MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
08.02, 09:13
32
-5 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2761427
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
20.03.2016 р.
answerview
Безсмертний: «Потрібно говорити про те, якими ми бачимо Донбас і Крим в завтрашній Україні»
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
Израиль нанес удар по ракетной базе в пригородах Дамаска, предположительно принадлежащей Хизбалле. По словам источника ЦАХАЛ, удар израильских тактических ракет был нацелен на недавно присланные из России ракеты Точка-У, которыми вооружилась террористическая организация Хезболла.

Вот за связь с Хезболлой - точно трындец придет. Самое дибильное что они могли сделать - это спутаться с терр.организацией, которая во всем Мире гонима.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
20.03.2016 р.
answerview
Володимир Литвин-Крим здали.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
Гоголь соромився свого малоросійського походження.

Думаю тебе сам Гоголь сказал)))
1
like
bad
shockingly
1
20.03.2016 р. відповів для August  
answerview
Израиль нанес удар по ракетной базе в пригородах Дамаска, предположительно принадлежащей Хизбалле. По словам источника ЦАХАЛ, удар израильских тактических ракет был нацелен на недавно присланные из России ракеты Точка-У, которыми вооружилась террористическая организация Хезболла.

Вот за связь с Хезболлой - точно трындец придет. Самое дибильное что они могли сделать - это спутаться с терр.организацией, которая во всем Мире гонима.

Было такое месяца 2-3 назад(по поводу ракетного удара).Новость не свежая,или Я не в курсе? 06_question
alikxom кинь ссылку!
А на счёт Хезболы-ничего удивительного.Асад,Хезбола,и Россия воюют вместе.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview

Считаю что пацан сам виноват.... креатива не хватило. Вот если бы он выложил из макарон "Крым наш" или "Путин -  мой през" - никто бы его не тронул)))
   там макаронов только на Хуйло хватило бы  и то, с маленькой буквы 15_badgrin
4
like
4
bad
shockingly
kuk
20.03.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Ну и дебил значит !! Никогда бы не презирал или стеснялся своего происхождения, главное оставаться человеком а не ордынцем-скотом!!

А ты значит малоросс, ну тогда с тобой всё понятно . 01_smile

Вообще то я Украинец ,а ты по ходу малорос 08_lol Если до зрадофилов не доходит обьясню по проще!!Родину как мать не выбирают можно родится в Украине и быть ватно-зрадофилдом, а можно родится в расеи и быть патриотом Украины .Но вот чего не надо так эт точно стеснятся своего происхождения иначе ты уже со старта зрадник !! Это типо если тебя родила мать , но выбрал себе другую!так понятней!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
20.03.2016 р. відповів для kuk  
answerview

Ну и дебил значит !! Никогда бы не презирал или стеснялся своего происхождения, главное оставаться человеком а не ордынцем-скотом!!

А ты значит малоросс, ну тогда с тобой всё понятно . 01_smile

Вообще то я Украинец ,а ты по ходу малорос 08_lol Если до зрадофилов не доходит обьясню по проще!!Родину как мать не выбирают можно родится в Украине и быть ватно-зрадофилдом, а можно родится в расеи и быть патриотом Украины .Но вот чего не надо так эт точно стеснятся своего происхождения иначе ты уже со старта зрадник !! Это типо если тебя родила мать , но выбрал себе другую!так понятней!

бред малоросса терпилы, порошкофила, хотя ты сам признался, что ты малоросс.
А я вообще то Украинец.
Jedem das Seine
Змінено: 20.03.2016 р., Vervet
4
like
1
bad
shockingly
3
answerview

Думаю тебе сам Гоголь сказал)))

Між рядками написано.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
bad
shockingly
1
answerview
З спогадів такого самого малороса Данилевського:
... Гоголь, напротив, оставался спокоен и ответил почтенно: «Нам, Осип Максимович, следует писать на русском, нужно стремиться к поддержке и укреплению одного, господствующего языка для всех родных нам племен. Доминантой для россиян, чехов, украинцев и сербов должна быть единая святыня — язык Пушкина, которым является Евангелие для всех христиан, католиков, лютеран и гернгутеров. А вы хотите провансальского поэта Жасмена поставить вровень с Мольером и Шатобрианом!».
«Да какой же это Жасмен? — воскликнул Бодянский. — Разве их можно сравнивать? Что вы? Вы же сами малоросс!». — «Нам, малороссам и россиянам, нужна одна поэзия, спокойная и сильная, — продолжал Гоголь, ...
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
bad
shockingly
1
20.03.2016 р. відповів для mixan  
answerview
01_smile ганяємо "друзів Ляшко"  01_smile

Ну что тут скажешь-долбо...дятлы! 06_question  37_fool

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.03.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для Limon  
answerview

Было такое месяца 2-3 назад(по поводу ракетного удара).Новость не свежая,или Я не в курсе? 06_question
alikxom кинь ссылку!
А на счёт Хезболы-ничего удивительного.Асад,Хезбола,и Россия воюют вместе.

Так и есть,три месяца назад.
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Вот с этим Боингом(не знаю,как у кого)но у Меня КУЧА вопросов. 06_question И вижу,что не только у Меня.
Катастрофу просто невозможно проанализировать.Согласен с автором видео:"НАС ОТВЛЕКАЮТ ОТ ЧЕГО-ТО ВАЖНОГО"

Думается мне что все правда.
Вот про Казанскую катастрофу https://www.youtube.com/watch?v=ne-D5KHUfi8#t=233
На авиафорумах утверждают что причины очень похожи. Думаю поэтому и подумали что запись оттуда.
А это траектория ростовского:

А перед этим бортом Аэрофлот свой Суперджет 3 раза сажал и улетел на другой аэродром
Тут еще фоток немного:
http://avherald.com/h?article=495997e2&opt=0
А про хреновую запись камеры: Да просто снято с монитора + в ночное время - вот и качество. Почему с монитора сняли - думаю в спешке решили перемотать запись назад и сняли.
Но вопросы все ровно есть.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Вот с этим Боингом(не знаю,как у кого)но у Меня КУЧА вопросов. 06_question И вижу,что не только у Меня.
Катастрофу просто невозможно проанализировать.Согласен с автором видео:"НАС ОТВЛЕКАЮТ ОТ ЧЕГО-ТО ВАЖНОГО"

Думается мне что все правда.
Вот про Казанскую катастрофу https://www.youtube.com/watch?v=ne-D5KHUfi8#t=233
На авиафорумах утверждают что причины очень похожи. Думаю поэтому и подумали что запись оттуда.
А это траектория ростовского:

А перед этим бортом Аэрофлот свой Суперджет 3 раза сажал и улетел на другой аэродром
Тут еще фоток немного:

А про хреновую запись камеры: Да просто снято с монитора + в ночное время - вот и качество. Почему с монитора сняли - думаю в спешке решили перемотать запись назад и сняли.
Но вопросы все ровно есть.

Оставим камеры, где большие обломки самолёта, где чемоданы, одеяла, кресла, шасси и тому подобное? Самолёт что, через мясорубку прошел?
Только не нужно говорить, что всё так быстро убрали.
Только не
Jedem das Seine
Змінено: 20.03.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
20.03.2016 р.
answerview
"Чим ще труять наших героїв?": Волонтер оприлюднив дані про постачальника неякісних харчів для бійців АТО
неділя, 20 березень 2016, 20:52
http://patrioty.org.ua/other/chym-shche-truiat-nashykh-heroiv-volonter-opryliudnyv-dani-pro-postachalnyka-neiakisnykh-kharchiv-dlia-biitsiv-ato-112511.html
Волонтери вирішили вивести на чисту воду усіх постачальників неїстивних продуктів та дізнатися, як вони виграли тендери.

Неїстівну тушонку в зону антитерористичної операції на Донбасі постачало товариство з обмеженою відповідальністю "Геус-Груп". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив київський волонтер, глава благодійного товариства "Свободу Україні" Вадим Дмитрук, передають Патріоти України.

"Ну, що, громадськість, настав час оголосити постачальника нещасливої тушонки в зону бойових дій. Це - ТОВ "Геус-Груп", - написав він. "Саме ця фірма провела закупівлю 24.02.2016 у ТОВ "Охтирка м`ясопродукт", дата виготовлення цієї тушонки 05.01.2016 в кількості 36 000 банок. І не завадило б розслідувати, які ще тендери "виграло" це підприємство, чим ще труять наших героїв в зоні бойових дій", - наголосив Дмитрук.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
20.03.2016 р.
answerview
Вже скоро: Борис Ложкін розповів, коли президент продасть фабрику у РФ

Зараз для багатьох покупців в Росії кондитерська фабрика Roshen виглядає не дуже привабливо.
59_rofl

Президент України Петро Порошенко за допомогою посередників активно шукає покупців на фабрику корпорації Roshen в Липецьку (РФ). Таку заяву в неділю зробив глава Адміністрації президента Борис Ложкін в ефірі Радіо "Вести", передають Патріоти України.

"Він дуже активно через професійних посередників шукає покупців на Липецьку фабрику, і потрібно розуміти, що її неодноразово закривали податкові органи, і це зараз для багатьох покупців в Росії непростий актив", - заявив він. "У президента однозначне рішення, що вона повинна бути продана, і я думаю, що це виключно питання часу", - додав Ложкін. Журналісти нагадали, що в травні 2014 року під час виборчої кампанії Порошенко заявляв, що якщо він стане президентом, то продасть весь свій бізнес, крім "5 каналу".
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
20.03.2016 р.
answerview
До речі   05_shok

Боровик Олександр Валерійович
Народився у Львові у 1968 році. Навчався у Львівському Державному Університеті на Факультеті Іноземних Мов, де вивчав англійську та французьку мови. Пізніше поступив до вищої школи КДБ у Москві, на четвертому курсі покинув навчання за власним бажанням.[1] Батько Олександра — Валерій Васильович Боровик (нар. 22.10.1939) працював в КДБ, у підрозділі «К», займався антикорупцією в органах МВС.[2]
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
20.03.2016 р.
answerview
"Таємниця зникнення адвоката ГРУшника": Прокурор Матіос розповів подробиці затримання агентів Кремля
неділя, 20 березень 2016, 20:26

Операція була спланована "колишніми українцями" і спецслужбами РФ "для створення картинки" на заключній стадії розгляду справи щодо російських спецназівців.

Підозрюваний у причетності до зникнення адвоката російського ГРУшника Олександра Александрова Юрія Грабовського заарештований, ведеться слідство. Про це заявив заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Підозрюваний, якого ми затримали, вже арештований українським судом в місті Києві. І зараз з ним потужно працюють слідчі, які отримують всі необхідні дані про те, що відбувалося", - заявив Матіос. За його словами, операція була спланована "колишніми українцями" і спецслужбами РФ "для створення картинки" на заключній стадії розгляду справи щодо російських спецназівців. "Підозрюваний, який має відношення до зникнення цього адвоката Грабовського, навіть сам не усвідомлював усього того, як його використовували. Він дає свідчення", - додав головний військовий прокурор.

За його словами, підозрюваний "за межі України не виїжджав" і в даний час робиться все можливе, щоб затримати його співучасників і встановити "повну картину замислу злочинців". Матіос також повідомив, що слідству не вдалося отримати матеріали, про зникнення яких після пропажі Грабовського говорилося захисниками спецназівців.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
тому жи здебільшого у Італії
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
20.03.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Оставим камеры, где большие обломки самолёта, где чемоданы, одеяла, кресла, шасси и тому подобное? Самолёт что, через мясорубку прошел?
Только не нужно говорить, что всё так быстро убрали.
Только не

Так я ж и говорю: "Вопросы все ровно есть") Согласен про обломки. И про странную запись из окна аэропорта
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин