Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся
(треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом
).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
платить за струйку толщиной в карандаш не стал.
Всё давно разворовано и продано...
хм, странно. я у себя проверял манометром на гидрофоре (можно открыть оба вентиля, отключив гидрофор от сети). в магистрали водопровода у нас 6 атмосфер, гидрофор я настроил на 4. этого вполне достаточно для двухэтажного дома.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Ну вот представте ситуацию когда закрытый кран- давление максимальное, а работа=0. Потребление энергии как на холостом ходу.
Так на Водоканалі автоматика стоїть яка регулює тиск - а тут насос свої 4,5 куб/год качає і створюється тиск в кілька разів більший.
User правду каже при замалому діаметрі пруби навантаження на насос збільшуються що в свою чергу призводить до передчасного зношення деталей і зменшення ресурсу, а при повністю закритому крані як ви приводите приклад вода зразу шукає де зруйнувати ущільнення в насосі щоб циркулювати напряму, що приведе до швидкого виходу з ладу механізму .
Ну вот представте ситуацию когда закрытый кран- давление максимальное, а работа=0. Потребление энергии как на холостом ходу.
повеселили. если стоит реле, хоть механическое, как на гидрофоре, то мотор вообще отключится. если на прямую - то потребление как при максимальной загрузке +1. на холостом - это когда работает без сопротивления
п.с. еще на ум приходит вискомуюта, типа как на камазах на вентиляторе. в общем, любая приблуда, которая бы отключала крыльчатку от двигателя при определенной нагрузке
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 02.12.2015 р., tsinik
Прям таки шукае?...надо же.
Да проверяли мы глубинные насосы на нагрузку при разной производительности (используя расходомер и токоизмерительные клещи) вы пишете отчасти правильно при полностью перекрытом крене ампераж меньше но после таких экспериментов насос атмосфры выдаёт а вот производительность падает. И опять таки в бытовых насосах центробежного типа для уплотнения используют обычные сальники , Юзер Михалыч пишет что Стуя бьёт на 15 метров а это 1,5атмосферы итак вопрос долго выдержит обычный резиновый сальник такое давление
1.5 атм это разве давление? Что может с сальником случится?
Так на Водоканалі автоматика стоїть яка регулює тиск - а тут насос свої 4,5 куб/год качає і створюється тиск в кілька разів більший.
Какое максимальное давление указано на насосе?
А фіг його знає, характеристики всі тута http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
Ничего ты не мерял и физику прогуливал... Какая работа производится при отсутствии расхода?
А куди дівається енергія магнітного поля при увімкненому насосі і перекритті крана?
Наверное туда же если б двигатель кутил в холостую без насоса.
Розбирайтеся далі без мене
Я краще накачаю воду в бак, нехай прогріється заодно і куплю ще один маленький насос щоб качати по шлангу 3/4 на 50-80 метрів.
Як порахувати який потрібен насос щоб працювала якась поливалка? Бачив Гардена все ціляком продає - але по грошах не потягну.