перечитав відклики споживачів і ремонтників. Включив калькулятор і порахував і прийшов до висновку, а тепер УВАГА: якщо співвідношення ціни газу і бензину не зміниться то
через 20 000 км пробігу моя ГБО окупиться і АЖ тоді почнеться економія .
???????Ну когда владелиц драндулета
не готов морально и материально установить гбо то придумывает стандартные отговорки,дорого опасно двигателю совсем плохо
будет,а таксисты хлебные газели маршрутки и все остальные которые не хотят переплачевать за топливо только за газ
я теж думаю що у KLIMDSO якийсь калькулятор глючний))
Я катаю на газу всього пів року (на авто 1.5л), пробіг сталий що був на бензу, що на газу ~900-1000км/міс.
Так от,
на бенз у мене йшло 1700-1800 грн/міс, на газ я витрачаю 1000 грн. Гбо мені стало в 3500грн(б/у). 3500/800 = 4.5 місяці.
Це 4000км. Звідки взялось 20000км?
На мото ГБО стане по грошах майже так само, але "окупиться" в 3 рази довше (бо витрата в 3-4рази менша). Тобто на мото може буть що і треба накатать 20000км для початку економії. (+ на мото є більша незручність встановлення балону ніж на авто і співвідношення ваги балону/до транспорту)
тож KLIMDSO, покажи свій калькулятор
так вопрос же стоял индивидуально, в зависимости от расхода и пробега. как рачительный хозяин, Миша просто прикинул моторесурс своего жужика, внес коррективы и пришел к выводу, что на данный момент ему это нецелесообразно. у каждого свой подход и свое решение. и что в этом плохого?
поганого нічого, але дійсно, коли людина сама не їла ананасів і починає розказувати про їх смак тому хто їх їсть кожен день.. якось не зрозуміло.
а не ставити гбо ніхто не забороняє,
якшо малі і не часті пробіги на 1-2км (зранку і ввечері примустимо), то зимою від ГБО толку ВЗАГАЛІ НЕМАЄ, бо на холодну їдеш на бензі перші 2 км, а якшо увімкнеш газ, то витрата у 2 рази біша, поки авто не прогріється + кінчається редуктор (на холодну).
Тож якшо у KLIMDSO ситуація така ж сама (пробіги на 1-2км), тоді питань нема, дійсно ставити ГБО резону немає