MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.02, 16:41
44
+5 °С
Вітер: 5 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2740084
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
21.01.2016 р. відповів для User  
answerview
Днів три не ставив жодного  06_question

Я так и думал, но теперь ясно откуда ноги растут, от кукариотов
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
21.01.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Я так и думал, но теперь ясно откуда ноги растут, от кукариотов

Ну тыж вроде как модер ?и шо не6 можешь посмотреть кто минусует ??Заодно и народу скажешь , что б ребусы не гадали 03_biggrin да и самому интересно кто этот доброволец 08_lol
like
bad
shockingly
answerview
Богдан Карпенко
Читаю: "США привязали предоставление Украине кредитных гарантий к отставке Шокина"
Іду у статтю: "...ПО ИНФОРМАЦИИ ZN.uа, Государственный департамент США дал украинской власти четко понять, что..."
По інформації ЗН.ua. Тобто, знову без джерела газета Толіка Гриценка розносить видуману сенсацію, тому що до того моменту, поки не буде джерела з пруфами - все це лишається вкидом. І що значить "ДАЛ ПОНЯТЬ"? Де пруфи, щоб ми могли самі скласти своє враження "що дал понять Госдеп, а шо не дал понять Госдеп"? Чекайте на репости Шабуніна, Заліщук, Лещенка, упячки з Каськом і всього фан-клубу імені Arzinger у фейсбуках

Ігор Ронович
По мотивах:
http://news.liga.net/…/8553316-ssha_postavili_ukraine_uslov…
Виваливши ноги на робочий стіл в овальному кабінеті сидів Барак Хусейович Обама.
Раптом почувся боязкий стук в двері...
Барак Хусейнович, поспішаючи завершити розмову з Эльвірою Сахіпзадівною, спішно подякувавши їй за виконане завдання з девальвації рубля, вигукнув "Увійдіть!"
В овальний кабінет увійшли двоє молодих, статечних людей кавказької і словянської зовнішності.
- Гуд морнінг! - промовив Барак Хусейнович, випльовуючи на підлогу овального кабінету вчорашню жуйку Ріглі Спірмент
- Ху а ю? - добавив він!
- Ми Давіт Сакварелідзе і Віталій Касько - пробурмотіли під ніс, заїкаючись гості
- Ми... ми... ми... - затинаючись говорили гості - ми ті, що розкрили справу "діамантових прокурорів"!
- Оу, Давіт, гамарджоба, генацвале!
"Пане Віталію, радий з вами познайомитись!" - промовив Барак Хусейнович, з легким бережєнським діалектом!
Я відразу, друзі мої, впізнав вас!
В Білому Домі стільки й розмов, що про справу "діамантових прокурорів". Вже рік пройшов, а вона й досі актуальна!
- Та ми.... - сказали замітно повеселівші гості - ми вам гостинці привезли, вино грузинське і сало... а також протокол засідання антикорупційного форуму в Харкові
- Передайте вино і сало в музей капітал-шоу "Полє Чудес!"... тьху.. ну в музей Білого Дому - розпорядився Барак Хусейнович! Хоча ні, принесіть краще цибулі!
- А протокол антикорупційного форуму в Харкові давайте мені, хлопці. Я на нього довго чекав, цілих два дні! - додав Барак Хусенович
- Які люди, які люди... - бурмотав Барак Хусейнович, вдивляючись в прізвища антикорупціонерів - цвіт нації! Сам Горбаль! Сам Добродомов! Я його ще на телеканалі ЗІК дивився - не приховуючи гордості добавив Барак Хусейнович!
- Як там всі наші? - спитав розчулений гостинцями і протоколом антикорупційного форуму, Барак Хусейнович.
- Ну як там.... Віталя Шабунін?
- Як там Свєтка з Жашкова, ну та... Заліщучка?
- Як Сірьожа Лещенко?
На цих словах Барак Хусейнович солодко охнув і став переповідати історію про те, як він зависав з Сірьожою Лещенком і Мироською з Бережан. Каже, що гуляли з Сірьожою по-взрослому: з блек-джеком, шлюхами і кабачковою ікрою.
А Сірьожа привіз спіжджених з антикорупційного форуму "Житомирських ласощів" і змішав їх з путінкою, в ітоге Барак Хусейнович злив Сірьожі всі корупційні інсайди по Україні з номерами банківських рахунків і документами швейцарської прокуратури, а Сірьожа в отвєтку обблював овальний кабінет.
- Ну, наші всьо нормально... - продовжували розмову гості - наші навчились малювати антикорупційні плакати!
- Похвально, похвально - сказав Барак Хусейнович
- А Сірьожа Лещенко.... - продовжуючи розмову сказав Касько - Сірьожа Лещенко вчора подав позов на Мартиненка
- А.... я це читав вже на Українській правді - відповів Обама
- Просіть все що хочете! - сказав в кінці розповіді, розчулений спогадами Обама.
- Ну.... - сказали радісно гості - нам би нашого шефа, який є втіленням корупції, пана Шокіна звільнити.
- Шокін, Шокін, Шокін... - задумався Барак Хусейнович
- Хто це? - додав він
- Це той, хто зірвав безвізовий режим... Пам'ятаєте, Європейськ правда про це писала? І Найєм казав?
- Тоді нема базару! - сказав пан Обама, розтоптуючи на підлозі виплюнуту жуйку.
- Передайте моє розпорядження Пеці, скажіть йому, що якщо завтра, до 10 години ранку, Пєця не звільнить Шокіна і завгоспа Конотопської музичної школи, то я...
- Підете на штурм? - спитав схвильований Касько
- Ні, я не дам обіцяний мільярд баксів!
- Але ж вчора Яресько в Давосі домовлялася за цей мільярд?....
- Тут я рішаю! - грюкнув по столі Обама і подивився так, що в пана Каська з щелепи випала золота коронка, вкрадена в діамантових прокурорів і приліпилася до розтоптаної Обамою жуйки.
- Не сміємо спитати.... - продовжив Давіт - а завгоспа Конотопської музичної школи за що звільняти?
- Ех ви, салаги - промовив гордо Обама - ви що забули, що Саакашвілі викрив "горіхову мафію" на Київщині?
- Але ж Конотоп.... на Сумщині... - боязливо додав Касько..
- Тут я рішаю!
- Добре, дякуємо, Барак Хусейнович, за такий теплий прийом і звільнення Шокіна!
- Та нема за що! Передайте привіт Гнапу і Шабуніну і скажіть, що работаєм по старій схемі і джерела походження бабла, яке я передав Ігарьку Луценку не розкриваємо!
А ще перекажіть Скрипіну, що работаєм по схемі Лідокаїна Гетьмана - 70%/30%. Сімдесять мені, канєшно. І чеків я не даю.

І скажіть інфовольонтьорам, що досить під@рити лєсєнкою справжнього полковника Толю Гриценка!
А Гриценку і його дружині я зараз сам передзвоню, відчитаюся про результати нашої зустрічі і розкажу про ультиматум Пєці, щодо звільнення Шокіна...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
21.01.2016 р.
answerview
Справжня історія мережевої політтехнології створення «Третього Майдану»

http://www.ukrinform.ua/rubric-politycs/1948496-moskovskij-slid-koloradskogo-zuka-abo-hto-i-ak-gotue-majdan3.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
21.01.2016 р.
answerview
давно очікуване = долар досяг висоти рейтинга ху йла

Татьяна Маринова
Просто до слез!!! Проспект Победы. Станция метро Житомирская. Сегодня наблюдала воистину шекспировскую сцену. Ко мне медленно со двора подъезжала машина, пытаясь пристроиться в поток, а паренек -военный, высунувшись из окна орал: "После войны я не оставлю тебя ни на секунду! Ты мне веришь, Ле-е-енка!!" - "Не-е-е-ет!" - кричала в ответ невероятной красоты Ленка, пытавшаяся догнать машину. "Споооорим?" - "На что?"- Показав на рошеновский магазинчик, он прокричал:" Давай, на шоколадный торт?". Поток остановился. Ленка догнала автомобиль, и они поцеловались. Поток тронулся, а Ленка орала: "Я приеду к тебе с грузом!"- и махала руками. От такого поцелуя даже у инспектора ГАИ не поднялась рука, чтобы остановить авто с дерзким пассажиром. Женщина, лет 55-60, наблюдая эту сцену, сказала: "Когда уже Путин сдохнет? Дети из-за него любить друг друга нормально не могут! Это уже за гранью".

Я вспомнила, что есть фильм Мартина Кэмбелла "За гранью" с Анжелиной Джоли и Клайвом Оуэном - о любви в условиях войны. Под впечатлением от сцены и комментария женщины я посмотрела фильм - и потрясена, насколько по-новому увидела эту историю любви врача и посла доброй воли ООН на фоне смертей, войны, голода и хаоса - от Эфиопии до Чечни. Я аж вздрогнула, когда услышала: "Если бы я мог прожить жизнь заново, я бы не оставил тебя ни на секунду". Этой картине -12 лет. При бюджете в 35 миллионов долларов и маркетинге в еще 15 миллионов, он в прокате США заработал около 4, 5 миллионов и в мире - чуть больше 7 миллионов. Оглушительный провал! Мир не поверил в то, что женщина может мчаться на редкие встречи в эпицентр войны и все ради чего? Чтобы привезти гуманитарный груз, лекарства и услышать от своего врача-героя то, от чего я содрогнулась второй раз: "Я могу тебе только пообещать шоколадный торт и кондиционер. Я схожу по тебе с ума, я не могу не думать о тебе, Ты- всегда со мной, всегда в моем сердце, в каждой частичке моего тела. Я не могу уехать. Мое место здесь- и мы ничего не можем с этим поделать!". Мир 12 лет назад не поверил в то, что делает сейчас в Украине тысячи девочек-волонтеров. Кстати, волонтерам этот фильм и посвятили! Об этом - финальный титр...
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
21.01.2016 р.
answerview
Милицейская переаттестация: 5 выводов для реформы образования
http://leukhina.com/2016/01/17/militia-reattestation-5-conclussions-for-education-reform/

Музикант почув українську мову і почав грати гімн України у Єрусалимі
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
21.01.2016 р.
answerview
30_crazy Ценник завораживает
http://hotmot.ru/catalog/moto/mototsikly/honda/cb1300superfour-6
http://hotmot.ru/catalog/moto/mototsikly/honda/cb1300superfour-2
1
like
1
bad
shockingly
kuk
21.01.2016 р.
answerview

15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
kuk
21.01.2016 р.
answerview
2
like
2
bad
shockingly
21.01.2016 р.
answerview
Вспомните Игоря Брановицкого. Сегодня – годовщина гибели героя-"киборга". ФОТО.
http://uainfo.org/blognews/1453370643-vspomnite-igorya-branovitskogo-segodnya-godovshchina-gibeli.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview

59_rofl
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
21.01.2016 р.
answerview
Крим в паніці: долар вже по 87 рублів, підприємці заявляють про закриття бізнесу
четвер, 21 січень 2016, 22:50

Обвал рубля є поганим сигналом для кримських підприємців, адже свій товар більшість з них закуповує в американській валюті.
41_dance2  41_dance2  41_dance2  56_yahoo  56_yahoo  56_yahoo
У Криму в обмінниках валюти курс за останні декілька годин підскочив до 87 рублів за долар. Про це пише Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Така новина є поганим сигналом для кримських підприємців, адже свій товар більшість з них закуповує в американській валюті. Якщо населення Криму не відчуло падіння рубля, то бізнесмени починають готуватися до закриття своїх підприємств.

"Падіння рубля для нас, підприємців - це удар по бізнесу. Справа в тому, що більшу частину товару ми закуповуємо за долари, оскільки в Крим їх завозять з Китаю, Туреччини та інших країн. І такі різкі скачки негативно відбиваються на нашій роботі.

У ці дні ми продаємо товар собі в збиток. І якщо так буде продовжуватися, то багато хто буде змушений просто закритися", - розповів кримський підприємець Антон.

Нагадаємо, вранці на торгах Московської біржі долар подорожчав до 84 рублів 44 копійок.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
21.01.2016 р.
answerview
Ще одна каменюка в "город" влади: Жоден регіонал не покараний за останні два роки. Чому не судять Бойка та Льовочкіна? - Віталій Сич

Ще влітку слідчі прокуратури підготували клопотання про зняття недоторканності з Бойка, але потім справа була спущена на гальмах.

"Масштаб та кількість задокументованих звинувачень у корупції на адресу двох колишніх регіоналів викликають у мене лише одне питання: а де суд?" - написав у своїй статті головний редактор НВ Віталій Сич, передають Патріоти України.

Мені давно здається, що у нинішньої владної команди є дві основні проблеми:

1. Крадуть.

2. Практично ніхто не покараний за останні два роки. І що найдивовижніше - жоден регіонал.

А це ж не тільки питання правосуддя, але й справедливості в більш широкому розумінні цього слова. Деякі люди з команди Януковича, судячи з усього, потрошили країну кілька років і досі не відбулись за це ніяким покаранням.

У цьому питанні колишній голова міністерства палива та енергетики Юрій Бойко - кандидат №1 на зустріч з правосуддям. Людина, чиє відомство під його керівництвом відстібнуло прибалтійським офшорам - одним з яких володіє бомж-алкоголік - більше $300 млн за посередництво при купівлі нафтових вишок у Сінгапурі, досі не в СІЗО, не в залі суду і навіть не на допитах. Вдень він на роботі у Верховній Раді, а ввечері - у будинку в елітному селищі Іванковичі під Києвом.
Це не єдина підозра в кричущій корупції за участю Бойка. Тепер депутати та медіа повідомляють, що його відомство було задіяне і в масштабній схемі з продажу зрідженого газу за заниженими цінами з подальшим перепродажем з величезним наваром, який осідав у приватних кишенях. Ще влітку слідчі прокуратури підготували клопотання про зняття недоторканності з Бойка, але потім справа була спущена на гальмах.

Суть її полягала в тому, що керівництво міністерства штучно завищувало потребу населення в зрідженому газі у семи областях. Щоб її нібито задовольнити, держава продавала енергоносії за соціальними цінами, що складали 20% від ринкової вартості. Покупцями ставали 12 фіктивних фірм, створених молодим олігархом Сергієм Курченком, які згодом перепродавали газ за комерційними цінами на ринку. Грубо, але вигідно. Складно уявити собі, щоб Курченко при цьому не давав відкат тому, хто зробив таку щедру схему можливою.

Це не моя історія, її в статті розповідають депутати на диктофон. Про неї нібито знають і в ГПУ, на підставі чого і готували зняття недоторканності. Але і це не все. Російський бізнесмен Костянтин Григоришин - зараз не будемо оцінювати його - прямо на диктофон нам і зі своїм ім'ям стверджує, що раніше на держзакупівлі сиділи люди Бойка, вони просили помножити ринкову ціну на 6 (!), поставити державі трансформатори, які виробляє підприємство Григоришина, та заробити на них 80%. Прямо говорить під запис зі своїм ім'ям.

Що ще треба, щоб провести розслідування і винести вердикт щодо? Можливо Бойко не винен, можливо це чесна людина, якого обманювали підлеглі і якого обмовляють журналісти, слідчі і депутати, але я б хотів, щоб про це заявив суд. Щоб розслідування було завершене і по ньому було рішення. Щоб не було жодних зволікань та договорняків.

Нещодавно журналіст Сергій Лещенко опублікував інше розслідування, з якого випливає, що друг і колега Бойка Сергій Льовочкін прекрасно почуває себе на віллі вартістю $40 млн неподалік від Ніцци. На віллі, яку він навіть теоретично не може купити, тому що всі ці роки був чиновником і головою адміністрації президента за часів Віктора Януковича. Більше того, тепер є всі підстави припускати, що він був замішаний у ще одній грубій та прямій, як двері схемі з приватизації телекомунікаційного гіганта Укртелеком кіпрським офшором, який купив компанію без тендеру, або як любили називати регіонали - в тендері з одним учасником. У розслідуванні є все - імена, прізвища, компанії, явки, паролі. Залишилося тільки запросити всю цю інформацію офіційно, провести розслідування і підтвердити або спростувати. АЛЕ - розслідувати та довести справу до суду.

Які причини взагалі можуть перешкодити розслідуванню цих двох справ? Побачити такі причини мені важко. Якось у Нью-Йорку я розговорився з таксистом, вихідцем з Ефіопії. Помітивши, що він не видає чек, я запитав, чи не означає це, що він може "коригувати" цифри своєї виручки за день чи за місяць, від якої нараховується податок. Він подивився на мене зі здивованою посмішкою та відповів, що це повна дурість. У тебе таке може виходити рік, або навіть 5 років, але якщо хоча б раз тебе спіймають на цьому, податківці знищать тебе, твій бізнес і твою сім'ю. Людина з Ефіопії в Нью-Йорку це розуміє. Це називається незворотність покарання. І вона є одним з головних факторів, що стримують майбутні злочини.

В Україні мародери при владі можуть роками красти у держави мільярди, домовлятися з новими чиновниками після втрати влади і виходити сухими з води. Без справедливого і суворого покарання за крадіжку державних коштів, хоча б у великих розмірах, будь-які зміни в Україні будуть неповними.

У людей має з'явитися відчуття справедливості. Життя стає важчим. І люди повинні розуміти, за що вони терплять і куди ми йдемо. Якщо життя стає важчим, але ми розуміємо, куди йдемо, тоді нормально. Але якщо для одних воно стає важчим, а для інших - ні, так не піде.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
22.01.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview

Есть триллион потраченных деревянных Смайлик «wink»

Далі буде

посміхніться
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.01.2016 р.
answerview
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
22.01.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
Интересная у вас логика,почему на это сообщение поставили минуса,я к примеру ....

наплюй. здесь кто то просто дуркует ставя минусы всем подряд...
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
22.01.2016 р.
answerview
Це вам не Керченській міст: Україна успішно прокладає Бескидський тунель, найважче позаду
п’ятниця, 22 січень 2016, 7:55

"Укрзалізниця" завершила перший і найважчий етап оновлення другого за довжиною залізничного тунелю України. Першу чергу збудували ще за Габсбургів у 1886 році. Наразі роботи теж тривають за австрійськими технологіями.

Чималі кошти на цей важливий інфраструктурний проект надали європейські фінансові структури, зазначають Патріоти України. Про це йдеться в публікації Мінінфраструктури.

"Позаду найскладніша частина роботи - пройдений верхній уступ тунелю", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, будівництво Бескидського тунелю фінансується Європейським інвестбанком (ЄІБ, 55 млн євро) і Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР, близько 40 млн євро). Крім того, частина витрат несе і "Укрзалізниця".

Бюджет першого етапу будівництва становив 39,71 млн доларів кредитних коштів ЄБРР. Загальна довжина нового тунелю становить 1764 м. Він пролягатиме на глибині 180 м від поверхні Бескидського хребта.

Очікується, що будівельні роботи завершаться в четвертому кварталі 2017 року, а перший поїзд поїде по новому тунелю в другому кварталі 2018 року. Після завершення будівництва пропускна здатність тунелю збільшиться з 47 до 100 пар поїздів на добу, а швидкість проходження зросте з 15-40 до 60-70 км / год. За словами міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, новий тунель значно прискорить доставку вантажів в країни Європи.

Довідка

Довжина запроектованого тунелю складає 1764,5 м, глибина закладання становить 781-807 м над рівнем моря.

Для спорудження тунелю вибраний новоавстрійський метод проходки (будівництво передбачено як вибуховим, так і прохідницьким методами з використанням випереджуючого екрану).

З міркувань безпеки у тунелі передбачено влаштування 3-х з’єднувальних евакуаційних каналів між старим і новим тунелями довжиною 22 м кожен, а також 49 ніш та 12 камер.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
22.01.2016 р.
answerview
Провокації продовжуються: у зоні АТО доповіли про загострення ситуації (відео)

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
22.01.2016 р.
answerview
Ленін обвалив рубль і вліз на Донбас: соцмережі висміяли "історику" Путіна (відео)

Путін вчергове довів проблеми зі своєю освітою. Мало того, що очільник Кремля "плаває" в історії та географії, він ще й демонструє невігластво у "стислому курсі ВКПБ" - обов'язковій дисципліні для всіх радянських вишів, тим більше "школи КДБ"
В соцмережах обговорюють гучну заяву президента РФ про те, що децентралізація Володимира Леніна призвели до розвалу Радянського Союзу, зазначають Патріоти України. Чого ВВП не не накинувся на свого улюбленого Йосипа Віссаріоновича, котрий підтримав і зберіг ленінські ідеї днржбудівництва - залишається загадкою.
Звернув увагу на заяву Путіна депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков: "Думка про те, що Ленін привів до розвалу СРСР - це, звичайно, свіжо. Якась там автономія якихось там республік - он він, корінь всіх бід. Татарстану на замітку, Чечні приготуватися. ДНР, ЛНР, чули? "

Радник міністра інформполітики України Олександр Бригинець теж не зміг пройти повз: "Путін "нагнав" на Леніна, що, мовляв, він не той фундамент заклав. Пару тижнів тому він же нагнав на іншого свого попередника - Єльцина, який після розвалу СРСР вчасно не заявив про амбіції РФ на світове "беспредельнічество". Якщо ціни на нафту падатимуть і далі, то Путіну доведеться гнати на всіх своїх царів до Петра Першого, Івана Грозного і Батия ... Щоб всі знали - їхня історія - це історія виродків і невдах".

Пригадав любов російського президента до свого собаки російський фінансист і блогер Слава Рабинович: "Ленін розвалив Радянський Союз, а собака Конні хотіла його врятувати".
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
22.01.2016 р.
answerview
Це затримання називали прикладом ефективної боротьби із корупцією: Чиновник, якого спіймали з чвертю мільйона доларів, знову при справах
п’ятниця, 22 січень 2016, 5:55
Голову держави його підлеглі міцно підставили. Через три тижні після того, як президент України оголосив історію з затриманням чиновника одним із одним із прикладів ефективної боротьби з корупцією, він повернувся на своє робоче місце.

Затриманий заступник директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав від одного з оборонних підприємств неправомірну вигоду в сумі 250 тис. доларів, випущений на свободу. За даними DT.ua, з понеділка, 18 січня, він продовжує виконувати свої службові обов'язки, зазначають Патріоти України.

29 грудня 2015 року президент Петро Порошенко на засіданні підсумкової колегії СБУ заявив про оголошення підозри у вчиненні злочину заступнику директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України.

Нагадаємо, 9 грудня 2015 року голова СБУ Василь Грицак повідомив про затримання заступника директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав 250 тисяч доларів від представника комерційної структури за видачу відповідної ліцензії на експорт продукції. Чиновник був затриманий при отриманні останньої частини хабаря.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин