Ось так виглядає зараз.
+лед лампочка в фару. чесно кажучи - не сподобалася. на дальному - фокус є, а от ближній світить в боки, а в центрі чорна пляма.
+кріплення на телефон (навігатор)
+бак ацербіс на 16 літрів - тепер вже можна відїхати від заправки. Бак на DR350, але встав неначе рідний - уся заміна потребувала 30 хвилин, все кріплення-шлангочки в комплекті, додатково нічого не потребувалося. У ацербіса ще бувають баки на 20л і на 24л, але (імхо) то вже занадто.
Зараз найїбільші неприємності - кошик зчеплення. Диски - замінили, але сама корзина - роз#бана далі нікуди.
Ще достає тросик тормозу - за 500км перегризло до опльотки. Наче брав 150см, але мабудь короткий да й треба поміркувати як його завести.
Гарно став на багажнік луісовський м"який кофр. Проте, імхо, його хватить може на ще 3 поїдки і далі будуть перші дірки. Хочу рамки і люмінієві ящики. Взагалі люмінієві ящики це завжди ДОРОГО. Дуже. Якщо у Вас новий КТМ, або БМВ GS - повинні і такі ящики придбати
. Але у нас ціна на них впала - можна взяти на 3000грв (за одного бокового) більш-менш пристойного. Для порівняння - у фашистів ОДИН(!!) боковий зараз коштує 12000грв (за ці гроші у нас будуть обидва бокових, центральний і рамки, ще й на обмити пару тисяч залишиться!!). IMHO, має сенс взяти.
Що несподобалося у тряпчаному центральному кофрі - займає багато місця - треба специфічно залазити на мот і збільшує вітрлило. Якщо рука або нога заніміла - дуже великий шанс завалити.
Якщо коротко то процедура така: мот ставиться на бокову підножку, далі зажимаємо передне гальмо, опираємося на ліву руку і ліву підножку - злазимо з мота (або залазимо). В цій процедурі, вся гра - навколо вміння тримати баланс. Спочатку боявся, бо такий бегемот як я, може своєю вагою погнути що завгодно. Якщо так залазити-злазити, то стає абсолютно по х@ю: що на багажніку, висота моту, і який у Вас зріст - хоч "1,50м з кепкою" все одно залізете. Ну і бажано дивитися що під підножкую - щоб не провалилася в грунт.
Моя мета - розкидати все по кофрам та їздити зовсім без рюкзака. Таскати вантаж на позвоночнику - то не діло.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.