Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся
(треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом
).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
Так є ж фарба для пластику
https://prom.ua/ua/p83004127-kraska-dlya-plastika.html
Я правильно розумію що без доступу сонця вода не цвістиме? так що треба просто чимось закрити.
Змінено: 27.03.2023 р., User
наждаком крупным почухать, сверху - грунтовкой, сверху - краской. держится на ура, 2 года уже, на еврокубе. грунт вроде пф-010м (кислотный, да - брал и для металла), краска пф-115 обычная...
Змінено: 27.03.2023 р., NiTr0
є ж фарба для пластику
У балончиках є краска- структурна, для бамперів. Я красив
Коштувал один до війни 130 грн, стандарт, зараз дорожче
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
В балончику мені дофіга треба, там квадратів 5-6 мабуть.
Балончики чи малі, пару штук хвате мабуть. Є чорний, дуже класний
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
там полиэтилен. краска для бамперов не факт что хорошо ляжет + по хорошему там надо сначала грунтовать.
из автохимии - что-то типа гравитекса можно попробовать...
Нарив ось шо то лапті все
, доведеться купити новий синій бак, тим паче що в колодязі води було 1,5 куб а зараз вже тільки 250 л.
Як фарбувати пластик правильно, і який пластик можна фарбувати
Пластик – це узагальнена назва матеріалу, в основі якого лежать різні типи пластмас.
Не всі вироби з пластику можуть бути пофарбовані.
Наприклад, пластмасові вироби, виготовлені на основі поліетилену, фарбування не піддаються.
Змінено: 27.03.2023 р., User
Хіба що толь або рубероїд
brenn
Та мабуть я куплю на 300 л, а цей продам за ті ж гроші, мені вже куб не потрібен похоже.
ЗНАЧИТЬ газовикам могорич поставить, взять у них ізоленти трубної і обмотать
А де її взяти?
170 кг за кілограм, мабуть влетить як новий бак
колодец - почистить. если стоит вибронасос - подарить нехорошему соседу, себе поставить хоть поверхностный, хоть глубинный, но не вибро (замуливает колодец).
еврокуб у меня - полиэтилен. за 2 года краска облущиваться не думает.
Насос не вібро. Вже розмовляв з чистильщиками, кажуть якщо рівень води впав - не допоможе
В 2010 викопали.
мені вже куб не потрібен похоже.
Ніііі, а на зустріч і 1,5 куб мало буде. Ти що? 300 л
тут смотря от чего упал: или постоянно откачивается и не успевает набираться, или общий уровень грунтовых вод снизился...
ну и да, при желании можно и глубить на одно кольцо...
Посуха у Європі за останні місяці є найгіршою за більш ніж століття. Її наслідки можуть бути катастрофічними для цьогорічного врожаю. Про це йдеться у новому звіті Європейської комісії.
Травень без дощів. Врожая не буде.