MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.12, 18:17
28
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2688689
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
28.11.2015 р. відповів для User  
answerview
Надія переможе  03_biggrin

хоча ще є претендент - Слава Вакарчук поїхав у США вчитися на президента, він навіть "замовив" про себе сюжет в наших новинах
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
28.11.2015 р. відповів для Grom  
answerview
я тоже обратил внимание на то что нет людей которые пытаются помогать другим...нет людей по типу наших волонтёров. Все сидят и ждут...тупо ждут светлое будущее. Нет людей которые вспомнили о одиноких старика,детских домах и т.д.... Обсуждают как их прокидала Украина.
Слава Украине!
like
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
…а между тем в крыму темно и страшно, в окна летят говны в пакетах, скрипят кровати остервенело размножающихся дурноголовых крымчан и плачут дети от голода и холода под иконами путина

https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/27/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-380-%D0%B7%D0%B0-27-11-2015-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/comment-page-2/#comments

Пипец! Ну и свиньи - дома срать . Неужели нельзя  мужикам  с высоток  выйти и перед домом выкопать яму и закрыть 4 листами шифера  или дсп или досками  ? Туалеты  уличные ватники строить не умеют ? Лучше как свиньи , пакеты с дерьмом на головы прохожим кидать?  39_heat Дякую боже шо я нэ  москаль !
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
1
like
1
bad
shockingly
28.11.2015 р. відповів для PMK36  
answerview
Вспоминаем голодомор, засветили свечи... Вот и крымчане с нами солидарны, тоже свечи засветили. И о голоде подумают... Реинтегрируемся так.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
1
like
1
bad
shockingly
kascej
28.11.2015 р. відповів для Slava  
answerview
Вспоминаем голодомор, засветили свечи... Вот и крымчане с нами солидарны, тоже свечи засветили. И о голоде подумают... Реинтегрируемся так.

да я думаю електрики сжалятся и дадут електричество крымчанам,,ведь птиц и  животных жалко.
1
like
1
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
Венеція затамувала подих! Днями на сцені знаменитого оперного театру Ла Феніче під час великого концерту нідерландського оркестра Andre Rieu прозвучала українська пісня “Ніч яка місячна”. Її виконала талановита співачка Анна Рекер, українка за походженням, яка у двадцятилітньому віці емігрувала до Німеччини, де працювала у сфері модельного бізнесу, але згодом змінила подіум на оперну сцену.

«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
28.11.2015 р.
answerview
Щоб не наврочити: У Путіна попросили не обговорювати перекриття Туреччиною для РФ чорноморських проток
субота, 28 листопад 2015, 18:31
Натомість кремлівські пропагандисти пропонують втішитися тим, що російські льотчики зараз у безпе

Перекриття Туреччиною Чорноморських проток для російських суден назвали в Кремлі апокаліптичним сценарієм. Про це заявив прес-секретар Президента Росії Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на Vesti.ru.

Тому Москва пропонує утриматися від обговорення такої ситуації. "Поки можна констатувати тільки одне: російські льотчики застраховані на випадок відновлення небезпеки, відповідна система ППО встановлена", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання про те, чи не є нещодавні заяви президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана прологом до перекриття Чорноморських проток під приводом стану війни .
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
28.11.2015 р. відповів для stakan  
answerview
Венеція затамувала подих! Днями на сцені знаменитого оперного театру Ла Феніче під час великого концерту нідерландського оркестра Andre Rieu прозвучала українська пісня “Ніч яка місячна”. Її виконала талановита співачка Анна Рекер, українка за походженням, яка у двадцятилітньому віці емігрувала до Німеччини, де працювала у сфері модельного бізнесу, але згодом змінила подіум на оперну сцену.

хорошо поёт, но мне это исполнение, да и фрагмент фильма больше нравятся

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
28.11.2015 р.
answerview
Блокада Криму: активісти обмежили ввезення свічок та генераторів на окупований півострів
субота, 28 листопад 2015, 17:28
Активісти «громадянської блокади» Криму заявляють, що дозволяють завозити в Крим тільки мало-кіловатні побутові генератори й обмежену кількість свічок.

«Ми бачимо, що везуть їх. У першу чергу – це люди, які на цьому заробляють. Ми їх вже знаємо. Раніше ці ж люди возили інший товар, тепер вирішили поживитися на цьому, тому що генератор, за словами кримчан, там уже виріс в ціні як мінімум в три рази. Навіть перевозити по одному генератору – це вже дуже хороший бізнес», – розповів учасник блокади Леонід Шипко. Новину передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Ми бачимо, що везуть їх. У першу чергу – це люди, які на цьому заробляють. Ми їх вже знаємо. Раніше ці ж люди возили інший товар, тепер вирішили поживитися на цьому, тому що генератор, за словами кримчан, там уже виріс в ціні як мінімум в три рази. Навіть перевозити по одному генератору – це вже дуже хороший бізнес», – розповів Шипко.

За його словами, учасники блокади записують дані водія і номер машини, на якій перевозяться свічки або генератор. Таким чином, як стверджує Шипко, його соратники протидіють завезенню цих предметів до Криму у комерційних цілях.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
Турки молодцы
https://www.youtube.com/watch?v=9I-7f8o6RZ4
трасса любит смелых.
1
like
1
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
Я от щось не розумію - кого він попереджав? 37_fool  Хто повинен був вугілля возити - теж волонтери? Може нам Уряд взагалі не потрібен? 06_question

“За наявними у мене даними чітко видно: запасів вугілля немає. Достатніх запасів вугілля – немає. Про що я попереджав три місяці тому”, – сказав прем’єр у ході засідання антикризового енергетичного штабу в Києві в п’ятницю, 27 листопада. Яценюк зазначив, що на засіданні відбудеться обговорення ситуації на електроенергетичному ринку ситуація, яка є “досить складною”. З метою запобігання відключень споживачів від енергопостачання прем’єр зажадав прийняти план надзвичайних заходів, які дозволять пройти зимовий період. “І саме це зараз буде предметом обговорення”, – сказав він.

За словами Яценюка, на закупівлю вугілля були виділені державні ресурси – як з бюджету, так і шляхом кредитування енергетичних компаній. “І зараз ці ресурси не просто потрібно освоїти. Нам потрібні запаси вугілля, і про це говорилося три місяці тому: Росія буде блокувати постачання вугілля”, – сказав він.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 28.11.2015 р., User
like
bad
shockingly
Риболов видалений
28.11.2015 р. відповів для User  
answerview
Я от щось не розумію - кого він попереджав?  Хто повинен був вугілля возити - теж волонтери? Може нам Уряд взагалі не потрібен?

Кролика пора на сковородку.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
28.11.2015 р. відповів для Vervet  
answerview
Я от щось не розумію - кого він попереджав?  Хто повинен був вугілля возити - теж волонтери? Може нам Уряд взагалі не потрібен?

Это, он, Ахметова и Ко походу имел ввиду. Но зачем такое правительство которое может только "попереджать"? Пусть Ахметов и скупил по стране ТЭЦ и облэнерго, но уголь - не только его головная боль.
like
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
Турция даёт заднюю. Заявили: если бы мы знали что самолёт рашкин, то не сбивали.... 37_fool
Их ещё не щемили всерьёз, а "очко рыпнуло".  СЛАБАКИ турки!!!! 19_negative
У них за спиной НАТО, а сцут как трусливые зайцы...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 28.11.2015 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
Риболов видалений
28.11.2015 р.
answerview
Порошенко наконец-то сказал правду о европерспективах Украины – эксперт
Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/299429/

Членство Украины в Евросоюзе является туманной перспективой, которую начал признавать и президент Петр Порошенко. Об этом в комментарии порталу «Главное» сказал директор Агентства моделирования ситуаций Виталий Бала.

«Порошенко в Нидерландах четко сказал, что вступление Украины в ЕС не стоит на повестке дня. Членство в Евросоюзе – это вопрос соответствия их требованиям и стандартам. По большому счету, мы это называем реформированием страны. Для того, чтобы претендовать на вступление, Украина должна внедрить те правила, по которым живет Союз», - говорит Бала.

Он пояснил, что украинская власть все еще не готова к смене правил игры.

«Пока мы не внедрили эти параметры в стране, говорить о том, что ЕС нас примет было бы бессмысленно. И давать все эти обещания, что мы станем членами  европейской семьи через столько-то лет, что иногда делал президент, бессмысленно. Так что Порошенко наконец-то сказал правду о наших европерспективах. Хотя, безусловно, не все страны, вступающие в Евросоюз, на 100% соответствовали необходимым стандартам. Но наша ситуация осложнена военным и геополитическим конфликтом», - добавил эксперт.

Бала отметил, что Украина не контролирует огромный участок собственных границ.

«Вопрос вступления Украины в ЕС стал еще и геополитической проблемой. Должно пройти время, чтобы переформатирование сфер влияния закончилось, а Россия успокоилась. Европа не хочет идти на открытый конфликт с Москвой ради Киева. Так что у нас есть как внутренние, так и внешние ограничители», - констатировал он.
Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/299429/
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Это, он, Ахметова и Ко походу имел ввиду. Но зачем такое правительство которое может только "попереджать"? Пусть Ахметов и скупил по стране ТЭЦ и облэнерго, но уголь - не только его головная боль.

Оно не только попереджае, но и морковку хрумает на вечеринке,посвящённой первому слямзенному миллиарду.
Деж та куля в лоб? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
28.11.2015 р. відповів для Vervet  
answerview
Ну чему тут удивлятся? Все по любому поводу кричат ЗРАДА, вот и он научился, провтыкал запастись углем и сразу кричит ЗРАДА. Я домой прихожу, спрашиваю ужин в жены: она мне ЗРАДА. Дети со школы пришли: прошу дневник: и они мне ЗРАДА. Это шутка, конечно, но Яценюк усвоил ее походу хорошо.
1
like
1
bad
shockingly
28.11.2015 р.
answerview
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Ну чему тут удивлятся? Все по любому поводу кричат ЗРАДА, вот и он научился, провтыкал запастись углем и сразу кричит ЗРАДА. Я домой прихожу, спрашиваю ужин в жены: она мне ЗРАДА. Дети со школы пришли: прошу дневник: и они мне ЗРАДА. Это шутка, конечно, но Яценюк усвоил ее походу хорошо.

Согласен почти со всем вышесказанным, единственное, не все кричат ЗРАДА, даже в наших темах такие есть, хотя крикунов -Зрада, большинство.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
28.11.2015 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Турция даёт заднюю. Заявили: если бы мы знали что самолёт рашкин, то не сбивали.... 37_fool
Их ещё не щемили всерьёз, а "очко рыпнуло".  СЛАБАКИ турки!!!! 19_negative
У них за спиной НАТО, а сцут как трусливые зайцы...
ага,не говори... и при этом Эрдоган заявил,что и впредь будут уничтожать нарушителей границы
Слава Украине!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин