Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся (треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом ).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
По шлангу:
у меня на таскание по двору ( палисадник полить, в бочку залить воду и т.д. ) уже лет 5 служит полупрозрачный зелёный шланг дюймовый, с плетением ( типа армированый ), толстостенный. Я доволен. Его не ломает, форму держит, лёгкий. Только не бери тонкостенный, гэээ редкое, его плющит, внутренний диаметр нестандартный, с дюймовых "ершей" слетает
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
Тепер тример, ось цей пропонують, Італія, волосінь 2 мм, в комплекті ніж але пластиковий. Хтось порадить?
http://homeandgarden.com.ua/catalog/trimmery/elektrokosa-oleo-mac-tr-130e-super
По электро не подскажу, не пользовал...
По бензо: была сначала безымянная китайская, из Эпицентра, за 420 грв, рассыпалась за лето, даже делать не стал, хлам.
Потом купил Штиль, за 2200, и просто офигел! Мощная, траву режет как масло, чисто, мусор летит не на ноги ( как на китае ), работает тише, короче ВЕЩЬ!!!
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
Мixалич-доброго! Був у тестя електричний-двiчi за сезон теща перемотувала... Потiм, придбали Штiль(38cc 1400грн по-мойму), два сезони тесть горя не зна, i в садку, i в дворi, i за двором... Маленька, легенька i нiяких шнуркiв пiд ногами... Разом з трiмером i масло купляв (штiль також)...
Бензинову не хочу, сусід в мене косив - пішло 3 л бензину
А ця електрична 1,3 КВт думаю потужності вистачить, пробував в магазині - класна. Єдине що не зрозуміло: ніж пластиковий Акула, як він себе поведе і чи надовго вистачить?
Так триммер же не подходит для сенокоса. Он же мульчирование делает - перебивает траву в пыль практически. Если пользоваться для подстрижки лужаек на даче, то и электро подойдет. Не думаю, что Толя запишется в "общество добровольных помощников дорожников" для уборки травы на обочинах Удобство бензинки - в мобильности, но опять же - грохот двухтактника, расходы на масло и горючку...
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Мені якраз в основному для цього вона і потрібна: двір обкосити і в садку. Сіно не заготовляю
Ще раз подивився на пластикові ножі - їх начебто можна замінювати.
Возможно, я и не прав, т.к собственного триммера не имею, но наблюдал как косят леской и звездой металлической. Удобство кошения ручной косой: трава собирается в валки, если по уму скосить, то трава чистая, срезана под корень. Дома есть кролики. Так я вот что скажу: мои хитрюги не жрут после триммера. Трава мелкая и грязная получается, да и собирая ее граблями всю пыль так же накапливаешь. А они у меня - интеллигенты, тудыть их в качель. Хотя, всегда пользуюсь возможностью, чтоб за меня железка работали, а не я пуп надрывал. Возможно, Анатолию не актуально сельское хозяйство (животноводство). С учетом того, что с не жилых дач даже казанки тырят, присутствие хозяина должно быть постоянным. Кролик - животина темная, это не помидорка, что висеть будет на кусте. Эти злодейцы все время жрать хотят и пить. Им по барабану, может ли владелец все лето на даче безвылазно проторчать
любіть у годину негоди!
так тогда электрический - что доктор прописал. в эксплуатации намного дешевле выйдет. да и мелкоскошенная трава будет при перегнивания становиться компостом-удобрением. ессно, мощность должна быть соответствующей и производитель явно не "левый"
любіть у годину негоди!
так тогда электрический - что доктор прописал. в эксплуатации намного дешевле выйдет. да и мелкоскошенная трава будет при перегнивания становиться компостом-удобрением. ессно, мощность должна быть соответствующей и производитель явно не "левый"
Ну я ж писав: Олео-Мак, чиста Італія,гарантія 2 роки, 1,3 КВт - більшої потужності в електро не зустрічав.
Є ще МТД, але здається це Китай, правда заманливо - в нього пряма штанга і можна почепити насадку культиватор. Але не впевнений в якості - такий http://the-sad.com/trimmeri/%D0%95%D0%921000.html
Возможно, я и не прав, т.к собственного триммера не имею, но наблюдал как косят леской и звездой металлической. Удобство кошения ручной косой: трава собирается в валки, если по уму скосить, то трава чистая, срезана под корень. Дома есть кролики. Так я вот что скажу: мои хитрюги не жрут после триммера. Трава мелкая и грязная получается, да и собирая ее граблями всю пыль так же накапливаешь. А они у меня - интеллигенты, тудыть их в качель. Хотя, всегда пользуюсь возможностью, чтоб за меня железка работали, а не я пуп надрывал. Возможно, Анатолию не актуально сельское хозяйство (животноводство). С учетом того, что с не жилых дач даже казанки тырят, присутствие хозяина должно быть постоянным. Кролик - животина темная, это не помидорка, что висеть будет на кусте. Эти злодейцы все время жрать хотят и пить. Им по барабану, может ли владелец все лето на даче безвылазно проторчать
тримером з фрезою траву можна складати в валки(обовязково має бути захисний щиток, ним і згортається трава) але ручною звичайно виходить краще.якщо косити лескою від невисокої трави залишається тільки зелена маса
я за полегшення праці, тому я за тример.4 року тому купив китайский вайпер(з перших партій їх тільки завезли), до тепер служить вірою і правдою.
Зкупився трохи А фотографувати щось ненавчуся ніяк, Зенітом краще виходить.
поздравляю с приобретением. я фрезы для триммера видал несколько иные - толстая такая звезда. а здесь как пластмасска шланг на бабинке - быстросъёмная и толковая вещь. фитинги там удобные - не заморачиваться с хомутами, да и шланг не заламывается. само качество шланга понять по фотке сложно. п.с. включай режим макросъёмки - будет каккчество фото получше
любіть у годину негоди!
Ножи пластамасові - можна міняти по одному, коштують 9 грн за шт, так що проблем думаю не буде.
Шланг пятишаровий, Польша, важить 15 кг 50м - мені навіть відрізати його ножем не вдалося(хотів підрівняти край), треба ножовкою.
Візок для шланга пластмаса, але Німечинна, на вигляд слабенький враховуючи вагу шлангу і воду в ньому - надія тільки що матеріал якісний.
Все ніколи почитати інструкцію до фотика - я поки що "без понятия" клацаю.
Шланг продаєтся тільки бухтами? І де купляв? Питаю бо самаму треба метрів 6-7.Я поливаю теплою водою з бака.Підключаю " Ворсклу" і за 20 хвилин все полито. Бак в мене на 4.5 куба.Я в ньому ще й купаюся літом.