MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 14:23
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

4 мотозустріч кабоводів та інших махновців. Річка Дніпро в районі Світловодська.

Переглядів: 78554
13.10.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх кабоводів з Днем Захисника Вітчизни!
Тепер і надалі, як я і обіцяв, започатковуємо нову традицію: тему будемо відкривати напередодні свята щороку.
Бандерівців запрошуємо само собою 01_smile
Місце зустрічі: річка Дніпро в райноі Світловодська.
Дата: виїзд 26 липня

1.Дніпропетровська обл., р.Кам'янка, Апостоловський р-н, с. Токівське, https://www.youtube.com/watch?v=5vfbtQqkLjQ
2.Черкаська обл.,річка Гірський Тікач, Маньківський р-н, с.Буки, https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAGahUKEwjqgq3-vsbIAhVoo3IKHRRyBjs&url=https%3A%2F%2Fuk.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2591%25D1%2583%25D0%25BA%25D1%2581%25D1%258C%25D0%25BA%25D0%25B8%25D0%25B9_%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%258C%25D0%25B9%25D0%25BE%25D0%25BD&usg=AFQjCNGnrZL8sZTXrArgUkdDPGCgu-j1pA&bvm=bv.105039540,d.bGQ
3.Чернігівська обл,річка Сейм в районі Батурина(треба уточнити)
4.Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну
5. с. Чехівка, Чорнобаївський р-н, Черкаська область, річка Дніпро

Мета поїздки    42_friends  20_drinks 11_blum   35_hang    
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300-500 грн(без бензину)

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/  00 км
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/       00 км
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/       00 км
4. badlo (Богдан), viper active,  Світловодськ Інгульської, http://www.moto.com.ua/profile/user-45282/
5. serui65 (Сергій)   Світловодськ Інгульської - HONDA CUB 50 STD зелененький http://www.moto.com.ua/profile/user-12602/    00 км
6. Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      00 км
7. Петрович - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  00 км
8. Воца - Полтава, нажопником
Табірну адміністрацію до списку вніс 04_blush ще охочі будуть?пишіть населений пункт, модель дирчика і кубатуру
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  serui65
Сокира   -   badlo
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Лопата  -  Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки - badlo
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
25.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Так в нас же кампанія слабоалкогольна, а ми його коньячком, коньячком 03_biggrin
я бы перефразировал - малопьщая. сколько не пей все мало 03_biggrin
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
25.07.2016 р.
answerview
Шашлыки уже замаринованы ,вечером в холодильник и будет через сутки -суппер 20_drinks  07_dirol
Богдан еще мне говорил ,что ночевать типа не будет,так он и от коньячка откажется -мол -я за рулем и все такое (штраф-10000) 19_negative Штра будет такой -окуня,судака -на уху,на второй день..... 01_smile
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
25.07.2016 р.
answerview
Как понимаю, с Киева никто не едет?  А то мог штрафную передать...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
25.07.2016 р.
answerview
Ого,сташно до вас їхати,ще не повернусь 08_lol Прямо як до кацапа одні санкції кругом 03_biggrin
Змінено: 25.07.2016 р., badlo
1
like
1
bad
shockingly
25.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Как понимаю, с Киева никто не едет?  А то мог штрафную передать...
Жаль 02_sad Вацлав збирався, но шось не чуть... 06_question Я тільки шо загрузив свого, стартую з вестибюля музею як завжди 01_smile Звязок припиняю. З Богом!
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
25.07.2016 р.
answerview
Всем благополучно доехать и хорошо отдохнуть!
Свой конык тоже уже загрузил разным железом. Палатку, спальник, каремат и горелку не беру. Надеюсь не пригодятся...
Карту киевской обл. на всякий случай кинул, чтоб не блукануть на второстепенных дорогах.  Вещей по минимуму - жару без дождей передают. Хавчик куплю в дороге. 21_umnik
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
25.07.2016 р.
answerview
Звезли все барахло в гараж, пакувати будемо завтра.
Воца і Петрович їдуть.
Підлампічили їжака, замінили підшипники і втулки на колясці,Петрович залив в їжак повний бак бензину і він почав барахлити - не тримає холостих, схоже або фільтр забився або краб(даєш газу давиться, з'являється провал, але їде 06_question ), завтра зранку будемо розбиратися або так поїдемо.
like
bad
shockingly
26.07.2016 р.
answerview
Капець підкрався непомітно.
Петрович вчора ввечері десь загубив бумажник з доками і грошима 12_cray
Так що мінус два. 02_sad
Ну ще шукає, може вдома десь.
like
bad
shockingly
26.07.2016 р.
answerview
Знайшовся 56_yahoo
Довбаний склероз 03_biggrin
Зараз карб на їжаку подивимося і виїзджаємо.
like
bad
shockingly
26.07.2016 р.
answerview
Всё, дорога позади. Скутерок не подвёл, работал стабильно. И расход приятно удивил - 2,9 литра на сотню. 01_smile  Почему так, сейчас объясню...
В одном проезжающем посёлке, решил купить мороженное. Как ставил скут на боковую лапку, уже не важно. Он начал заваливаться... Начал хватать левой рукой, та что ближе была, за руль и полоснул ладонью за круиз контроль. А он у меня металлический... Кровь ручейком, потекла моментом. Аптечка была, перевязался. Потом с помощью местных, поехал в медпункт.  Там промыли, перебинтовали и обрадовали - нужно шить. И направили в Борисполь, в областную больницу.
Я естественно не послушал и поехал прямиком на Киев. Рулить одной рукой было не удобно, скорость держал 40-47...
А уже по месту жительства, смотался в поликлинику и хирург наложил швы. Теперь каждый день на перевязку... 02_sad
Вот так проехался. Погода радовала - жарко, солнышко, природа отменная в глубинке. 01_smile
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 26.07.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
26.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Как ставил скут на боковую лапку, уже не важно. Он начал заваливаться...

Во первых почему ставил на боковую, если что то с центральной, то да.
А я в подгазетнике вожу на всякий случай два куска транспортерной ленты, толщиной примерно 15 мм, и размеров примерно 12 х 12 см. Пару раз помогли при парковке на траве.
[url=http://radikal.ru/fp/it0x6jqkl7cx6]http://s019.radikal.ru/i614/1709/9d/db081b5e7d97t.jpg
like
bad
shockingly
26.07.2016 р. відповів для m210555  
answerview
Когда скут гружённый, а в дальнобой всегда беру с запасом.., то только на боковую ставлю - так легче и не нужно лишний раз напрягаться. Тем более подставка у меня удлинённая.  http://www.moto.com.ua/forum/topic-238710/message-1058165/#1058165
Та и на песочке, на обочине остановился... Хотя думаю, просто лапку до упора не выдвинул. 68_totakeumbrage
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
26.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Всё, дорога позади. Скутерок не подвёл, работал стабильно. И расход приятно удивил - 2,9 литра на сотню. 01_smile  Почему так, сейчас объясню...
В одном проезжающем посёлке, решил купить мороженное. Как ставил скут на боковую лапку, уже не важно. Он начал заваливаться... Начал хватать левой рукой, та что ближе была, за руль и полоснул ладонью за круиз контроль. А он у меня металлический... Кровь ручейком, потекла моментом. Аптечка была, перевязался. Потом с помощью местных, поехал в медпункт.  Там промыли, перебинтовали и обрадовали - нужно шить. И направили в Борисполь, в областную больницу.
Я естественно не послушал и поехал прямиком на Киев. Рулить одной рукой было не удобно, скорость держал 40-47...
А уже по месту жительства, смотался в поликлинику и хирург наложил швы. Теперь каждый день на перевязку... 02_sad
Вот так проехался. Погода радовала - жарко, солнышко, природа отменная в глубинке. 01_smile
Нет слов... 06_question От кого,но от тебя я такого ну никак не ожидал.Ну и какие ты сделал выводы?
Русский военный карабль-Иди нахуй!
like
bad
shockingly
26.07.2016 р. відповів для KOLIAN  
answerview
Ну и какие ты сделал выводы?

Ездить со скоростью до 50, с расходом 3 лира. 30_crazy Стакан застрелится... 70_suicide
Ещё... Это первая поездка в Дорогу, где я не надел из-за жары мото перчатки. Вот и вывод... 37_fool
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
29.07.2016 р.
answerview
У Полтаві усі дома 01_smile
Дорога паршива, 170 км 5 годин пиляли.  05_shok
like
bad
shockingly
29.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Ну и какие ты сделал выводы?

Ездить со скоростью до 50, с расходом 3 лира. 30_crazy Стакан застрелится... 70_suicide
Ещё... Это первая поездка в Дорогу, где я не надел из-за жары мото перчатки. Вот и вывод... 37_fool
На дио был расход до 50 км.ч 2.5-2.8л Когда продолжительно ложил стрелку до упора больше 3.7 не брал,у тебя что то многовато.У меня нету мото перчаток,езжу часто без насоса,ключей и свечей.Все хорошо,главное с хорошими мыслями и на позитиве.А тебе последнее время не везет,видимо кто то  позавидовал, или сглазил. 30_crazy
weterOK
like
bad
shockingly
29.07.2016 р. відповів для User  
answerview
17.45 в Лозові! 690 км намотав. Я шампійон за пробігом, за це мені і "Козяцька рада" в премію! В понеділок будуть фото.
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
29.07.2016 р.
answerview
Как отгуляли на слёте?  Фотки и видео в студию! 46_popcorn  
И были ли поломки в дороге?
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
answerview
Как отгуляли на слёте?  Фотки и видео в студию! 46_popcorn  
И были ли поломки в дороге?

Все ок. ,хорошо отгуляли ,как я знаю -поломок не было -как тот кот в мультфильме про попугая Кешу -Рыбы -ВО,сметаны -ВО... 01_smile -Позитива тоже хватало ,думаю ,все довольны.Фотки не делал ,может ребята выложат....
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Всі неприємності і поломки були в перший день, потім попустило. Фотки завтра бо нема у мене здоров'я зовсім а в Івановича комп на роботі.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин