MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 17:30
44
0 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

4 мотозустріч кабоводів та інших махновців. Річка Дніпро в районі Світловодська.

Переглядів: 78576
13.10.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх кабоводів з Днем Захисника Вітчизни!
Тепер і надалі, як я і обіцяв, започатковуємо нову традицію: тему будемо відкривати напередодні свята щороку.
Бандерівців запрошуємо само собою 01_smile
Місце зустрічі: річка Дніпро в райноі Світловодська.
Дата: виїзд 26 липня

1.Дніпропетровська обл., р.Кам'янка, Апостоловський р-н, с. Токівське, https://www.youtube.com/watch?v=5vfbtQqkLjQ
2.Черкаська обл.,річка Гірський Тікач, Маньківський р-н, с.Буки, https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAGahUKEwjqgq3-vsbIAhVoo3IKHRRyBjs&url=https%3A%2F%2Fuk.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2591%25D1%2583%25D0%25BA%25D1%2581%25D1%258C%25D0%25BA%25D0%25B8%25D0%25B9_%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%258C%25D0%25B9%25D0%25BE%25D0%25BD&usg=AFQjCNGnrZL8sZTXrArgUkdDPGCgu-j1pA&bvm=bv.105039540,d.bGQ
3.Чернігівська обл,річка Сейм в районі Батурина(треба уточнити)
4.Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну
5. с. Чехівка, Чорнобаївський р-н, Черкаська область, річка Дніпро

Мета поїздки    42_friends  20_drinks 11_blum   35_hang    
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300-500 грн(без бензину)

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/  00 км
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/       00 км
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/       00 км
4. badlo (Богдан), viper active,  Світловодськ Інгульської, http://www.moto.com.ua/profile/user-45282/
5. serui65 (Сергій)   Світловодськ Інгульської - HONDA CUB 50 STD зелененький http://www.moto.com.ua/profile/user-12602/    00 км
6. Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      00 км
7. Петрович - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  00 км
8. Воца - Полтава, нажопником
Табірну адміністрацію до списку вніс 04_blush ще охочі будуть?пишіть населений пункт, модель дирчика і кубатуру
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  serui65
Сокира   -   badlo
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Лопата  -  Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки - badlo
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
29.07.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
Ну и какие ты сделал выводы?

Ездить со скоростью до 50, с расходом 3 лира. 30_crazy Стакан застрелится... 70_suicide
Ещё... Это первая поездка в Дорогу, где я не надел из-за жары мото перчатки. Вот и вывод... 37_fool
На дио был расход до 50 км.ч 2.5-2.8л Когда продолжительно ложил стрелку до упора больше 3.7 не брал,у тебя что то многовато.У меня нету мото перчаток,езжу часто без насоса,ключей и свечей.Все хорошо,главное с хорошими мыслями и на позитиве.А тебе последнее время не везет,видимо кто то  позавидовал, или сглазил. 30_crazy

Но у меня же ZX!! Там и жиклёры другие по сечению и труба мной раздушена, чтоб меньше ЦПГ грелось и легче дышалось. А это лишний расход...
А что без защиты и расходников необходимых в дороге ездишь, нашёл чем хвастаться...
А я оптимист - всё будет нормально! А не ломается у того, кто не ездит. 17_wink
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
29.07.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Да хвастаться нечем, то на новой технике так,экип,  на скоростях до 60...хватит и крепких джинсов.Имхо.Ну а вообще  в дальняк нужно правильно одеватся и брать  все необходимые расходники.А то недавно остановился помочь мото брату на скутере,и у меня не оказалось даже паршивой свечки в бардачке... 04_blush Все верно.
weterOK
like
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
Всим учасникам величезне ДЯКУЮ,було класно.Особлива подяка Стасу за "койко-место" 20_drinks .Ну і англ фінансисту В. 03_biggrin
like
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
Відбули, відійшов нарешті 03_biggrin

Місце класне - спасибі Сєрому, не гірше за Десну! 18_good
Тему хто-то зурочив, тому й Юрі дісталоася бо він теж був в списку.
Почалося все напередодні ввечері:
1.Міняли підшипник в колесі їжака, вилетіла стопорна шайба, 2 години шукали і ніфіга, Петрович вже десь о 18.00 погнав в магазин і таки знайшов схожу з газона 03_biggrin , а ти часом вийшла його жінка, запитала куди він поїхав, кажу: шайбу, вона відійшла в сторону на метр і зразу знайшла знайшла 15_badgrin Так що тут без відьомства не обійшлося.
2.Зробили, поїхав я додому, зникли холості 02_sad В день виїзду прийшли раніше, думали на карб, прочистили карб, знайшли там краплю води, Петрович каже що оце й причина, ну заодно і з Повітряного фільтра всіх метеликів і жуків повитягали. Витратили 2 години - а не заводиться ніяк 13_evil почали іскру перевіряти - то є - то немає, Поставили стару уфімську свічку А23 за 7 грн - воно завелося й поїхало 62_sarcastic (НЖК за 80 грн пройшла тисяч 4 і накрилася як виявилося). Витратили  десь 3 години, виїхали близько одинадцятої замість восьмої 02_sad .
3. Коли їхав з дому до гаража загубив 2 гумки 12_cray (сьогодні одна знайшлася на дорозі 03_biggrin )
4. Вже на місці Стас заклеїв мені велику дірку в шині і камері.
5. Як зняли колесо то виявили що в мене лопнула гальмівна колодка 02_sad , а я то думаю чому в мене гальма стали кращі 03_biggrin
6. Юра поранив руку і не слабо, як ми прочитали ввечері 12_cray
7. Петрович замість ватяних штанів і ковдри припер 2-х спальний надуваний матрац 18_good . Він спустив в першу ж ніч 10_ireful2 .
8. Воці горілка не пішла - привіз літру, 800 мл повіз назад 15_badgrin
9. В останню ніч, правда вже перед ранком спустив матрац і в мене 12_cray
10. У Воци по дорозі розбилася чашка і чарка - пив з паперової склянки 03_biggrin

Коротше була куча дрібних неприємностей, але ми їх пережили(думаю що тута без звєрського відьомства  не обійшлося 30_crazy ). За те яка була рибалка - я за таку по 150 грн плачу, а тут на шару 03_biggrin
Змінено: 30.07.2016 р., User
1
like
1
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
Фоток у мене шото мало, все в Івановича - мабуть раніше понеділка не буде.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
Підтверджую писанину Михайловича. Все пройшло добре, а головне-рибки наловили! Я хотів вже сковорідку в Дніпро викинути 62_sarcastic Пригодилась: смажила без перекурів 03_biggrin Всім учасникам моя повага і респект! Мене Стас провів "городами" аж до виїзду з Кам*янська, посиділи з кавою й хотдогами на WOGі і розпрощались. Дорога далі 18_good Гнався до самої Лозової за дощем, але доганяв тільки калюжі 62_sarcastic Ну шо, на вересень замутим ювілейну? 03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Забув ще ж основну неприємність: за 4 дні випили всьго  2 пляшки коньяку і 8 літрів пива, горілку Воца і Іванович взагалі поперли додому  05_shok 06_question
Ну з Воцою і Сєрим зрозуміло - вони до третьої ночі після дванадцятої чашки кави обговорювали проблеми фінансової системи Англії 08_lol
В результаті Воца сказав що бригада в нас високоінтелектуальна - тому на випивку не тягне 03_biggrin Мабуть наступного року поїде до лідаводів.
Змінено: 30.07.2016 р., User
like
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
Стас сказал, что такой обалденной встречи ещё не было. так же сказал, чтоб я не филонил. но на перед не загадываю ни по времени, ни по финансам. да и оба Корча безномерные
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
Стас сказал, что такой обалденной встречи ещё не было. так же сказал, чтоб я не филонил. но на перед не загадываю ни по времени, ни по финансам. да и оба Корча безномерные
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
30.07.2016 р.
answerview
На Південь поїдемо тільки через 2-3 роки - як дороги зроблять.
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для User  
answerview
На Південь поїдемо тільки через 2-3 роки - як дороги зроблять.

Значит долго еще ....... 01_smile
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для serui65  
answerview
от меня до моря более 200 км, так что я тут не советчик. мне море не нравится. река , ставок большой - самое то. на южный Буг ездили. классно.
я в прошлом году провтыкал, что к лидаводам не поехал, рядом были практически
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
к лидаводам не поехал

До кого, до кого? 14_girlevil
like
bad
shockingly
answerview
Тобі до моря на "трансальпі" шо два пальця об асфальт, а в мене вчора п*ята точка була красна як у гамадріла 62_sarcastic Після 350 км. 33_wacko
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Ну да ,хотя тоже не мед ,через каждые 50-70  км нужно остановки делать .Некоторые фанаты на Кабе 50 кубов с Москвы к Сочи проехались и обратно (читал как-то),но я не фанат .... 01_smile
like
bad
shockingly
30.07.2016 р. відповів для User  
answerview
к лидаводам не поехал

до цих самих. вонивід мене були щось за 120 км. а що ви маєте проти стакана, коляна, їздока та ін? 11_blum
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
к лидаводам не поехал

до цих самих. вонивід мене були щось за 120 км. а що ви маєте проти стакана, коляна, їздока та ін? 11_blum
Стодвадцять км? На лісапєді за день можна докрутить 03_biggrin Стас на Десну проїхав 1020 км без доків. А хто сказав, шо маємо шото проти КОЛЯНА, СТАКАНА, ЇЗДОКА?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
Ну да ,хотя тоже не мед ,через каждые 50-70  км нужно остановки делать .Некоторые фанаты на Кабе 50 кубов с Москвы к Сочи проехались и обратно (читал как-то),но я не фанат .... 01_smile
Вчора всю дорогу думав, як сідуху усовєршенствовать 21_umnik Живий буду-на той рік перероблю.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
До них не маємо.
Але звєрська організація має бути заборонена в рамках боротьби з зеленим змієм 03_biggrin
Змінено: 31.07.2016 р., User
2
like
2
bad
shockingly
31.07.2016 р.
answerview
Дякую всiм ,,мандрiвникам"!...особливо тим хто ловив i cмажив рибу  03_biggrin , та й юшка була чарiвна!... 18_good
Дискусiю про релiгiю та питання про фiнансову систему Англii' взагалi нам'ятатиму довго!... 59_rofl
 По дорозi додому, стали з Директором охолонути...через хвилину поруч тормозить джип...дядько у вikно каже:
- Хлопцi, у вас всьо нормально?...допомоги не потрiбно?...
Я пiднiмаю руку з цигаркою, кажу:
- Все гаразд!...Перекур...
Вiн менi:
- А ганджюбасу курнуть нехо?...
Кажу:
- Нi...дякую.... 05_shok  05_shok

Таке в дорозi зi мною вперше... 04_blush
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин