Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся
(треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом
).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
похоже на "беру", у нас так их называют. вырастает очень крупной и сочной. но на зиму не стоит. в период дозревания как кирпич. как созреет - очень сочная и мягкая, как арбуз, аж по рукам течет
https://www.google.com/search?q=груша+бера+фото&client=opera&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=o_gQxJCyCqooJM%252Ch4tVxuKlDRY8_M%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSa7VO8WNdnEEtrhEKCxMnC1q8cpw&sa=X&sqi=2&ved=2ahUKEwjZ1aj_kdTrAhXpFLkGHT34DGsQ9QF6BAgKEDM&biw=1240&bih=659#imgrc=o_gQxJCyCqooJM
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 06.09.2020 р., tsinik
Чи вдавалось у когось щось виростити на підвіконні?
Накшталт - огірки, перці.. тощо. Сам ще не вирощував, а знайомі хазяйки кажуть, що нічого не ростиме - мало світла і т.д..
А якщо зверху поставити планку і пару потужних LED?
☭ = 卐 = Z
Вирощував перець гіркий і огірки, перець росте без проблем а огіркам підсвічував лампочкою економкою, тільки огірки треба вовремя зривати не ждати поки виросте більший як в магазіні вони зарази висять красиві зелені а самі старіють шкурка робиться тверда
Не пройшло й півроку як Головний Кабовод мені пічку розтопив
Залишилося ще конус і грибок припасувати, десь клепають, но ми вже обмили
.
Всьо, встиг до дощів
Є специ по цегляній кладці?
Стіна в півблока 20 см, буду зсередини докладати в півцеглини, як кріпити між стінами і до стіни, через скільки рядів сітку?
а в чем смысл внутри кирпич класть? лучше снаружи облицевать думаю. и минвату между стеной и облицовкой...
лежить фундаментний блок шириною 400мм, по краю стінові блоки шириною 200мм, фундамент йде всередину на 200 мм. Якщо зовні то треба ще фундамент заливати.
Я хотів між блоками і цеглою мінвату, але кажуть буде мокріти бо тонко з обох боків
можно подлить снаружи неглубокий фундамент (у меня сейчас под облицовкой фундамента вообще 10см, потом - щебень с известковым раствором что ли,
или что-то подобное, сколько - хз, облицовка без перевязки к стене, и
стоит уже лет 40 хоть и пузом немного выдуло).
мокреть с минватой не должно - как минимум, не больше чем без нее.
хотя можно просто по наруже минватой утеплить, и сайдингом зашить - будет еще проще и дешевле...
нє, ну мене цікавить одне: як закріпити стінку в півцегли до існуючої стінки, кажуть просто забити цвяхи в стару наполовину - чи достатньо цього буде???
бо знаю що як покласти просто так до потім буде відходити.
Утепляти то я потім розберуся, може воно й не треба. Просто цегла і пісок у мене залишилися, тут тільки купити 6 мішків цементу і всьо.
гвоздь в шлакоблок... сомневаюсь что влезет и сомневаюсь что будет хорошо держать. тут бы какие-то анкеры засверлить и к ним уже пластины для перевязки.
но я какбы смысла в слое кирпича внутри особо не вижу... сильно теплее не станет от 10см кирпича.
монтажная пена с бочки. задуваются полости. главное, чтоб на чердак лишак не вылез
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
анкеры засверлить
оце ж мене і цікавить, може в когось є готове рішення бо дві стінки будуть зовсім не прив'язані ні до чого, що через 5 рядів стіку кладочну це я знаю, А якщо її тупо закріпити анкерами якими двері кріплять?
та отож, я цей коефіцієнт недавно пройшов
, казали що в пічці між червоною цеглою і вогнетривкою треба залишити пустий проміжок 5мм, а я заклав розчином - тепер три тріщини в червоній цеглі а біла ціла бо має більший коефіцієнт розширення.
я теж думаю що проволокою вдвоє наскрізь, правда проволока неіржавіюча всього 2 мм
проволокою вдвоє наскрізь, правда проволока неіржавіюча всього 2 мм
Мае бути. Але я мотнувся б на металоприемку та натягав би шматкiв катанки на 6 мм. Якось воно надiйнiше чи шо...
Змінено: 18.10.2020 р., Ozi_58