MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.02, 06:54
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2740539
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.01.2016 р. відповів для kuk  
answerview

Откуда дровишки?
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
1
like
1
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для Grom  
answerview
тут друга фігня = це ж мабуть вихідний буде!!!

Ну да, я ж и говорю что брехня. Вторник... 6 вечера.... какая нахрен очередь)))
like
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для August  
answerview

...посмотреть на дохлого пуйла... 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для Direktor  
answerview

...посмотреть на дохлого пуйла... 62_sarcastic

Скоро у стен Кремля (и по всей стране)
like
bad
shockingly
answerview
как только по  всем каналам россии будет *лебединое озеро* сразу пиши в теме.....
с нетерпением ждемс...
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
3
like
3
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для stakan  
answerview
Думаю россияне узнают эту новость последними.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview
Вторник... 6 вечера.... какая нахрен очередь)))
подумал Штирлиц-только одиночными.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
2
like
2
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Думаю россияне узнают эту новость последними.
Ну в этом ничего необычного нет. Так всегда было. Но "Лебединое озеро" какбэ намекало...
like
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
США планують створити в Україні оборонний холдинг на базі українського виробника авіадвигунів "Мотор-Січ".

Про це із посиланням на французьке видання Intelligence online пише Lenta.ru.

За інформацією джерел в американській оборонній промисловості, "Мотор-Січ" об'єднається з низкою інших українських оборонних фірм, пройде модернізацію за допомогою американського обладнання і технологій.
На базі "Мотор-Січі" передбачається створити оборонний холдинг, здатний самостійно ремонтувати і модернізувати озброєння української армії.
Наразі до Палати представників Конгресу США внесений законопроект, що передбачає постачання Україні необхідних технічних засобів для того, щоб країна могла самостійно виробляти протитанкові ракети. Одержувачем відповідних коштів, за інформацією французького видання, має стати новий оборонний холдинг на чолі з "Мотор-Січ".
Крім того, модернізація підприємства в перспективі дозволить обійти офіційну відмову від поставок Україні летального озброєння, забезпечивши виробництво (збірку) відповідних систем на національних потужностях.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
Слабувато щось - тільки яйця зачепило 03_biggrin

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють про підрив невідомими пам’ятника Леніну в Донецьку.
У повідомленні на сайті сепаратистів вказано, що вибух здійснила «терористична група». Внаслідок вибуху, що стався близько четвертої ранку 27 січня, була пошкоджена частина постаменту.

У «ДНР» заявляють, що проводять розслідування інциденту. Територія навколо пам’ятника зараз оточена.
1
like
1
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
У нас уже среда на календаре нашей относительно спокойной недели. Но это впечатление обманчивое и за кулисами нашей Пьесы разыгрываются нешуточные страсти.
А я пока хотел бы обратить внимание на одно событие.
В Литве сегодня начинается судебный процесс по делу о событиях в Вильнюсе 13 января 1991 года. Напомню, что 13 января 1991 года советские власти пытались силой свергнуть законную власть в Литве, которая 11 марта 1990 года объявила о независимости от СССР. В тот трагический день погибли 14 человек и более 1000 пострадали. И вот пришло время отвечать (пока заочно) коммунистическо-военно-кгбистской верхушке того времени. Я считаю это событие очень важным и я бы назвал его "мини нюрнбергским процессом" против СССР, на который еще некоторые молятся. И думаю, что со временем во всех бывших республиках СССР пройдут похожие процессы. Ведь нельзя забыть и трагедию "саперных лопаток" в Тбилиси 9 апреля 1989 года и события в Фергане, Баку и тд. Также считаю начало процесса в Вильнюсе в эти дни знаковым, учитывая, что много людей в мире ожидают большой Гааги для учеников тех преступников.
Самое главное, что каждому злу приходит свой конец и каждый преступник будет наказан. Так или иначе. Рано или поздно.
Уверен в этом.
Have a nice day.

Сьогодні вночі. Донецьк

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
Немного толлерантности вам)))))))000
1
like
1
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для Grom  
answerview
30_crazy  1.15 сек Давайте вернём этот Крым.......

А ха ха ха ха ха ха  03_biggrin
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
Змінено: 27.01.2016 р., PMK36
like
bad
shockingly
answerview
Немного толлерантности вам)))))))000

и патриотизма РФ-ского немного)))))
Змінено: 27.01.2016 р., August
like
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
Дата загрузки - 2011 год. 03_biggrin
like
bad
shockingly
27.01.2016 р.
answerview
Grom, чем больше людей увидят баннер с Обамой и французским флагом тем лучше!
Я порой, наблюдаю за веткой  и вот мое личное замечание: Почти вся российская желтуха - официальные украинские сми!
Косенко жаль, заткнут парочку наверное!
LEAD`er
10
like
1
bad
shockingly
9
27.01.2016 р.
answerview
Патрульна поліція оштрафувала дружину прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Терезію за порушення правил дорожнього руху
Про це повідомляє "Укрінформ", передає Еспресо.TV.
Інцидент стався на вулиці Верхній Вал, що у Подольському районі міста Києва.
Штраф за розмови по телефону при керуванні автотранспортним засобом у розмірі 425 гривень дружина глави уряду сплатила на місці.
Поліцейський, який накладав штраф, від коментарів відмовився, зазначає видання.
1
like
1
bad
shockingly
27.01.2016 р. відповів для bombass  
answerview

Я порой, наблюдаю за веткой  и вот мое личное замечание: Почти вся российская желтуха - официальные украинские сми!

я тебе больше скажу-у нас вся украинская развлекуха-официальные российские сми!
Suum cuiqite
10
like
9
bad
shockingly
1
27.01.2016 р. відповів для bombass  
answerview
Grom, чем больше людей увидят баннер с Обамой и французским флагом тем лучше!
Косенко жаль, заткнут парочку наверное!

Ватник )) Когда мы хотим увидить желтуху - вы включаем россия 24   и смотрим репортажи о том ,как жители Зауралья  и Магадана разбираются в украинских делах лучше самих граждан Украины. Ну  а за твой  мухосранск-москвобад  это вообще отдельная песня ))  Разберись лучше с вашими чурками - которые уже оккупировали  некогда ваш город . Понял моксель ? 03_biggrin
Москвабадец - приехивай к нам в Одессу )) Мы  тебя тут как вашего панина опустим )))  Уедешь в свой аул-москву обсереный ))
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
Змінено: 27.01.2016 р., PMK36
4
like
3
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин