MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
31.01, 22:17
27
+6 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2738903
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
13.01.2016 р. відповів для ZyXEL  
answerview
Парламент Крыма просит признать геноцидом действия Украины против жителей полуострова

http://tass.ru/politika/2581647

Отак, шоб знали как с дураками связываться 08_lol

"Преступление против человечности" 08_lol
like
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview
Жуть словоблудная 27_dash
like
bad
shockingly
13.01.2016 р. відповів для ZyXEL  
answerview
це відповідь на судовий процес про агресію московитів
<iframe width="640" height="360" src="http://ictv.ua/embed/117511" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/117511

рік назад я почав боротися проти бл ядского

щось останнім часом я цих лоходурів не бачу... я переміг?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview
тяжкое  бремя  для россиян....
обуза крым...

http://www.newsru.com/finance/13jan2016/krimpowerplants.html?nr
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
like
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview
Ви будете сміятися, але цей довбаний прем'єр знову підвищив мені оклад на 200 грн  06_question
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 13.01.2016 р., User
2
like
2
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview
Видео старое,но Я его раньше не видел.Вот приятно,что у наших бойцов есть чувство юмора. :01_smile:  03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview
продовжуєм тему ОДИН-на-РОТ

а повинен буть 0,25 або 1/4 від гривні, як з часів Русі заведено

Евгений Галаган
Объем Резервного фонда РФ за 2015 год снизился в рублях на 26,5%, до 3,64 триллиона рублей, а в долларах – на 43,2%, до 49,95 миллиарда долларов, сообщил в среду Минфин. Остатки средств на отдельных счетах по учету средств Резервного фонда составили: 22,71 миллиарда долларов, 20,26 миллиарда евро, 3,44 миллиарда фунтов стерлингов. Объем Фонда национального благосостояния (ФНБ) за 2015 год вырос в рублях на 18%, до 5,2 триллиона рублей, в долларах - сократился на 8,1%, до 71,72 миллиарда долларов.
У меня все!))) Со старым новым))))))

Олександр Верголям
Вы помните о набросе ZN.UA (Зеркало недели) Юлии Мостовой про тайную встречу Порошенко с Грызловым?
А вот и источник, знакомьтесь. Игорь Гужва, до недавних пор главвред газеты Вести.

А Юлия Мостова - жена полковника зрады Гриценко

И передайте Сергею Руденко, главреду espreso.tv, что он мудак и гнида, занес меня в бан за то, что я напомнил ему как он не извинился за фейк вброшенный на сайте Еспресо (привет Mykola Kniazhytsky) про участие партии сепаратиста Пушилина на местных выборах.
Имидж ничто, зрада-все.
Как же жаль что нет уголовной ответственности за размещение откровенной лжы. Скажете я сторонник цензуры? Да. Я сторонник цензуры от от фейков, особенно от СМИ которые себя прзиционируют как патриотические и кристально честные. Падаль.
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
kuk
13.01.2016 р.
answerview
Платные пешеходные переходы в Москве. «Платон — 2.0»

http://yurayakunin.livejournal.com/3620781.html

хз на сколько это правда но , если правда пойду напьюсь  08_lol
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.01.2016 р.
answerview
У столиці горить станція метро "Дружби народів" (відео)

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.01.2016 р.
answerview
Справжня їжа для скреп: екс-голова Центробанку РФ запропонував росіянам переходити на щі та кашу
середа, 13 січень 2016, 23:07

Віктор Геращенко не заперечує, що в країні є криза, але вважає, що "нічого особливо трагічного не відбувається".

Жителям Росії потрібно переходити на вітчизняну їжу, а державі - вичистити банківську систему. Про це заявив колишній керівник Центробанку РФ Віктор Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на Російську газету.

Геращенко не заперечує, що в країні є криза, але вважає, що "нічого особливо трагічного не відбувається". На його думку, проблеми в державі пов'язані з відсутністю "фарту" з цінами на нафту, санкціями і внутрішньоросійськими економічними труднощами.

"Треба пам'ятати старе російське прислів'я: щі та каша - їжа наша. Не треба пертися за імпортним делікатесом. Капусти ми вирощуємо досить багато, щоб зварити щі. Можемо виростити гречку, пшеницю", - пояснює він свою думку.

Екс-глава Центробанку запропонував росіянам перетерпіти кризу.

"Терпіння і труд все перетруть, - переконаний Віктор Геращенко. - Треба потерпіти", - не сумнівається екс-глава ЦБ РФ.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.01.2016 р.
answerview
Свідок заявляє, що охорона Драгобрату лупцювала зв'язаних бійців "ПС" з криками «Бий бандерівців!» (відео)
середа, 13 січень 2016, 21:41

Спочатку на турбазі між бійцями і охороною закладу виникла виключно словесна перепалка, яка незабаром вщухла і співробітники закладу навіть запропонували їм частування.

Заступник голови «Самооборони» Києва Петро Киян був недалеко від турбази Драгобрат, коли там стався конфлікт місцевої охорони з бійцями «Правого сектора». За його словами, на п'ятьох хлопців напало близько двох десятків осіб, яких покликала охорона та їх зв'язаними били з криками «Бий бандерівців!». Про це очевидець розповів в інтерв'ю виданню Gazeta.ua, передають Патріоти України.

За словами Кияна, він добре знав усіх п'ятьох бійців «ПС» по спільній боротьбі як на Майдані, так і під час бойових дій на сході України. Він пояснив, що знаходився на заході країни в особистих справах і завдяки тому, що у поїздці його супроводжувала дівчина-медик, він почав спілкування із затриманим згодом бійцем з позивним «Біс».

«На Західну Україну їздив у своїх справах по бізнесу. Коли був у Франківську, мені подзвонив Антон, Друг «Біс». Зі мною була медик Юля. Вагітна дружина «Біса» на восьмому місяці захворіла, у неї була висока температура, і він запитав, чи не могли б ми з медиком під'їхати. Ми побачили, що стан важкий, і забрали Надю в теплий котедж в Яремче до моїх знайомих», - розповів Петро Киян.

За його словами, вони домовилися, що «Біс» і інші бійці зберуть свої речі в «Хаті Магната», де вони в той час відпочивали, і приєднаються до них пізніше. «Надю поклали до мене в машину на заднє сидіння, а Антон з Другом «Хорватом», «Нациком» поїхали в «Хату Магната» на Драгобраті, де вони відпочивали останні кілька днів. Хотіли забрати свої речі. В Яремче ми повинні були зустрітися, щоб вирушати на Київ», - пояснив Киян.

Однак на турбазі між бійцями і охороною закладу виникла словесна перепілка, яка незабаром вщухла і співробітники закладу навіть запропонували їм частування. В цей час приватна охорона комплексу зібрала не менше двох десятків людей і повернулася на базу, де почалася бійка з «ПС».

«Хлопців запросили за стіл, сказали, що конфлікт вичерпано. Але в цей час викликали підмогу близько 20 чоловік, ймовірно приватна охорона. На Драгобраті тільки «Хата Магната» має свою власну охорону, а не користується загальною драгобратівською. Хлопців били зв'язаних з криком «Бийте бандерівців!». Потім приїхала міліція, зняли з рук скотч і наділи наручники», - розповів свідок.

Також представник київської «Самооборони» звернувся з вимогою до слідчих надати затриманим і побитим хлопцям медичну допомогу, а також надати адвоката. Але правоохоронці пообіцяли це зробити, але вже після того, як будуть проведені першочергові слідчі дії.
видео
Jedem das Seine
Змінено: 13.01.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
13.01.2016 р.
answerview

святкуємо 13 день дефолта
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
14.01.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Платные пешеходные переходы в Москве. «Платон — 2.0»

http://yurayakunin.livejournal.com/3620781.html

хз на сколько это правда но , если правда пойду напьюсь  08_lol

Да ну конечно брехня)))
Обычная установка на нерегулируемом пешеходном переходе) "20р." только подфотошопили
1
like
bad
shockingly
1
14.01.2016 р.
answerview
Evgen Dykyj
Парламент визнаної світом європейської держави, повноцінного члена ЄС та НАТО.
У залі - український прапор, на лаві поруч зі мною - побратими по студентській "революції на граніті" та інших акціях часів здобуття незалежності, та побратим по АТО.
Урочисте засідання парламенту європейської держави іде з синхронним перекладом на три головні мови ЄС та... українською.
Президент європейської держави у промові згадує крім свої рідної лише одну країну - нашу, і говорить про неї багато та тепло, як про геть не чужу та небайдужу...
Сон? Смайлик «smile» Марення про світле майбутнє? Смайлик «smile» Та ні, сьогоднішня реальність, кілька годин тому.
Просто я у Литві.
13 січня Литовська Республіка відзначає 25-ту річницю героїчної оборони від радянської армії. Нас, колишніх українських добровольців, які разом з литовськими братами у січні 1991-го стали на барикади проти окупантів, запрошено на урочистості у тому самому парламенті, який ми захищали від танків "живим кільцем", і в підвалі якого вперше вчились робити "коктейлі Молотова" (і хто б тоді сказав мені, першокурсникові, що майже чверть століття потому я навчатиму нехитрій науці "коктейлювання" своїх студентів з "Моилянки"...). На нашу честь, і на честь тих десятків тисяч українців, які стоять зараз у морозних степах Донбасу живою стіною між Європою та імперією зла, ці прапори, синхронний переклад, та увага всієї країни - від Президента та Спікера Сейму до десятків та сотень перехожих на вулицях, та біля багать - тих самих "вогнищ свободи", які щороку у січні запалюють литовці на згадку про свій морозний "майдан" зими 1991-го.
Тут у нас вірять, нам співчувають, сприймають нашу війну як свою.
Тут всім зрозуміло, що за чверть століття ми просто помінялись місцями. У січні 91-го у вільні вирішувалась доля всіх радянських республік. Маленька Литва з населенням меншим за Київ була "криголамом", слідом за яким виривались з "тюрми народів" всі інші поневолені нації. І якби литовці здригнулись та зламались під тиском окупантів - решта республік просто не мали б жодного шансу.
Наразі прийшла наша черга. Тепер головний фронт, фронт між вільними народами та московським ханатом проходить Україною - як тоді він проходив проспектом Гедемінаса у Вільні. І як тоді єдиною територією свободи на весь "совок" лишався острівець вільної землі за кільцем тіл та барикад довкола Сейму, так само зараз ми є таким островом свободи. Островом, площа якого ще два роки тому обмежувалась кільцем барикад на Хрещатику та Груші, а зараз охоплює терени між Чопом та лінією східного фронта.
Ми платимо свою ціну свободу - ту саму, яку литовці сплатили чверть століття тому. Ми з кожною краплею крові наших бійців витискаємо з себе совкове рабство, яке затрималось у наших головах та на наших землях на ціле покоління довше, аніж у Балтії.
В цій війні Литва поруч з нами, нас тут підтримує все живе. мені легко говорити з пересічним віленцем на вулиці - він розуміє та відчуває десь те саме, що ми з моїми бойовими товаришами, та розуміє всі очевидні та прості речі, які досі неочевидні чималому шмату умовно -"наших", "наших за паспортом"...
Тут, у вільній Литві, вірять в мою країну - вірять більше, аніж багато хто вдома. Тут легко та комфортно почуватися українцем, і в литовському парламенті та уряді я вирішую потрібні Україні питання значно легше аніж поміж наших "слуг народу"...
Але мені важко пояснювати, чому мою країну на перемовинах у Мінську представляють Кучма та Медвечук, і чи дійсно ми, українці, їх на те делегували?
Ще важче відповідати на питання бойового литовського генерала, чому наше Міноборони вже три місяці не може прийняти у подарунок (!) від литовського війська 150 тон амунції та боєприпасів - "воно там що, не потрібне, у вас війна вже закінчилась?"...
Важко пояснювати, що у НАС вона ще геть не закінчилась, а от у НИХ - ще і не почалась...
Литовці здолали оце розділення на "нас" та "них" одразу ж, разом з комунізмом та окупацією. А у нас оцей бій поки що навіть як слід не почався. Якщо ж хочему жити як вільна Литва (особисто я хочу! блін, ще з 91-го хочу!) - без нього не обійдемось...
Але іншим разом про наші пробелми та нашу незавершену боротьбу.
Сьогодні в першу чергу поздоровимо литовську націю з Днем Перемоги, перемоги свободи та честі над тупою імперською силою, перемоги живих людей над тонами металу. Привітаємо тих, хто були першими і торували нам шлях.

Te guevoja laisva Lietuva! Uz jusu ir musu laisve!

Ania Dorn
Поздравляю нас. Срок до 5 лет за репост или лайк провокационных записей в интернете. Депутаты Госдумы одобрили поправки к закону в окончательном чтении. Прыжок на месте - провокация.
http://pressafoto.ru/laiki-reposti-6#

гугль щось знає  03_biggrin

Денис Казанский
В Макеевке от безысходности забастовали шахтеры. Итоги забастовки - с "Макеевугля" уволили 132 человека.
Это вам не проклятые фашисты. Привыкайте к народной республике.
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
14.01.2016 р.
answerview
Немного про европейских мигрантов
2
like
1
bad
shockingly
1
14.01.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
У нас на календаре четверг и что мы имеем важного?
- Слова Обамы про Украину наделали много шума. Конечно, Барак имел ввиду, что Россия прилагает усилия, чтобы удержать Украину в зоне своего влияния. А разве это для кого-то секрет? Я пишу об этом 2 года.
Но с помощью США и других стран проукраинской мировой коалиции Украина вышла из этой "зоны". Мы географически, ментально и уже экономически- часть Европы и назад дороги нет. как бы Россия не пыталась нас догонять и ранить своими кровавыми лапами.
- Ну и еще два очень важных события непосредственно в рамках нашей Механической Пьесы. И, конечно, они связаны незримой нитью)
Цена нефти марки брент опустилась ниже 30 долл за бочку и Барак решил лично сообщить об этом Пу-тину, а также напомнить, что из Украины и Сирии нужно уходить.. Пока можно уходить.. Ведь иначе потом придется убегать. И красивым способом уходить- будет организовать выборы на Донбассе по украинским законам.
То есть, как мы видим, всё идет по плану.
А мы будем и дальше помогать нашей Армии для того, чтобы она была важной частью этого общего плана тоже.
Будем сохранять холодной голову, не будем вестись на слухи, фейки, перекрученные месседжи и так далее,- которые являются частью информационной войны против нас.
Також від щирого серця поздоровляю всіх з минулою Маланкою та старим Новим Роком і бажаю добробуту кожній родині.
Майте всі чудовий день)

Крыммолоко закрылось из-за нерентабельности, так как делало молоко из коровьего молока, а не пальм
https://crimeaua1.wordpress.com/2016/01/12/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-426-%D0%B7%D0%B0-12-01-2016-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8/
та інші новини намкриша  04_blush  01_smile
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
14.01.2016 р.
answerview
Католический магазин в Петербурге начал продажу «духовных скреп»

Католический магазин в Санкт-Петербурге начал продажу «духовных скреп» по цене 22 рубля за штуку. Об этом сообщает FlashNord.
«Нам показалось это симпатичным, поскольку никто не знает, как выглядят эти скрепы. В данном случае это духовные скрепки в виде ангелочков, крестиков, которые можно использовать, например, для закалывания страниц в Библии. Мы их закупили двух видов около 100 штук», — рассказал администратор магазина.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
14.01.2016 р. відповів для August  
answerview
Немного про европейских мигрантов

Август ))  А там нема ролика о таджикских и кавказких мигрантах в москвабаде ? Они ведь уже с москвы не уедут 17_wink
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
2
like
1
bad
shockingly
1
14.01.2016 р.
answerview
Арина Кольцова
-Доброго дня, Національна поліція, капрал Кольцова. Ви стоїте з порушенням вимог правил дорожнього руху. Посвідчення водія, будь ласка, реєстраційний талон на транспортний засіб і поліс обов'язкового страхування.
-Зачееееем?
-Я випишу вам штраф.
-За штооо?
-Вы стоите во втором ряду, создаёте помеху дорожному движению. Это нарушение, и я выпишу вам штраф.
-Нет, ты мне ничего не выпишешь. Ты вапще знаешь, кто я?
-Знаю. Сейчас вы- нарушитель. Документы, пожалуйста.
-Не дам! (Куда-то звонит) Меня тут задержали! Срочно приезжай, разрули!!!
-Вас пока никто не задерживал, уважаемая. Документы, будьте добры.
-В руки не дам!!!
-Хорошо, положите под стекло, чтобы я могла переписать данные.
Далее несколько минут препирательств с угрозами меня уволить, выгнать из полиции, написать на меня в газету, пожаловаться министру- и всё это матом через раздутые силиконом губы.
И вот- документы под стеклом, я пишу постанову.
Сзади подъезжает Х5, становится тоже(!) Вторым рядом, из него выпрыгивает молодящийся мужчинка и тонким голосом начинает выкрикивать:
-На каком основании?!
-Ваши документы тоже, пожалуйста. (Повторяю суть нарушения)
-По какой причине вы её остановили??
-Я не останавливала.
- В смысле?
-В смысле, она стояла во втором ряду.
-Это беспредел!
-Согласна. Документы, пожалуйста.

Итог:обоим по 510 гривен штрафа. Разрулил, бггг
Крим - це Україна!
4
like
2
bad
shockingly
2
Риболов видалений
14.01.2016 р.
answerview
Як вам цей прикол- ДНР: НА СТІНІ ПОРТРЕТИ ПУТЛЄРА ТА ЗАХАРЧЕНКО - КОЛЯДУЮТЬ ТА ПОЗДОРОВЛЯЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!!! Далі, я так розумію, на стіну почеплять портрет Бандери01_smile)
Рождественское поздравление мэра города Горловка детским церковным хором.

Jedem das Seine
Змінено: 14.01.2016 р., Vervet
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин