Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Флюгер розвернуло дупою до Кремля: "Американський Жириновський" заявив, що тепер повністю за Україну
неділя, 27 березень 2016, 22:31
Дональд Трамп тепер вважає, що не тільки США, але й інші країни мають більш рішуче підтримати українців.
Кандидат у США, республіканець Дональд Трамп вважає, що не лише США, а й інші демократичні країни мають жорстко підтримувати Україну в конфлікті з Росією. Так, в інтерв'ю The New York Times він докладно роз'яснив своє до ситуації в Україні, передають Патріоти України.
"Одна з речей, яку я просто не сприймаю - це ситуація з Україною. Тепер я повністю за Україну, у мене є друзі, які живуть там, але мені здається, коли виникла українська проблема, ви знаєте, не так давно - і ми - і Росія стали конфліктувати, мені здається, що ніхто крім нас не займався цим" , - зазначив він.
За спостереженням Трампа, ситуація в Україні стосувалася США найменше, оскільки вони географічно знаходяться далеко, однак виникло таке враження, що навіть країни-сусіди не висловлювалися за Україну. "Подивіться на Німеччину, подивіться на інші країни, вони, схоже, не дуже активні в цьому питанні. Це все стосується наших відносин з Росією", - сказав мільярдер.
Трамп вважає, що цьому потрібно покласти край. "Фактично, в ситуації з газом, як ви знаєте, вони хотіли нафти, вони хотіли інші речі з Росії, і вони просто тримали рот на замку. А ось Сполучені Штати дали бій, маючи досить жорстку позицію в питанні України", - наголосив кандидату президенти. Він не вважає справедливим і логічним, що лише США борються за Україну.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Я кажУ, де факто Росія окупант на Донбасі, а де юре - буде в Гаазі!
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
Задай себе вопрос:что хорошего сделало для народа правительство кроля?и найдешь ответ.
А что плохого?
стало гірше, ніж було
доллар по 27?
і долар, і корупція, і підвищення тарифів,коротше ще кілька підвищень тарифів і прийде повна попа більшості
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Думаю правда по серёдке... Прорыва ожидаемого в экономике нет, но и полного провала тоже. Где то продвинулись на шаг, где то топчимся на месте. Есть явные промахи, но и есть достижения. Если смотреть не предвзято...
Сейчас хрен-во всем... Но у нас нет выбора. Вернутся и лечь под рашку? Значит история нас ничему не научила. Этого я не допускаю и теоретически. Кацапы хорошенько умыли руки в нашей крови... Нужно уважать себя и принуждать с собой считаться!
А чинух заставлять работать и выполнять обещенное!! Сократить на треть депутатов в ВР и ввести уголовную ответственность за коррупцию - РЕАЛЬНУЮ! Другого выхода нет. Вечно жить на мировых подачках мы не можем..., экономику нужно запускать.
Ну и сильная армия, жизненно необходима! Имея такого неадекватного соседа...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Думаю правда по серёдке... Прорыва ожидаемого в экономике нет, но и полного провала тоже.
Какой нафиг прорыв?-все время на рашкиной трубе сидели,нифига не делали.Гривна-фикция, саттелит рубля...И то хорошо что удержались...
Мы на плаву благодаря европейским бабкам! А своих резервов на зарплаты не всегда хватает, не то что на развитие экономики...
Пусть договариваются, решают и что-то реально делают для страны. Иначе Майдан 3 - суд Линча, вопрос времени... Одно "обнадёживает", через подобные революции прошли все европейские государства. Дай Бог и мы их переживём, с минимальной кровью...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 28.03.2016 р., 99Ezdok99
Сейчас Пороху начать рубить с плеча - случится инфаркт случайно..... и все скажут "Та бухал много - вот и результат". Не зря же культивируются эти слухи в РФ и на Донбассе. Нам тут легко рассуждать.
все чаще посещает мысль переехать западней.
О-о-ох,самого такие мысли все чаще посещают!Чем дальше-тем тоскливее...Местной вате похрен все-пожрать,бухнуть,поспать.И в России все-равно лучше-даешь партию регионов!Вот и все ценности...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 28.03.2016 р., ALAN60
физдобол- це використання ненормативної лексики в прихованій формі , що заборонено правилами форуму, і відповідно э образою.
Учитывая многократные просьбы клиентуры и их тонкую душевную организацию,меняю "приховану" форму на более "нормативную"-звездобол."Вальцмана" явно не потянул!Поцреоты,тупо повторять ФСБ-шные говновбросы-ото ваше фсё!
Как вы еще Сеньку регулярно в Чечню не отправляете-загадка!
Карл Маркс.
Змінено: 28.03.2016 р., ALAN60
У Харцизьку бойовики розпочали демонтаж обладнання ще одного заводу Роботи будуть здійснюватися впродовж трьох тижнів, а продаж обладнання нібито пообіцяли здійснити за два дні.
У Харцизьку розпочався демонтаж обладнання сталево-дротового канатного заводу ВАТ «Силур». Про це повідомляють місцеві жителі.
Зокрема, за словами менеджера з перепродажу обладнання, «демонтаж відбувається по команді Захарченка у зв’язку із запланованою ним втечею із «ДНР».
Роботи будуть здійснюватися впродовж трьох тижнів, а продаж обладнання нібито пообіцяли здійснити за два дні.
ВАТ «Силур» свого часу був найбільшим у Європі виробником металевих канатів і дроту для різних галузей промисловості, стабілізованого арматурного дроту і стабілізованих арматурних канатів, металевої сітки, сталево-алюмінієвих дротів, металічного корду, сталевої фібри.
Нагадаємо, раніше розвідка повідомила, що бойовики демонтували обладнання ливарного цеху та протипожежного обладнання «Харцизького машинобудівного заводу» з метою вивезення його на територію Росії.
Загалом із окупованого Донбасу до Росії вивезли обладнання понад 20 великих підприємств.
http://tyzhden.ua/News/161666
Карл Маркс.
В Кишиневе состоялся съезд "Совета страны-2", неофициального парламента, учрежденного для продвижения объединения Молдавии и Румынии. В рамках объединения стран участники съезда предложили начать переговоры об обмене территориями с Украиной.
Об этом сообщает "Радио Свобода".
"Мы должны уступить Приднестровье в обмен на южные и северные территории Бессарабии", – заявил один из учредителей "Совета страны-2" Николае Дабижа.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери