MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 01:34
29
0 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

4 мотозустріч кабоводів та інших махновців. Річка Дніпро в районі Світловодська.

Переглядів: 78597
13.10.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх кабоводів з Днем Захисника Вітчизни!
Тепер і надалі, як я і обіцяв, започатковуємо нову традицію: тему будемо відкривати напередодні свята щороку.
Бандерівців запрошуємо само собою 01_smile
Місце зустрічі: річка Дніпро в райноі Світловодська.
Дата: виїзд 26 липня

1.Дніпропетровська обл., р.Кам'янка, Апостоловський р-н, с. Токівське, https://www.youtube.com/watch?v=5vfbtQqkLjQ
2.Черкаська обл.,річка Гірський Тікач, Маньківський р-н, с.Буки, https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAGahUKEwjqgq3-vsbIAhVoo3IKHRRyBjs&url=https%3A%2F%2Fuk.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2591%25D1%2583%25D0%25BA%25D1%2581%25D1%258C%25D0%25BA%25D0%25B8%25D0%25B9_%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%258C%25D0%25B9%25D0%25BE%25D0%25BD&usg=AFQjCNGnrZL8sZTXrArgUkdDPGCgu-j1pA&bvm=bv.105039540,d.bGQ
3.Чернігівська обл,річка Сейм в районі Батурина(треба уточнити)
4.Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну
5. с. Чехівка, Чорнобаївський р-н, Черкаська область, річка Дніпро

Мета поїздки    42_friends  20_drinks 11_blum   35_hang    
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300-500 грн(без бензину)

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/  00 км
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/       00 км
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/       00 км
4. badlo (Богдан), viper active,  Світловодськ Інгульської, http://www.moto.com.ua/profile/user-45282/
5. serui65 (Сергій)   Світловодськ Інгульської - HONDA CUB 50 STD зелененький http://www.moto.com.ua/profile/user-12602/    00 км
6. Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      00 км
7. Петрович - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  00 км
8. Воца - Полтава, нажопником
Табірну адміністрацію до списку вніс 04_blush ще охочі будуть?пишіть населений пункт, модель дирчика і кубатуру
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  serui65
Сокира   -   badlo
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Лопата  -  Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки - badlo
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••31323334353637••45
08.07.2016 р. відповів для User  
answerview
За три попередні зустрічі ми не разу не купались  Я-точно

А це шо? 30_crazy

А це ілюстрація до пісні:
   С причала рыбачил апостол Андрей,
   А Спаситель ходил по воде.
   И Андрей доставал из воды пескарей,
   А Спаситель погибших людей.

И Андрей закричал: "Я покину причал,
Если ты мне откроешь секрет!"
А Спаситель ответил: "Спокойно, Андрей!
Никакого секрета здесь нет. 08_lol
1
like
1
bad
shockingly
08.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Так я ж тільки ноги замочив! 11_blum
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
08.07.2016 р.
answerview
Псел -это хорошо ,щуку я там ловил (лет 7 назад ),как раз где-то в этих местах ,названия населенного пункта не помню (спрошу у кума -его родичи там жили),но пять щук за день я тогда поймал ,Псел там извилист и на середине глубокий ,на поворотах затоны мелкие ,вот там ищука была на границе мели и глубины ,течение сильное.Через 2 недели будут новые коммутаторы на ТА.,но в те места и на КАБе можно доехать (бенза в 4 раза меньше спалить 07_dirol )Вечером узнаю название села ,местность ту я помню ,там и лес есть на прямых участках реки ,а на поворотах степь с буграми и редкие деревья .Вообще  я люблю куда то ехать ,люблю дорогу ,но у себя в городе тоже готов принять друзей,вот как то так.... 20_drinks
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
2
like
2
bad
shockingly
08.07.2016 р. відповів для serui65  
answerview
Псел -это хорошо ,щуку я там ловил (лет 7 назад ),как раз где-то в этих местах ,названия населенного пункта не помню (спрошу у кума -его родичи там жили),но пять щук за день я тогда поймал ,Псел там извилист и на середине глубокий ,на поворотах затоны мелкие ,вот там ищука была на границе мели и глубины ,течение сильное.Через 2 недели будут новые коммутаторы на ТА.,но в те места и на КАБе можно доехать (бенза в 4 раза меньше спалить 07_dirol )Вечером узнаю название села ,местность ту я помню ,там и лес есть на прямых участках реки ,а на поворотах степь с буграми и редкие деревья .Вообще  я люблю куда то ехать ,люблю дорогу ,но у себя в городе тоже готов принять друзей,вот как то так.... 20_drinks

Да узнавал у кума -были где то в тех местах ,вроде Велика Багачка,сам уже не помнит....
like
bad
shockingly
09.07.2016 р. відповів для serui65  
answerview
Від Красногорівки до Багачки ще кілометрів 20 буде в сторону від траси.
Ну та на днях поїду й туди й туди - Воца погодився підняти жопу з дивана і тепер буде у мене за штурмана 03_biggrin
like
bad
shockingly
10.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Десь 280 км з Києва. Але це все по трасі Київ-Полтава, якщо не заснуть - доїдуть 03_biggrin

Это часов 10 пилить по скучной трассе и это если без поломок. И с расходом 5 литров на сотню. Хотелось бы поближе... 21_umnik
Конечно хочу поехать, прокатиться по новым местам, познакомиться с кем не имел чести быть знаком. НО, не сильно под меня мужики подстраивайтесь (по расстоянию). Первый летний слёт, под который всё было "подготовлено и договорено" на работе, позади. А здесь как получится..., от меня мало зависит. Желающих летом чухнуть с города предостаточно, очередь...
Но за веткой слежу и на слёт25_spiteful
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 10.07.2016 р., 99Ezdok99
2
like
2
bad
shockingly
11.07.2016 р.
answerview
Де це наш развєдчік запропастився? Заблукав?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
11.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Та вчора ж було свято...День маніяка Рибака!... 20_drinks
Може йому гидко 35_hang  сьогодні
like
bad
shockingly
11.07.2016 р. відповів для stnslv  
answerview
Гидко,это противно,а з похмелья 20_drinks  обычно(  плохо) тобишь погано. 62_sarcastic
weterOK
like
bad
shockingly
12.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Де це наш развєдчік запропастився? Заблукав?
Шо, нема і сьогодні Юзера? Оце заїхав! 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
12.07.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
Зараз будуть фотки - вівсянку доїм.
Уже й нажратися у відпустці не можна 05_shok
Змінено: 12.07.2016 р., User
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Псел, с.Герусівка
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Вода чиста,люди купаються, але таких як ми там дофіга, правда не мішають, десь через кожні 100 м табір стоїть, ми проїхали тільк 2 км вздовж річки, можна проїхати й далі.
Відстань з Полтави до останнього місця 77 км. 2,5 км грунтовки, під гору в дощ не виїдемо.
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Поїхав я в Шишаки, шото мені здається що там пісок кращий, народу менше, але дерев мало і з дровами проблема може бути.
like
bad
shockingly
12.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Ну слава Богу, появився! А то вже подумав, шо тебе мєстні лідаводи в плєн там взяли і питають 62_sarcastic хочуть сікрєт вивідать.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
12.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Поїхав я в Шишаки, шото мені здається що там пісок кращий, народу менше, але дерев мало і з дровами проблема може бути.
Пісок то таке, головне дерева, а де дерева-там тінь і дрова.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Привет всем ,только что с плавней приехал ,рыбачил на камнях (плавни рядом )рыба конечно немного ловится (2 кг. за 3 часа),но слепцов (ченчики)дохрена -токо за спиннинг берешься чтоб тянуть рыбку ,как эти насекомые на лицо и руки садятся -некомфортно .В июне такого не было ,когда начинается жара ,тогда они дают жару ,так что я за ПСЕЛ... 01_smile  ко мне милости просим в июне или конец августа (ночи прохладные и днем хорошо)
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Псел, Шишаки-Яреськи
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Коротше все воно мені на душу щось не лежить 06_question Глухих місць немає - кругом намети, джипи, люди.
Я на два дні на рибалку 57_sunbespectacled

Іванович, ти тут Директор ілі хто? 14_girlevil  Керуй, нехай галасують - щоб я як приїду були результати виборів, бо ще з наліпками проблеми будуть, треба знову редагувати 02_sad

Я чогось схиляюся до Дніпра, ну а там як більшість 06_question
like
bad
shockingly
12.07.2016 р.
answerview
Є 4-ри пропозиції:
1.Лозівські водоспади.
2.Дніпро біля Світловодська.
3.Псел біля Красногорівки.
4.Псел біля Яресьок.
like
bad
shockingly
1••31323334353637••45
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин