MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 18:24
44
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

4 мотозустріч кабоводів та інших махновців. Річка Дніпро в районі Світловодська.

Переглядів: 78581
13.10.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх кабоводів з Днем Захисника Вітчизни!
Тепер і надалі, як я і обіцяв, започатковуємо нову традицію: тему будемо відкривати напередодні свята щороку.
Бандерівців запрошуємо само собою 01_smile
Місце зустрічі: річка Дніпро в райноі Світловодська.
Дата: виїзд 26 липня

1.Дніпропетровська обл., р.Кам'янка, Апостоловський р-н, с. Токівське, https://www.youtube.com/watch?v=5vfbtQqkLjQ
2.Черкаська обл.,річка Гірський Тікач, Маньківський р-н, с.Буки, https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAGahUKEwjqgq3-vsbIAhVoo3IKHRRyBjs&url=https%3A%2F%2Fuk.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2591%25D1%2583%25D0%25BA%25D1%2581%25D1%258C%25D0%25BA%25D0%25B8%25D0%25B9_%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%258C%25D0%25B9%25D0%25BE%25D0%25BD&usg=AFQjCNGnrZL8sZTXrArgUkdDPGCgu-j1pA&bvm=bv.105039540,d.bGQ
3.Чернігівська обл,річка Сейм в районі Батурина(треба уточнити)
4.Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну
5. с. Чехівка, Чорнобаївський р-н, Черкаська область, річка Дніпро

Мета поїздки    42_friends  20_drinks 11_blum   35_hang    
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300-500 грн(без бензину)

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/  00 км
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/       00 км
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/       00 км
4. badlo (Богдан), viper active,  Світловодськ Інгульської, http://www.moto.com.ua/profile/user-45282/
5. serui65 (Сергій)   Світловодськ Інгульської - HONDA CUB 50 STD зелененький http://www.moto.com.ua/profile/user-12602/    00 км
6. Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      00 км
7. Петрович - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  00 км
8. Воца - Полтава, нажопником
Табірну адміністрацію до списку вніс 04_blush ще охочі будуть?пишіть населений пункт, модель дирчика і кубатуру
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  serui65
Сокира   -   badlo
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Лопата  -  Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки - badlo
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••35363738394041••45
18.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Поломки не фатальні - мусиш їхати, як же лагерна адміністрація без директора 06_question
А трос газу і зчеплення на такі відстані треба возити як і камеру 21_umnik
Трос з собою таскаю постійно, з клапанами ваще непонятка: не можу виставить зазор. Один регулюю-другий збивається (зазор), другий виставляю-перший збивається і так без кінця! Я ж не початківець-марцикліст якийсь, 10_ireful2 а нічого не можу зробить 12_cray Був би гараж, як раніше, під боком-розібрався б, а зараз доки до сестри дійду (мот у неє в гаражі)-ноги до колін зітру та ще й спека 39_heat Буду копать.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
18.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Поломки не фатальні - мусиш їхати, як же лагерна адміністрація без директора 06_question
А трос газу і зчеплення на такі відстані треба возити як і камеру 21_umnik
Трос з собою таскаю постійно, з клапанами ваще непонятка: не можу виставить зазор. Один регулюю-другий збивається (зазор), другий виставляю-перший збивається і так без кінця! Я ж не початківець-марцикліст якийсь, 10_ireful2 а нічого не можу зробить 12_cray Був би гараж, як раніше, під боком-розібрався б, а зараз доки до сестри дійду (мот у неє в гаражі)-ноги до колін зітру та ще й спека 39_heat Буду копать.

Може ВМТ сбивается пока один регулируешь ,можно не точно выставить ,а в пределах допуска ,например на 50-х каб моторов пишут ----0,05-0,07 ,ну у меня почти так и стоит -впуск -0,05 (щуп под натяг выходит .но не туго),а выпуск -0.06 -0,07 (0,08 не входит)Сделай и ты так ,даже полезнее выпуск на долю больше делать движку легче работать будет.
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
18.07.2016 р.
answerview
ещё бывает наклеп на ножке клапана, после проворота распредвала зазоры уходят
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
18.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Іавнович, це схоже знос кулачків, пробіг великий?
like
bad
shockingly
18.07.2016 р.
answerview
Нас поки що мінімум 6 - масимум 9. Вацлав схоже не їде, Юра поки що неясно, Віктор з Дніпра??? 06_question , Саймон збирається.
like
bad
shockingly
18.07.2016 р.
answerview
Ага - залишився ТИЖДЕНЬ. 01_smile
like
bad
shockingly
18.07.2016 р.
answerview
У нас з Петровичем останнє тренування 58_preved
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
18.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Тренуйтеся, тренуйтеся!... 45_smoke
Не дайБог на Дніпрі не наловите... 13_evil

А що Вацлав?...він тобі дзвонив?...
like
bad
shockingly
18.07.2016 р. відповів для stnslv  
answerview
Тренуйтеся, тренуйтеся!... 45_smoke
Не дайБог на Дніпрі не наловите... 13_evil

А що Вацлав?...він тобі дзвонив?...

Каждый рыбак успешно  ловит там где привык и знает особенности водоема ,так ,что не факт ,что Толя успешно отрыбачит в наших краях (я посодействую обязательно),но если наловит -то МАСТЕР будет..... 01_smile
like
bad
shockingly
18.07.2016 р. відповів для serui65  
answerview

Каждый рыбак успешно  ловит там где привык и знает особенности водоема ,так ,что не факт ..:

У Михалыча днепровская практика присутствует...отмазки не принимаются... 03_biggrin
Старое сало для ухи УЖЕ приготовил... 45_smoke
like
bad
shockingly
19.07.2016 р. відповів для serui65  
answerview
Схоже що я на днях піду в запой 35_hang  Так що треба сьогдні-завтра домовитися як їдемо.

Бандерлоги, я так зрозумів, доберуться самі.
Ми з Петровичем їдемо через Решетилівку, Щербаки, Кременчук

Шось я в Кременчуці не зрозумів що за петля(міст, односторонній рух?) 06_question Чи може зустрінеш нас десь перед нею?
Ми виїзджаємо з Полтави о 9.00, чисто теоретично будемо в Кременчуці біля 12.00
Сирого м'яса на шашлик в перший день бери 2 кг - будемо ще щось варити, наступного дня добавимо.
А підсаку треба? чи немає там такої риби 03_biggrin
Змінено: 19.07.2016 р., User
like
bad
shockingly
19.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Толя ,на всяк случай коротко объясняю(если не смогу встретить)-заезжаете на круг(самоходка -памятник в центре круга) с полт трассы по кругу на лево и на мост (виадук),с моста (по любому светофору)на право (ул. Московская)по ней прямо до большущего перекрестка (ул. Киевская -она же Киевская трасса)и опять направо тоже по любому светофору и потом все время по главной прямо ,никуда не сворачивая,через 3 км выезжаете с города (там развилка будет ,но вам все прямо -на Киев)и по трассе до поворота на Светловодск-км так 8-10 (около заправки БРСМ-четко все видно),на дамбу въезжаешь и она тябя до автостанции приведет.
За мясо понял ,первый шашлык мое приготовление ,свой телефон мне в личку скинь ,за день два сосвонимся.Подсаку брать не надо ,если что у меня есть.Если умеешь окуня ,щучку мелкую ловить на спиннинг ,то рано утром и вечером можно покидать (на маленький и легкий силикон или вертушку грамм так 7-9),красных червяков Богдан грозился привезти .
like
bad
shockingly
answerview
Я беру тільки 2 поплавочні вудочки. Вулиць таких як ти пишеш на карті не бачу 06_question ну та якось думаю дорогу на Світловодськ нам підкажуть.
like
bad
shockingly
19.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Я беру тільки 2 поплавочні вудочки. Вулиць таких як ти пишеш на карті не бачу 06_question ну та якось думаю дорогу на Світловодськ нам підкажуть.

Ну как это нету ,ты же с Полтавы ехать будешь ,по Полтавской трассе ,заезъжаешь на круг ,на мост и на право -ул. Московская (по старому)пересекает как раз дорогу с моста ,1 км. и Московская упирается в Киевскую ,и прямо ,прямо....
ПС.-тел свой в личку кинь...
like
bad
shockingly
answerview
Серёга, это полтавским вот так ехать?...
http://della.ua/distance/?cities=5301,5325,138063,5284
Змінено: 19.07.2016 р., stnslv
like
bad
shockingly
19.07.2016 р. відповів для stnslv  
answerview
Серёга, это полтавским вот так ехать?...
http://della.ua/distance/?cities=5301,5325,138063,5284

Ну конечно так ,по другому только через Кремень или пгт. Власовка ,так ,как ты указал -само проще.
like
bad
shockingly
answerview
Для тебя тоже есть короткий и простой путь (не въезжать в Крюков,объезд за заводами Крюкова -поворот на лево перед рынком Крюкова)если хочеш ,в личке обьясню....,но экономии там км так 5 не больше.
like
bad
shockingly
answerview
О...Спасибо!...я всё высматривал на карте подобную срезку, только не в целях экономии, а подальше от ,,цивилизации"...
like
bad
shockingly
answerview
О...Спасибо!...я всё высматривал на карте подобную срезку, только не в целях экономии, а подальше от ,,цивилизации"...

При подъезде к рынку Крюкова есть поворот влево ,прямо на углу рынка,по этой дороге вдоль забора вагоного и литейного завода до переезда ЖД. со шлагбаумом ,там развилка ,сразу после переезда на лево (на право попадешь в Кременчуг)все по главной и упираешься в трассу м 22 (Кремень -Александрия)-там налево  до развилки на Светловодск ,ну а дальше ты знаешь.....-14 км и ты на автовокзале.
ПС-если спутник увеличишь ,то дорога эта видна .По спутнику улица по которой выезжаешь на м22 после переезда ЖД.назыв. Кировоградская она длинная (основн. дорога)
Змінено: 19.07.2016 р., serui65
like
bad
shockingly
answerview
Да, только рассматривал этот кусочек...
А как этот вариант?...
http://della.ua/distance/?cities=5402,7722,5284
Через Павлыш....очень уж не хочется в Кремень  потыкАться...
Змінено: 19.07.2016 р., stnslv
like
bad
shockingly
1••35363738394041••45
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин