MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.11, 08:38
32
-2 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Дача, сад, город

Переглядів: 152705, модератор: User
User модератор теми
15.11.2013 р.
answerview
Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає 02_sad
Хочу зробити якесь примітивне зрошення 01_smile
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся 06_question (треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?

Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом 03_biggrin ).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
like
bad
shockingly
1••19202122232425••53
User модератор теми
17.11.2016 р. відповів для georg  
answerview
Нехай живуть, я он завів щоб хробаків їв 03_biggrin

А ти точно знаєш кріт чи сліпак? бо сліпак дійсно шкідливий.
like
bad
shockingly
User модератор теми
17.11.2016 р. відповів для georg  
answerview
а взагалі знайомий поставив 3 таких штуки на дачі(20 соток) то каже пішли кроти всі

http://komar-muxa.net.ua/content/otpugivateli-krotov-zemleroek/vidljakuvach-krotiv-leaven-ls-997mr-motor-random.htm
like
bad
shockingly
17.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Cкорее всего слипак. Он без глаз. Жена его видела.
like
bad
shockingly
User модератор теми
18.11.2016 р. відповів для georg  
answerview
Кріт чорний і менший, сліпак сірий і більший.
Кріт їсть тільки комах, черв'яків, личинок і мишей, овочі і коріння він не чіпає, хіба що просто по дорозі як риє.
А ось сліпак вибирає картоплю, моркву і їсть коріння, цього однозначно треба виводити.
Я на свого дивився так: він активний десь з 7 до 10 ранку, сидиш і дивися де він риє, береш дві лопати, однією перекриваєш відступ йому(там глибина до 20 см) а іншою копаєш за ним або води пару відер і він вискакує.
like
bad
shockingly
18.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Спасибо! Будем бороться твоим методом.
like
bad
shockingly
User модератор теми
27.12.2016 р.
answerview
Замовив сушарку Ізідрі, на всю зарплату 03_biggrin , завтра має приїхати 01_smile
1
like
1
bad
shockingly
27.12.2016 р.
answerview
а чим крис вивести з погреба? бо з'їдять всю моркву)

п.с.ультразвукові відлякувачі з ринка по 150грн хтось юзав? чи то так, муляжі просто?.. бо більшість відгуків в інеті - шо то просто діод в коробочці, толку нуль.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 27.12.2016 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
27.12.2016 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
За 150-200грн даже не пробуй( другой принцип действия).
Рекламировать не буду,но у нас вот такой (600грн). Были мышки,сейчас нет. Даже кот,когда эта хрень работает в дом не заходит. 03_biggrin Включаем только когда дома никого нет,говорят не вредно,но ХЗ.
http://newcool.kiev.ua/otpugivateli-gryzunov/ultrazvukovoj-otpugivatel-myshej-krys-i-nasekomykh-weitech-vk-180e.html
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
28.12.2016 р. відповів для Limon  
answerview
За 150-200грн даже не пробуй( другой принцип действия).
Рекламировать не буду,но у нас вот такой (600грн). Были мышки,сейчас нет. Даже кот,когда эта хрень работает в дом не заходит. 03_biggrin Включаем только когда дома никого нет,говорят не вредно,но ХЗ.
http://newcool.kiev.ua/otpugivateli-gryzunov/ultrazvukovoj-otpugivatel-myshej-krys-i-nasekomykh-weitech-vk-180e.html

принцип действия у них у всех одинаковый - ультразвук, от которого мыши сильно нехорошо себя чувствуют и разбегаются (для проверки можете сами включить килогерц 15 на комповых колонках чтобы понять что чувствуют мыши - хватит пары ватт 03_biggrin )

в принципе не вредно, но могут немного побаливать уши если кто-то сильно хорошо ВЧ слышит.

можно попробовать у китайцев купить что-то типа https://ru.aliexpress.com/item/Electronic-Ultrasonic-Pest-NEW-Control-Repeller-Rat-Mosquito-Mouse-Insect-Killer-Bug-Scare-AC110V-240V-EU/32715948041.html - вроде по отзывам помогает. ну или самому собрать что-то подобное (примитивный генератор + усилитель + ВЧ пищалка-динамик - 2-3Вт в погребе всех мышей изгонят 100%, а обойдется намного дешевле 600грн)
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Согласен.
Я лет 10 назад купил "ультразвуковую стиральную машинку".
Типа...
30_crazy
Хера она стирает, вчёс...
19_negative
А вот грызунов гоняет, реально, подвал под домом, стрёмно что эти твари шныряют рядом, закинул девайс в подвал- ушли.
18_good
ЗЫ: звук есть, аж зубы ломит, но из подвала не ошушуется...
06_question
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
Змінено: 28.12.2016 р., kaadoc
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
28.12.2016 р. відповів для NiTr0  
answerview
На счёт "других принципов действия": То что смысл в ультразвуке, это не обсуждается. НО! Те приборы,которые дешёвые,оказывается,вызывают какое-то возбуждение электропроводки.Нет в них источника звука.(Это "специалисты" в рекламных роликах рассказывают). Я не СПЕЦ в этих штучках, и не понимаю,как возбуждение электропроводки может влиять на грызунов. 30_crazy

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
User модератор теми
28.12.2016 р.
answerview
У мене мишами зверху займаються 5 сусідських котів а під землею кріт  03_biggrin Вже давно живої миші не бачив. 02_sad
1
like
1
bad
shockingly
answerview
На счёт "других принципов действия": То что смысл в ультразвуке, это не обсуждается. НО! Те приборы,которые дешёвые,оказывается,вызывают какое-то возбуждение электропроводки.Нет в них источника звука.(Это "специалисты" в рекламных роликах рассказывают). Я не СПЕЦ в этих штучках, и не понимаю,как возбуждение электропроводки может влиять на грызунов. 30_crazy

ну "специалисты в рекламных роликах" могут и не такого нарассказывать. им же нужно напарить свой товар "не спецам", обосновать почему их вундервафлю надо покупать, хоть и стоит дороже. не скажут же они "вот мы тут еще пару транзисторов поставили, на 10 центов, потому продаем девайс в 6 раз дороже" 03_biggrin

купите дешевую отпугивалку, вскройте - обнаружите внутри пьезопищалку....
like
bad
shockingly
28.12.2016 р.
answerview
знайшов схему потужну і перевірену .. можна налаштувати (http://cxem.net/calc/555_calc.php) на частоти як і від собак так і гризунів..
але елементів на неї немає, особливо самої пищалки і феріту...

☭ = 卐 = Z
Змінено: 28.12.2016 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
kascej
28.12.2016 р.
answerview
а что делать чтоб по весне дача плесень не пахла?послезавтра протоплю и до весны забуду.
like
bad
shockingly
User модератор теми
28.12.2016 р.
answerview
Приїхала сушарка 01_smile
Доставка безкоштовна, гроші після огляду, гарантійний талон є.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
28.12.2016 р. відповів для User  
answerview
Капец! Уже сУшки с Новой Зеландии везут? 05_shok

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
Є ще мериканські, але по десять 03_biggrin
like
bad
shockingly
28.12.2016 р. відповів для User  
answerview
Є ще мериканські, але по десять 03_biggrin

есть и украинские сушилки (не "украинские" из китая, а вроде как местного пр-ва). но по цене на уровне того же горенье.

а вообще - при выборе кухонной техники я ее всегда нюхаю. иногда пластик вонючий из вторсырья случается, такое лучше не брать...
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
28.12.2016 р. відповів для NiTr0  
answerview
Знаю, нюхав, пробував, 2 роки Ветерком користувався.
Рік питання вивчав 21_umnik Ізідрі тягне 12 лотків яблук за один раз, на інших максимум 6. І ще тут повітря рухається зовсім не так як на звичайних - не треба переставляти лотки.
like
bad
shockingly
1••19202122232425••53
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин