Роман Данилюк
Відразу хочу вибачитися за неточності і прошу мене поправляти. Зараз я часто повністю випадаю з інфопростору через брак часу. Але ситуація з Виборами в Кривому Розі просто не дала шансу мені залишитися осторонь і не сказати свою думку про це.
Отже. На позачерговому з'їзді партії "Самопоміч" 161 з 173 делегатів проголосували за кандидатуру рядового Констянтина Грішина, ми його ще знаємо як майора "залізна дупа" Семена Семенченка, яку рекомендують Криворізькому осередку Самопомочі висунути на вибори мера міста. До речі, проти не було нікого і утрималось лише 12 чоловік. Не нагадує вам комуністів?
Так, стоп, а як же кандидат, який минулого року чуть не виграв у старого Вілкула, як же кандидат за якого встав весь прогресивний Кривий Ріг, а як же кандидат, який переміг систему Порошенка??????? Як??? Не вже у нього більше не має шансів на перемогу? А ж тут виявляться, що ніби він сам, Юрій Мілобог і запропонував кандидатуру Грішина. Сам Грішин мол шокований такою добротою Мілобога, та каже, що з ним ще ніхто нічого не обговорював. Ну ну....
Ну. тут Самопоміч ще раз показала, що в них з послідовністю, логікою та демократією немає нічого спільного. І за думками політичних оглядачів, на справді, у Самопомочі стався дуже сильний скандал та розкол через це питання. Але, голосів то було на з'їзді дофіга. Значить сильна рука демократа Садового та психолога маніпулятора Березюка змогли переконати(а по факту придавити делегатів від партійних осередків), що б ті проголосували ЗА.
Але придавити делегатів легко, але вони не знімають питання на місцях. Я завжди говорив, що в таких, на коліні клепаних партій не має майбутнього. Ось в Самопомочі і стався вже другий серйозний скандал. Перший це коли виганяли Гопко, Кривенка та інших. Скоро їм настане хана. Прийдеться щось Андрійкові з партією робити. Знаю людей на місцях, які активно "порохоботять" і дуже не довольні "Політикою партії".
Не знаю чому так сталося. Я попробував поставити себе на місце Юрія. Йдуть вибори, оголошують результати екзит-полів Ніби ось вона перемога. Але, йдуть фальсифікації, явні, тітушки і те, і все. Ну, тут можна перерахувати, тут дожати, не хватає пару голосів ще. А ось і тут перерахунок нормально йде. Ну все, ось ось я вже мер.
А ТУТ ПРИЇЖДЖАЄ ДЕСАНТ ОДНОПАРТІЙЦІВ З КИЄВА.
Всіх обматюкали, дільниці рушаться, на стінах пишуть, всьо кругом пообсирали, а особливо обісрали ідею та образ нової генерації людей та політиків. ПРОПАЛО ВСЕ!!!! Зробили все, щоб вибори перетворити на повний фарс. Звинуватили Порошека і поїхали.
Я ВСЬО! Нахера воно мені? Нахера люди знов будуть дивитись на мене як на дебіла? Хай самі програють вибори.
І нахера взагалі той Порошенко підписав цей закон?
Ось так десь і думає Юрій Мілобог, який все зробив для перемоги, і можливо б він її і отримав, як би не дебіли з Києва.
Я б на його місті і не перся більше на вибори.
А скоріше за все Садовому і ко зовсім насрати на Кривий Ріг, просто це получився гарний плацдарм для політичних спекуляцій. Сама перемога їм і не потрібна, їм потрібен скандал, піар та поганий Порошенко. І вони все для цього зробили.
А зараз те саме. Але чому Семенченко? А тому, що на нього заведена справа, тому, що з нього зняли звання, тому, що він не Семенченко, а аферист Грішин. І ще тому, що з ним на лаву підсудних сяде ще дуже багато людей.
Ось і його ставлять на вибори, що б кричати про Порошенка, який розпускає підлі слухи про самого чесного кандидата, та найпатріотичнішого з найпатріотичніших комбатів. І взагалі його саме небо охороняє. Он як його залізна дупа осколки зупинила. Для того. що б ці всі звинуваченя, які лунають про Грішина, просто на просто заговорити та загубити у всьому передвиборчому бруді. А на сам кінець потрібно ПРОГРАТИ вибори і звинуватити Порошенка в цьому, та попутно у всіх гріхах світу. І знову скандал. піар, поганий Пороншенко. Ну і Грішин спокійно собі залишиться депутатом ВРУ Семенченком, який ніколи не буде голосувати за зняття недоторканості з депутатів. Чому? Бо Порошенко поганий.
Ось так я думаю. І дійсно. Нахера Порошенко підписав цей закон про вибори у Кривому Розі?
Alexandr Fangold:
Это Мясников. Один из участников шоу "Уральские пельмени" в новой программе 2016 года, приуроченной к 23 февраля. И новый номер. На сцене стоит макет МБР "Тополь М". Рядом стоит Мясников и, обращаясь к тополю, с неподдельной любовью в голосе просит его ("Тополь-Тополёк" ©) слетать в другие страны, в частности, в США, в Турцию, в Европу. Зал (400+ человек) заливается аплодисментами, звучит искренний смех, и неистовый женский голос с последних рядов "Браво!". Женский, Карл! Голос сущности, дарующей другим людям саму Жизнь.
Мясников исполнил номер с призывами к массовым убийствам людей иностранных государств. Номер прошел на "ура". Выводы просты: народ жаждет кровищи, и он не излечим. Смена кого бы то ни было во власти ничего не изменит без массовой лоботомии биомусора, населяющего эрэфию. Я сидел рядом с четырью-стами злобными убийцами и упырями, гогочущими от призывов нанести ядерный удар по множеству стран. Не знаю, услышат ли мой голос страны, которым явно угрожали. Однако, думаю, что США и Европе нужно начать с внесения в санкционный список полного состава данного шоу. Это тот минимум, который позволит хотя бы на минуту "заворотить *бало" этим ублюдкам-исполнителям, авторам и режиссерам данных постановок.