Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся
(треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом
).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
Знаю, нюхав, пробував, 2 роки Ветерком користувався.
Рік питання вивчав
Ізідрі тягне 12 лотків яблук за один раз, на інших максимум 6. І ще тут повітря рухається зовсім не так як на звичайних - не треба переставляти лотки.
Ну і ціна, як раз місячна мінімалка з нового року, і то, трохи не вистачить.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Ну і ціна, як раз місячна мінімалка з нового року, і то, трохи не вистачить.
в кого мінімалка, сушить на старому противні на горищі
так і горище не у кожного є
Jedem das Seine
знайшов схему потужну і перевірену .. можна налаштувати (http://cxem.net/calc/555_calc.php) на частоти як і від собак так і гризунів..
але елементів на неї немає, особливо самої пищалки і феріту...
Пищалка не проблема, та й ферит знайти можна, а от чи буде діяти на собак?
Я років десять тому купував на кшталт цієї, тільки від комарів та гризунів, і в одному корпусі з ліхтариком. Блін, взяв на відкриття полювання, як стояли човном в очеретах, так там і заночували. Включив я це диво, правда не один гризун у човен не заліз, а от комарі як жерли, так і далі продовжували жерти, хоча чуйку я виставляв в різні положення.
Jedem das Seine
знайшов схему від собак так і гризунів..
Собаки бояться гучних різких звуків, а гризуни - сміються та хороводи водять. Купив 2 електрокотів. з радіусом дії 20 метрів (в гараж і будинок), на відстані 1м спокійно гуляють миші ще (на додачу) й старші їхні родичі завітали в гараж музику послухати. Не хотілось, а довелось труїти... Сьогодні трьох крис виніс.
дык сейчас такие времена настали. что даже живые коты мышей ловить не хотят, не, ну не все конечно, а большинствоТак что грызуны котов уже не боятся
Jedem das Seine
Соседи травили крыс и мои два кота травонулись, а чуть позже и кошка. Остались молодые котята, крысы им не по зубам, а мышей ловят вовсю. Поэтому и не хотел отраву ложить, купил аппараты, да подороже... а они никакие.
Соседи травили крыс и мои два кота травонулись, а чуть позже и кошка. Остались молодые котята, крысы им не по зубам, а мышей ловят вовсю. Поэтому и не хотел отраву ложить, купил аппараты, да подороже... а они никакие.
Ну значит с котами тебе повезло, или не кормишь кошачьими кормами, после тех кормов коты становятся кошачьими наркоманами.У меня раньше жили коты, дык ели всё, что и мы. Борщ, картоху, каши.Даже пиво пили.
У тётки, которая живёт не далеко от Одессы, в частном доме, 3 кота.Дык кормятся коты только какими то рыбными отходами, тётка где то покупает, ну сухим кормом.Другого ничего не едят, от мышей шарахаются, приходится мышеловками ловить.
Jedem das Seine
Три місяці на дачі не був, якщо миші з кротами не замерзли то, мабуть, з голоду померли
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
Візьми самий простий шланг в інтернет-магазині розетка
assastel
Вот! Лесенку изваял.
Андрей Миронов
Доробив дровокола. Тепер колун беру до рук тільки щоб розколоти непідйомні ковбани.
https://youtu.be/3EBSa4gwsHk
З вставкою відео у мене постійно проблеми.... дивимось по зсилці...
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
Змінено: 03.03.2017 р., ivasikr
Смотрел-бы и смотрел как другие работают.
По поводу видео: поделиться...HTML-код...копировать...вставить. Пробуй.
Андрей Миронов
Зробив для розсади метрову фітолампу діодну. Собівартість 5-7 баксів: 8 фітодіодів (8х3w), алюмінієвий радіатор і драйвер... (радіатор можна взагалі взяти якусь трубку із старих карнізів якихось абощо..)
..мабуть зроблю пізніше ще одну, буде для лимону чи лайму, ще не визначився що краще.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 04.03.2017 р., hitmanhunter
З
..мабуть зроблю пізніше ще одну, буде для лимону
Дякую!
Сделал оттакую в том году. Правда вышло намного дороже, чем у Тебя.
Андрей Миронов
ээээ, фитолампы - то ерунда. у нас есть прикол = - 2 мая садить рассаду. так вот, как-то вышло, что на 2 были на гуляе. итог - лапа 2 киловатта, на вилах, что воткнуты догори дригом. и после 10 вечера происходит посадка.. с поливом и все как положено. все прижилось, за малым исключением, и плодоносило.
.... наутро меня батя спрашивает: что случилось, какого рена машину загнали на огород?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
да нет, там другой прикол - обычная лампа накаливания, ею когда-то батя поросят грел. вот ее на переноске и воткнул, чтоб светло было. а светло было на ура. ночь и тут посреди огорода такая хрень.
а батя живет не с нами, вот и решил, что машину загнали - свет лупил хороший.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!