Да шось я бачу налякав усіх цим питанням і всі кудись пропали. Я вже міркую, що дванадцять днів в дорозі, дивлячись на якесь каміння мені чі навряд принесе задоволення, а посидіти в колі однодумців під літрушку винця (на кожного), зробленого місцевими вуйками, побалакати про життя, подорожі, та мотоцикли, це вже інша справа і мені б хотілось, щоб за подорож було хоч пару таких зупинок.
Влад не понимаю,
так зачем ты записался и планируеш поездку в "Карпати 2015, Говерла + замки і фортеці заходу України" если из твоих слов:
Я вже міркую, що дванадцять днів в дорозі, дивлячись на якесь каміння мені чі навряд принесе задоволення,
если тебе эта поездка не принесёт задоволення. Зачем вообще ехать?Нужно выбирать что то одно или просмотр достопримечательностей или попить винца и приехать домой без прав.
посидіти в колі однодумців під літрушку винця (на кожного), зробленого місцевими вуйками, побалакати про життя, подорожі, та мотоцикли, це вже інша справа.
Мопед LEOPARD 49сс ⇒3876 км,72сс ⇒8186 км,110сс ⇒ 6548 км =18610 км. Мотоцикл Lifan ROAD WANDERER Rival 150сс 9912 км. и Скутер VIPER Storm 150cc 5512 км. - продан. Открыл мотосезон