+750км, Київ-Полтава-Київ, з джебелем все добре.
Попав в епічний дощ - вода попала у свічний ковпачок. Продув і поїхав далі. Але то була люта злива - особливо претензій до японців не маю. Навколо свічки було сухо - мабудь по проводу натекло. Зразу зарулив в готель. Зранку сушився на сонці пару годин - на мені нитки сухої не було, добре що взяв нейлонові шорти-плавки - в ніх зміг вийти з номеру і розвішати на сонці одяг.
Кофри - політ норм, ненарадуюсь. Ще раз отримали воротами по морді - лише малопомітні подряпини. Подряпини, до речі, з'являються - від літючих камінців. Вище писав про зливу - всередині ні краплини не попало - я одразу в ніх заховав з карманів документи-телефони-гаманець. Імхо, кофри досить міцні і поламати їх можна при таких обставинах, що поломані кофри не дуже засмутять.
Якось не цікаво - "мотоцикл з яким нічого не відбувається" і нічого з ним робити не треба (бо майже все є).
Придумав як охаректиризувати джебель на трасі "мотоцикл що їде 100км/г". І йому пофіг скільки я важу, скільки завантажив, з гори чи на гору їхати - все одно 100км/г. А мені більше і не треба. Вимірював по gps. Ненапряжно розганяв до 110км/г, теоретично з нього можна вичавити і паспортні 120-130, але то треба знімати кофри і мені схуднути на 50-70кг. Можете вважати що я його розігнав до 110 їдучи вдвох і ще з вантажем. Підвіска пробачає дуже багато. А от ж#па - ні, вразливе місце це комфорт. На жаль. Тому не рекомендував би ним їздити більше 350км за день. Ну і для другого номеру місця майже немає - вдвох не раджу серьозно розраховувати.
Ще спробую наштовхати силікону у сідушку і поставити руля із геометрією стокового (німіють руки) - може це щось ще виправить. В принципі, для міста можна поставити масляний радіатор як на XC, але на трасі ознак перегріву - немає.
Перше враження від міста після траси:
1. Джебеля для міста - забагато. Тошнити 60-80км/г можна і з меншими витратами бензу. Правда в нашіх їб..ях, якщо менше літра то не мужик, а за хлібом їздити беруть 600цц. (Їба..уті!)
2. В пробках варіатор - рулить. Проїхав Бориспіль - на 3тій проїхав аж метрів 500
якесь марнотратство так їздити тільки зірки переводити!!
Думав сфотографувати джебеля на набережній але в міських умовах він ніфіга не фотогінічний, а от на трасі або в яких чигирях - ну прямо Памела Андерсон. Головне аби поряд якийсь кущ ріс.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.