зв'язок майже рік, йдеться у сюжеті ТСН. Новину передають Патріоти України.

"Мене це приголомшило, що він подзвонив це вже було щастям, що він живий. Друге що він сказав що його готові обміняти. Він дуже просив, щоб його внесли в списки на обмін", - каже дружина полковника Маргарита Кушнірова. Дружина полоненого полковника, який служив керівником розвідки колишнього восьмого армійського корпусу, каже, востаннє чоловік дзвонив торік у травні. Відтоді жодної звістки. "Він знаходиться в Донецьку, поки не буду казати де, але це не збігається з тими даними, які мені давали в Службі безпеки. Він не там", - розповідає Маргарита.

Полковник Без'язиков потрапив у полон 16 серпня 2014 року. Як керівник групи переговорників він намагався домовитися з ДНРівцями про вивезення загиблих і поранених після бою під Степанівкою. Дорогою його та ще двох українських військових схопили бойовики. Дружина полоненого каже, відтоді родині довелося пережити плітки про зраду, про те, що її чоловік знайшов іншу сім'ю в окупованому Донецьку. І лише дзвінок чоловіка з полону розставив усе на свої місця. Після дзвінка чоловіка з полону Маргарита вкотре звернулась у Службу безпеки. "Він сказав, що його готові обміняти і це дуже важливо. Я звернулася, відразу зателефонувала в службу безпеки України. Вони сказали, що він є у списках", - каже Кушнірова.

"Вживаються усі необхідні практичні та організаційні заходи, спрямовані на визволення", - таку відповідь отримали на запит до СБУ журналісти. Пані Маргарита каже - такий текст бачить уже не вперше, і такі листи отримують усі. Дружина полковника просить усіх, від кого залежить визволення її чоловіка, допомогти. На нього чекають старенька мама та троє дітей.
Jedem das Seine
Змінено: 20.04.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2016 р.
answerview
це по темі, просто залишу це тут
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
20.04.2016 р. відповів для August  
answerview

Как минимум трое! 07_dirol ...Или три в одном??? 06_question

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
20.04.2016 р.
answerview
ІнфоВійська України @i_army_org
Гарна новина! У першому читанні ВР прийняла законопроект №4288, на який так довго чекала наша армія!

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
20.04.2016 р.
answerview
"Свобода" планирует провести в Одессе марш в честь дивизии "Галичина"

В Одессе 28 апреля планируется марш по случаю 73-летия со дня создания дивизии "Галичина". Об этом сообщает "Интерфакс-Украина" со ссылкой на областную организацию ВО "Свобода".
Организаторами мероприятия выступают Одесская областная организация ВО "Свобода" и молодежная общественная организация "Сокол".
Шествие стартует от памятника Дюку де Ришелье и пройдет по центральным улицам города.
http://112.ua/obshchestvo/svoboda-planiruet-provesti-v-odesse-marsh-v-chest-divizii-galichina-306078.html

Цитата:

При всём том, что я никогда не был ни любителем конспирологических заговоров, ни сторонником тезиса "не надо провоцировать вату" - по-моему, здесь уже вполне очевидно откуда растут уши у Тягнибока и его партии.
Да ещё и в Одессе - которая, конечно же, имеет самое прямое отношение к дивизии СС Галичина и в преддверии ватного шабаша на 2 мая.
Ох@еть.

от Геращенко инфа
Цитата:
Сегодня ряд Украинских СМИ на радость российским пропагандистам, распространили информацию о том, что якобы Одесская организация партии "Свобода" 28 апреля, собирается провести марш в память о 73 годовщине создания дивизии СС "Галичина".
В предверии траурных мероприятий посвящённых второй годовщине одесской трагедии 2 мая, эта "новость" произвела эффект разорвавшейся бомбы.
Только что в зале парламента, говорил об этой "новости" с коллегами депутатами от партии "Свобода" Юрием Левченко, Андреем Ильенко, Александром Марченко, Михаилом Головко.
Никакого решения партия "Свобода" по этому вопросу не принимала. Никакой марш не планировался и не планируется.
Попытка создания информационной провокации - не удалась.
Просьба к редакторам Украинских СМИ быть бдительными и перепроверять источники "взрывоопасной" провокационней информации перед тем как её запускать в эфир или Интернет пространство.
Карл Маркс.

Змінено: 20.04.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
20.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Это уже лишнее.

Тягнибок провоцирует явный конфликт...
Да и в Киеве бы такой марш не был бы поддержан большинством. Это явная провокация обострения конфликта между населением.
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
1
like
bad
shockingly
1
20.04.2016 р. відповів для DilERR  
answerview

Спростування
ВО "Свобода" інформації про марш в Одесі.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин