MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
12.02, 10:46
44
-7 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2767714
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
10.04.2016 р.
answerview
ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПРО ВІДСТАВКУ

Глава уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку.
Про це прем'єр заявив у своєму зверненні, яке оприлюднено в ефірі 10 квітня.
Яценюк заявив, що складає обов'язки прем'єр-міністра.
"Парламентська фракція Блоку Петра Порошенка висунула на посаду глави уряду Володимира Гройсмана (спікер ВР - УП). Зробивши усе для стабільності  і спадкоємності курсу заявляю про рішення передати  обов'язки керівника уряду України", - заявив Яценюк.
"Відсьогодні бачу свої завдання ширше, ніж повноваження керівника уряду: нове виборче законодавство, конституційна реформа, судова реформа, коаліційний контроль за курсом нового уряду, міжнародна підтримка України та її членство у ЄС та НАТО - частина моєї програми", - заявив Яценюк.
"Ми позбулися номенклатурної нерівності, зберегли українську економіку від дефолту, розпочали масштабні структурні зміни і зробили все для незворотності європейського вибору. Попри війну створили умови для економічного відновлення", - заявив Яценюк, говорячи про роботу свого Кабміну.
Також Яценюк попросив НФ підтримати його рішення і зауважив, що "Народний фронт" залишається у коаліції.
Він додав, що "рейтинг - справа мінлива", а фракція "Народного фронту" впродовж двох років "продемонструвала єдність, відповідальність за слово і здатність приймати найскладніші рішення, діяли чесно і не боролися проти союзників".
http://www.pravda.com.ua/news/2016/04/10/7105021/?attempt=1
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 10.04.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
kuk
10.04.2016 р.
answerview
ЯЦЕНЮК ОГОЛОСИВ ПРО ВІДСТАВКУ  На этот раз говорят шо правда  05_shok
Змінено: 10.04.2016 р., kuk
like
bad
shockingly
10.04.2016 р.
answerview
"Проблема Германии в том, что канцлер Германии – это просто не женщина, а по сути это рот и *опа невероятных размеров. 03_biggrin
http://u-news.com.ua/32238-merezhu-pdrvala-nova-parodya-na-putna-ta-propagandu-kremlya-vdeo.html
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
10.04.2016 р.
answerview
Денис Пятигорец

Вести из АТО. Район Марьинки

"Ото сєпарня в край не одупляє ситуацію. Їм чомусь здається, що якщо ми йдемо на дємбєль з дня на день, то ми будемо ховатися по норах, вдягнувши по 10 броніків, щоб в останні дні не отримати кулю. І тому вони тут тіпа в атаки почали ходить. Але ж ніфіга. Тут ефект протилежний. Пацанами навпаки хочуть в останні дні скинути зайвий адреналін. Всім хочеться прийти додому та розповісти, як вони сєпарів та русню на той світ відправляли за рідну Неньку. Тому відбивати атаки лізуть навіть хлопці з рємбата, які приїхали щось підремонтувати. Корочє, роздаємо сєпарам по повній. Вони зара прислали з якоїсь російської дупи типу модних снайперів, щоб ті нас кошмарили. І вже чути, що перші в цинку поїхали назад в оту дупу. Для решти в нас також є "сюрпризи". Тому якщо московія хоче зекономити на зарплаті сєпарів, то ласкаво просимо - ми готові в цьому допомогти "братському" народу. Набоїв вдосталь. І все в рамках Мінських
03_biggrin
"

Пацаны с 14-й бригады передают всем пламенный привет
03_biggrin
дембель неизбежен !!!
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
2
like
2
bad
shockingly
10.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
кілька старовинних мап

Мапа - откуда это странное слово?

А казав, що ти українець.Мапа-по вашому карта.
мапа (mapa)-це карта і чеською, словацькою, українською мовами.

Польскою - Да. Украинском - нет. Это не украинское слово. По крайней мере в украинском языке Т.Г.Шевченка такого слова нет и не было. Про другие "украинские" языки я не знаю.

а чого відразу польське, англійською теж map. Те, що у Шевченко цього слова не було, це не означає, що його взагалі не було. У Шевченка теж не було таких слів як: кватирка, перука,лещата.
А ти живеш у часи Шевченка,чи в нинішній час???

По-английски читается МЭП.
Перука - это что? Знаю "перкуарня" - это всегда было. Кватырка - никогда небыло.
Мапа - это в учебниках детям дают в школах? Или народное, типа ингл. "ОК"?
like
bad
shockingly
10.04.2016 р.
answerview
Сеня был первый Премьер в истории Украины,с которым было интересно!
Ода,посвящается: 01_smile
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
10.04.2016 р. відповів для August  
answerview
Карл Маркс.

Змінено: 11.04.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
10.04.2016 р.
answerview
Мартин Брест

Ровно шесть.
Ровно шесть месяцев, как я в АТО. Ну, пусть это будет примерно 180 дней.
Ниже должен был быть красивый и пафосный текст про то, что было у меня за эти месяцы, чего не было, ииииии что то еще про пацанов. Алэ. Что было, и чего не было - и так есть на моей странице, я помню, я записываю, это в первую очередь - мой дневник, память о череде своих эмоций и состояний. Я про другое.
Я хочу сказать вам за АТО одну вещь.
За 6 месяцев, которые я здесь, мы, ЗСУ в лице разных их представителей, забрали обратно в Украину около 80 квадратных километров моей земли.
Мы, читая и смотря по телеку "низя стрелять, у пацанов позабирали автоматы", "украинская армия бессильна", "голі-босі-на-передку", "перемирие это зрада", "все в армии аватарят", мы, научившись верить только тем, кто делает, а не волает, мы - забираем нашу землю обратно.
Медленно. Не кипешуя. Не летя на вороном коне. Километр. Два. Пятьсот метров.
Лопата. Новый блиндаж. Новая позиция, новый вид в бинокле. Грязь. Ветер. Ломающиеся машины. Кучи бумаг. Хреновая еда. Задержки атошных. Місце розряджання зброї. Відомість закріплення магазинів. И - все равно вперед.
Шаг за шагом. Собрались - шагнули - рассыпались - вкопались. Утвердились. Подняли флаг.
Убили всех, кому он не нравится. Наладили быт, накатали дорогу, нагрели баню, помылись, сидим, курим, трындим с малой по телефону, ленты набиваем, ржем. Норм.
Опять собрались. Опять шагнули.
Тут отхватили кусочек, там два. А там и Ясиноватская развязка, или новый террикон над Докучем.
Медленно спускаемся с горы и...

А если серьезно, то - две вещи хочу сказать.
Первая: Никогда за шесть месяцев в АТО я не получил приказа не стрелять в ответ.
И вторая: Мы наступаем.

80 километров. И это только в секторе М.

80 километров.

01_smile
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
4
like
3
bad
shockingly
1
answerview
Перука - это что? Знаю "перкуарня" - это всегда было. Кватырка - никогда небыло.

Перука-это парик,отсюда и "перукарня".Кватирка тоже была всегда-это форточка
Из нових-это "мапа","гелікоптер"
горизонт = обрій, небокрай, виднокіл, виднокрай, горисонць
розмова, форум = гутірка
ванна = купіль
глазурь = полива
система = суміста
аеродром = літовище, літовисько
Інтернет = Всемережжя
мережа (в тому числі Інтернет, "нет") = нетрі
Змінено: 10.04.2016 р., zaremba
2
like
1
bad
shockingly
1
10.04.2016 р. відповів для zaremba  
answerview

Перука-это парик,отсюда и "перукарня".Кватирка тоже была всегда-это форточка
горизонт = обрій, небокрай, виднокіл, виднокрай, горисонць
розмова, форум = гутірка
ванна = купіль
глазурь = полива
система = суміста
аеродром = літовище, літовисько
Інтернет = Всемережжя
мережа (в тому числі Інтернет, "нет") = нетрі
виднокіл, виднокрай, горисонць
гутірка
суміста
Всемережжя
нетрі
ЖУТЬ КАКАЯ))) Это те слова, которые быстро "умрут"
1
like
bad
shockingly
1
GiS адміністратор
answerview
Що таке "жуть"? І навіщо вона какає?
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
4
like
4
bad
shockingly
answerview

ми вже з'ясували, що української мови і тим більше говірки ти не знаєш. "Мапа", "гудзики", "шпалери". "шкарпетки", "краватки" = це питомо українська лексика, її розуміють навіть рускаязичниє громадяни України. Це ж не вийти з куліжанкою на філіжанку кави (шукай у Франка) бо інакше "тя шляк трафить" чи "мачка цицьки дасть".

доречі подумай, чому перука і перукарня схожі (я б навіть сказав. що спільнокореневі)  20_drinks

Дозвольте непогодитись із паном "zaremba"

нове це ГВИНТОКРИЛ, а гелікоптеривертольоти вони як раз і в російській так звучать
в той час як термін ГВИНТО-крил передає суть способу польоту = крила крутяться гвинтом

чекаю коли після стібріння НАЦгвардії кацапи почнуть називати "вертольоти" - "ВІНТОкриламі"
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
10.04.2016 р. відповів для GiS  
answerview
Що таке "жуть"? І навіщо вона какає?

Патамуштарусская. 03_biggrin
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
10.04.2016 р.
answerview
нічого не міняється

зроблено в Україні

шукайте в Одесі та Тернополі
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
10.04.2016 р. відповів для kuk  
answerview

наступний ...

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 10.04.2016 р., mixan
4
like
1
bad
shockingly
3
kuk
10.04.2016 р. відповів для mixan  
answerview

наступний ...

Не тебе судить , аналитик диванный 08_lol
1
like
1
bad
shockingly
10.04.2016 р. відповів для GiS  
answerview

Российские «миротворцы» уже в Карабахе: Путин всовывает шею России еще в одну петлю
http://ipvnews.net/?p=9070
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
10.04.2016 р.
answerview

После отставки Яценюка у Кадырова случилась истерика - он боится, что Арсений приедет в Чечню вспоминать боевую молодость.

Sergii Naumovych
Ну что, лузеры, а "русский мир" идет все дальше и дальше! Вот вам приспособление от Сколково — припарковался так, чтобы левая передняя дверь автомобиля совпадала с дальним концом дощечки и ноги сухие! Естественное, что перед этим следует приготовит доску и посреди лужи, которая занимает весь двор, сделать кучу из земли. Можно и из дерьма.
Никто в мире до такого не додумался! Шах и мат!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
кілька старовинних мап

Мапа - откуда это странное слово?

А казав, що ти українець.Мапа-по вашому карта.
мапа (mapa)-це карта і чеською, словацькою, українською мовами.

Польскою - Да. Украинском - нет. Это не украинское слово. По крайней мере в украинском языке Т.Г.Шевченка такого слова нет и не было. Про другие "украинские" языки я не знаю.

а чого відразу польське, англійською теж map. Те, що у Шевченко цього слова не було, це не означає, що його взагалі не було. У Шевченка теж не було таких слів як: кватирка, перука,лещата.
А ти живеш у часи Шевченка,чи в нинішній час???

перука -по вошому -парик
Кватирка-по вошому  форточка, я ще зі школи це слово памятаю. Ти ще скажи, що не було панчох, гудзиків, зошитів, щоденників, кишень, лещат , дроту. 05_shok
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
10.04.2016 р.
answerview
03_biggrin http://www.adme.ru/vdohnovenie/aleksej-leonov-709910/
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 10.04.2016 р., Limon
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин