СТАН СПРАВ НА 20.08
===НОВИНИ===
✔1. Стан Ігора на сьогодні лишається стабільним. Погіршень нема.
Сьогодні почали вирішвати щодо операції.
✔2. Щоб ви розуміли - операція чисто ортопедична - для фіксації шиї (не можу правильно формулювати, бо не сильна в термінології). Тобто на можливість ходити вона особливо ніяк не вплине.
✔3. Рішення про операцію і строки буде приматись походу. Як тільки воно прийметься - ми його озвучимо тут!!!!!!!
✔4. За кожен день перебування в реанімції треба платити 600-800 грн.
✔5. На медикаменти щодня витрач. близько 700 грн (чеки є в альбомі в групі в контакті!)
✔6. Ігор знаходититметься в реанімації як мінімум найближчі тижні. Туди не пускають НІКОГО, то ж побачити його не можна.
===ПОДАЛЬШІ ДІЇ===
✔1. Завтра на 10 ранку буду там - стандартна процедура - дізнатись стан і купити нову порцію ліків, привезти їжу.
✔2. Також завтра будуть проводитись консультації з іншими нейро-хірургами, контакти яких нам тільки вдасться знайти.
✔3. Можливо завтра буде прийняте рішення по операції і сторкам (якщо воно буде - ми напишемо одразу!!!!)
=== ЧИМ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ===
✔1. Фінансова допомога потрібна завжди. Кожні 5-10 грн грають роль!
✔2. Майте на увазі:
Мною була втрачена картка приватбанку!!! Саму картку я заблокувала, завтра відновлю! Рахунок активний, тож робити переврди МОЖНА (може вилазити попередження про те, що картка (НЕ РАХУНОК) заблокована)!
✔3. ВАЖЛИВО! Просто ДУЖЕ важливо:
Я дуже-дуже вдячна вам за турботу, але ДУЖЕ шкодять часті телефонні дзвінки:
---— через ПОСТІЙНУ зайнятість лінії не можуть додзвонитись лікарі - ми втрачаємо важливу інформацію!
---— також не можуть додзвонитись люди, які мають надати актуальну інфу, яка часто потрібна терміново!
---— через несподіваний дзвінок я втратила картку і ледь не забула гаманець.
Отже, - ВИ ДУЖЕ ДОПОМОЖЕТЕ ІГОРУ, якщо не дзвонитимете з метою запитати "ну як там" - ПОВІРТЕ, Я ВІДЧУВАЮ ПІДТРИМКУ І абсолютно ВСЯ інформація БУДЕ максимально оперативно писатись тут!
Або - телефонуйте Яріку, Глюці чи Анці...
Спробуйте зрозуміти правильно - треба МАКСМАЛЬНО розгрузити мою тел.лінію!!!!!
✔4. Все вищенаписане стосується приватних повідомлень в контакті - тут я теж чекаю важливу інфу, - а на обробку повідомлень через мобільний інтернет треба ДУЖЕ багато часу, якого у мене, нажаль, нема..
П.с. Я дуже-дуже вдячна кожному, хто допомагає! Вибачте ,якщо на когось по телефону зірвалась - я стараюсь триматись, але дуже важко, правда
НАЙСВІЖІША ІНФА ТУТ: http://vk.com/club57305899