MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
06.02, 14:39
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2751529
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
02.03.2016 р. відповів для mixan  
answerview

план виходу з кризи в Україні  01_smile

http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=908089.0

"
1. Нагнуть всех олигархов и за ихние деньги выплатить весь внешний долг. 1 месяц
2. Быстро создать в стране ядерное оружие. В течении 6 месяцев
3. На границах военная готовность N1. 1 месяц
3. Послать всех  ******  кроме америки. 1 месяц
4. Временно возглавить правительство военным, например Забродский. 1 месяц
5. По спрощенной системе суда пересадить воров в законе, смотрящих и коррупционеров. Ввести новую статью  ККУ 40 лет без право на амнистию и сокращения срока. 4 месяца.
6. После исполнении п.2 п.3 п.5 провести одновременные выборы  в стране депутатов всех уровней. Под дулом автомата над головой депутата провести реформы всех направлений, без права  пересмотра. Мах 4 месяца.
7. Провести выборы преза. Через 8 месяцев
8. После выполнения всех пунктов, а это гдето через 1 год  нашего  преза с цветами втречают в любом уголке мира с готовность инвестировать колоссальные деньги.

"
ты камуняка?
Слава Украине!
like
bad
shockingly
02.03.2016 р. відповів для Molotok  
answerview

план виходу з кризи в Україні  01_smile

http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=908089.0

"
1. Нагнуть всех олигархов и за ихние деньги выплатить весь внешний долг. 1 месяц
2. Быстро создать в стране ядерное оружие. В течении 6 месяцев
3. На границах военная готовность N1. 1 месяц
3. Послать всех  ******  кроме америки. 1 месяц
4. Временно возглавить правительство военным, например Забродский. 1 месяц
5. По спрощенной системе суда пересадить воров в законе, смотрящих и коррупционеров. Ввести новую статью  ККУ 40 лет без право на амнистию и сокращения срока. 4 месяца.
6. После исполнении п.2 п.3 п.5 провести одновременные выборы  в стране депутатов всех уровней. Под дулом автомата над головой депутата провести реформы всех направлений, без права  пересмотра. Мах 4 месяца.
8. После выполнения всех пунктов, а это гдето через 1 год  нашего  преза с цветами втречают в любом уголке мира с готовность инвестировать колоссальные деньги.

"
ты камуняка?

Походу нет ещё, нужно добавить:
- фабрики рабочим;
- землю крестьянам;
- интернационал
и будет полный набор Мартовских тезисов и Азбуки коммунизма Бухарина... Ну и Троцкого немножко тоже...
Интересно, это он сам додумался, или подсказал кто?
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
1
like
1
bad
shockingly
02.03.2016 р. відповів для Molotok  
answerview

"
ты камуняка?
Та "дурак обыкновеннный" он.
3
like
3
bad
shockingly
02.03.2016 р. відповів для Gustav  
answerview

Хватит стебаться над Порошенко - пора новый объект для насмешек найти.

"

Ну что тыыыыыы... "марку" же держать нужно)
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
Уже з побратимами: Члена "Азова" Краснова відпустили на свободу
середа, 2 березень 2016, 10:39
VK
Twitter
Odnoklassniki
Google+
Станіслава Краснова відпустили, але перемога добровольців поки що не остаточна.

Главу громадянського корпусу "Азов-Крим", бійця батальйону ОУН, учасника блокади Криму Станіслава Краснова відпустили на свободу. Про це повідомляється в мікроблозі полку "Азов" у Twitter, передають Патріоти України.

"Краснов на свободі. Оскільки після закінчення трьох діб Станіславу Краснову не було пред'явлено звинувачень, його відпустили", - сказано в повідомленні. "Станіслав перебуває з побратимами, відчуває себе більш-менш добре", - додали в "Азові". Засідання суду у справі Краснова відбудеться о 14:00 середи, 2 березня. "Але війна не виграна, 2 березня о 14:00 суд", - підкреслили в "Азові".
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
02.03.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Фейковый митинг под Кабмином: организаторы "кинули" более сотни киевских студентов
В Печерское райуправление Национальной полиции в Киеве обратились 120 учащихся нескольких учебных заведений столицы, которые заявили, что организаторы массовой акции под Кабинетом министров Украины не заплатили им обещанных денег. 15_badgrin

http://kiyany.obozrevatel.com/crime/46381-miting-pod-kabminom-kievskie-studentyi-zayavili-chto-im-ne-zaplatili-za-massovku.htm

коли овоча-кривавого гнали , гроші нам справно видавали  03_biggrin
4
like
bad
shockingly
4
02.03.2016 р. відповів для Metropolia  
answerview
Фейковый митинг под Кабмином: организаторы "кинули" более сотни киевских студентов
В Печерское райуправление Национальной полиции в Киеве обратились 120 учащихся нескольких учебных заведений столицы, которые заявили, что организаторы массовой акции под Кабинетом министров Украины не заплатили им обещанных денег. 15_badgrin

http://kiyany.obozrevatel.com/crime/46381-miting-pod-kabminom-kievskie-studentyi-zayavili-chto-im-ne-zaplatili-za-massovku.htm

А я и сейчас исправно получаю. Из госдепа и из Липецка  03_biggrin
Змінено: 02.03.2016 р., August
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
answerview

які гроші ? люди за ідею стояли на майдані !
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
mixan забанений
02.03.2016 р. відповів для Slava  
answerview

ще раз покажу звідки текст . http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=908089.0
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
answerview

ще раз покажу звідки текст . http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=908089.0

Зачем репостить чушь всякую - своя голова есть, или для мотошлема только аксессуар? Эти тезисы из военного коммунизма до 22 года...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
Жуткое убийство в Москве: Московская няня-убийца неоднократно лечилась от шизофрении

Правоохранительные органы Узбекистана проинформировали своих российских коллег о том, что Гюльчехра Бобокулова, подозреваемая в убийстве четырехлетней воспитанницы в Москве, имела психическое расстройство.
По данным узбекской стороны, Бобокуловой еще в 1999 году был поставлен диагноз «шизофрения», она неоднократно проходила лечение в стационаре. При этом ее муж, узнав о диагнозе, оформил развод. Об этом сообщают Нескучные новости со ссылкой на Публичные люди.

Кроме того, российские правоохранительные органы проверяют информацию о том, что в день убийства ребенка няня встречалась со своим гражданским мужем в квартире, где она работала. Следствие устанавливает, находился ли в квартире посторонний и мог ли он быть связан с преступлением.

В конце недели, как сообщает агентство со ссылкой на свой источник, Бобокуловой будет предъявлено обвинение по трем статьям УК РФ: «Убийство», «Умышленное уничтожение имущества путем поджога» и «Заведомо ложное сообщение об акте терроризма».

Ранее СМИ сообщили, что 38-летняя гражданка Узбекистана Гюльчехра Бобокулова созналась в совершении преступления. Первичная экспертиза показала, что девочка могла быть сначала задушена, а потом обезглавлена.

По данным следствия, дождавшись, пока родители со старшим ребенком уйдут из дома, Бобокулова убила подопечную и подожгла квартиру. На допросе женщина объяснила содеянное изменой мужа. Няня, по словам родителей убитой девочки, работала у них около года и казалась им хорошим специалистом.

Как сообщали Нескучные новости, Бобокулова была задержана 29 февраля около метро «Октябрьское Поле». Одетая в хиджаб женщина с отсеченной детской головой в руках угрожала взорвать себя около станции столичной подземки. Саперы, обследовавшие место задержания женщины, взрывчатки не обнаружили. Ведется расследование уголовного дела.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
Поліцейський сидить: Водій BMW Храпачевський, який намагався сховатися від патрульних, влаштувався на роботу

Заборона відвідувати місця, де продають алкоголь його не бентежить - винуватець перегонів зі стріляниною заявив, що замість нього роблять покупки батьки.

Ростислав Храпачевський - водій автомобіля BMW, переслідуваного патрульними під час нічної погоні 7 лютого, - влаштувався на роботу. Про це він заявив в коментарі виданню Вести, передають Патріоти України.

"Я вже працюю, але не офіційно - оформляюся в ту ж організацію. Вона займається наданням інформаційних послуг. Мене вже давно готові були оформити, просто я не виявляв ентузіазму. Назву організації розголошувати поки не хочу. Трудова книжка вже є: раніше я працював на держслужбі", - розповів він.

Коментуючи рішення суду про заборону відвідувати місця, де продається алкоголь, Храпачевський зазначив: "Рішення про заборону відвідувати заклади, в яких продають алкоголь, мене не бентежить: я їх і так не відвідую. Навіть якщо магазини не можна буде відвідувати, не бентежить, адже за продуктами ходять батьки".
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
02.03.2016 р.
answerview
для порохоботов  ...

"
УКРАЇНА LIVE - НОВИНИ ▪ АТО
Напомним, украинцев будут штрафовать за неоплаченные коммунальные услуги. В частности, за каждый день просроченной оплаты за услуги ЖКХ с украинцев будут взимать 0,1% от суммы платежки. Данный законопроект уже прошел первое чтение.

"

3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
"Це дурна постанова": Саакашвілі відмовився дотримуватися заборони на критику влади
середа, 2 березень 2016, 11:40

Губернатор Одещини нагадав, що подібні

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі має намір порушувати постанову Кабінету міністрів про стандарти етичної поведінки державних службовців. Про це він заявив на Антикорупційному форумі у Вінниці, повідомляє телеканал 112 Україна. Новину передають Патріоти України.

"Сьогодні Кабмін опублікував, як ви знаєте, "найважливішу постанову". Сьогодні вийшла постанова Кабміну, яка реально спрямована на одне – заборонити нам їздити на форуми і спілкуватися з вами. Називається "Кабмін вимагає від держслужбовців утриматися від публічної критики органів державної влади та їх посадових осіб".

Згідно з постановою, держслужбовці повинні дотримуватися таких принципів: гідна поведінка, лояльність, політична нейтральність, чесність, служіння державі, це повинно передбачати позитивний імідж держави і утримання від прояви публічної критики державних органів і посадових осіб. Я думаю, що за такі речі в Україні вже один раз помінялася влада. Це було 2 роки тому. І ми пам'ятаємо знамениті закони в цьому ж дусі, які прискорили кінець", - зазначив губернатор.

При цьому Саакашвілі зазначив, що має намір порушувати дану постанову. "Я відразу буду порушувати цю постанову. Я думаю, що це погана постанова, відразу буду критикувати", - підкреслив він.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
02.03.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
"Це дурна постанова": Саакашвілі відмовився дотримуватися заборони на критику влади
середа, 2 березень 2016, 11:40

закон, для того щоб баранів у  стійло зручніше  було заганяти  09_ireful1
Змінено: 02.03.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

да так і було  60_tease  , наша команда стояла за гроші , і я цього не приховую . Взимку відпустка випадає , призбирувати на ремонт кухні не влізаючи в бюджет від зп . Та поїздку у Чернігівщину до рідні влітку ...
3
like
1
bad
shockingly
2
answerview

да так і було  60_tease  , наша команда стояла за гроші , і я цього не приховую . Взимку відпустка випадає , призбирувати на ремонт кухні не влізаючи в бюджет від зп . Та поїздку у Чернігівщину до рідні влітку ...

Сам там свого часу був, хоть і не довго - за свої їздив, ніхто не пропонували (хіба тарілку каші в наметі), та я і не здогадався спитати якось. Моя власна справа... Зрештою, раз пишеш що платили, то скажи тоді хто організовував/збирав, ставив намети, харчував, платив за квитки? Мені не важливо скільки платили, навіщо їхали? Щоб заробити на протестах? Думаю, що не скажете... Тоді самі собі задайте питання - де зараз ваші організатори?
PS. Та і взагалі, якщо людина публічно хизується отриманням хабаря на горі цілого народу - чи не адекватним треба буди чи провокатором, чи повним йолопом... Навіщо? Щоб сіяти розню та спаскудити історичні події та трагедію, виправдати окупацію та війну, байки про хунту????
Змінено: 02.03.2016 р., Slava
4
like
3
bad
shockingly
1
mixan забанений
answerview

да так і було  60_tease  , наша команда стояла за гроші , і я цього не приховую .

коли  люди помирали  на майдані  ? ти гроші заробляв там  ? ти  негідник !
Як таких негідників земля носить ...
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
02.03.2016 р.
answerview
Шалений фейк: У Росії заявили, що Україна вимагає грошей у Монголії через Батия

Приводом для нової істерики російської пропаганди стало інтерв'ю прес-аташе посольства Монголії в РФ.

Прокремлівські ЗМІ знову розтиражували фейкову новину, нібито Рада звернулася до парламенту Монголії з вимогою компенсації за руйнування Києва військами Батия в XIII столітті і геноцид українського народу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Дождь.

Приводом згадати неіснуючу новину стало інтерв'ю прес-аташе посольства Монголії в Росії Намсрая Лхагвасурена в ефірі "Вести.ФМ" 29 лютого, в якому він нібито підтвердив факт звернення українського парламенту до монгольського в травні 2015 року.

У свою чергу, дипломат заявив, що під час ефіру лише переказав зміст "інтернет-сенсації", а в посольстві нічого не знають про існування такого листа.

Після ефіру багато російських державних і прокремлівських ЗМІ, зокрема РІА "Новости", Вести.ру, Ридус, "Российская весна", "Утро.ру", Regnum і інші стали публікувати новини про те, що Монголія нібито підтвердила факт і те, що раніше вважалося "жартом" і "фейком", в зв'язку із заявою прес-аташе, виявилося правдою.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин