MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
12.02, 21:03
30
-3 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2773074
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.04.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
Наслаждение духовностью и скрепами.https://www.youtube.com/watch?v=vh0zIEv9UiY

Беса изгоняют.Экзорцизм! 65_vava
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
12.04.2016 р.
answerview
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для TOKMAKUA  
answerview
https://www.youtube.com/watch?v=9GaspqI5r4c-снос ленина в токмаке(не знаю как сюда рлики заливать) 01_smile
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
2
bad
shockingly
1
12.04.2016 р. відповів для ZyXEL  
answerview
Да не дадут ему сейчас в РФ продать фабрику. Желающие купить сейчас всячески ценник опускают. В итоге за 3 копейки продаст. Многие, конечно, будут рады этому, но это честно говоря странная позиция населения Украины.

Все очень просто. Если Президент Украины имеет свой бизнес, что уже противоречит Конституции Украины, тем более в стране агрессора, он должен его просто оставить, при этом постараться вывести из строя производственные мощностя до той степени, которая предполагала бы невозможность возобновления работы предприятия. Так должен был сделать нормальный патриот своей страны.
Что мы имеем на выдохе, нашпрезик (одним словом с маленькой буквы) - не патриот. Он просто балабол и торгаш, который за копейку Украину продает, нас с вами продает...

Думается мне он и рад бы просто забыть, но.... Я конечно не юрист, но мне кажется не так просто взять и оставить. Особенно когда арестовано всё и из 1800 сотрудников по последним данным работает всего 800.
1
like
bad
shockingly
1
12.04.2016 р. відповів для Limon  
answerview

У Деда в коробке с наградами "кресты" лежали.Спрашиваю:"Это Твои?!"  Говорил:"Нет.Это Трофеи" 62_sarcastic

Мой дед ни одного трофея с войны не принёс.Говорил что если кто с мёртвого немца что-то снимал- то в следующем бою погибал.
2
like
2
bad
shockingly
12.04.2016 р.
answerview
А у меня ни один дед не вернулся.
like
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview

У Деда в коробке с наградами "кресты" лежали.Спрашиваю:"Это Твои?!"  Говорил:"Нет.Это Трофеи" 62_sarcastic

Мой дед ни одного трофея с войны не принёс.Говорил что если кто с мёртвого немца что-то снимал- то в следующем бою погибал.

Дед Лимона просто не верил в суеверия))
like
bad
shockingly
12.04.2016 р.
answerview
Комитет при Министерстве экономического развития и торговли Украины по назначению руководителей особо важных для экономики предприятий выбрал на должность председателя правления Публичного акционерного общества «Украинская железная дорога» поляка Войцеха Балчуна, который является главой наблюдательного совета польских авиалиний LOT.
http://fdlx.com/business-ukraine/49967-glavoj-ukrzaliznyci-naznachen-polyak-roker-vojcex-balchun.html

1. тепер дивимся у кого хватить терпіння прочитать яка у нього буде зарплата Ж)
2. чекаєм поки лайно почне волати ЗРАДА (я знаю, що ти стримуєшся)  15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin

http://ukrainian.voanews.com/media/video/3280019.html = варто подивитись
chastime
Білий дім відзначив досягнення українського уряду та подякував Арсенію Яценюку за "безпроблемний перехід" до формування нового КМ. Призначення Володимира Гройсмана прем`єр-міністром може поставити під питання міжнародну фінансову підтримку Україні – економіст Андерс Аслунд. Чи позначиться на цій підтримці скандал з офшорами Президента Порошенко? – інтерв’ю з політичним аналітикам Джошем Коєном. «Студія Вашингтон» за 11 квітня.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
kuk
12.04.2016 р.
answerview
08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol
Змінено: 12.04.2016 р., kuk
2
like
1
bad
shockingly
1
12.04.2016 р.
answerview
Сегодня в Пензе в честь юбилейного Дня космонавтики люди выстроились в цифру 55.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
12.04.2016 р.
answerview
а тепер про серйозне:

вже ніби пройшло 1 читання, хз не слідкував

Ivan Saveliev
Что изменилось за год на фронте...будете смеятся,но соотношение сил.
Год назад Генштаб лихорадочно затьікал прорехи в фронте отдельньіми бтро и ртгр учебньіх центров. Сейчас драка под Авдеевкой вьіглядит так.
Теоретически в первой линии мотопехотная бригада-єто такой себе сельский дядька,45-50ти лет,трохи пьющий,трохи непьющий,служивший еще при генсеках и теоретически дать ему "Бурячки". Название неофициальное(пока),придумали его сами вот єти вот дядьки-но я думаю шо в историю оно войдет))))
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.04.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Сегодня в Пензе в честь юбилейного Дня космонавтики люди выстроились в цифру 55.

Скорее "SS")))
1
like
bad
shockingly
1
12.04.2016 р. відповів для August  
answerview
https://www.youtube.com/watch?v=9GaspqI5r4c-снос ленина в токмаке(не знаю как сюда рлики заливать) 01_smile

15_badgrin  Даже за этот пост  "минус" впаяли...... чего добиваемся?..клоуны 30_crazy
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
12.04.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
по поводу президента украины. я за него не голосовал, но раз прошел за 1 тур - то кто-то же голосовал. аликсом, ясен пень - не голосовал. он в зазаборье. миксан - так же  - он вообще в забугорье.
меня потешают мессаги пассажиров, которые не отрицают, что осознано выбирали пороха, а теперь вовсю хают. что, он не такчто делает? или вы рне знали, что порошенко - бизнесмен по сути, а политика - это так, страховка. или вы хотели бы, чтоб путлеровскийпла с новороссией от ростова до крыма прошел по маслу?
я не боготворю пороха. но его политика внешняя меня устраивает. возможно, я и заблуждаюсь - время покажет. но он не дат педерастам ломануться на остальную территорию украины. еще бы этих скулящих по иплу назвиздячить - -вообще бы в цвет было 13_evil
вонючие паскуды, которые подрывают украину изнутри - вот самые первые вражины. и все равно, если маскируются "на мове!!!!!!!"

За Яника теж хтось голосував, хоча і знали, що він колишній зек і шапкокрад, дик значить треба було мовчки  сидіти і сопіти в дві дірки,і дивитися як Яник щось не те робить, і ніяких майданів,по твоїй логіці
Людина, яка любить свою країну, ніколи не буде писати її назву з маленької літери, це те ж, що імена батьків писати з маленької букви.Ганьба!!!
Кирило, а як це-
маскируются "на мове
05_shok 06_question
Ось такі месаги пасажирів дійсно потішають. 01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
Да не дадут ему сейчас в РФ продать фабрику. Желающие купить сейчас всячески ценник опускают. В итоге за 3 копейки продаст. Многие, конечно, будут рады этому, но это честно говоря странная позиция населения Украины.

Це не позиція населення, це Конституція України.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
answerview
або так - я інше побачив, проте це лише моє враження Ж)

Новости Крымнаша. Выпуск #517 за 12.04.2016 «Казаться живым»
https://crimeaua1.wordpress.com/2016/04/12/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-517-%D0%B7%D0%B0-12-04-2016-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82/
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
13.04.2016 р.
answerview
ЮКОС принимает заявки на компенсации до 30-го мая.
Если вы приобретали, получали или являлись держателем обыкновенных акций компании «ЮКОС» или американских депозитарных расписок компании «ЮКОС» в период со 2 июля 2003 г. по 28 ноября 2007 г., вы можете иметь право на получение денежных средств из фонда распределения.
http://www.yukosclaims.com/ru/index
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.04.2016 р.
answerview
У Раді збирають підписи за імпічмент Порошенка

Народні депутати почали збирати підписи за початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка.

Аркуш зі списком підписантів зафіксували в ложі "Самопомочі", повідомляють "Українські новини".

"Суть колективної ініціативи народних депутатів України: ініціювання питання про усунення президента України з поста в порядку імпічменту та створення спеціальної тимчасової слідчої комісії відповідно до частини 10 статті 85, статті 111 Конституції України та Закону України "Про регламент Верховної Ради України", - сказано в документі.
Свої підписи вже залишили "радикали" Олег Ляшко, Андрій Лозовий, Віктор Вовк, Андрій Артеменко, Сергій Скуратівський, Олег Купрієнко, Василь Амельченко і Юрій Чижмар. Із позафракційних підписалися Володимир Парасюк, Дмитро Добродомов, Олександр Дубинін, Віталій Купрій, Богдан Матковський.

Також у списку є прізвище Тимошенко. Але чи йдеться про лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко, чи про депутата від "Народного фронту" Юрія Тимошенка - невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко на таємному засіданні фракції озвучив вимогу до уряду

Раніше журналіст Юрій Бутусов заявив, що через офшорний скандал стало зрозумілим, що Україні необхідні закони про імпічмент та слідчі парламентські комісії. Голови парламентських фракцій заявили про готовність голосувати за закон про спеціальні слідчі комісії і за створення такої комісії для розслідування фінансових операцій Порошенка і його компаній з офшорами.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
13.04.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview

А если с живого?
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.04.2016 р.
answerview
"Небесна тисяча": Волонтери-медики оприлюднили нові, приголомшливі втрати патріотів на Майдані
вівторок, 12 квітень 2016, 22:51

В організації волонтерів-медиків Майдану вважають, що влада навмисно приховує справжню кількість загиблих.

Кількість загиблих під час протистояння на майдані Незалежності в Києві, а також у пов’язаних із ним подіях сягає 780 людей. Так вважають в організації волонтерів-медиків Майдану, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

«До цього числа входять близько 300 людей, які зникли з лікарень, їх вивезли і потім спалили в крематоріях. Стосовно цих людей звертаються, шукають, але не можуть знайти», – стверджує волонтер-медик Анастасія Поліщук. «У Будинку профспілок були близько 200 поранених, які не могли самостійно пересуватися, не могли бачити, із черепно-мозковими травмами – вони живцем згоріли. Звідти трупи вивозили в невідомому напрямку мікроавтобуси чорного кольору без номерів», – сказала Поліщук на брифінгу в Києві.

За її словами, ще близько 20 людей серед загиблих – співробітники міліції – «Беркута» та інших спецпідрозділів. «Інші люди – це Небесна сотня, яку всі знають, і люди, яких знаходили за територією Майдану – в лісах, за містом, багатьох із них міліція ідентифікувала не як майданівців», – наполягає волонтер.

Поліщук наголосила, що понад половина загиблих пройшла через руки волонтерів-медиків, і в озвучених цифрах вони не мають сумніву. В організації волонтерів-медиків Майдану вважають, що влада навмисно приховує справжню кількість загиблих.

За офіційними даними, які наводить Міністерство охорони здоров’я України, «з 30 листопада 2013 року загинуло і померло на території України 105 осіб» з числа тих, хто постраждав під час масових акцій у Києві та у регіонах України. До цього числа медики зараховують не тільки учасників Майдану, а й силовиків, які їм протистояли.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин