MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.02, 19:45
44
0 °С
Вітер: 3 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2750338
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
16.02.2016 р.
answerview
«А там еще и аресты... А там еще и разжалования...», - Полторак покарав генералів за ситуацію у 53-й бригаді, Бірюков навів подробиці
вівторок, 16 лютий 2016, 5:45

Три високопоставлені генерали та чотири полковника на генеральских посадах отримали різні догани від міністра

Про обставини продовження гучної справи переповів волонтер, радник президента та помічник міністра оборони Юрій Бірюков на своїй сторінці у ФБ, зазначають Патріоти України.

Отчет Главной инспекции Министерства обороны Украины по ситуации с 53й бригадой публиковать нельзя, ибо нецензурных слов там больше, чем цензурных.

Если попытаться перевести на общеупотребимый и избежать наказания от Фейсбучика за hatespeach, то в сухом остатке получаем:

- отсутствие организации соблюдения правил личной гигиены

- отсутствие организации мероприятий морально-психологического и культурологического (мммама, что это?) обеспечения

- отсутствие организации уборки территории

- полевой лагерь к прибытию личного состава не развернут

- палаток, кроватей, постельных принадлежностей - не хватает

- место хранения оружия и боеприпасов не оборудовано

- пункты питания личного состава не развернуты

- места умывания не развернуты

Дальше идет длиииииииный список статей Устава ВСУ, которые были нарушены. Реально сложилось такое ощущение, что нарушали главами Устава, а не отдельными статьями.

И теперь переходим к ПЕРВОЙ части списка наказуемых. Вот не бегите глазами вниз, замрите на секунду и задумайтесь - кого накажут? Солдат? Ротного-стрелочника? Замкобата? Комбата? Господипомилуйкомбрига? Ну! Только честно!

- заместитель начальника Генерального штаба генерал-лейтенант Хижий - выговор

- в.и.о. командующего Сухопутных войск генерал-лейтенант Хомчак - строгий выговор

- заместитель командующего Сухопутных войск по боевой подготовке полковник Николенко - строгий выговор

- заместитель командующего Сухопутных войск по логистике полковник Котик - строгий выговор

- командующий войск ОК Восток генерал-майор Наев - строгий выговор

- заместитель командующего ОК "Восток" по боевой подготовке полковник Залужный - строгий выговор

- заместитель командующего ОК "Восток" по логистике полковник Кондрашев - неполное служебное соответствие

Генералов и полковников, командующих и заместителей. Смысл и суть безобидных "строгих выговоров" хорошо знает любой госслужащий. И премии лишат, и наградить не могут, и пенсия страдает... А еще если разок-другой выговорят, то и уволят.

Приказом МО Начальнику Генерального Штаба предписано своими полномочиями наказать должностных лиц самой 53й бригады - основная вина на них.

А там еще и аресты... А там еще и разжалования...
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р.
answerview
​Крым – это Украина. Сдача Крыма была "договорняком", - Андрій Данилко
вівторок, 16 лютий 2016, 2:15

Дивний сумбур людини, котра певно доклала чимало внутрішніх зусиль, щоб не перетворитися у своєму естрадному оточенні на «вату». Разом з тим каже й таке, що обурить багатьох в Україні.

Патріоти України пропонують одкровення Андрія Данилка, котрими артист поділився в інтерв'ю виданню "Гордон".

"Це був стовідсотковий договірняк з нашими політиками. Якщо ні, чому не підняли армію? А тепер кажуть: "Ой, ми повернемо". А люди тут до чого? Купа людей, що їм робити? Я себе уявляю на їх місці, коли твій голос там нічого не вирішує. Звичайно, вони озлоблені на Україну, що вона кинула частину людей. У мене в голові це не вкладається", - сказав Данилко.

Актор підкреслив, що завжди вважав Крим частиною України: "Крим - Україна. Якщо ви так домовилися, коли був цей розділ, то не можна цього порушувати. Віддавайте тоді Кенігсберг, Калінінград - і пішла жара. У мене в Криму є знайомий, у них в сім'ї був розкол через політику. Батько мав роботу при Україні, при Росії її втратив, сидить удома, п'є. Мама голосувала за Росію, а тепер каже: "Шкодую, стало гірше по бізнесу". Ціни зросли, світло вимикають. Відчуваються занепад і розруха".

Данилко стверджує, що після початку окупації він жодного разу в Крим не приїжджав: "Я не був там, як не був ні в Донецьку, ні в Луганську. Мене і не запрошували. Вони розуміють, що я не поїду. Я кажу: "Хлопці, передаю привіт всім, хто нас там любить, але я не вважаю, що так треба робити. Це була реальна анексія".

Наостанок Данилко сказав, що все одно вірить в позитивний вирішення.

"Всередині у мене таке гарне відчуття, здається, що люди протверезіють, щось зміниться, має якось налагодитися. Коли люди сп'янілі, без толку говорити з п'яним. Нехай він проспить, і ми поговоримо. Немає сенсу сперечатися. Всі накручено. Грають на почуттях людей. Ось заспокоються з фарбуванням парканів, псевдопатріотизм пройде, потім можна буде про це говорити. Зараз немає сенсу, що б ти не сказав, не будеш почутий. Тебе будуть сприймати як проросійського".
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р.
answerview
І тут вони зрозуміли, по чому Кримнаш: «Оккупантам хлеб не продаём», - далекобійників з РФ не обслуговують в українських магазинах
понеділок, 15 лютий 2016, 23:30

Водії російських вантажівок, що потрапили на батьківщину розповіли про дивну негостинність бандерівців до представників країни скреп

Водіям блокованих в Україні російських фур не продають продукти. Про це пишуть сьогодні російські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

«Когда нас развернули, мы зашли в магазин, нам сказали: «Оккупантам мы хлеб не продаём». Вот и всё отношение», - розповів водій компанії «Транс-Форест».

За його словами, українські активісти, які блокують проїзд фур, роблять це відкрито. «Они ничего не скрывают, без масок, ребята их фотографировали. Говорят: «Мы не скрываемся. Вам в Украине делать нечего, вы оккупанты», - підкреслив російський далекобійник.

У багатьох далекобійників вже прострочені дозволи проїзду не тільки по території України, а й по території Росії, розповів також водій компанії «Транс-Форест».

Нагадаємо, що сьогодні в багатьох містах України проходить акція по блокуванню проїзду російських фур. Нові регіони приєднуються до громадянської ініціативі по блокуванню російських вантажних автоперевезень.
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
16.02.2016 р.
answerview
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 16.02.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
mixan забанений
16.02.2016 р. відповів для User  
answerview
Це війна! Ти розумієш? 04_blush
Комусь ногу відірвало, комусь голову, а хтось застряв. 02_sad

на москалів зараз працюють тільки "нехороші" люди . яких і українцями не можна називати .Так дрібні колобрационисти, ватники і подібні до них ...  цензура  ... цензура ...
Змінено: 16.02.2016 р., mixan
1
like
bad
shockingly
1
16.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
А там дійсно в генералів премія щомісяця тисяч 5-15, а якщо є догана то вона не виплачується протягом року. Догану, правда можна зняти й достроково - але мабуть доведеться заплатити 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
16.02.2016 р. відповів для mixan  
answerview
Зняти кролика не проблема, боюсь що гіршого призначать.
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
куди ще гірше ? 09_ireful1
like
bad
shockingly
16.02.2016 р.
answerview
От цікаво: а чим займаються ще сто депутатів? 13_evil

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман відкрив пленарне засідання українського парламенту.
Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі зареєструвалися 349 народних депутатів.
Нагадаємо, сьогодні парламентарі заслухають звіт Кабміну та розглянуть сім законопроектів, необхідних для лібералізації Європейським Союзом візового режиму з Україною.
like
bad
shockingly
answerview

Юлю або тебе наприклад 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
16.02.2016 р.
answerview
У Генеральній прокуратурі України підписали рапорт про відставку Віталія Касько з посади заступника генерального прокурора. Про це повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко у своєму Facebook.

"Рішення прийнято! Наказ про звільнення Віталія Каська з посади заступника Генерального прокурора України підписано вже сьогодні", - написав він.
like
bad
shockingly
answerview
Це війна! Ти розумієш? 04_blush
Комусь ногу відірвало, комусь голову, а хтось застряв. 02_sad

на москалів зараз працюють тільки "нехороші" люди . яких і українцями не можна називати .Так дрібні колобрационисти, ватники і подібні до них ...  цензура  ... цензура ...
КОЛАБОРАЦІОНІСТИ - сідай, одиниця. Завтра з батьком прийдеш... 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Дык Михо мети на его кресло.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
А там дійсно в генералів премія щомісяця тисяч 5-15, а якщо є догана то вона не виплачується протягом року. Догану, правда можна зняти й достроково - але мабуть доведеться заплатити 03_biggrin

Дык у них там зарплаты не хилые, плюс пенсии, так что 5-15 и не заметят отсутствия 01_smile
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
уюльля допустим. Она с удовольствием в параше газ покупать начнет,чтоб присосаться к трубе. Весь этот цирк просто так думаете??? Вам лажу втюхивают...вы ведетесь...то что надо.
Слава Украине!
4
like
3
bad
shockingly
1
16.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

это идеальный вариант,но боюсь его(Михо)наши управители боятся как черт ладана.
Слава Украине!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р. відповів для Molotok  
answerview

Его наверное и Порош боится  03_biggrin
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р.
answerview
"Молода республіка" в шоці: Після церемонії біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам делегація ватажків "ЛНР" на чолі з Плотницьким забрала назад кошик з квітами
http://patrioty.org.ua/other/moloda-respublika-v-shotsi-pislia-tseremonii-bilia-pamiatnyka-voinam-internatsionalistam-delehatsiia-vatazhkiv-lnr-na-choli-z-plotnytskym-zabrala-nazad-koshyk-z-kvitamy-108713.html
Кошики з квітами завантажили у машину та кудись відвезли.

У Луганську після закінчення мітингу-реквієму, присвяченого виведенню радянських військ з Афганістану, організатори відвезли з собою покладений до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам кошик з квітами. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі "В контакті" повідомила лідер сепаратистського руху "Луганська гвардія" Анастасія Пятерікова, передають Патріоти України.

“Позор! Митинг-реквием в память о воинах-афганцах. Через два часа после мероприятия, корзину с живыми цветами забрали. Ну хоть гвоздики оставили…” – написала Пятерікова.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
16.02.2016 р. відповів для Molotok  
answerview

Саакашвілі потрапив у новий скандал: тепер з МВФ
вівторок, 16 лютий 2016, 10:15
http://patrioty.org.ua/politic/saakashvili-potrapyv-v-novyi-skandal-teper-z-mvf-108708.html
Складається враження, що хтось намагається підставити та очорнити голову Одещини, спотворюючи його слова у негативному аспекті.

У понеділок ряд інтернет сайтів, з посиланням на радіо "Ера", поширили інформацію про те, що Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що в Грузії вже через рік після обрання Саакашвілі президентом було припинено співпрацю з МВФ, зазначають Патріоти України.

"Для нас ідеальна ситуація, щоб МВФ взагалі тут не було. З Грузії ми вивели МВФ через рік. Чи позбулися, і слава Богу", - сказав Саакашвілі в ефірі радіо "Ера".

Саакашвілі ж говорив про те, що Україні потрібен такий шлях, щоб економіка росла і без допомоги МВФ.

"Інформаційні агенції явно перекрутили те, що я сказав: Якщо мені доведеться обирати між місцевими клептократами абсолютно без контролю і з контролем з боку МВФ, то я однозначно оберу МВФ, але потрібно прагнути до того, щоб нами не керували клептократи, економіка росла і тоді і програми МВФ не знадобляться ", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

На захист Саакашвілі виступив і Народний депутат України Антон Геращенко.

"Я не повірив тому, що прочитав, тому що знаю, що багато успіхів Грузії були якраз обумовлені співпрацею з МВФ в роки керівництва Міхеїла Саакашвілі. На сайті Міжнародного валютного фонду є детальний звіт про роботу Грузії з МВФ, за яким видно, що Грузія щільно співпрацювала з Фондом саме в роки керівництва країною Міхеілом Саакашвілі.

У зв'язку з вищесказаним, у мене виникло питання - хто і чому намагається підставити Міхеїла Саакашвілі, спотворюючи його слова, приписуючи йому відмову Грузії від співпраці з МВФ? Адже такі заяви небезпечні для політика його рівня і загрожують розривом відносин з найбільшим кредитором України, що в свою чергу може призвести до катастрофічних наслідків для економіки України", - написав Геращенко в Facebook.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин