шось тема заглухла зовсім..
Є хтось на цьому моті з нормальним пробігом хочаб під 10-15к ? Які косяки повилазили?
Я так бачу шо на моті стоїть SK162FMJ - це нижьовальник з балансвалом?
Яка виходить реальна витрата палива після обкатки, якшо сильно не навалювать?
10-15к не накрутив, але 3к вже є. Щось мені підказує, що після 15к моєму Спіріту буде необхідний капремонт)
Це не супер-мега якісний і повністю металевий агрегат - це звичайна робоча конячка, проста і невибаглива. Потребує акуратного ставлення + наші дороги...
Серед косяків виділяю пластик - відлетіло кріплення кришки ланцюга. Спочатку хотів вигнути повністю нову кришку з листа металу, а потім просто обмежився вирізкою кріплення з бляшанки, і прикрутив її до рідної пластикової кришки двома гайками. Це було ще десь у липні, до сих пір добре тримається.
Електроніку треба перебрати, бо сигналка вже погано спрацьовує.
Після 1-1.5 години їзди на слух відчувається перегрів, починає кряхтіти.
В принципі на двигун нарікань немає, коробка також в нормі, якщо не брати до уваги те, що не завжди с першого разу знаходиш нейтралку %)
На трасі веде себе добре. Крейсерська швидкість 70-90 км. Заходив і за сотку (при обгоні), тоді на табло висвічується додаткова одиничка. Не ураган звичайно, але у нас і по ПДД мот не може перевищувати 80 км
У місті на ньому зручніше, ніж на трасі. Можна між машинами акуратно пройти і з паркуванням немає проблем.
Щотижня тарюсь на ньому на базарі в райцентрі. Забиваю бокові ранці, кофр і ще під сітку задню сидушку.
Після обкатки ість 2.5-3 л на сотку. Залежить від того, який бензин і як налаштовано карбюратор.
Останній раз заливав харківське масло ХАДО, став працювати трохи тихіше і витрати палива дещо впали.
Я б не став Спіріт порівнювати з мопедами. Він цього точно не заслуговує!
На вигляд він стильний і потужності вистачає. Приємно коли з тобою на дорозі вітаються байкери на великих чоперах. Приємно коли до тебе підходять і питають "що за звєрь" і скільки кубів. Раз на в`їзді у Київ зупинили мене ДАЇшники і тільки для того, щоб глянути кубатуру по техпаспорту, на права і не глянули )) А один незнайомий чувак на скутері сказав, що мій мот тепер це його мрія )
Продавати його не збираюся.