MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.11, 08:39
32
-2 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Дача, сад, город

Переглядів: 152706, модератор: User
User модератор теми
15.11.2013 р.
answerview
Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає 02_sad
Хочу зробити якесь примітивне зрошення 01_smile
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся 06_question (треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?

Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом 03_biggrin ).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
like
bad
shockingly
1••15161718192021••53
10.05.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
Есть спец прилипатели,и такая химия что через час уже дождь не страшен.

Сегодня в обед град с пятикопеечную монету молотил - там и листья сорвёт вместе с прилипателем, да и грозы дальше передают.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
10.05.2016 р.
answerview
хм. на западной 3 дня дожди, у нас - второй день. е опрыскивать деревья все производители химии советуют в сухую безветеренную погоду. а какое тут безветрие, когда с работы вернулся как цуцык мокрый
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
User модератор теми
11.05.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
Актарою черешні бризкаю два роки - допомагає поки що, черв'ячків майже немає.
Тут треба вгадати коли та муха вилітає, кажуть що як зацвіте акація і температура вище +18. Точно не вгадаєш тому бризкаю 3-4 рази після кожного дощу.
Виноград бордоською вже пізно, зараз Хорусом або ще чимось від мілдью, вона якраз розвивається коли мокро, так що чекати нічого.
like
bad
shockingly
11.05.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
После дождя ( хорошего ) обработка винограда обязательно. Все эти "прилипатели" до одного места- милдью сожрёт...
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
like
bad
shockingly
11.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Актара хорошо работает от мухи-минёрши, у которой личинки оставляют на листьях витой след.

От гнили на помидорах работал Квадрисом, вчера ещё прошёл Свитчем. Сыро...
02_sad
РидомилГолд щас брать нельзя, мелкая фасовка вся левак, а оригинал в банках на развес не завезли...
Осторожнее с Чемпионом- тоже всё контрафакт. На крайняк Курзат- есть развес фирменный.
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
а якшо бензопила штіль 250ка (оріг німка) - заводиться відмінно і робить, але попиляю 5 хв і глохне.
- глушак знімав - не забитий. Далі не ліз покишо.
може шо підкажете, хто мав діло?

С мотокосой было похоже, причина - трещина в районе карбюратора, при прогреве глохла из-за подсоса воздуха.
1
like
1
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для Pavnik  
answerview
а якшо бензопила штіль 250ка (оріг німка) - заводиться відмінно і робить, але попиляю 5 хв і глохне. - глушак знімав - не забитий. Далі не ліз покишо.
може шо підкажете, хто мав діло?

С мотокосой было похоже, причина - трещина в районе карбюратора, при прогреве глохла из-за подсоса воздуха.

я промив-продув карб, замінив бенз - все ок тепер.
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
14.05.2016 р.
answerview
Нужен триммер для ухода за газоном, присмотрел парочку, но не могу пока решить, подскажите.
http://e-1.com.ua/trimmer-e-lektricheskij-ryobi-rlt3525s_9690
http://e-1.com.ua/catalog/6827-e-lektrotrimmer-black-decker-gl360sb-

Есть "взрослая" мотокоса Штиль, но она постоянно у тестя в работе и таскать её туда-сюда я уже запарился...
39_heat
like
bad
shockingly
User модератор теми
14.05.2016 р. відповів для kaadoc  
answerview
Розчарувався я в електричних, у мене Олеомак 1,3 КВт http://homeandgarden.com.ua/catalog/trimmery/elektrokosa-oleo-mac-tr-130e-super  - 10 хвилин попрацює і вимикається, як жарко треба хвилин 20 чекати доки охолоне. Хоча причина може бути у нестабільній напрузі. 06_question
Змінено: 14.05.2016 р., User
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Специально хочу маломощный триммер: под газоном у меня 2 участка суммарной площадью ну 30 квадратов. Почистил двор за домом, развалил ненужные сараи и сделал сыну площадки для гуляния.
Мотокосой там особо и махать негде...
88_dontmention
Спасибо за ответ.

У них цены актуальные?
Тут прямо гуманитарная помощь...
http://homeandgarden.com.ua/catalog/tehnika-dlya-doma-i-sada/trimmery/elektrotrimmer-mtd-et-350
06_question
Змінено: 14.05.2016 р., kaadoc
like
bad
shockingly
answerview
После дождя ( хорошего ) обработка винограда обязательно. Все эти "прилипатели" до одного места- милдью сожрёт...
И чем обрабатывать виноград?
weterOK
Змінено: 14.05.2016 р., weterOK
like
bad
shockingly
14.05.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
Хорус, Шавит, медьсодержащие ( Чемпион или Курзат ).
А больше я веник ничем не брызгаю. Пока вроде справляюсь, хотя погода- аут, дождь и солнце, самое катастрофическое сочетание для винограда...
02_sad
like
bad
shockingly
answerview
Спасибо.Да погода не айс,уже начинает поражаться войлочным клещем.
weterOK
like
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
У мене тут майстерня під боком, ходив консультувався: МТД не радять категорично, ламається частенько а запчастин - нуль.
Бачу у сусіда Гардена якась невеличка(ват 400) - косить по-тихеньку вже років 4, каже нормально, але велику траву(по коліна) не тягне.
1
like
1
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Такой участочек.
Второй больше.
Потому и хочу недорогой триммер.
Надо сделать правильно первую обрезку, только верхушки, чтоб трава пошла "вширь". Потом как загустеет- оставлять 4-5 см.
Змінено: 15.05.2016 р., kaadoc
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для kaadoc  
answerview
Такой участочек.
Второй больше.
Потому и хочу недорогой триммер.
Надо сделать правильно первую обрезку, только верхушки, чтоб трава пошла "вширь". Потом как загустеет- оставлять 4-5 см.

такі маленькі діляночки можна стригти і садовими ножицями)
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Вот и я об этом.
Вторая часть больше в 2 раза...
like
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для kaadoc  
answerview
Вот и я об этом.
Вторая часть больше в 2 раза...

та навіть якшо в 3 рази, то ножиць вистачить... а електро-тример треба якшо у вас ділянка хочаб 8х8м, а бензинова якшо 2-3 сотки і більше.
Правда якшо окрім газону треба ще іноді косити бур'яни всілякі навколо ділянкидвору, тоді є резон брати електро, тільки не за 300 грн, бо він нічого не зкосить вам - через 10-15хв неперервного косіння -задимиться обмотка і в смітник.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 15.05.2016 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
15.05.2016 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Да есть у меня бензо, Штиль.
Купил в своё время когда деньги начали превращаться в бумажки...
Пользует тесть, у него большой виноградник, травы полно.
39_heat
А мне надо пятачки эти вывести красиво, регулярно, может и жена будет стричь...
Всё-таки склоняюсь к Риобе...
Типа япона-мать.
26_newrussian
like
bad
shockingly
19.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Розчарувався я в електричних, у мене Олеомак 1,3 КВт http://homeandgarden.com.ua/catalog/trimmery/elektrokosa-oleo-mac-tr-130e-super  
Вы у них покупали?
Магазин меня убил: подтверждение заказа на почту не пришло, телефоны не обслуживаются, два дня как оформил заказ- тишина...
Или кидалово или магазин на самом деле квартирка на 9-м этаже и склад в гараже...
06_question
like
bad
shockingly
1••15161718192021••53
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин