MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.01, 12:48
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2702862
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
25.12.2015 р. відповів для stakan  
answerview
ну ......  напиши  и на мой счет  одну бутылочку....

меня то все равно на коньяк резведут...а  так как бы  приурочить есть к  чему....

Вервет нальёт всей банде   .  Главное шоб эта падла-путен здох до  2017 .  Коньяк будет хорош и душист 17_wink
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
Змінено: 25.12.2015 р., PMK36
2
like
2
bad
shockingly
25.12.2015 р. відповів для PMK36  
answerview
У Вервета должен быть хороший коньяк-много звёздочек(очень много) 62_sarcastic
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Если не переименуют-я проиграю 02_sad   пляшку

Якщо перейменують , то від мене теж пляшка ! 01_smile

записал 03_biggrin

Вервет . Если путена грохнут (пристрелят , задушат итд)  до следущего 2017 нового   нового года с меня  2 бутылки хорошего  коньяка  , доставлю лично на ближайшем слёте (после этого великого  события )в любое место страны 20_drinks

Записал и это.
Осталось киллера найти. 20_drinks
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р. відповів для stakan  
answerview

меня то все равно на коньяк резведут...а  так как бы  приурочить есть к  чему....

и это заскринил

"Днём кричим "против", ночью – голосуем "за". Высокое "искусство" политического цирка", - політолог про голосування по бюджету

Ураїнська політика залишається цинічною і неповторною. Особливо це проявилося вночі під час голосування за проект бюджету на 2016 рік.

"Не могу не отреагировать на результаты голосования по бюджету. Вчера, был свидетелем пафосных выступлений Олега Ляшко и Виктора Бондаря против проекта бюджета-2016." Про це пише у своєму Facebook український політолог Володимир Фесенко, зазначають Патріоти України.

От громогласного и яркого театрального номера Олега получил массу удовольствия. Смеялся до слез.

Но еще больше я смеялся сегодня утром. Лично Олег Валерьевич и большая часть его фракции, а также группа партии "Відродження" почти в полном составе, в том числе и лично Виктор Бондарь, проголосовали за бюджет-2016.

Вот такая циничная и неподражаемая украинская политика! Какое высокое "искусство" политического цирка!
Jedem das Seine
Змінено: 25.12.2015 р., Vervet
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р. відповів для Limon  
answerview
У Вервета должен быть хороший коньяк-много звёздочек(очень много) 62_sarcastic

Главное не звёздочки, а хорошая компания.

Зганьбив у прямому ефірі: Шендерович назвав Путіна сином прибиральниці

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
25.12.2015 р. відповів для User  
answerview
Так короткий день, премія, матеріальна допомога... і взагалі - дуже важкий день 40_dance  39_heat

Тяжко працювали: Рада вибила собі підвищення зарплат

Окрім зарплати нардепів додаткові витрати заплановані на розробку нової системи електронного голосування "Рада-4" та створення бездротової мережі Wi-Fi.
У 2016 році заплановано збільшення фінансування Верховної Ради і підвищення зарплат народних депутатів. Відповідне рішення закріплене в проекті Закону "Про Державний бюджет України на 2016 рік", передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Згідно з документом, парламент додатково отримає 210 млн гривень. У пояснювальній записці до Держбюджету-2016 сказано, що додаткові витрати для Ради підуть "на оплату праці з нарахуванням народним депутатам України і помічникам-консультантам, відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень".

Також частина коштів буде виділена на розробку нової системи електронного голосування "Рада-4", "створення бездротової мережі Wi-Fi, завершення реконструкції адміністративного будинку по вулиці Садовій, 3 і проведення капітального ремонту адміністративної будівлі по вулиці Банковій, 6-8 та Великої Житомирської, 11".
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
25.12.2015 р.
answerview
"На украинском не обслуживаем": У Києві дві служби таксі відмовилися прийняти замовлення
п’ятниця, 25 грудень 2015, 15:11

​Відбувається подібне на 25-му році незалежності України і не де-небудь на сході держави, а в столиці.

У Києві через технічні незручностs оператори служби таксі відмовляються приймати замовлення, якщо клієнти говорять назви вулиць українською мовою. Про один такий неприємний інцидент на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Володимир Бойко, зазначають Патріоти України.

"Добрий вечір, мені потрібна машина через півгодини, їхати на вулицю Північно-Сирецька", - почав українською мовою своє спілкування з оператором служби за викликом таксі журналіст.

"А Ви по рускі не можетє? У нас не вибіваєт компьютер названія на украінском, поетому ми обслужіває толька на руском.", - цитує слова диспетчера Володимир Бойко.

http://patrioty.org.ua/society/na-ukraynskom-ne-obsluzhyvaem-u-kyievi-dvi-sluzhby-taksi-vidmovylysia-pryiniaty-zamovlennia-103571.html
Jedem das Seine
Змінено: 25.12.2015 р., Vervet
2
like
1
bad
shockingly
1
25.12.2015 р.
answerview
В соседнем Каланчацком районе Айдаровцы ведут себя как быдло.Бухают,а потом хватаются за оружие.Люди хотят что бы айдар убрали куда подальше.
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

Вервет нальёт всей банде   .  Главное шоб эта падла-путен здох до  2017 .  Коньяк будет хорош и душист 17_wink

Ну тогда с меня стаканчики, одноразовые... пуйло на большее не тянет. 30_crazy
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р.
answerview
Какая то сука снова минусами разбрасывается.Шоб тебе минус в жопу влез, вражина.

Зрадник: Підполковник Нацгвардії приєднався до бойовиків "ЛНР"
п’ятниця, 25 грудень 2015, 21:56

Екс-офіцер української служби повірив обіцянкам ватажка луганських терористів Плотницького.

На такий крок колишній український офіцер Юрій Смирнов наважився після того, як ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий пообіцяв, що нічого не буде загрожувати тим, хто вирішить повернутися з української сторони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистський сайт ЛуганскИнформЦентр.

Глава терористичної організації "ЛНР" Ігор Плотницкий пообіцяв, що всім, хто раніше покинув Луганщину і служив на українській стороні, а тепер вирішив повернутися, не загрожують переслідування.

"Я звільнився з вислугою 23 з половиною роки, близько року тому, до 25 років не став служити, бачив ситуацію в самій Нацгвардії, на Донбасі, і не зміг більше бути в армії.

Мені подзвонили знайомі і сказали, що є указ глави "ЛНР" про те, що силовики, які не були задіяні у каральних операціях можуть приїжджати, і не буде переслідувань", - прокоментував своє рішення приєднатися до бойовиків "ЛНР" Смірнов.

За час відсутності офіцера, його родина так і залишалася проживати в Луганську. Повернувшись в окупований регіон, він відразу ж відправився в "міністерство держбезпеки" ЛНР ".

Чоловіка не затримали, а розпитали про причини відсутності і повернення і відпустили додому. Також він додав, що має бажання приступити до військової служби "республіці".

"Питання, яка буде до мене довіра. Зараз це не від мене залежить", - прокоментував ситуацію Юрій Смірнов.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview

Ну тогда с меня стаканчики, одноразовые... пуйло на большее не тянет. 30_crazy

Заскринил, но по такому поводу мог бы и на нормальные стаканы раскошелиться, что бы звон стоял, когда чокаться будем. 20_drinks
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
25.12.2015 р.
answerview
Опа Турки наступают ))
1
like
bad
shockingly
1
25.12.2015 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
з мене закусь! сала хватить на всіх. кому огірчики чи там помідорчики = то на вибір  20_drinks  20_drinks  20_drinks

давайте не забувати:

що нафта дешевшає і санкції діють, тому вони можуть перемогти лишень ЯКЩО МИ ПЕРЕСВАРИМОСЬ

Майдан добрался до хрестоматийного "своего подъезда". Всем домом делаем ремонт. Статус сбора денег иллюстрируется инфографикой. Смайлик «wink»
Понял, что очень люблю перемены.

а москалі хай жеруть

і то тіко по празникам
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
25.12.2015 р.
answerview
Я никоим образом не хочу дискредитировать ВСУ.Но просто создается впечатление,что у некоторых солдат сносит крышу от того ,что они вырвались из дома.
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р.
answerview
Дивовижно: як президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган врятував співвітчизника (відео)
​Турецький президент переконав невідомого чоловіка не стрибати з моста і пообіцяв йому допомогти вирішити проблеми.

​
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.12.2015 р.
answerview
Каждой "сестре" воздать по серьге: 70% російських найманців на Донбасі вже не залишаться "невідомими героями"
За приклад можна взяти приклад Ізраїлю, адже невтомні євреї десятиліттями відловлювали нацистських злочинців по всьому світу, щоб вкоротити їм віку.

"Украина получила списки 70% наемников из РФ." Про це пише на своїй сторінці у Facebook керівник сайту "Миротворець" Роман Зайцев, передають Патріоти України.

"Вот и завершилась активная фаза спецоперации "ОТЖИМ". Как раз на день расейского чекиста. :-)

Практически 70% боевиков и наемников из всех тех, кто в период с 2014 по 2015 годы через т.н. военкоматы дыры шел совершать преступления против Украины и ее граждан, совершенно "случайным" образом оказались в цепких руках Миротворца в виде файлов с фото списков т.н. призывников и электронных таблиц учета выдачи всякой российской пиксельной и не очень хрени (ведомости имеются ввиду).

Теперь данные будем систематизировать и пачками закидывать в Чистилище. Наш человек из под удара выведен и находится в безопасном месте.

Расейскому капитану Александру передает пламенный привет. Говорит, что хреновый из него контрразведчик. Бухать меньше надо. :-)" - написав Зайцев.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
25.12.2015 р.
answerview
Вроде-бы нечаянно,но смачно. 03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
26.12.2015 р. відповів для Santyago  
answerview
То очём ты пишешь я заметил ещё в далёком 2005ом,съездив на Кубань,на родину супруги.

Вот самый первый, от кого я услышал - был с Кубани. Считает себя казаком потомственным))

В продолжение темы Кубани,для поднятия настроения,вкратце расскажу о двух кубанских кизяках называвших меня хохлом.У одного фамилия Дорошенко,у второго Кущ-русские млять 01_smile

Был раньше какой-то шикарный фильм про нациков. Про одного пацана, самого жестокого в банде. В итоге оказалось , что бабушка у него еврейка.
like
bad
shockingly
26.12.2015 р.
answerview
Oleksandr Danylyuk кілька днів тому звертав увагу на надлишкову кількість Джавелінів, які купує одна з балтійських країн і припускав, що кінцевий користувач все ж таки знаходиться південніше і східніше.

А я от прочитав про те, що Державний концерн "Укроборонпром" планує з Huta Stalowa Wola спільно робити самохідну артилерійську установку 155 мм.

Це польське підприємство давно намагається створити для Ministerstwo Obrony Narodowej таку артсистему. Втім, польського станом на тепер у їхній розробці - САУ Krab - не так вже й багато. Башта у Краба від британців ( BAE Systems ), власне гармата - французька ( Nexter Systems ). Шасі мало би бути польським, але якось не вийшло таке, як треба. Думали про турецьке в 2013, але в 2014 все ж уклали контракт на південнокорейське (120 одиниць, 310 млн $).

І от тепер ми читаємо, що поляки хочуть створювати з українцями 155 мм гармату на українському шасі від Оплоту. Що це може означати з огляду на викладене вище. Далі просто логіка без якихось "інсайдів".

Оскільки поляки з 90-их років не змогли створити власні ані башту, ані гармату, то навряд чи вони мають сподівання зробити це в кооперації з українцями. Шасі ж - українське. Отже, поляки можуть внести в кооперацію лише чужі - французькі та британські - технічні рішення. Звісно, що вони не мають права це робити без згоди французів та британців. Думаю, варіант кооперації заради експорту теж варто відкинути, оскільки Польща в цьому проекті насамперед заради забезпечення власних потреб у зброї і її потужності найближчі роки будуть зайняті саме цим.

Думаю, це просто схема за якою країни НАТО під виглядом кооперації двох дружніх країн здійснюватимуть прямі поставки компонентів летальної зброї, які Україна не може самостійно створити у короткостроковій перспективі. Не секрет, що є проблемою зношенність стволів крупнокаліберної артилерії. Під час інтенсивних боїв 2014-початку 2015 ресурс багатьох САУ добряче скоротився, бо темп нашого вогню часто був просто адовий. Свого виробництва поки немає. Щоб налагодити треба кілька років за умови нормального фінансування, потім випробування... Плюс проблема боєприпасів. Той факт, що йде одразу розробка під натівський 155 мм, а не 152 мм радянський калібр може свідчити, що є думка про майбутнє забезпечення снарядами. 152 мм ми в РФ уже мабуть не будемо купувати, правда?

Тож, можливо, обережно можна припустити, що це реальний проект з вирішення проблеми обороноздатності країни (думаю цей пункт точно в першій десятці за пріоритетом) за участі Альянсу. Ну а далі, як то кажуть, додумайте самі.

У Броварах з’явилися вулиці Дмитра Янченка, Степана Бандери та Небесної сотні
тепер живу не на вул. Чкалова = Броварської сотні!!!
нічого не міняється  27_dash
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
26.12.2015 р. відповів для August  
answerview
«Бритоголовые» (известен также под названием «Скины» Romper Stomper) — австралийский кинофильм 1992 года режиссёра Джеффри Райта о деяниях и падении группировки наци-скинхедов из рабочего пригорода Мельбурна.

по всім пунктам - чи я щось проворонив?

З Різдвом усіх
Крим - це Україна!
Змінено: 26.12.2015 р., Grom
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин