MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.02, 07:22
32
-7 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2763193
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
30.03.2016 р.
answerview
чепинога і дно...

працюй курво!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Денис Казанский
Важный момент. Под шумок коалиционных игрищ Оппозиционный блок подал в Верховную Раду законопроект по легализации ЛНР и ДНР в правовом поле Украины. Который фактически напоминает план капитуляции перед боевиками и Россией.

Нельзя ни в коем случае допустить его принятия.

Тут Константин Батозский разобрал подробно, что предлагается и чем это чревато для Украины.
http://vlada.io/vlada_news/plan-kapitulyatsii-kak-oppozitsionnyiy-blok-predlagaet-ukraine-legalizovat-dnr-i-lnr/

ВОНА на Звезде. Фотку явно тщательно отбирали и согласовывали
Штирлиц опять,как никогда,был близок к провалу
солома @elnazaro777

David Kim
БПП +1

Бывший депутат Самопомощи Суслова И.М. присоединилась к Солидарности.
Вариант коалиции БПП + НФ + внефракционные становится всё более вероятным, а у ВОНОЙ остаётся всё меньше времени на торги.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=11999
NOT BAD.

Ірина Суслова
У вирії жорсткої політичної боротьби ми забуваємо, що руйнуємо єдність країни. Для багатьох політиків власні амбіції стали важливішими за майбутнє держави. Потрібно припинити взаємоборювання і шукати шляхи об’єднання. У найкритичніші моменти нашої історії тільки в єдності вдавалося перемогти ворога. Саме це запорукою перемоги Революції гідності. Тоді мільйони нас, Українців, усвідомили, що ми маємо силу волі, аби захищати державу, своїх рідних та гідне життя. Ми маємо довести самим собі, усьому світові, що ми й зараз готові гідно пройти крізь усі випробування.

Розумію усю складність ситуації, у якій зараз опинилася держава через непомірні амбіції політиків. Переконана, що легкого виходу із теперішньої кризи уже немає. Це потрібно визнати та діяти! Переможе або здоровий глузд, або примітивний популізм. Захопившись політичними баталіями, багато хто забуває про зовнішню безпеку України, про завтрашній день. А саме це зараз, на мою думку, є найголовнішим. Політичні торги рано чи пізно закінчаться, тільки що на виході отримають громадяни та держава?

Тому, після довгих роздумів, прийняла рішення вступити у президентську фракцію партії «Блок Петра Порошенка». Рішення далося мені дуже не просто, бо усвідомлюю усі можливі політичні ризики. Проте, не бачу іншого шляху, окрім як об’єднання навколо Головнокомандуючого держави у критичні для історії часи. Тільки в єдності вбачаю шлях виходу із політичної кризи та зміцнення безпеки держави.

Розраховую на Ваше розуміння та підтримку. Буду вдячна за Вашу чесну та відкриту позицію. Ми, Українці, неодмінно переможемо, бо будемо єдиними!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
30.03.2016 р. відповів для August  
answerview
Хтось вліпив 08_lol  мінуса за мій попередній пост 03_biggrin ,мабуть за "снегирей с укропом" 03_biggrin .Хворі на голову.

Ты сильно не переживай - у меня на каждый пост по 2-3 минусы))) Кто-то хорошо отрабатывает зарплату)))
И за этот пост минимум 2 минуса будет 03_biggrin

03_biggrin
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
30.03.2016 р.
answerview
Три "піонери": суддя, нардеп і генерал побудували котеджі в дитячому таборі

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
30.03.2016 р.
answerview
Богдан Карпенко
Вважаю ідею "доукомплектування" БПП і НФ позафракційними задля створення коаліції - набагато кращою, ніж спроби створення коаліції з БЮТ. Не розумію, на що можна розраховувати у перемовинах з ЮВТ, коли у разі перевиборів вона пройде значно більшим числом у Раду, тобто, вона прямо зацікавлена у перевиборах, а не у збереженні сьогоднішньої ВРУ. Також не розумію, на що можна розраховувати при перемовинах щодо коаліції з Садовим, принцип котрого: "чим гірше країні, тим краще". Маю переконання, що по мірі надходження інформації щодо позафракційних, які поповнять БПП чи НФ, ми почнемо спостерігати різке зменшення апетитів РПЛ.

Олег Челахов
Обойдемся без ссылок. Материал старый.

Кравчук заявив в інтерв'ю на телеканалі ТВІ, що Віктор Медведчук консультує Юлію Тимошенко, а також Віктора Януковича. "Він не тільки її консультує, він консультує Партію регіонів ... Вони до нього звертаються, коли йдеться про Конституцію, про відносини з Росією.»
5. Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі з представниками Атлантичної ради в Нью-Йорку заявив, що одразу після Помаранчевої революції Тимошенко просила його призначити екс-голову Адміністрації Президента Медведчука послом України в Російській Федерації або на посаду віце-прем’єр-міністра України.
Висновки:
1. Росія проводить на території України спецоперацію зі зміни влади на контрольовану Кремлем колоніальну адміністрацію.
2. Янукович і Тимошенко є ланками одного ланцюжка у цій спецоперації. Хто б з них не переміг, Москва буде у виграші.
3. Медведчук є головним посередником і куратором цього проекту.

все буде ґаразд, адже
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview

... И вот теперь мой друг Олег Царев умирал у меня на руках. Подлое политическое убийство, удар в спину Новороссии.

Он посмотрел на меня своими чистыми, полными боли, глазами и что-то прошептал.

Я наклонил свое ухо к его губам.

- Ордынская возня..., - донеслось до меня.

- Может Волынская резня? - слезы наворачивались на мои глаза.

Но народный президент Новороссии был тверд.

- Ордынская возня... ШТО! - тело Олега выгнуло дугой, а затем оно безвольно обмякло в моих руках. Его глаза захлопнулись, а мочевой сфинктер расслабило.

Я выл от ужаса и тоски, а обыватели равнодушно шли мимо.

На этот раз все обошлось. Паленый напиток вызвал лишь острую умственную недостаточность и временную кому. Но расслабляться не стоило. Это было уже не первое покушение подобного рода.

- Кто-то очень не хочет, чтобы я выступал на Московском Экономическом Форуме, - говорил позже Олег. Он лежал на медицинской койке и устало глядел в потолок.

- Седьмая колонна? - понимающе спросил я.

Народный президент Новороссии лишь грустно кивнул. Он еще не восстановился после покушения и даже говорить ему было больно.

Я быстро засунул чекушку ему под одеяло и спешно покинул пределы наркологии...

Из автобиографической книги А.Блога "Как мы спасали Новороссию"

https://m.vk.com/wall-73664556_14237
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Victor Tregubov
Попытаюсь коротко.

Готов голосовать за человека, который объяснит, что у экономики страны есть два варианта:

1. Без либеральных реформ с сохранением социалки. Это когда сегодня мы будем такие же бедные, как сейчас, через пару лет - нищие, а лет через десять - дохлые. Гарантированно.

2. С либеральными реформами с урезанием социалки. Это когда сегодня мы станем нищими, через пару лет - бедными, а лет через десять - средними, как Румыния. Если повезет.

Пока что не вижу, у кого бы хватило яиц это озвучить с высокой трибуны.

Степан Полторак
Всі реформи, які ми запланували провести останнім часом, потрібно починати з Міністерства оборони України – а саме, прийняти декілька принципових рішень. Реформа Міністерства оборони України має слугувати прикладом для територіальних підрозділів управління.

Перше, я прийняв рішення щодо оптимізації штатної структури Міністерства оборони України та перегляду функціональних обов’язків офіцерів міністерства. Мушу визнати, що неможливо працювати ефективно при такому роздутому штаті – 770 посад лише у Міністерстві оборони України. У нас забагато людей, які за своїми здібностями просто не можуть приймати рішення, а знаходяться ці люди на відповідальних посадах. Тому, ретельний аналіз виконавської діяльності, аудит функціональних обов’язків на предмет відсутності дублювання функцій та аудит нормотворчої бази – ось основні кроки реформ.

Щодо нормотворчої бази - потрібні чіткі вимоги, які містяться у наказах та інструкції до виконання наказів. Нам потрібно дуже багато чого міняти, бо система, яка існує зараз – не працює. Саме зважаючи на ці факти, я прийняв рішення щодо оптимізації чисельності Міністерства, паралельно буде йти робота по іншим органам управління. Прийняття рішень щодо оптимізації чисельності особового складу відбуватиметься лише після проведення переатестації кожного офіцера. Під час переатестації буде з’ясовано, чи відповідає військовослужбовець займаній посаді, якщо військовослужбовець підтвердить свої професійні здібності, - йому буде запропоновано відповідну посаду, або посаду, яку він займав раніше, або посаду у територіальних органах управління.

Після підписання Директиви та проведення переатестації особового складу, я планую перерозподілити функціональні обов’язки всіх офіцерів, а також делегую деякі свої повноваження заступникам Міністра та начальникам департаментів. Кожен керівник повинен приймати самостійні рішення згідно повноважень, а також нести повну відповідальність за прийняті рішення.

Під час проведення переатестації, військовослужбовці пройдуть випробування поліграфом.

Ще раз хочу наголосити, що суть оптимізації полягає не у механічному скороченні, а у ґрунтовній роботі щодо перегляду ролі кожного військовослужбовця під час виконання службових обов’язків.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Наталя Яресько повиправляла "жалюгідну англійську" ржач Ж)

Міністр фінансів опублікувала неякісну підробку, яку російська пропаганда видає за її лист до Нуланд

Міністр фінансів Наталія Яресько у своєму Twitter опублікувала "документ", який російська пропаганда видає за її лист до офіційної уповноваженої Державного департаменту США у справах Європи та Євразії Вікторії Нуланд. Там вона начебто просить перенести референдум щодо ратифікації угоди про асоціацію України з ЄС у Нідерландах.

Наталія Яресько прокоментувала черговий витвір кремлівської пропаганди так: "Рунетом гуляє погано сфабрикований "лист", в якому нібито прошу США допомогти перенести референдум у Нідерландах. Це не правда. Я закликаю Нідерланди сказати "так" на референдумі 6 квітня".

Міністр також опублікувала скановану копію фальшивого "листа", яка вкрита її позначками і виправленнями. Як виявилось "документ" написаний поганою англійською із помилками як стилістичного, так і смислового плану, із некоректним вихідним номером і неправильно розставленими атрибутами. "Жалюгідна англійська", – резюмувала Наталія Яресько.

Лена Сеплярская
Долго собиралась написать пост на эту тему. Это не про политику. Это про социум. Я про порохоботов хочу написать.
Как по мне, порохоботы и зрадофилы это не скучный пример на половину налитого стакана. Здесь скорее работает классика анекдота про двух близнецов и коробки с навозом. Они, порохоботы, ну те, которых я знаю, они оптимисты. В самое тяжелое время реакция примерно одна - ох ебиегоналево, это же надо какой пипец, ух и пипец, ладно ребята, поехали, пашем дальше, пройдет и это, все будет хорошо, погнали. Я никогда не слышала от порохоботов нытья в стиле - ну все, пипец, это конец.
Дальше. Вот как это не смешно, но я никогда не слышала от порохоботов идолопоклонничества. Одобрение есть, типа давай ПАП, двигай, давай делай, хорошо, что сделал. Частенько проскакивает "нее, ну Лексеичь, это фигня, это вот ты тут не доделал, ну ты чего?"
Вектор зрения - только вперед. Никто не занимается сослагательным наклонением. Вчера уже прошло и нет смысла пережевывать вчера. Есть только завтра, оно достойно внимания. А для того, что бы было завтра, бессмысленно стоять сегодня и жевать вчера. Пашем, пиздеть некогда.
Все знакомые мне порохоботы реальны. Имя, фамилия, реальная работа. Конспирологии мало. Есть парочка, но не понимаю почему.
И вот еще, самое главное. Порохоботы это как массонская ложа Смайлик «smile» в правильном, хорошем смысле. Я про реальную взаимовыручку. Мне приходилось обращаться к незнакомым в реале коллегам порохоботам с вопросами и проблемами. Всегда готовы помочь чем могу. Всегда.
Я социофоб, я в жизни одиночка, быстро устающая от общения. А с порохоботами мне спокойно и легко. Спасибо вам, что вы есть Смайлик «smile» Я хотела сказать так много и так красиво, а получилось смешно и глупо. Но я низачто не хочу быть унылым, писсемистичным, депрессивным зрадофилом. Мы все умрем, но можно весело и красиво?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
30.03.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview
Хтось вліпив 08_lol  мінуса за мій попередній пост 03_biggrin ,мабуть за "снегирей с укропом" 03_biggrin .Хворі на голову.

Так хто з нами з Миргорода на зустрічі кабоводів не  їде я всім мінусую 19_negative
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
30.03.2016 р. відповів для User  
answerview

Так хто з нами з Миргорода на зустрічі кабоводів не  їде я всім мінусую 19_negative
like
bad
shockingly
answerview
раз http://www.moto.com.ua/forum/topic-1591514/
два http://www.moto.com.ua/forum/topic-1562494/

І не треба косити - бо ми можемо і в Миргород заїхати 14_girlevil
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Персональный ядерный удар-это как? 06_question http://newsader.com/21958-piontkovskiy-i-yeks-glava-litvy-landsb/
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
Риболов видалений
30.03.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
30.03.2016 р.
answerview
Із лікарні безслідно зник суддя-корупціонер, який стріляв у правоохоронців 30.03.2016 22:06
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/03/30/180175-likarni-bezslidno-znyk-suddya-korupcioner-strilyav-pravoohoronciv

Суддя Малиновського районного суду Одеси Олексій Буран зник з лікарні, де він перебував з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє "5 канал". Відзначається, що вранці суддю в лікарні охороняли правоохоронці, а потім він зник в невідомому напрямку. Нагадаємо, 29 березня НАБУ провело спецоперацію із затримання судді, який використав вогнепальну зброю проти детективів НАБУ і сховався від слідчих. Пізніше вдалося встановити його місце перебування.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/03/30/180175-likarni-bezslidno-znyk-suddya-korupcioner-strilyav-pravoohoronciv
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
30.03.2016 р. відповів для User  
answerview
раз http://www.moto.com.ua/forum/topic-1591514/
два http://www.moto.com.ua/forum/topic-1562494/

І не треба косити - бо ми можемо і в Миргород заїхати 14_girlevil

Краще в Миргород 56_yahoo .Мені їхати можливо двома маршрутами(111і 105 км).Проблема в чому-дарандулет мій без реєстрації 04_blush ,хотілося б на двох колесах приїхати(а автомобілем можливо? 04_blush ).
like
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
У Києві на бульварі Лесі Українки підірвали авто народного депутата Володимира Парасюка.

http://www.hromadske.tv/society/u-kiyevi-pidirvali-avto-deputata-parasyuka/
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Країна незрячих. Коли Україна і Захід визнають справжню окупацію Донбасу?

http://espreso.tv/article/2016/03/30/quotbildquot_i_krayina_nezryachykh
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
30.03.2016 р. відповів для znv  
answerview
У Києві на бульварі Лесі Українки підірвали авто народного депутата Володимира Парасюка.

Мабуть нагадують "де наші 100 тисяч,які ти позичав".
А взагалі,я думаю-піариться сука,ніхто його не підривав.
1
like
1
bad
shockingly
30.03.2016 р.
answerview
Пенсионера, принесшего взрывчатку в банке меда на блокпост сил АТО в Луганской области, приговорили к 15 годам тюрьмы.
http://ukranews.com/news/204359.Pensionera-prinesshego-vzrivchatku-v-banku-meda-na-blokpost-sil-ATO-v-Luganskoy-oblasti-prigovorili-k-15-godam-tyurmi.ru

Порошенко подписал указ о мобилизации.  http://news.eizvestia.com/news_politics/full/631-poroshenko-podpisal-ukaz-o-mobilizacii
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
я не знаю вообще откуда он  вылез.... этот  жлобок....
только патриотические понты....
дел никаких не сделал....  из грязи в князи...  возомнил себя  великим национал-патриотом...
хотя как по мне ------- пустое бездарное место....и как человек и как политик...
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин